Az igazi titok

igazi titokA legtöbb ember, mikor először megnézi a filmet vagy olvassa könyvet, akkor ráébred, hogy mennyire egyszerű dolog teremteni. Élvezi a teremtés örömét, játszik, könnyedén hoz létre dolgokat, hiszen legtöbbször ilyenkor még lelkesen, a felfedezés örömével tesszük, amit teszünk. Aztán egyre komolyabb dolgokat szeretnénk megteremteni az életünkben, és ahogy nehézségekbe ütközünk, jön a következő fázis, amikor elkezdünk kételkedni abban, hogy ez tényleg működik, vagy csak a szerencsés véletlennek, esetleg belemagyarázásnak köszönhetjük azt, ami korábban sikerült?

Tényleg, hogyan működik a vonzás törvénye?

Az igazi titok nem a módszerben van. Nem abban, hogy naponta vizualizálsz, meditálsz, elképzeled a dolgokat, hanem abban, hogy a saját elméd felszabadítod, a saját korlátaidat kitágítod, a saját komfortzónádat átléped, és ezek segítségével lehetővé teszed, hogy az ötleteid, álmaid megvalósuljanak.
Azonban nagyon fontos mozzanata a vonzás törvénye használatának az is, hogy adnod kell valamit. Ahhoz hogy megteremtsd a világodban azt amit szeretnél, összhangba kell hoznod magad azzal, amire vágysz. Vagyis el kell érned, hogy azonos frekvencián rezegj, mint vágyad, álmaid.

Hogyan tudod ezt a gyakorlatban elérni?

Hogy teljesen ráhangolódhass arra, amit szeretnél, tulajdonképpen neked magadnak kell létrehoznod azt! Hogy értem ezt? Ahhoz hogy teljesen azon a frekvencián rezegj, neked kell átalakítanod önmagadban azt, ami eddig megakadályozta álmod megvalósulását. Ha gazdag akarsz lenni, akkor meg kell találnod az utat hogy felszabadítsd az elméd, és tudatosan és tudatalatt is egyaránt át tudd élni a bőséget, a gazdagságot. Ehhez el kell indulnod azon az úton, aminek a célja hogy 100%-ig teljes szíveddel, lelkeddel, elméddel hidd sőt akkor már tudd, hogy ez lehetséges. Elindulsz a kitűzött úton, és a próbálkozásaid egyre közelebb és közelebb visznek a célodhoz. Ahhoz hogy gazdag légy, azért kell adni, mert amikor adsz, akkor épp a gazdagság élményét éled át. És ez nem csak a pénzzel, de a szeretettel, barátsággal, vagy emberi kapcsolatokkal is pontosan így működik!

Ehhez azonban fejlődni kell, tanulni, és beépíteni az életedbe azokat, amiket tanultál. Emlékezz rá, hogy A Mátrix c. filben Neo sem azonnal jutott abba az állapotba, hogy megértse a Mátrixot, hanem folyamatosab fejlődött, tapasztalt. Elsőre nem tudta átugrani még a szimulációs játékban sem az épületeket. Később már a valóságban is megtette, de még mindig nem tudta, hogyan lehet erősebb az ügynököknél. De nem adta fel, hanem küzdött, tanult, fejlődött, mire végül eljutott arra a szintre, amikor tökéletes harmóniába került a Mátrix-szal, és könnyedén, gyakorlatilag a kisujját megmozdítva győzte le ellenfeleit. Bejárta a lépcsőket, melyek a tudás, a siker, a célja felé vezettek. Segítette őt mindenki, aki az útjába került. Pontosan így kell tenned, hogy eljuss jelenlegi helyzetedből a kívánt célodig.

Bármit szeretnél elérni az életben, tartsd szemed előtt ezt a szabályt!

Ahhoz hogy elérd a célodat, először is tisztán látnod kell magad, amint ott vagy, tudnod kell hogy hová tartasz, mi a célod. Ha ez megvan, csak akkor érdemes elindulni felé. Legyen víziód, és legyen terved is arra, hogyan jutsz el oda. A terv készítése közben hozod összhangba magad a céloddal, hiszen közben valósul meg fejben az, amit az Univerzum segítségével később a való életben is meg tudsz majd tapasztalni.

