andras81 blogja

Asztrál szex – avagy a hűséges hűtlenkedők legrafináltabb trükkje

E bejegyzés utolsó szalmaszál ama hűséges férjecskéknek, akik bár pokolian unják a feleségüket, a hitvesüket, a kedves nejüket, mégis gyávák ahhoz, hogy félrelépjenek!

Míg mások esetleg érdekes információkat találhatnak benne egy új, kevésbé közismert szexuális párkapcsolat titkairól. Tovább »

Hogyan szabadulhatsz meg tőle örökre?

No, sietek gyorsan, még a legelején leszögezni, hogy nem egy ördögi fortélyossággal kitervelt, tökéletes, bűnjelek nélküli gyilkosság forgatókönyvét adom itt közre, hiszen ezoterikus értelemben abszolút nincs szükség arra, hogy valakit ténylegesen eltegyünk láb alól ahhoz, hogy végérvényesen megszabadulhassunk tőle. Tovább »

A pokol haragja semmiség egy sértett nő dühéhez képest (… avagy titkok és rejtélyek a budai napkirály udvarából)

A budai napkirály, Mátyás király életének is léteznek ám olyan fejezetei, amikről a történelemkönyvek szinte egyáltalán nem regélnek. Olyan titokzatos tudományok és különös rejtélyek szálai húzódnak meg a király életrajzának száraz, csakis történelmi jellegű információi mögött, amik akár egy izgalmas, misztikus filmdráma forgatókönyvének is simán alapját képezhetnék. Tovább »

Sok lesz ám rovásodon, ha ezt nem olvasod el!

A fenti humoros címet persze egyáltalán nem szabad komolyan venni, hiszen a magyar rovásírással kapcsolatos bejegyzésemen való túllapozást nem jegyzem fel adósságként! :)

Tudod, magam is úgy viszonyulok a rovásíráshoz, mint Piroska néni a finn- magyar nyelvrokonsághoz.

Ő egyébként egy tündéri öreglány, akinél a múltnap tiszteletemet tettem. Tovább »

Címkék:

A gyönyörű sellőlányok néha tűsarkúban járnak? (Őszintén a frigiditásról)

Láttam egyszer egy elgondolkodtató karikatúrát. Egy gyönyörű, kívánatos, nagymellű, hosszú szőke hajú sellőlány és egy rendkívül csúnya, de hívogatóan széttárt combú csaj között tétovázott egy pasi és a „jaj, Istenem, a szememet kényeztessen vagy a farkamat” dilemmája rajzolódott ki az arcán. Tovább »

Ha 2017 évvel ezelőtt élnél… (Gondolatok Gyümölcsoltó Boldogasszony napjáról – most kissé másképpen)

Ha 2017 évvel ezelőtt élnél és ismernéd a Szűz Anyát, mondd csak, hinnél-e annak az angyalnak, illetve annak a leánynak, aki e jeles napon fogadta méhébe Isten egyszülött fiát? A kérdést Pintér Béla egyik dalának mintájára alkottam (fogalmaztam). https://www.youtube.com/watch?v=t7R-4o9qtLc Tovább »

A „légy” szavaink spirituális következményei - Légy az első, aki hozzászól!

Légy jó mindhalálig!

Én erre spirituális okok miatt szólítalak fel téged, mert a magyar nyelvünk szókincsében létezik egy olyan baki, aminek komoly következményei lehetnek! Tovább »

A fordított karácsonyfa tényleg a Sátán jele?

Egyre divatosabbak a "fordított karácsonyfák". Az új őrület, hóbort, vagy szentségtörés – kinek melyik tetszik jobban - 2003 körül ütötte fel a fejét.

Köztudott, hogy a háromszög alakú fenyőfák a formájukkal a keresztény szentháromságot- az Apa, Fiú és a Szentlélek egyazon voltát – hirdetik. Tovább »

A jeleseket osztogatók jeles napja – kissé rendhagyó pedagógusnapi köszöntő

A pedagógusi munkát a csendes esőhöz lehet hasonlítani. Olyan csendes esőhöz, amely jó sokáig tart, áztatja a földben megbújó magokat. Azok magukba szívják a nedvességet, és később, éppen ezért, akár szárazság idején is képesek termőre fordulni. A Földön minden ember sokat köszönhet a pedagógusainak. Tovább »

„Májusi kalinkózás”, pünkösdi csónakázás – Te is gazdagabb lehetsz egy lélekgyógyító, kapcsolatépítő élménnyel!

A Magyar Néprajzi Lexikon számos pünkösdi hagyománya között felfigyeltem a kalinkózásra (csónakozásra), mert a szócikkhez kapcsolt erősen homályos, itt –ott már elmosódott, fekete- fehér fotóin még mindig sugárzik: a vidámság és az életöröm. Időközben - a mögöttünk lévő évtizedek - a májusi csónakázás szokását elmosták, mint ahogy az áradó folyó elmos mindent, ami az útjába kerül. Tovább »

Szexuális világatlasz – megdöbbentő szexuális szokások a világ más tájain

Léteznek olyan kényes témák, amik olvasása közben szinte lefordul az ember a székéről, miközben öklendezni és hányni szeretne, mert érzi, hogy felfordult a gyomra attól a visszataszító, undorító és perverz információktól, amikről az írott szövegből tudomást szerzett. Tovább »