Boldogságos érzések - fahéjas kávéval fűszerezve

Szeretem :) a húsleveset :) a mustáros husit, a nyuszim, a blökim... Tudjátok a másik felemmel megszoktuk egymást lepni. Apró pici dolgokkal :) Ma pl főzött nekem finomat, hogy holnap megint legyen ebédem :) és persze ne haljak éhen :) és beledugott egy cetlit :) Ezt most én meglestem :P és boldog mosollyal tettem el a többi közé :) Köszönöm neked, hogy mindig meglepsz ilyen kis apró dolgokkal. Én is hoztam neki valamit :) egy képet azokról akiket nagyon szeret, s amit mindig magával hordhat. Igaz a szívében mindig ott vagyunk, ahogy ő is a mienkben. Fújhat a szél, eshet az eső, a szerelmünk mindent túl él :) és olyan boldogok, hogy csak na... Ma sikerült egy újabb közös élményt szereznünk, olyan nagyon nagyon boldogságosat, amilyen még egyikőnknek sem volt. Összeért még mélyebben a lelkünk!

Köszönöm neki a mai napot, köszönöm az esőcseppeket, a nevetéseket, a jó kedvet, a boldogságot, a búcsúzást, s előre köszönöm a holnapi kedves reggelt, a reggeli mosolyát és mindent amit csak lehet. Köszönöm, hogy megismerhettem és köszönöm, hogy velünk van! Köszönöm, hogy megosztja velem a félelmeit, köszönöm, hogy megbeszéli velem őket és köszönöm, hogy együtt segíthetünk egymásnak a lépésekben. Vállvetve, mint két jó barát, mint az örök hű társak, s mint végtelen szerelmeskedő szerelmesek.

Az a szó, hogy "szeretlek" jelentéktelennek tűnik, ahhoz mint amit mi együtt érzünk! Túl van mindenen és még nem értünk a csúcsra!

Köszönöm, a fahéjas kávés izgató csókjaidat!