Milyen furcsa, hogy a legtöbben tisztában vagyunk azzal, ha autóval valahová el akarjunk jutni, hogy előbb meg kell néznünk a térképet, vagy beütni a célpontot a navigációba. Senki sem kezd el vezetni úgy, ha ismeretlen helyre indul, hogy nem tudja merre kell fordulni az utca végén. Teljesen természetes, hogy előbb megnézzük a térképet, mert csak így érhetünk célba.

De miért van az, hogy amikor vezetni kell, tudjuk mit kell tennünk, de a legtöbb ember mégsem tervezi meg az életét? Nem tudja hogy hová akar eljutni 5 vagy 10 év múlva. Legtöbben máról holnapra élnek, és csak azt figyelik, hogy épp milyen lehetőségek jönnek szembe. Aztán arra mennek, amerre épp jó dolgot látnak, nem foglalkozva azzal, hogy az épp zsákutca-e és ott lakik-e az, akihez indultam, vagy sem.

Teljesen véletlenszerűen élve, nem jutunk sehová. Ezzel csak azt hagyjuk, hogy mások irányítsanak minket, a környezetünk alakítsa az életünket. Ha nem tervezed meg az életed ugyanúgy, mint egy utazás alkalmával az uticélhoz jutást, akkor hogyan akarod, hogy vágyaid teljesüljenek?

Admin

HozzászólásokEn is..

...egyetertek Atival meg Zsullal!
Ezt a magyarazatot bizonyitja a tapasztalat.
:))

Szeretettel,
felebaratEgyetértek!

:)Szerintem sincs

szükség tervekre, előrre eltervezett utakra. Már magamon is tapasztaltam, hogy miközben elkezdek tervet szőni valami elérésének érdekében, gyakran egyre több kételkedés kerít hatalmába. Csak teljesen nyugodtan vegyük tudomásul, hogy el fogjuk érni a célunkat, és nyomban kirajzolódik előttünk a helyes út.

üdv.:Attila

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. " (Muhammad Ali)már hiszek

Sziasztok!Én egészen addig nem hittem semmiben ami nem kézzelfogható,amig én nem éltem át.Mi a férjemmel 13, éve egyűtt vagyunk,de otthon mindig egyik napról a másikra éltűnk.Ő mindig azzal "zaklatott",hogy külföldre akar menni.Ezen rendszeresen összevesztűnk,mert én állandóan azzal érveltem,hogy nem tudunk egyetlen nyelvet sem,mi lesz ha lebetegszünk....mondanom sem kell,kijutottunk Spanyolországba,ahol természetesen beteg lettem...Hazajöttem,kiderűlt,semmi bajom nincs.visszajöttem,ujra rosszullettem,és ekkor rájöttem mindenre.Megnéztem a filmet,azóta teljesen másképp gondolkozom,csak a jó dolgokra összpontositok,és egészségesebb vagyok,mint valaha.Természetesen a spanyol nyelvet imádom és tanulom rendithetetlenűl.Szóval,hiszem,hogy véletlenek nincsenek!!!!Hakuna Matatta :)

Tokeletesen egyetertek! Mindig a celra fokuszaljunk es ekkozben EREZZUK NAGYON JOL MAGUNKAT! Ha pedig az Univerzum valaszol egy intuitiv gondolat vagy otlet altal akkor CSELEKEDNUNK kell es ezaltal osszeall az utvonal a celpontunk fele.

Nagyon Koszonom es Mindenkinek azt kivanom hogy legyen Boldog es Erezze Jol Magat!Tervezés-újratervezés

Kedves Sándormatyi !

