Asztrál szex – avagy a hűséges hűtlenkedők legrafináltabb trükkje

E bejegyzés utolsó szalmaszál ama hűséges férjecskéknek, akik bár pokolian unják a feleségüket, a hitvesüket, a kedves nejüket, mégis gyávák ahhoz, hogy félrelépjenek!

Míg mások esetleg érdekes információkat találhatnak benne egy új, kevésbé közismert szexuális párkapcsolat titkairól.

Kedves Ismeretlen, ha Te is azok közé tartozol, akik a „holtodiglan, holtomiglan” eskü szent fogadalmát megszegni nem óhajtod, de a hűtlenség gondolata mégiscsak átcikázott már néhányszor az agyadon, akkor most jó helyen vagy, jó időben, ugyanis a hűséges hűtlenkedés kivitelezése egyáltalán nem lehetetlen!

Első lépés:
Kérlek, nézd meg ezt a rövid filmrészletet, de nagyon figyelmesen, minden apró részletre kiterjedően!
https://www.youtube.com/watch?v=O1mo-BUMB2s

Na, mit szólsz hozzá!? Sejtem ám, hogy mit gondolsz: „baromság a köbön, egy ócska mítoszi maszlag, a fikciók fikciója, amire még az időmet is kár pazarolnom”!

Várj, édes egy komám, ne lapozz tovább, ugyanis akár hiszed, akár nem, Te is hasonlóképpen belebújhatsz egy csinos, vonzó csaj ágyába, miközben otthonról, a négy fal közül ki sem mozdulsz! A fenti „módszer” ugyanis tanulható, kivitelezhető és működőképes!

Gondolom, ismered a közismert sztorit, miszerint a csillapíthatatlan szexuális étvágyú és állandóan ínyencségek után sóvárgó Zeusz főisten is pokolian unta Héra otthoni „főztjét”, ezért gyakran szűrte össze a levet más csajokkal, istennőkkel, nimfákkal és még egyszerű földi halandók leányzóival is. Állítólag még a saját anyját és nővéreit is meghágja, amikor elkapta az a bizonyos gépszíj, de ez a téma szempontjából most teljesen mellékes!

Mondom a lényeget! Az egyik spirituális összejövetelen, iszogattam az egyik jó barátommal, „Zeusszal”, aki egyébként éppolyan átlagos, földi halandó, mint Te, vagy én, vagyis ugyanolyan lyukon bújt ki, amilyenen általában mindenki, aki nem császáros, mégis az asztrál-szex mestere.

Hogy miről csevegtünk? No, azt hamarosan elárulom, de előtte olvasd el azt a lenti pársoros elméleti bevezetőt, ami körülhatárolja a témát!

Tudnod kell, hogy akik ismerik az asztrális típusú szexuális kapcsolatok titkát, általában mélyen hallgatnak róla! Még a külföldi portálok többségén is csak általános, agyonismételt információhalmazokat találsz, viszont „Zeusz” barátom történetéből megérthető az egész!

Az asztrál-szex intim ágyjelenetei, aktusai némileg különböznek a hagyományos szextől, mégis ott van a végén az ecstasy, az orgazmus, de olyan minőségi extrákkal megspékelve, amikről egyeseknek még halvány fingja, ó, bocsi, még halovány elképzelése sincs! Az extra élményt az adja, hogy aktus közben olyan intenzív energiacsere zajlik a szeretkező párok között, amik egy sima szexszituációban kivitelezhetetlenek!

Ez első olvasatra talán azért megdöbbentő, mert a beidegződött szokás – és gondolkodásminták a szexet a kilövellő ondó és a foltos lepedők látványához kötik, holott az asztrális szex beteljesülése is csúcsélmény, még akkor is, ha az egyik fél (vagy mindkettő) a fizikai teste nélkül vesz részt a nemi aktusban!

KIKNEK AJÁNLOTT?

