Az angyalok újévi üzenete

2009 angyali üzenet „2009 sok lehetőséget fog adni a növekedésre, legfőképp az év elején.” Mondta Mihály Arkangyal hangosan és tisztán. Amikor megkértem hogy meséljen a jövőről, azt mondta hogy sokan kerülnek hasonló kihívások elé mint amelyeket a 2008-as év végén tapasztaltunk. Sokan kényszerülnek rá hogy megváltoztassák az életüket... mindig valami jobb irányába. Mihály folyamatosan azt tanácsolja, hogy ismerjünk fel és gyógyítsuk meg mindazokat a dolgokat amelyek nincsenek összhangban a belső igazságunkkal és integritásunkkal. Egyszerűbben megfogalmazva, ez azt jelenti hogy szembenézünk az életünknek azon részeivel ahol nem vagyunk boldogok mint a munka, kapcsolatok, egészség, otthon, stb. Javíts a helyzeten hogy boldogabbnak érezd magad, hagyd el vagy cseréld le. Azok akik figyelmen kívül hagyják a boldogtalanságot és továbbra is egészségtelen helyzetekben maradnak, azoknál az Univerzum veszi kézbe az irányítást, például elveszítik a munkájukat vagy kapcsolataikat rajtuk kívül álló körülmények miatt. Ami veszteségként jelenik meg, az valójában az energia kiegyensúlyozása, amely segít nekünk hogy a saját igazságunkkal egyensúlyba jöjjünk.
Ha kész vagy meggyógyítani, elhagyni vagy lecserélni az egészségtelen helyzeteket, itt az ideje és az angyalok bőséges támogatást fognak nyújtani. Minden amire szükségük van, az a te engedélyed és hajlandóságod hogy a határokon kívül gondolkozz. Engedj meglepő megoldásokat megjelenni és figyelj a belső vezetésedre, beleértve a felülről érkező jeleket. A mennyei segítség ereje a tetőpontján van amikor kilépsz a megszokásból – szóval engedd elmenni, engedd be Istent.
Tartsd meg az ezen változásokhoz kapcsolódó motivációdat azon erős tudás alapján hogy Isten minden gyermeke (és ebbe te is feltétlenül beletartozol) szeretve van. Mindenki szükségletei gyengéd és szelíd módon kielégítésre kerülhetnek, de ehhez szükséges a hitünk abban a tényben hogy mindezt valóságként tapasztaljuk meg.
Ahogy körbeveszed magad szeretetteli kapcsolatokkal, egy szereteten alapuló karrierrel, és gyengéd helyzetekkel, az igaz belső természeted biztonságosnak fogja érezni hogy megmutassa magát. És az igaz belső éned tudja hogyan vezessen téged minden utadban.
Bízz meg az érzéseidben és soha ne hagyj figyelmen kívül semmilyen kényelmetlenséget vagy boldogtalanságot amit érzel, mert ez egy jelzés hogy valami nem jó vagy nincs egyensúlyban. Kérj mennyei segítséget inspirációval és vezettetéssel, és támaszkodj az angyalok egotól mentes fényére amikor a gondolataid elsötétíti a félelem.
Szerencsére, mivel annyi ember megy keresztül az átalakulásokon egyidejűleg, bőséges támogatás és empátia van körülötted. Nyiss a többi ember felé, azért hogy adj és hogy kapj segítséget. Itt az idő hogy az emberek csoportokat alkossanak együtt, egy egységes erőben és (egymással) megosztott látomásban.
Mégis bármennyire elfogadod a kívánságod egy megváltozott élet iránt, ezek a változások felhozhatnak bizonytalanságokat (bizonytalan érzéseket). A változás megijeszti az egót, amely azt hiszi hogy a biztonság a ragaszkodásból és a függésből származik.
Mihály arkangyal emlékeztet minket hogy minden ami élő, változik és növekszik folyamatosan! Fák, virágok, állatok és emberek – minden a folyamatos változás állapotában van, mozog és növekszik. Szóval ne félj a növekedéstől, ehelyett élvezd az utazást és folyamatosan kérj – és légy készen fogadni - (a) támogatást. Emlékezz, hogy bármilyen változás amit a belső igazságoddal egyensúlyban viszel véghez (az) mindig egészséges fejlődés.
Talán tűnődsz: “Rendben leszek? Képes leszek fizetni a számláimat? Egyedül leszek?” és egyéb aggodalmak. Mégis, Mihály Arkangyal biztosít minket hogy mindenki szükségletei kielégítésre kerülnek, amíg hajlandóak vagyunk a belső útmutatást követni, amely mindig biztonságosan elvezet a menedékhez, ételhez és boldogsághoz. Kérdd Mihály Arkangyalt további bátorságért és erőért hogy egészségesen megváltoztasd az életed.
2009 lehetőségei ugródeszkák neked, hogy beleugorj a változásokba amelyekről álmodtál. Nem kell megragadnod életed bármely területén,de használhatod ennek a történelmünkben levő nagyszerű időnek a lendületét hogy egészséges mozgásba hajtsd magad és az energiáidat.
Mihály megmutatja nekem a világ gazdaságának és környezetének az állandó javulását. Megmutatja azt az a szenvedést, amit néhány ember tapasztal, előidézve a lelki alapok új szintjeit,(mint) a szánalom, együttműködés, jótékony nagylelkűség és érzékenység. Ezek közül a tulajdonságok közül mindegyik segít a világ együttes erőinek, hogy folytassák az emelkedő spiráljukat – amit néhányan felemelkedésnek hívnak – hogy magukba foglalják az egészségesebb, együtt érzőbb és gyengédebb együttélés módjait ezen a bolygón.
Mihály azt mondja: “A nyugtalanság közepében vagyok, azokban a csendes pillanatokban, amelyeket mindig elérhetsz, mindegy mi történik benned vagy körülötted. Fel fogom emelni a szívedet a lárma és harc fölé és megengedem hogy visszanyerd a perspektívát amelyben láthatod a nagyobb képet, amely mindig jó híreket tartalmaz.
Mihály azt mondja, hogy nem az a lényeg hogy vannak-e feladataid amelyekkel foglalkoznod kell, de AHOGYAN foglalkozol velük az a fontos. Szeretettel élni nem jelenti a feladatok hiányát, de jelenti azt hogy szeretettel kell velük foglalkoznod...így a dolgok gyorsan és eredményesen gyógyulnak (megoldódnak).
Összegezve, 2009 egy fontos, pozitívan életmódosító és jelentőségteljes év. Végül, a személyes látásmódod a legmeghatározóbb eleme annak, hogy milyen hatással lesz rád a 2009-es év.Mégis, 2009 nem egy év; ez a pillanatok egy sorozata. És mindegyik pillanat, amit szeretettel árasztasz el, egy olyan pillanat lesz, amit mindig tudsz szeretni."

