Az igazi hajtóerő

az igazi hajtóerőSokan vélik úgy, hogy a Vonzás Törvényének tudatos alkalmazásában a hit az, ami elengedhetetlen és nélkülözhetetlen. Hogy a hit az elsődleges és legerőteljesebb, legalapvetőbb hajtómotor, ami elvezet bennünket vágyunk megtapasztalásához. Én másképp gondolom.

A hit valóban egy nagyon fontos lépés lehet az úton, de korántsem a legalapvetőbb hajtóerő. Ha egy álmunk, vágyunk megvalósul, az nem önmagában a hittől van. Van még valami más is a háttérben. Valami, ami előbb reményt ébreszt, aztán hitet, majd meggyőződést és tudást, végül pedig meghozza magát a tapasztalatot. Valami, ami inspirál minden gondolatot és érzelmet, ami ha szárnyra kap, olyan mértékben lendíti mozgásba az Univerzum Végtelen Energiájának Áramlását, amennyire semmi más. Valami, ami minden nagyszerű találmány, műalkotás, tudás és tapasztalás nélkülözhetetlen alapja. Valami, aminek lehetősége, ismerete, használata csakis az embernek adatott meg. Hogy mi ez?

A Képzelet!

A Képzelet az, amibe bármilyen gondolatot, hangot és képet megidézhetsz, és rendszerint meg is idézel, még ha tudattalanul is. És amit a Képzeletedben megidézel, az előbb vagy utóbb valósággá is válik. Érzelmeid pedig minden pillanatban jelzi, hogy ami éppen lefoglalja a Képzeletedet, az számodra és a benned is „munkálkodó” Végtelen Univerzum számára kedvező, vagy kedvezőtlen végkimenetelt eredményez-e.

A Képzelet teszi lehetővé a reményt és a hitet. Amit nem tudsz elképzelni, abban hinni sem tudsz. A Biblia is azt írja: „A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés.” (A zsidókhoz írt levél 11:1, Károli Biblia)

Ha csak azt tudod elképzelni, amit már látsz, vagy láttál, akkor arra kárhoztatod magadat, hogy újra meg újra ugyanazt tapasztald meg, újra meg újra ugyanazokat a körülményeket ismerd fel magad körül. Ezt előbb unni kezded, majd feltámad benned az irigység mások körülményei iránt. Ettől bosszús leszel és haragos, amitől egy idő után még bűntudatod is lesz. Végül pedig teljesen kétségbe esel, mert úgy érzékeled, hogy nem csak, hogy nincs kiút az utált helyzetből, de a körülményeid egyre csak rosszabbak lesznek. A Képzeleted egyre inkább beszűkül, és egyre inkább csak a bajokat és problémákat vagy képes a terébe beengedni. Ettől pedig egyre rosszabbul érzed magad, és hiába szeretnél hinni egy jobb életben és egy jobb világban, a Képzeletedben ezeknek nincs helye!

Ha gyűszűnyi a Képzeleted, gyűszűnyi lesz a hited is!
Ha kitágítod a Képzeletedet, egyre növekszik majd a hited is!
Minél inkább kész vagy kitágítani a képzeletedet, annál több a Végtelen Univerzum által feléd áramoltatott teremtő és ihletett gondolatot, hangot és képet vagy képes befogadni. És ami megjelenik a Képzeletedben, ha elegendő ideig és elég gyakran engeded be, abból valóság lesz.
Mert előbb reményed lesz benne, majd hited, végül meggyőződésed és megingathatatlan tudásod!
Tudni fogod, hogy amit elképzeltél, az máris létezik, és csak idő kérdése, hogy fizikai környezetedben is megnyilvánuljon.

Tágítsd ki a Képzeletedet!
Engedd magasan szárnyalni!
A Képzelet számára nincs határ! A Képzelet Végtelen, akár csak az Univerzum!
Éppen ezért képes magába foglalni az egész Univerzumot!
Engedd be hát a Képzeletedbe és magadba a Végtelen Világmindenséget, és válogass bőséges adományaiból kedvedre!

