Álomotthonom....

hazajöttem ....

Idetaláltam... álmaimba csöppentem.

Élni szeretem álmaimat, és nem álmodni az életet.

.... tengerparti álomotthont terveztem, bejött.

Életem további, eljövendő részében ott élek és dolgozom. Munkám, amit végzek, egyben szenvedélyem is.
A vízen, a csónakban ringatózva végzem munkámat időnként, ami adminisztratív és gondolkodásra késztet.... Írok. Írással és publikálással keresem mindennapi kalácsravalómat :), közben el-elnyúlok csónakom alján és dudorászom életem dalát, a refrént hangosan énekelem, élvezve csónakom átlátszó fenék alja mutatta vízi világot, a lenti életet.... a köröttem kerengő játszi szelet, ahogyan megtörve az ég kékjét, bárányfelhőket hajkurászik, a kujonja!!!, majd, mivel késő délutánra jár, búcsút int a távolodó napnak,... halványuló színes világomban,ahol kezdenek az este lopakodó szürke folthomályai megjelenni, kivilágított portálunkon, a szabadban, vacsorát terítek tágas nagy családomnak, élvezve a gyermekek, unokáim zsivaját, lármáját, párom mondta el az asztali áldás imát, majd jóízűen falatozva megbeszéljük kivel mi történt a nap folyamán. Elnézem őket, a szeretet és hála magas lánghullámai árasztanak el:)))
És mindenhatónak érzem köztük magamat, mert megteremtettem velük közösen álmaimat, éltetve ezzel az ő álmaikat is. Kell ennél boldogabb élet?,

majd seregnyi állatunkat is megetetem.
Befogadtam az összes kódorgó állatot, menhelyekről, innen-onnan....
Viszek enni a közeli farmra, ahol számkivetett embereknek adok otthont és munkát, ezeknek az állatoknak a gondozásával bízva meg őket :)))

HozzászólásokNem csodálatos, hogy egy álom,

legyen az akár másé, milyen örömöt tud okozni, mennyi érzést hoz felszinre azokban, akik találkoznak vele? Nem csodás, hogy az álmok mennyire fontosak? És nem csodás, hogy képesek vagyunk álmodni?
Áldott az álmod, Ragyogás, ahogyan te is.Álmodozó-Ragyogás

Csodás az álmod , kivánom, hogy valóssá váljon .......Napsugi!:)))

De nem ám!:)))))))))))))))))))))))))Ragyogásunk!:)))

A mindenit,de jó kis írás volt....:))))Szinte ott voltam én is...Jó volt egy picit kikapcsolódni így ebédidőben!:))Köszönöm!:)))
(())ZsuzsiHúúúú Ragyogásom

de nagyon örülök,éppen a postáról jövök megszabadítva magam a pénzecskémtől(hátha több jön helyette) és nagy volt a kísértés bennem,hogy beszóljak egy csúnyát a postáskisasszonynak,hogy ugyan már hány nap kell egy küldemény kézbesítéséhez,de inkább ,ha már kísértés vettem egy kaparós sorsjegyet,abban a reményben,hogy megnyerem az Édes életet,amit a nyereményből élhetnék,hát koncentráltam én rendesen,de biztos nem voltam a fogadás állapotában,mert nem jött össze.Üsse kő,majd álmodok magamnak a tiedhez hasonló álmot,csak én az álomházamhoz tartozó,hatalmas farmon összegyűjteném a világ összes gyönyörű virágát és látogatóknak mutogatnám.A többi az íráson kívül megegyezik,ja és magam főzném ezeknek az embereknek az ételt.
Gréta unokámnak fél perc volt létrehozni a fiókot,most már csak a használatát kell
megtanulnom.Köszönöm
Zsuzskám édes,így jár az aki lusta sütni,de ugye nem bántad meg?
Atyaég!odaég az ebédem,rohanok