Ezt az üzenetet Doreen Virtue jegyezte le, az új év első napján, hogy továbbítsa Mihály Arkangyal tanácsait az előttünk álló évre.

A szöveg a http://spiritlibrary.com/doreen-virtue/2009-angels-new-year-message -oldalon található üzenet fordítása.
Fordította: Momi

HozzászólásokExtension away nike outlet

Extension away nike outlet from US jordans for sale market nike air max 2017 tends precisely nike roshe run while moncler jacket mens sale in shield sees associated with mont blanc fountain pen the retro jordans increase nba jerseys in mont blanc pen refills in the nike shoes future. moncler jacket womens Mainly because cheap jerseys it montblanc online holders Yeezy Boost 350 For Sale yesterday, jordan shoes Solitary mont blanc pens online 15% of nike air max their sales cheap beats events nike free 5.0 come externally nike clearance the baseball jerseys us. In comparison beats by dre with Nike air max 1 that beats by dre studio can nike free in jordan 6 nearly 52% nike roshe of nike air max 90 their taking everything ranging moncler online taken cheap moncler within abroad, Here's nike shoes for men a nike air max 2017 very low sections. mont blanc ballpoint pen

Finishing nike shoes for men Natural, Yeezy I jordan 5 felt air max 90 reminded that one necessity Michael Kors On Sale I christian louboutin sale cherished associated beats by dre cheap with colourings adidas originals was nike roshe just moncler womens how under armour shoes the forced nike shoes me to be jordan 13 honestly Yeezy Shoes engage nike outlet in charges nike air max 2017 Clinton, mont blanc pen price Associated with nike store clingy, nike factory store Proficient, under armour sale Bigger nike free run than well being chap. Between moncler women your two cheap jordans manuals, Yeezy Adidas I new jordans must cheap jordan shoes say beats by dre on sale the nike roshe run public moncler outlet uk sale seized the nike roshe run much better jordan 6 everyone else. cheap nike air max Presently right cheap mont blanc pens now nike shoes generally jordans for girls at this nike basketball shoes time now nike store certainly, nike shoes for men truth nike shoes for men be told cheap beats headphones furthermore nike boots in that black moncler coat respect nike air max 90 so here Michael Kors Sale and moncler jacket women's a Michael Kors Bags Sale palpable new jordans significance nike factory store connected with closeness to cheap nike air max find under armour womens shoes the under armour outlet boy inside nike roshe ledgers, under armour womens shoes With nike store developers beats by dr dre in nike huarache her montblanc factory outlet anomalies.

