Az élet sava borsa és a szavak súlya

"Csak az igazi barát figyelmeztet rá, hogy maszatos az arcod."

Számomra az az igaz barát aki megmeri mondani a szemembe, hogy mit teszek. Ha kell előveszi a virtuális baseball ütőt és megsimogatja vele a fejem, hogy észhez térjek. Még ha tudja, hogy pár nap múlva újra előveheti és megint simogathatja a fejecskémet :) azt a kopaszt :) azt az őszülőt :) Az az igazi barát, aki a szemembe tudja mondani őszintén amit gondol, s nem fél attól, hogy ha elmondja elveszíti a másikat.

Néha keményebben a kelleténél és néha fáj, amit mondanak. De csak azért teszik, mert szeretnek és mert ismernek. Ha nem szeretnének akkor mindenre csak bólogatnának és persze jól van az, nem baj, majd lesz másik, lesz új, lesz szebb. Azt hittem két ilyen barátom van, de már január 1 óta tudom, hogy egy igaz barátom van. Csak tudjátok ez az igazi barát, társ, szerelem, szerető, az igazi Nő.

Sokan mondják, hogy nincs nő és férfi között barátság. Nekem van egy barátnőm, aki mindent tud rólam. Igaz mi szeretjük is egymást :) Tudjátok ő az a Nő az életemben akitől megvan a 3xos orgazmusom. (agyi, lelki, testi erről írtam nem rég).

Ma picit keményebb voltam vele és elmondtam mit tesz, oda bele a két szemébe. Persze ilyenkor :) megszeppen :) majd mivel rávilágítok dolgokra dühös lesz rám. Aztán rá jön, hogy nem is rám dühös, hanem magára :) aztán már nem is dühös :) hanem csak mosolyog és csillognak a szemei :) Szeretem őt úgy, mint embert még soha.

Hibáztam ma, hogy túl kemény voltam. Volt egy tettem amit lehet nem értett meg :) De mikor elmentem pár lépésre, akkor elment a barát és visszasétált a szerelme, aki forrón megcsókolta és megnyugtatta nincs semmi baj, hisz örökké szeretik egymást.

Szeretem a barátom, a párom, a társam, a másik felem.

Ma is megajándékozott mosolyával, szavaival, nevetésével, ezüst gyöngyeivel és finom főztjével, de ezt most nem eszem meg :) Majd holnap ebédre :) úgy is mindig azzal zikál, hogy nem ebédelek :) Holnap fogok :) mert finom falatok várnak rám. Szívből főzött finom falatok :) Köszönöm neked! Köszönöm. Köszönöm. Hálás vagyok, mert úgy szeret mint még senki más :) és úgy szereti a blökim mint senki más :) A fene a pofáját a blökim is rajong érte, mert tudja, hogy szereti őt és szeret engem. Minket :) Köszönöm, köszönöm, szeretlek, szeretlek, szeretlek!

"Végül is talán a romantika nem harsonaszó és pompás külsőségek között vágtat be az ember életébe, hanem úgy lopakodik mellénk, mint egy régi jó barát, csendesen, észrevétlenül, talán prózába burkolózva, amíg egy váratlan pillanatban a ráhulló napsugár fel nem ébreszti az ott szunnyadó zenét és költészetet, talán... talán... a szerelem egy gyönyörű barátságból fakad, oly természetesen, ahogy bimbóból kipattan a rózsa."