A Világ érted van!
Az Univerzum érted van!
És az Univerzum azt akarja, hogy szárnyalj a magasban és légy boldog!
És ehhez adott Neked egy Végtelen Hajtóerőt!
A Képzeletet!
Használd!

Hozzászólásoktegnap itt pedzegettem ez

tegnap itt pedzegettem ez eurós dolgot, ma meg ezt írja az újság, hogy a magas euró végre helyreteszi az agrárszektort! végre foglalkoznak már a jó oldalával is! :-)

http://www.origo.hu/uzletinegyed/magyargazdasag/20090310-jol-jon-a-gyeng...Igen!Remény-hit-meggyőződés és megingathatatlan tudás...

csenge333
Azt hiszem az utolsó fázisba kerültem.../Mert amit elképzeltem, az már létezik és csak idő kérdése, hogy a fizikai valóságban is megjelenjen.../kiindulnék egy mondatból

"Képzeljük be, hogy Magyarország a világ legazdagabb országa és elsőként lábalunk ki a gazdasági válságból." - Nos a mondat első felével kapcsolatban: ezzel nem kell semmit se tenni, mert ez már ÍGY VAN. Magyarország azért gazdag ország, mert folyamatosan sokat visznek innen el! Hogy kik és miért azt hagyjuk.:) Csak onnan lehet sokat folyamatosan lefölözni, ahol VAN. Ugye világos?!nekem van még olyan

nekem van még olyan részvényem a 19-dik századból, amin az áll: értéke 200 ezüst forint azaz 400 birodalmi márka azaz 500 francia frank :-)

volt idő amikor a forint erősebb volt a német és francia pénznél is... :-)kedves bari nem mindenkinek

kedves bari

nem mindenkinek jó ha 210 ft az euró. én pl. jobban örülnék ha mondjuk 270 lenne stabilan. annál kevesebb ne legyen, mert az se jó, a magyar exportot tönkretenné. bárkinek jó a magas euró ha van mit exportálnia. és én hiszek benne hogy van mit. mert a magyarok nagy része zseni. okos, leleményes, rátermett legények és csodaszép leányok élnek e vidéken :-)

és most nagyon megéri vállalkozni és exportálni, még jobban mint eddig! hajrá tehát, tehetséges magyarok, itt az idő az önmegvalósításra, ennél kedvezőbb helyzet (magas euró) nem is lehetne, most kell tenni, lépni, menni!!!! :-)

fentiekkel elsősorban arra mutatnék rá, hogy minden rosszban van valami jó.... és aki nem eladósodni akar euróban, hanem nyereséget akar, több pénzt akar, sikereket akar, ÉLNI akar, annak jó a drága euró ugyebár.... :-)

adminNagyon helyes részigazság Enti! :)

Most

A pedagógusokat te tudatosíthatod, ha bemész az iskolába, és az osztályfőnöki óráján beszélsz pár szót a tudatosságról. Nekem ez egy dédelgetett álmom, hogy iskolákat járva az osztályfőnöki órákon kapok tíz percet, hogy a gyerekekkel dolgozva belépünk a tudatosság valós világába. A feleségemmel is beszélgetünk erről nap mint nap a saját gyermekeinkkel kapcsolatban. Egyre tudatosabban használjuk a gyakorlati megvilágítását a saját valóságának. Most mondjam, hogy óriási az eredmény? Mondom. Az!

A kérdésedre válaszolva azt mondanám, hogy úgy lehet elérni, hogy magaddal kezded. Ha ezzel megvagy, akkor a családod a következő. És amikor a családod is tudatossá vált magára a saját útjára, akkor kimehetsz az "utcára". Kimehetsz előbb is, de a családod az, aki szeret feltétlen és örökre a mestered marad.
Ha esetleg nincs családod, de te már tudatos vagy saját utadra, akkor is szólhatsz, mert maga a fogadtatás lesz a mestered. Szólj szívedből és tanulj.

Végső soron ajánld fel magad az emberiségnek és tanulj akkor is ha tanítasz.

