Lépések a győzelemhez

Minden nappal, órával, perccel egyre jobb és egyre közelebb vagyunk, ahhoz amit kértünk, amiről álmodtunk, amit elhittünk. Már látod, hogy kezd a vágyad egyre jobban beérni. Elkezdet kinyílni, mint egy rózsabimbó, és most van az a pillanat amikor már biztos vagy benne, hogy amiben hiszel tényleg valóra válik, hisz folyamatos visszaigazolásokat kapsz.

Az erő működik!

Most kell még egyet lépni és még egyet.

A lépések kocogássá, majd futássá és a végén a boldogságod felé való rohanássá alakulnak. Már nincs visszaút, hisz te vagy a győztes. Gondold végig,hogy ma is mennyire jó volt, és még mennyire jó lesz. Az érzéseid nem hazudnak.

Ma is te vagy a győztes, és holnap is, és azután is. Mindenki más aki nem mosolyog, nem lelkes, nem pozitív, vagy megpróbál lehúzni az a vesztesek táborába tartozik. Te győztes vagy! Én tudom jól és nézz magadba, te is tudod nagyon jól. Hisz ma is elértél egy csomó mindent és még nincs vége a napnak!

Nincs jutalom munka nélkül, győzelem erőfeszítés nélkül, győztes csata kockázat nélkül.

Csak az győz, aki tudja, miért harcol és szilárdan hisz is az ügyben. Én hiszek, és tudom miért harcolok, Ő is hisz és tudja miért harcol, Mi hiszünk egymásban és tudjuk milyen jó együtt, hogy ezért együtt harcolhatunk!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm. Hálás vagyok minden másodpercért! Minden érintésért, minden mosolyáért, minden napért. Köszönöm, hogy tele a pocakom. Köszönöm, hogy rámosolyoghattam. Hálás vagyok a "hála" kövemért :) ami egy préselt 5 forintos :)

Hálás vagyok mindenért!

Tudjátok azért ez a legjobb, mert most írtam volna ide egy szót, de nem kell, mert tudja mire gondolok :) még ha nem olvassa : )Tudja! :) Tudom :) Tudjuk!