Hogyan szabadulhatsz meg tőle örökre?

No, sietek gyorsan, még a legelején leszögezni, hogy nem egy ördögi fortélyossággal kitervelt, tökéletes, bűnjelek nélküli gyilkosság forgatókönyvét adom itt közre, hiszen ezoterikus értelemben abszolút nincs szükség arra, hogy valakit ténylegesen eltegyünk láb alól ahhoz, hogy végérvényesen megszabadulhassunk tőle.

Ha a Te életedben is létezik olyan személy, aki már régóta csak kolonc a nyakadon, mégsem sikerült még kisöpörnöd a privát szférádból, a mindennapjaidból vagy a gondolataidból, akkor ez a bejegyzés éppen neked készült!

Bár az illető – akitől szabadulni óhajtasz – tavasszal sem fogja alulról szagolni az ibolyát, mozdulatlan orrcimpáikkal, a virág hajszálgyökerei felől, mégis sokszorosan 2 méternyi „távolságra utasíthatod” magadtól, hogyha a lenti tanácsaim komolyan veszed!

A szövegtörzs melletti, illetve alatti fotóillusztrációk bár rémisztők, egyáltalán nincs szükséged pengeéles késre (vagy egy borotvaéles bicskára) ahhoz, hogy MEGTEDD, amit feltétlenül szükséges megcselekedned ahhoz, hogy egy nem kívánatos személy – végleg és végképp- eltűnjön az életedből! (… vagy a gondolataidból)

Viszont az is tény, hogy a rendkívül határozott és visszavonhatatlan átvágási mozdulatsor kivitelezése elkerülhetetlen mozzanata a szertartásnak, ezért legyél birtokában annak a konok elszántságnak, amely a siker legfőbb záloga!

Mit kell átvágnod? No, azt most szépen, sorjában elregélem neked, egyértelműen megnevezve azt is, hogy a koloncszemély „nyakát” mivel, hogyan és miképpen kell átnyisszantanod! Persze csakis jelképesen, vérfürdő nélkül.

A legfontosabb kérdés így hangzik: Valóban likvidálni óhajtod?

Először is dönts el, de nem meginogva, bizonytalanul és habozva, hogy felvállalod-e egy éteri „gyilkosság” végrehajtását, vagyis egy éteri kapcsolat megsemmisítést!

Ez azért fontos, mert a nem kívánatos személy „nyaki ütőerének” átvágásához olyan céltudatos erőre lesz szükséged, amely közben még a szemed pillái sem rezdülhetnek meg! Félmunkát pedig egyáltalán nem ajánlatos végezned, hiszen a „sebek begyógyulhatnak”, összeforrhatnak, aztán tovább mérgezheti az életed (vagy a gondolataid) a csupáncsak megsebesített ismerősöd.

Igen, csakis céltudatos elhatározással és erővel vitelezhető ki a nem kívánatos személy likvidálása, miközben harag és düh egyáltalán nem motiválhat, mert az őszinte megbocsátás szintén fontos tényezője a ceremóniának.

Ellentmondásosnak tűnik, amiket írtam?
Aláírom. Igazad van, de a módszer lényegének magyarázata feloldja a látszólagos ellentmondást.

A csakrákból olyan "éteri kötelékek" lógnak ki, amik bár teljesen láthatatlanok, mégis leginkább csövekhez hasonlíthatók. Ezekben az éteri kötelékekben (csövekben) – amik embereket kötnek össze - az energiák (rezgések) kölcsönös irányban mozognak, tehát oda és vissza áramlanak.

Akikkel kapcsolatban állsz, VAGY ÁLLTÁL - bármikor is - azokkal egy ilyen láthatatlan éteri kötelék kapcsol össze. Talán éppen ezért érzi meg az ember, hogyha valamelyik szeretett családtagjával valamiféle baj történik, hiszen a családi „kötelékek” a legerősebbek, legvastagabbak, szinte széttéphetetlennek!

Valamelyik éteri „cső” már igencsak gyönge, töredezett és vékony, ezért előbb- utóbb spontán leválik, aztán semmivé foszlik, de léteznek olyan erőteljes kapcsolati kötelékek is, amikben dübörög az energia.

Néha a volt szerelmek éteri csövei is aktívak maradnak, ezért piszkosul nehéz kiheverni egy szakítás gyötrelmes fájdalmait, még akkor is, hogyha a volt kedves – mint hús-vér személy - teljesen eltűnik az életedből, illetve a szemeid elől.

