Letisztult örök szerelem

Kellemes volt eddig a mai nap és egyre kellemesebb lesz :) Reggel egy édes hang ébresztett, és nem is mertem volna álmodni, hogy az ő hangjára ébredek :) Ezt köszönöm neki, feldobta a reggelem, sőt ez által bearanyozta a napom. Majd az irodában is minden rendben zajlott. Úgy alakult a nap, hogy nekem meg sikerült őt viszont meglepnem :) és kora délután agyoncsókolgatni. Tudjátok, vannak olyan dolgok, amiknek nem lehet meghatározni az értékét. Egyszerűen mindent megérnek. Minden pillanatot, percet, szót, mozdulatot, könnyet, mosolyt, lélegzetvételt. Mindent, amit az e világi élet jelenthet. Azt szokták mondani a türelem rózsát terem. Igen és ez a rózsa nagyon szép. Nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Tudás hatalom és én most mindent tudok. Egy dolgot tehetek csak, hogy a mindenben mellette állok, jóban, rosszban, hidegben, melegben. Tudnia kell, hogy rám mindig számíthat, hogy soha nem hagyom cserben, akár az életem árán is megvédem, még ha képes is megvédeni magát.
Nem tudom éreztetek már ilyent, de iszonyatos energiával lát el ez a szeret. Ő is szeret, úgy ahogy én őt! Ezáltal még erősebbek vagyunk. Neki vannak félelmei, amiket kis kifogás gombákkal leplez, de lassan, sőt egyre gyorsabban tűnnek el ezek a félelmek. Mivel egy félelem veszi át a szerepet, az hogy elveszíti azt, amire a legjobban vágyik. Mikor erre rájön akkor lesz a legboldogabb, mert már nem fél és teszi és élvezi, és boldog mosollyal fut, szökell, sétál, nevet… :)

Amúgy tudja, hogy soha nem veszít el :), de nem is baj. Én is tudom, hogy soha nem veszítjük el egymást. Köszönöm neki, hogy van, hogy megajándékoz a szeretetével, az életével, a mosolyával, az érintésével, az ölelésével, a lényével, a könnyeivel, a pimaszságával és képes lehülyézni és leköcsögözni :)ha kicsit pimaszabb vagyok :)

Már csak párat kell aludni és jön a januári cnyuszi .)

Legyen szép és mosolygós délutánotok. Én biztos vigyorogva fogok hazafelé kocsikázni a városi dugóban :) Ha egy teli vigyorú férfit láttok a mellettetek lévő autóban :) vigyorogjatok vissza :)

Szeretlek!

,, Soha ne add fel!Hinned kell önmagadban, hiszen képes vagy kitűzött céljaidat elérni, ha képességeiddel összhangban vannak! Légy türelmes és kitartó! ,, Hiszek, tudom, kitartok :) mert így akarom! Köszönöm :) és ettől vagyok boldog és ettől leszek még még boldogabb!!!!! Szeretlek!