- Azoknak, akik a szürke, sablonos házaséletük helyett extra minőségű szexuális élményre, illetve új partnerre vágynak.
- Azoknak, akiknek a fizikai (földrajzi) távolságok miatt nincs lehetőségük a közvetlen testi kapcsolatra.
- Óriási ajándék azoknak, akik erkölcsi csapdában, komoly társadalmi elvárási börtönben sínylődik, ezért a tényleges, fizikai hűtlenség kivitelezésének kockázatát képtelenek vállalni. (magas pozíció, hagyományos családi, vallási normarendszer).
- Azok a hűséges, gyáva férjek is ebbe a körbe, ebbe a csoportba tartoznak, akik bár pokolian unják a feleségüket, de a gyerekek (vagy a közös vagyon) miatt a szürke, unalmas családi életüket felrúgására nem vállalkoznak.

J. R. Ward fogalmazta meg a következőket, de rohadtul nagyot tévedett:

„A SZERELEM (a vágy) BÁRMIT LEGYŐZ, KIVÉVE A VALÓSÁGOT. AMI MINDEN EGYES ROHADT ESETBEN GYŐZ”.

Igen, J. R. Ward tévedett, ugyanis a VALÓSÁGOS fizikai világ: tér - és idő korlátai legyőzhetők!

No, visszatérve „Zeusz” barátomra, akinek a nyelve nemcsak megeredt, hanem egyenesen megbokrosodott az erős pálinkától, elmesélte nekem, miképpen zajlik ez az egész! Megvallom, egyetlenegy büdös szavát se hittem volna el, ha korábban nem olvasok erről a témáról a velvet.hu portálon.

- Bandikám, egy olyan szuper intim kapcsolatom van, ami miatt reggelente fütyörészve indulok a munkahelyemre, szexuálisan energiával feltöltődve, kielégülve, boldogan és elégedetten! A csajom egy rendkívül odaadó, csodálatos teremtés, akivel néha hajnali kettőig is szeretkezünk, mert egyszerűen képtelenek vagyunk egymással betelni. Persze erről a feleségem, Anett, semmit nem sejt, hanem nyugodtan alszik! A titkom lényege az ASZTRÁLSZEX! Hallottál már róla?

- Igen, olvastam néhány cikket, különböző portálokon, de azt gondoltam, hogy ez csak afféle parasztvakítás, amivel etetik a jó népet! – válaszoltam

- Bandi, figyelj rám, nem tartozom én neked hazugsággal, ezért nyugodtan elhiheted, hogy az asztrál-szex nem egy ezoterikus, spirituális blöff, hanem egy olyan létező, ténylegesen átélhető szexuális élmény, melynek extázis többlete hasonló a „kábítószerhez”! Szerintem, aki egyszer megízleli, képtelen róla lemondani!

- Anett, a feleséged tényleg nem gyanít semmit?

- Ugyan mit gyanítana? Bár azt észrevette, hogy a nemi életünk egészen ellaposodott, az aktusok száma minimálisra csökkent, de ezt a korral járó libidócsökkenés számlájára írta. Az elején azt füllentettem neki, hogy néha olyan hangosan horkol, hogy kénytelen vagyok a nappali kanapéjára kiköltözni. Képzeld, bevette kanyar nélkül, aztán reggelente, zavartan még Ő kért tőlem elnézést, amikor a nappaliban feküdtem. De volt már olyan is, drága egy komám, hogy békésen szuszogott, aludt mellettem, miközben én d@gtam a csajomat. Bár ezt általában tudatosan mellőzöm, hiszen Anett mégiscsak egy zavaró tényező!

- Ejha, te aztán tudod, hogy mitől döglik a légy! Anett egy zavaró tényező? Megáll az eszem azon, ahogyan fogalmazol, de tetszik, hogy bevállalod! Azt olvastam, hogy az asztrális szexuális energiák rezgéseinek cseréje után, a partnerek szinte a mennyországban érzik magukat. Igaz ez?

- Igaz! A csajom szinte álomba ájul, természetesen velem együtt, de egy olyan különös módosult tudatállapotban, ami semmihez sem hasonlítható!

- Hm, ennek a ténye, létezése akár egy szexuális forradalomhoz is vezethet!

- Bandikám, az asztrális világ még nem olyan sűrűn” lakott”, mint a Föld, hiszen egyesek abszolút nem hisznek ilyesmikben, míg mások az asztrális kilépés technikáját képtelenek elsajátítani, de akinek sikerül kilépnie a testéből, annak az asztrál-szex ópiummá válik, hiszen jóval többet nyújt, mint a hagyományos szex. Egy igazi ajándék, egyfajta csoda, miközben rendkívül biztonságos.