És sajnos az ELLENSÉGEIDDEL, a ROSSZAKARÓIDDAL is összekötnek ilyen „csövek”, hiszen éppen a harag (vagy a félelem) képes a legnehezebben átvágható, ugyanakkor fojtogató éteri kötelékek megfonására, megsodrására.
Hogyha létezik egy személy, aki gyűlöl vagy haragszik rád, akkor elszippantja az energiád a „csövön” keresztül, Te pedig ösztönösen érzed, hogy folyamatosan mérgezi a lelked (vagy a gondolataid).

A gonosz anyósok tipikusan vérbeli energiavámpírok, akik távolról is képesek úgy lecsapolni az általuk utált menyük életenergiáit, hogy akár még a megbetegítésig is simán elfajulhat a dolog, lelki és testi értelemben egyaránt.

Külön kategóriát alkotnak azok, akikkel valaha is szexuális kapcsolatban álltál (vagy állsz), hiszen szakrális csakráitokból kilógó „csövek” még sokáig életképesek maradnak, főképpen akkor, hogyha érzelmek is társultak a nemi aktusokhoz.

Akikkel valamilyen konfliktusod volt, azok a napfonat csakrádra csatlakoztak rá, akiket pedig sajnálsz, azok a szívcsakrádra tapadtak.

S akár hiszed, akár nem, éteri szinten is előfordulhat, hogy egyesek zaklathatnak, negatív rezgésenergiával bombázva téged az éteri köteléken keresztül.

Ha mindezt igaznak fogadod el, és képesnek érzed magad arra, hogy hidegvérrel, mégis megbocsátással ötvözve átvágd azt az éteri „kötelet”, amely gúzsba köt, szinte megnyomorít, akkor óriási pozitív változásokra számíthatsz az életedben. Például újból energikus leszel, tele életörömmel átitatott optimizmussal.

Viszont ahhoz, hogy az átvágott kötelék ismét ne „forrjon össze” – ezt ismételten kihangsúlyozom- az őszinte megbocsátás is elengedhetetlen mozzanata a „gyilkossági” ceremóniának!

Sokan aggódnak amiatt, hogy a sűrű, ágas bogas „csőhálózat” valamelyik értékes csövét is átvágják, miközben a negatív rezgésű „kötél” átvágásán szorgoskodnak, de ez simán elkerülhető azáltal, hogyha a ceremónia előtt egyértelműsítjük a célszemélyt.

A NEM KÍVÁNATOS ÉTERI KÖTELÉKEK ELVÁGÁSÁNAK MÓDJAI, TECHNIKÁI

Rendkívül fontos szabály, hogy csakis azokat a kötelékeket vágd át végérvényesen, amik akadályoztatnak, hátráltatnak és fojtogatnak. Ha bármilyen reményt látsz arra, hogy egy kapcsolat esetleg még menthető, javítható, helyrehozható, akkor a „kötélnek” csak azon szálait vágd át, amik az általad értékesnek, fontosnak minősített kapcsolat harmóniáját megbontják.

Az átvágásnak többféle módja létezik. Először azokat a lájtosabb módszereket ismertetem, amik az angyalkás „csomagolásuk” miatt a legnépszerűbbek.

1. Gondolatban hívd magadhoz Mihály Arkangyal, aztán kérd meg, hogy távolítson el rólad minden olyan köteléket, amelyek leszívják az energiád. Neki éppen az az elsődleges feladata az, hogy eltüntessen minden sötét energiát. Bátran szólítsd, a neked tetsző időpontban, hiszen Ő rendelkezik azzal a különleges, angyalokra jellemző képességgel, hogy egy időben több ember mellett is ott tud „állni” és segítséget nyújtani. A jelenlétét minden bizonnyal érzékelni fogod azáltal, hogy mély nyugalom és békesség vesz körül. Amikor ez a békesség körülölel, kérd meg, hogy vágja át a negatív éteri köteleidet!

2. A csakratisztítás és a gyógyítás angyala: Raphael Arkangyal, aki olyan smaragdzöld árnyalatú fényeket bocsát ki magából, amik köztudottan a gyógyító energiák színei. Megkérheted Őt is, hogy lépjen be a testedbe, aztán alaposan tisztítsa meg csakráidat! Raphael képes arra, hogy gyógyító zöld fényével körbevegye a csakrák gócos pontjait, aztán feloldja bennük az aggodalmakat, a fájdalmakat. Egyszerűen csak gondolj rá, aztán mantrázd hangosan: "Raphael, kérlek, lépj be a testembe és távolíts el onnan a negatív energiákat".