Egy mondattal, légy egy örökös diák közöttünk, emberek között.

Úgy is az vagyok, örökös diák közöttetek, mást akarni ostobaság.Egység

Szerintem nagyon fontos lenne az Egység. De nem csak az országon belül, hanem az egész Emberiség Egysége.
Szerintetek hogyan lehetne ezt elérni?
Persze igazából ezt nem kell elérni, mert Egyek vagyunk, csak nem tud mindenki róla.
Szerintem a pedagógusok feleadata lenne, az Egység tudatosítása.
De ki tudatosítsa a pedagógusokat?

Üdv. Entihoppácska

Most

Bari! Ez nem is annyira hülyeség! Egy adott ország attól függ, mennyire erős valutája van, hogy az adott ország mennyire bírt összefogni. Tehát az egység a legerősebb pénznem. Javítsatok ki ha tévedek :)Bari:)

Most

210 dollár 1 forint ;)Szuper :)

Mostantól beképzelem magamnak, hogy 210Ft az euró.
Kérlek benneteket, hogy ti is képzeljétek be.
Képzeljük be, hogy Magyarország a világ legazdagabb országa és elsőként lábalunk ki a gazdasági válságból.

Örömteli napot :)Melléklet

Most

Van úgy, hogy megyünk bágyadtan az úton és gondolatban már ágynak esünk a fáradtságunktól. Még pár perc és otthon vagyunk... jajj a telefonom ki is kapcsolom, ne is szóljon hozzám ma már senki.... aludni akarooook.....
És az egyik pillanatban az egyik autó fékje elszakad és a kanyart fék csikorgatva veszi be éppen feléd suhanva... és te nem tudod hogyan, de óriásit ugrassz és megmenekülsz.
Honnan volt ennyi energiád? Ekkorát nem is lehet ugrani? Te mégis megtetted.

Függesz egy korláton, és mérik az időt. Hat perc és az első leszel a százból. Aztán egy szakadék felett kapaszkodsz fél óráig és érzed, hogy még bírnád, de megmentenek addigra. Honnan az erő? Ki vagy te? Hogyan működik ez a dolog?

Nem látsz más utat... ennyi az egész.A hitetlenség ereje?

KÉRDÉS VALAKITŐL HOZZÁM:
bocs, de lenne kérdésem.
Ezt nem értem: Semmiben Sem Hívők.
Mit akar ez jelenteni számodra?
a, A semmiben hogyan lehet nem hinni?
b, nem hinni semmiben
c, A semmiben lehet hinni?
egyelőre ennyit tudtam összeszedni most. De gondolom mást jelent mint amiket leírtam. Kérlek mond meg.

VÁLASZOM A KÉRDÉSRE:
1 x 1 = 1
(-1) x (-1) = 1
Tehát a semmiben sem hívés logikailag és érzelmileg ugyan azt adja ki, mintha valaki nagyon erősen hisz valamiben. Sőt az által még erősebb a hatása, hogy valamit alapból nem lehinni sokkal könnyebb, mint elhinni.
Szöveggel:
Edison elhiszi, hogy ő tudni fog villanykörtét gyártani.
Edison nem hiszi el, hogy képtelenség lenne villanykörtét gyártani.
Nos szerintem ez utóbbi felfogás és életszemlélet erősebb, mint a hit.

Az emberiséget a hülyeségeitől kell megváltani. Micimackó sokkal jobban szeret téged!
http://p-dox.hu/KÉP-zelet...

Kép-zeletem kép-ezem, kép-ességem végtelen...

Kép-et festek névtelen, féktelenül létezem...

Drága Sanya Barátom!

Köszönöm eme újabb tudattágítást...!!!

Meghajlok a Bennetek Élő Tudatosság Előtt!!!

Baráti Szeretettel.

zorba

http://www.lyoness.ws/

http://www.lyoness.ag/hu/

totzoli129@freemail.hu-ez a saját e-mail címem...ide bátran küldhetsz érdeklődő levelet...

-Ez a jövő, az egymásért tevékenykedők közössége.