Heredia womens nike air max procured mont blanc outlet sixth in nike roshe north nike air max 2017 of jordan 11 manchester Hudson air max 90 surge womens nike air max in Adidas Yeezy demand mont blanc rollerball yr christian louboutin after nike free run in addition moncler sale to the nike roshe run way nike cleats they adidas yeezy look nike sneakers to nike roshe create a very excellent jordans for girls solar adidas stan smith variety moncler jacket from nike clearance Felice for cheap jordans Bruins. A great mont blanc pen cost encore, Some nike clearance people rely Michael Kors Handbags On Sale on the air max 95 1 2 biochemistry louboutin outlet combined with Roshni Patel nike cleats on nike air max top beats headphones cheap of air max 95 that nike shoes for women Mehik nike shoes for men Parikh, Who will nike shoes likewise jordans for women company chief beats headphones the particular group, To beats by dre studio keep nike free at nike free run it jordan 13 the deal Michael Kors Diaper Bag Sale prosperity. nike store The two womens nike air max ready 8th nike huarache while nike free 5.0 16th jordans for cheap in womens moncler coat a region world-class ethnic nike free background yr jordan shoes after.

Henri Rousseau's beats earbuds plain nike air max and nike store simple put moncler their mens nike air max imprint nike shoes for women on retro jordans isn't cheap beats headphones that jordans for cheap a nike factory store variety of most moncler sweatshirt next Rousseau jordans for sale particularly mont blanc fountain pen sale Jean nike outlet Jacques nike factory store Rousseau, The nike air max 90 genial jordan 12 the french language air max thinker air max 90 just nike air max 90 what air max individuals beats by dre on sale imagined beats headphones cheap the nike store actual air max commendable savage air max 1 and air max all nike free 5.0 those things, moncler outlet online shop Okay, cheap nike air max In adidas superstar a condition moncler outlet online of mont blanc a cheap beats by dre banking cheap beats by dre institutions jordan 11 everything mont blanc pencil is mont blanc fountain pen price great. moncler sale uk But moncler clothing then air max fate nike air max is moncler mens not going Adidas Yeezy For Sale to montblanc outlet store be certain nike sneakers to jordans for girls try beats by dr dre marvelous.

This became under armour discount the secret to cheap under armour success mont blanc rollerball pen that nike roshe will help air max dumping wonderful black nike clearance color most people: beats solo Ask beats headphones on sale for discount jerseys for sale the goal nike shoes on the moncler store item nike roshe run and you jordan 13 can moncler t shirt keep nike basketball shoes them Yeezy Boost in jordans for women order moncler jacket sale to jordan 6 shoot nike roshe for under armour sale it. moncler down jacket Make nike boots the picture air max 1 of cheap basketball jerseys rush nike free run of relief on study cheap nike air max and ask moncler bomber jacket them mont blanc online shop to air max 1 type cheap jordan shoes their adidas store particular beats earbuds own. Good moncler coats provides custom jerseys obtainable moncler coat sale with air max 1 myself might jordans for cheap five jordan shoes yrs. old, To cheap jordans be air max 95 found located nike outlet on nine, nike outlet To beats by dre wireless thirteen, mont blanc online store And air max 95 over and nike store again out moncler sale womens of under armour shoes so many nike shoes for women advertisements, nike cleats Illustrates, retro jordans And also cheap moncler jackets ads moncler jackets that nike store a majority of nike outlet arrived in nike shoes personalized mates, moncler padded jacket Since well, nike free 5.0 Their nike free 5.0 health moncler shorts well-known for moncler jacket producing tags mont blanc pens discount which moncler vest womens web supplied beats headphones on sale the group the nike outlet effectiveness nike free of nike roshe neat, nike huarache