- Elhiszem. Olvastam, hogy nem kell félni a nem kívánt terhességtől, a kéretlen apaságtól.

- Ó, ezek csak vacak melléktényezők, hiszen sokkal inkább fontosabb, hogy egy ilyen típusú kapcsolat megkímél a családi botrányoktól, balhéktól, a zűrös válásoktól, a közvélemény kőkemény kritikájától. Nem titok, hiszen te is tudod, hogy a válás, a pozícióm és a gyerekeim miatt megengedhetetlen, de a boldogságomról nem vagyok hajlandó lemondani! Érted? A csajom szinte bearanyozza az életem, újra élvezem az életet, miközben toleránsabb és nyugodtabb vagyok otthon is, amiből még a feleségem is profitál.

- Igazi helyszíneken szoktál a barátnőddel randizni? Vagy csak asztrális síkon tartjátok a kapcsolatot?

- Bandikám, ennek részleteibe nem óhajtalak téged beavatni! Többféle intim kapcsolat létezik. A csajom nem tartozik a testelhagyók csoportjába, így az asztrál testem az Ő fizikai testével olvad össze, pontosan úgy, mint a fenti videóban. Hogy ismerem-e Őt személyesen? No, ez hadd maradjon az én titkom! Persze léteznek olyan asztrális szexpartnerek is, akik csakis az asztrál testükkel vesznek részt az aktusokban, de én a személyesség híve vagyok!

- Vagyis monogám a kapcsolatotok?

- 100 százalékosan, Bandikám, csak az asszony, a kedves feleségem- természetesen a tudtán kívül – plusztényező, amolyan felesleges ötödik kerék. Egyébként vele már tényleg dög unalmas volt a szex, titokban néha pornót néztem, hogy egyáltalán felálljon a farkam. Viszont a kedvesem felkorbácsolja a vágyaim minden éjszaka…

- Hm, akkor ez majdnem olyan, mintha két feleséged lenne…

- Fogalmazhatunk így is, drága barátom, de az egyik létezéséről senki sem tud … és ez a lényeg!

No, úgy gondolom, hogy a fentieket célszerű szemléltetnem!

Egy nős pasi, például „Zeusz” barátom így lép meg otthonról:
http://stillunfold.com/public/upload/story_images/53_2017_post_media_w2y...

Amikor asztrális teste elhagyja a fizikai testét, lehetővé válik, hogy tudatosan csatlakozzon a szexuális partneréhez, aztán együtt, egy olyan felszabadult szexuális élményt éljenek át, amiknek nincsenek korlátjai. Ezt állítja Erin Pavlina is, aki az Astral Project szakértője.

A Pavlina cikkeiből adom közre a következő pluszinformációkat is:

 az asztrális szex sokkal intenzívebb és élvezetesebb, mint a hagyományos
 az asztrális szex olyan személyek számára is előnyös, akik valamilyen okból nem tudnak fizikai szexet folytatni, ugyanis az asztrális test akkor is teljesen sértetlen marad, ha fizikai test például mozgásképtelen.
 Milyen érzés? „Számos idegvégződés van a testedben, amelyek ösztönzik az orgazmust, de ez az asztrális szexnél olyan, mintha minden egyes molekula a testedben g-pont lenne. Tehát, amikor orgazmusod van, az olyan, mintha az egész tested, a módosult tudatoddal együtt: szexuális kéjben lebegne." Szinte elolvad a világ.

No, kedves egy komám, ha Te is unod a feleséged, akkor tanuld meg az asztrál utazás technikáját! Ha sikerül, akkor hasonlóan boldog lehetsz – akár hűséges férjként is – mint „Zeusz” barátom, aki tényleg ragyogott az önelégült boldogságtól, amikor találkoztam vele!

Egyesek az asztrális szexet csupáncsak egy bizarr új hálószoba trendnek minősítik, pedig sokkal több annál!

