Ahol szeretet van, ott béke van, és ott minden álom valósággá válik!

Ho'oponopono LNT. Lélekóvók Nemzetközi Társasága

Szeretném bemutatni, mert:

"Milyen sok gondtól szabadul az ember, ha úgy határoz, hogy nem valami lesz, hanem valaki!" /C. Chanel/

A "Ho'oponopono" LNT. Lélekóvók Nemzetközi Társasága szeretné egy óriási nemzetközi közösséggé nőve ki magát, tevékenységével a Világbékét megvalósítani és őrizni szándékozók élvonalában elérni céljait, beteljesíteni feladatát!

A Ho'oponopono LNT. Célja:
Minden embert, az egész Világon, tudatára ébreszteni annak, hogy mindannyian képesek vagyunk az energia egyensúlyának tudatos megteremtésével, szabadon áramoltatva, szeretettel mozgatva az energiát, Jólétben, egészségesen, vagyis természetes állapotunkban élni. Minden ember számára, az egész Világon, elérhetővé tenni azokat a módszereket, amelyekkel bárki könnyedén képes, saját maga megteremteni Belső Békéjét és könnyedén túl tudja tenni magát a hétköznapok nehézségein.
Az emberiség, visszanyerve saját szerethetőségének hitét, megteremtve saját Belső Békéjét, megőrizve egészségét, óriási lépést tehet a Világbéke megvalósítása felé.
A "Ho'oponopono" LNT. célja továbbá, hogy elsőként Magyarországon, majd a Világ minden táján elindíthassa az Alternatív-Nevelő Csoda-Tanoda működését, ahol az általunk képzett pedagógusok 5-18 éves gyerekeknek tartanak iskolarendszeren kívüli önfejlesztő foglalkozásokat, Carl Rogers személyközpontú pedagógiai alapelvei szerint.

Rogers üzenete: Mindenki rendelkezik azzal a belső erőforrással, ami lehetővé teszi számára, hogy boldog és hasznos életet éljen. Ha megfelelő attitűddel fordulunk embertársaink felé, ezzel elősegíthetjük, hogy felszabaduljanak ezek az erőforrásaik.

Ahol szeretet van, ott béke van, és ott minden álom valósággá válik!

http://www.hooponopono.eliveport.com

Hozzászólások2010. 03. 01. -től Ingyenes lett a tagsági regisztráció!

Kedves Admin!
Nem hagyott nyugodni és alaposan fontolóra vettük és nagyon komolyan megvitattuk mi a Ho'oponopono LNT. alapító tagjai javaslatodat és ezennel örömmel értesítelek Téged és mindenkit, hogy 2010. 03. 01-től bárki , minden kötelezettség nélkül, ingyenes regisztrálhat tagnak a Ho'oponopono Lélekóvók Nemzetközi Társaságába.
Köszönettel mindannyiunk nevében: JutkaFura

Kedves Admin! Igen tudom, hogy így egy kicsit fura az egész, én is sokat gondolkodtam rajta, hogy is legyen, de egy másik szemszögből nézve ennél a megoldásnál döntöttem. Azért, mert pénz nélkül ezeket a célokat, amiket a weboldalon is olvashatsz, és amelyek az én céljaim is, nem lehet megvalósítani, nem tudjuk elkezdeni a Csoda-Tanodát működtetni, (akik a gyerekekkel foglalkoznak, azoknak fizetést kellene adni, helységet bérelni, stb), a szülők többsége egy teljes egészében "magán tanodát" nem tud megfizetni gyerekeinek, ezt a Tanodát pedig más nem finanszírozza, és én sem tudok annyi embert ingyenesen kezelni, tanácsot adni stb. ahány embernek szüksége van segítségre (mert a bajok többsége amúgy is ott van, mindegy, hogy gyerekről vagy felnőttről van szó, ahol kevésbé tudnak megfizetni egy terápiát). Azt sem akartam, hogy aki fizet, az ne kapjon semmit. Így legalább megismerik ezeket a módszereket, ami nyilván hasznára is válik mindenkinek, ráadásul még kedvezőbben is jutnak hozzá. Ezek a könyvek nem regények, a módszereket ismerik meg és tanulhatják meg alkalmazni belőlük, az emberek. Tehát ha tehetős valaki, ha nem, mindenképpen jól jár. Az 5 évre szóló tagsági díjat, amivel 5 éven keresztül rengeteg kedvezmény, ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás jár, azért választottam, mert ma már akár az utalás, akár a postai csekken történő befizetés is igen sokba kerül. Néhány száz forintot már nem lehet csak úgy küldözgetni, "többe kerül a leves mint a hús"! Tehát az éremnek mindig két oldala van!
Köszönettel, tisztelettel és szeretettel: JutkaNekem ez fura, a

Kedves Jutka! Nekem ez egy kicsit fura. A kezdeményezés nagyon tetszik, de nem értem miért van összekapcsolva a saját könyved kiadásával. Ha ez így együtt marad, akkor az embereknek úgy tűnhet, mintha a könyvedért kellene fizetni 5000 Ft-ot, és mellette tagok lesznek egy társaságban is, nem? Szerintem áruld a könyvet külön, a társaságban pedig lehessen ingyenesen tag lenni, akkor sokkal több embert érdekelne, és én is szívesen ajánlanám tovább, tenném ki itt is címlapra. Persze ez csak egy tanács volt, nem tudom mi a célod, minél több könyv eladása, vagy tényleges segítség az embereknek. Az öt év is egy kicsit hosszú időszak, tagdíjat havi, negyedéves, esetleg éves viszonylatban szokás szedni, 5 évesről még sosem hallottam... te hallottál már? Szép napot! A.