Alex blogja

Idén...

...megismerhettem a Titkot, rendbe tettem a lelkemet és kapcsolataimat, sokkal békésebb és nyugodtabb vagyok, mint eddig bármikor. :) Elvesztettem a félelmeim nagy részét, felszabadult vagyok és a vizsgáim is jól sikerülnek. Kedves emberek vesznek körül, akiket nagyon szeretek és ők is szeretnek engem. Tovább »

Világszépítés hetente mindig adott időben :)

A karácsony esti szeretetenergia-küldésből jött az ihlet:
Küldjünk pozitív energiát minden élőlénynek mondjuk minden hétfőn vagy minden vasárnap, vagy ami tetszik (de előre megbeszélt és egyeztetett nap és azon belül egyeztetett óra perc), így hetente küldhetnénk szét hihetetlen mennyiségű energiát a világ megszépüléséért. Mit szóltok? :)

Szóbeliztem

Napok óta a mai szóbelire koncentráltam. Szerettem volna valahogy ötöst kapni, azt a körülményekre bíztam, hogy hogyan, a jegy volt a lényeg. 8 tételt kellett volna tudnom, sikerült megtanulnom belőle hármat (tételenként 20-30, de inkább 50 oldalról van szó). Tovább »

Gumicsizma

Szombaton mentem reggel túrázni és szükségem volt a gumicsizmára a barlangászáshoz. Bementem a régi kisebb szobámba, hogy kivegyem a szekrényből, de ahogy kinyitottam az ajtót rájöttem, hogy mivel felújítás van az emeleten, borzasztó kupleráj van odabenn, minden szekrény oda van becipelve, mindenütt csak szatyrok és dobozok vannak. Tovább »