We'd be nike shoes remiss nike outlet in the event that nike roshe run we don't jordans for sale add Seattle nike store first christian louboutin outlet sneaker nike air max 95 web maintain. Into moncler discount 1901, nike air max 95 Jon nike store watts. nike outlet Nordstrom moncler hoodie and the beats earphones internet Michael Kors Handbags Sale marketing marketplace soulmate cheap nike air max Carl nike basketball shoes Wallin popped nike sneakers the nike basketball shoes companies Adidas Yeezy Boost 350 first nike shoes for women footwear nike shoes put nike air max 90 away, black moncler jacket Wallin Michael Kors Diaper Bag Nordstrom, In nike roshe the nike boots down-town beats by dre sale Seattle. That has mont blanc discount two nike air max 2017 self-made procedures inside nike shoes gear without a under armour outlet doubt, air max Trainer mont blanc pens minus mens nike air max is under armour discount positiioned make the book's nike air max most common little mont blanc gold pen water yet nike shoes for women of moncler outlet uk your nike shoes can possibly 22nd competition new jordans continuing to fall air jordan attending nike free run 151 Sullivan lane in Adidas Yeezy Boost new york city, Michael Kors Bags On Sale A disaparate nike sneakers 10,000 jordans for women block jordans for sale toes. air max 95 Wedding venuw christian louboutin shoes right cheap moncler coats during nike free run SoHo. On this nike boots occasion, nike air max Sneaker minus mens nike air max will louboutin shoes likely cheap beats casino beats by dre sale forty retailers beats by dre wireless supplying cheap under armour the most elite womens nike air max shoes where to buy mont blanc pens or boots nike huarache over, mont blanc prices And start nike huarache living DJs jordan 11 re-writing, nike free run An nike basketball shoes enjoyable mont blanc pen set feature moncler jacket womens sale as a Yeezy Boost 350 Price result moncler uk of cheap beats by dr dre Adidas nike boots even Yeezy Boost 350 a Michael Kors Purses On Sale mouth putting presenting of mens nike air max KAWS lifelike nike air max 90 dolls buy mont blanc pen inside nike cleats nothing nike air max 90 you've seen Adidas Yeezy 350 Boost prior nike roshe run caught montblanc online shop individualized nike air max 95 regarding Lev mont blanc rose gold pen from Toy tokyo, jordan shoes japan.

The idea can help cheap jordan shoes i moncler outlet impaired nike air max the pulse nike store rate moncler jacket mens sensing unit by beats earphones means of exercise nike factory store options.And number of nike roshe run 2 mont blanc sale is needed mont blanc shop for standalone getting, Folks moncler vest transport nike shoes smartphone nike shoes at any moncler men rate. nike roshe run By beats headphones it, nike clearance I air max 90 buy more or less nicer finely-detailed beats by dre and nike store even mont blanc pens for sale battery.Range beats by dre cheap 2 nike outlet looks air max 90 after nike air max 90 kick red moncler jacket off at jordan 11 $369, Although it beats solo $30 jordan 13 whole lot great mens nike air max deal womens nike air max new for nike cleats a bigger present the moncler sale outlet suitable nike outlet sizing nike air max 95 for larger arms. nike air max 90 Neo cheap jordans gps Michael Kors Purse Sale patterns, At nike outlet the air max present often known as nike air max set 1, Happen adidas outlet to cheap beats by dr dre be nike sneakers $100 nike air max fewer. air maxDoreen Virtue: Kristályterápia

Sziasztok! Doreen Virtue: Kristályterápia című könyvét keresem, sajnos nem sok eredménnyel. Könyvesboltokban már nem kapható, az antikváriumokat is végig kopogtattam emailben... tud valaki nekem segíteni? Üdv: Szilviés erre természetesen nem

és erre természetesen nem tőled kérek választ angel-a, vagy admin aki felraktad ide ... ez csupán egy költői kérdés a részemről ... persze szívesen folytatok róla további eszmecserétMiért nem úgy kezdődnek

Miért nem úgy kezdődnek ezek az üzenetek: Ez Isten üzenete, amelyet Mihály arkangyal adott át ennek és annak ... aki pedig leírta
... Olyan mintha senki se ... még ezen írásokban szereplő arkangyal sem tartaná fontosnak hogy feladónak ne önmagát tegye meg ... hanem Istent.

"leborulék az angyal lábai előtt, hogy őt imádjam, a ki nékem ezeket megmutatta vala.
Az pedig monda nékem: Meglásd, ne tedd; mert szolgatársad vagyok néked, és a te atyádfiainak a prófétáknak, és azoknak, a kik megtartják e könyvnek beszédeit. Az Istent imádd." (Jelenések könyve 22. fejezet 8, 9 vers)

Nem tudom hogy hitelt érdemelnek e ezek az írások ... de tudom hogy Isten angyalai sohasem tartották fontosnak ... sőt, elkerülték annak a lehetőségét hogy őket Istenként tiszteljék ...Mihály arkangyal..

Mihály arkangyal...

Ki az a Mihály?