3. Következő lehetőség, hogy egy gyógyító személyt, például egy csakratisztítót kérsz meg arra, hogy szaggassa le rólad az életedet megkeserítő éteri kötelékeket!

4. Ha saját magad csinálod, valószínűleg meg fogsz lepődni azon, hogy egy másik emberrel összekötő „cső” átvágása egészen valóságosnak tűnhet. Szinte érzed a cső vastagságát, tömörségét, miközben egy éles tárggyal (késsel) gondolatban kettévágod. Ha közben bármilyen ellenállást is tapasztalsz, az valószínűleg azt jelzi, hogy a megbocsátásod nem őszinte, vagy még mindig nagyon félsz attól a valakitől, akivel összeköt a negatív töltésű éteri kötelék. A következő önmegerősítés típusú „varázsige” segíthet megtörni az ellenállást: "Kész vagyok elengedni minden félelmet és megbocsátok, így a fájdalom helyett békességet tapasztalok majd".

A FOGVA TARTÓ, NEGATÍV ÉTERI KÖTELÉKEK ELVÁGÁSA - MÁGIKUS SZERTARTÁS

Létezhet olyan is, hogy valaki – persze csakis éteri szinten – fogva tart téged. Tudnod kell, hogy a fogva tartók között leggyakoribbak azok, akikkel szerelmi kapcsolatban álltál, de valamiért félresiklott a kapcsolatotok. Némelyik volt kedves egyszerűen nem hajlandó belenyugodni a veszteségbe, ezért éteri szinten kínoz, gyötör téged. Szintén gyakori az olyan fogva tartó is, aki valamiért elvakultan gyűlöl téged, ezért kéjes örömét leli abban, hogyha távolról tönkreteheti az életed.

No, ilyen esetekben ne habozz, ne angyalkázz, hanem tényleg vedd a kezedbe a pengeéles kést!

Gyújtsd meg két olyan fehér színű (vagy ezüstszínű) gyertyát, amiket előtte egy vastag kötéllel összekötöttél és közben erősen koncentrálj a szándékodra! Tedd ki a fényképeiteket az égő gyertyák mellé. Ha van közös fotó rólatok, akkor tépd ketté úgy, hogy az egyik felén csakis Ő, a másikon csakis Te legyél!

Fektesd a kést magad elé és mormold a következőket: „Ezt az éles kést felruházom, felszentelem a megbocsátásom erejével, mégis arra kérem, hogy vágja át- a saját önvédelmem érdekében- azt a kötelet, amely X. Y. – hoz köt”.

Utána nézd a gyertyák lángját, aztán ismételd el háromszor a kérésed!

„Felsőbb Erők, kérlek, segítsetek nekem! Azért gyújtottam meg ezeket a gyertyákat, hogy azok fénylő lángjaira összpontosítsátok Ti is azokat az energiákat, amik éteri szinten is átvágják azt a „kötelet” , amely …………. – hez ( mondd ki személy nevét) köt!

Utána hunyd le a szemed és gondolatban, a belső látásod segítségével képzeld magad elé, idézd meg azt a személyt, akivel a köteléketeket végérvényesen átvágni óhajtod!

- Megbocsátok neked – jelentsd ki neki hangosan – de már nem óhajtok veled éteri szinten sem kapcsolatban állni!

Ezután sorold fel azokat a dolgokat, élményeket, amiket esetleg megköszöntetsz neki! Ha nincs ilyen, akkor köszönd meg neki azt, hogy a negatív tapasztalatokból tanulhattál. Mire jó ez? Ezzel jelzed számára a megbocsátási szándékod. A felsorolás után azonban add tudtára a következőket:

- Elérkezett az idő, hogy végleg megszabaduljak tőled! Kérlek, tartsd tiszteletben eme akaratom és váljunk el egymástól békességgel!

Utána fogd meg a „felszentelt” kést és vágd át a gyertyák között feszülő kötelet, de úgy, hogy az átvágott kötél 5 cm- es hosszúságú darabkáját a tenyeredbe vehess, hozzászorítva a kés nyeléhez!

„Elvágtam azt a kötelet, amellyel megkötöztél, fogva tartottál engem! Most már szabad vagyok! Nincs harag a szívemben, ezért békességgel engedlek utadra!”