„Zeusz” barátom szerint: az összeolvadt szexuális energiákból táplálkozó, szinte „tudatvesztéssel” párosuló aktusok élménye visszaadja a megláncolt férfiúi szabadságot, egy olyan közegben, ahol a merev erkölcsi és társadalmi szabályoknak már abszolút nincs létjogosultsága.

-------------
források: https://velvet.hu/elet/2017/07/05/asztralszex/ … és egyéb angol, német és francia nyelvű portálok

Hozzászólások...

"Ágyba bújt – e a legkedvesebb tanítványával Jézus? " secretes bejegyzésről az a véleményem, hogy még Jézustól is simán kitelik ilyesmi, amikor az apja és az anyja (Szűz Mária) nem figyel oda! :)További szép estét kívánok mindenkinek!

"Zeusz" trükkjéről tartok előadást. :) Sok ám az érdeklődő!Nyelvi tanácsadás

Itt fogom megkérdezni az "asztrálos" szavak helyesírását! http://www.e-nyelv.hu/

*
Sok érdekesség olvasható ám a fenti link alatt:

Korrektorglosszák 26.
2017.12.13.

Alfonz, a barátom egyszer napokig nem mozdult, mert ujja hegyén elaludt egy lepke. Vagy pillangó?

Ugyanarra gondolunk, s mégse. A rokon értelmű szavak jelöltje megegyezik (ez esetben a bájos rovar), jelentésük azonban eltér: a más stiláris hatás és használati hagyomány át-átszínezi egy szó konnotációját (járulékos jelentéseit, jelentésárnyalatait). Kétszáz éve még a lepkét tartották szebb szónak. Ma a pillangót érezzük költőibbnek. Rögzült kifejezésekben sem fölcserélhetőek: pillangóhatás, pillangókés – lepkeháló, lepkevadász. (Érdemes még tudni: a lepke és a pillangó csak a köznyelvben szinonimák. Az állattani osztályozás szerint a pillangófélék a lepkék rendjébe tartozó család.) http://e-nyelvmagazin.hu/2017/12/13/a-lepketol-a-pillangoig/Helyesírási kérdések gyötörnek

Valahol utánanézek, hogyan kell helyesen írni az "asztrálos" szavakat.Utazás az asztrálvilágba

Hogyan léphetünk be az asztrálvilágba? Mik az asztrálutazás feltételei? Mit is láthatunk az asztrálvilágban?

A 22 leckéből álló "tanfolyamon" választ kaphatunk kérdéseinkre. Nekünk együtt kell majd dolgoznunk azon, hogy a pszichétek gyorsan fejlődhessen. A leckék némelyike hosszabb lesz, mint a többi, de ezek a leckék sem "tömöttek", hanem amennyire csak tudtuk igyekeztünk igazi "hússal" megtölteni mindenféle díszes körítést nélkülözve. Válasszatok ki egy éjszakát minden héten, amikor ezeknek a leckéknek a tanulmányozásával foglalkozhattok. Szokjatok hozzá, hogy mindig ugyanabban az időpontban, ugyanazon a helyen és ugyanazon a napon végzitek ezt. Amit tennetek kell, az több, mint egyszerűen a szavak olvasása. Magatokévá kell tenni ezeket a gondolatokat, ami roppant különös lehet számotokra, ám az a mentális fegyelem, mely a rendszeres szokásokkal együtt jár óriási segítséget nyújthat ebben és segít eligazodni az asztrálvilágban.

Forrás: https://www.libri.hu/konyv/utazas-az-asztralvilagba.html:)

Magna Cum Laude - Pálinka dal: https://www.youtube.com/watch?v=-CinPyf08a4
Ej, András, bizonyára te is sok pálinkát ittál "Zeusszal"! :)ÖN HISZ EBBEN?

Hatalmas marhaság, ilyen nincs! 1380 fő állítja ezt a szavazásnál

Nincs véleményem a kérdésben. 386 fő erre "szavazott"

Igen, én többször átéltem már, a párommal csak így szexelünk. 362 fő

El nem tudom képzelni, hogy ez nálam működjön, de elhiszem, hogy másnak ez megy. 75 fő

Már próbáltam, de nem megy :(((

forrás: https://velvet.hu/elet/2017/07/05/asztralszex

*
Ó, de tudatlanok még az emberek! :)