Mint tudjuk, a legjobb térkép sem használható, amíg a saját helyzetedet rajta nem tudod beazonosítani. Nagyon jó az éjszakai úton az ötven métert bevilágító lámpa hasonlata, de semmit nem ér, ha nem a helyes utat világítja be számodra.
Ha célod eléréséhez, kidolgozásához elegendő energiát fordítasz egy jó útitervvel,akkor kényelmesen és viszonylag gyorsan, sőt, akár szórakoztatóan is utazhatod végig az utadat.
Ha terv, térkép és pontos elképzelések nélkül indulsz neki az útnak, törvényszerűen összeszedsz egy rakás zsákutcát, terelőutat és olyan alsóbb rendű utakat, amelyek rázóssá és kényelmetlenné teszik a célbajutást.
Szóval, az én olvasatomban, ha tudom hol vagyok és reális célt tűzök ki, összeszedett, pozitív gondolatokkal erősítve magam, akkor mindenképpen el fogom érni azt, amit szeretnék. A megfelelő kapcsolatokról és az útbaigazító táblákról pedig valóban az univerzum gondoskodik.
Nekem egy nagyon fontos dolgom marad útközben : JÓL ÉREZNI MAGAM !
És ez nem vicc.
Sokan itt rontják el. Türelmetlen, várakozó, levert, bizonytalan vagyok ? Már meg is van a zsákutca.
Ezért azt hiszem, valóban segít, ha fordítunk időt egy jó útiterv kidolgozására.
Kívánok hát eredményes utat mindannyiunknak !
Üdv.SUMOTerv?....Minek?

"A mi dolgunk a teremtesben az hogy kinyilvanyitsuk amit szeretnenk. A HOGYAN az pedig az Univerzum dolga!"
"Californiabol el lehet erni NewYorkba ugy hogy a sotet ejszakaba csak 50m-t latsz, aztan a kovetkezo 50-et! Addig amig eljutunk a celig!"

Nagyon Koszonom az irast!Kedves Admin...

Köszönöm ezt az írást.Sokan és sokat tanulhatunk belőle.Szeretettel:ÁgicaAdmin

Hogy erted azt,hogy teljesen veletlenszeruen nem jutunk sehova?
Veletlenek nincsenek, azoknak se ,akik nem olvastak, nem ismerik a vonzast!

Szeretettel,
felebaratTETSZIK:)

Melinda79

Admin!

Szerintem jól fogalmaztál..,legalább is nekem tetszik..és szerintem jó párszor átfogom még olvasni írásod!:)További szép mosolygós napokat!Körülmények

Szerintem pont ez az egyik lényeges dolog, hogy a körülményeket a tudatos tervezéssel (célmeghatározással) te saját magad alakítod. Minél részletesebben meghatározod, hogy mit szeretnél elérni, annál több és pontosabb információt szolgáltat az Univerzum a hogyanról. Én azt tapasztaltam, hogy a lehető legrészletesebben meghatározott fő cél és a hozzá vezető al célok leírása önnmagában elegendő ahhoz, hogy újabb és újabb építő elemeket kapjak a megvalósításhoz. A vázat nekem kell kigondolnom és az Uni fogja megtölteni a "hússal", a mindennapi történésekkel. Persze mindehez idő kell. Még a pontos terv kidolgozása sem megy egyik pillanatról a másikra. Újra és újra végig kell gondolni és pontosítani az idő közben kapott információkkal.észrevétel

Azonban van úgy, hogy mi a célunkhoz csak korlátozott eljutási információkkal rendelkezünk. Így szerintem csak akkor érdemes tervezni, ha a megvalósulást úgy érzékeljük, hogy konkrét közelségbe került. Ha azonban nincs ilyen érzésünk a "hogyan"-t illetően, szerintem jobb nem tervezni, hanem ezt rábízni arra a Gondviselésre (Univerzumra), amiről mint látom itt oldalt, Müller Péter is írt 3211ft-os könyvében.:) Ez nem azt jelenti, hogy nem tudjuk pl. a "most"-ban, hogy mit tennénk vágyunk bekövetkezésekor. Ellenkezőleg! Nagyon konkrét elképzeléseink vannak... azonban felesleges aggódnunk a hogyanon. Persze ez a körülményektől függ, és az mindig változik.