Utána tartsd az illető fényképét a gyertyák lángjai fölé és égesd el, a kötéldarabkával együtt!
Közben lélegezz mélyeket és érezd, amint a fogva tartó éteri kötelék - amely már nem ér össze – tehetetlenül lebeg az éteri térben.

A szertartás végén fújd el a gyertyákat, majd a csipesszel összeszedett tárgyakat, hiszen tilos azokat a puszta kezeddel megérintened, rakd bele egy fémdobozba és az otthonodtól távoli területen temesd el!

Ez alól csupáncsak az a fél fénykép képez kivételt, amelyiken egyedül csakis Te vagy!

Erre írd rá nagybetűkkel, piros filctollal, hogy „végre szabad vagyok” és rejtsd az ágyad alá!

Persze ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem találkozol vele véletlenül össze az utcán (vagy egy nyilvános helyen), de a hatása alól – melynek nyűgét már oly nehezen viselted – végleges megszabadulhatsz!

---------------------------
Forrás: Dr.Doreen Virtue könyve
Ajánlom ezt a bejegyzést Rókatündér figyelmébe!

(Ezt a bejegyzést Szilvácska készítette, aki már nem óhajt „publikálni” sem ezen, sem más portálokon, ezért átküldte nekem privátban. Közreadtam. Csupáncsak ennyi volt a feladatom)

HozzászólásokQuicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone Number

   

EnergiabilincsAsztrál síkról ránk tapadó „piócák”

„Sokkal szerencsésebb hamarabb felébredni és tisztelni mások életét, energiáját, mert minden és mindenki EGY! És sohasem késő felébredni! Ezt a módszert egy 18 évvel ezelőtti tanfolyamon tanultam Balogh Piroska természetgyógyásztól. Rendkívül hatásos és egyszerű. Érdemes minden alkalommal elvégezni, amikor ok nélküli idegességet érzünk, amikor lehangoltak vagy fáradtak vagyunk, mert ez lehet annak a jele is, hogy valaki az asztrál síkon ránk van tapadva és szívja az energiánkat.

A halottak szellemei itt ragadhatnak, és ők is zavarhatják az élők életét, különböző sugallataik által, de maguk az élő személyek is megtehetik ezt.

Átok vagy áldás! MI miben szeretnénk részesülni? Csupán ennyi a kérdés, semmi több!A Védelem programja:

1/ Jézus Krisztus nevében kék fény védelmet kérni a Jó Istentől, a személyekre, ÖNMAGUNKRA, a helységre, ahol tartózkodunk, az elektromos be és kimeneti nyílásokra.
2/ Jézus Krisztus nevében kérni, hogy akik nem idevalók, azokat vigyék az angyalok a nekik legjobban megfelelő helyre és Isten adja meg nekik azt, amire szükségük van, hogy fejlődni tudjanak. Kérni, hogy azokat a szálakat, amiken keresztül energiát rabolnak tőlünk, Jézus vágja el és gyógyítsa be. Nagyon jó, ha mindezt vizualizáljuk is!
3/ Jézus Krisztus nevében tisztítótüzet kérni a Jó Istentől mindenkire, és mindenre, amit meg akarunk tisztítani. Ezt AZONNAL LEHET fizikailag érezni!HA TÚL SOK NEGATÍV GONDOLATUNK VAN, AKKOR KÉRHETÜNK A GONDOLATAINKRA IS TISZTÍTÓTÜZET. SZENZÁCIÓS A HATÁSA!
4/ Jézus Krisztus nevében Jézus szívének aranynektárjából egy cseppet kérni minden érintett fejére és a helységre.
5/ Arkangyali védelmet kérni a helység elé, a személyekre, akiknek gondja van.

Ez a szertartás nem vesz többet igénybe 3 percnél. Érdemes legalább hetente egyszer megismételni.
(forrás: http://krisztina-medium.blogspot.hu)A növények is érzékelik az energiavámpírt

„ Egyszer, nagyon régen állt az íróasztalom mellett egy majd két méter magas diffenbachia.

Legalább 10 cm átmérője volt a szárának. Volt két ügyfél, ha azok bejöttek és leültek az asztalom elé, ez az erős szárú növény a földig hajolt és nem törött el a szára! Magam pedig mindig rettentően elfáradtam, és alig bírtam estig nyitva tartani a szememet a jelenlétük után. Akkor mentem el az alábbi szellemi-lelki védelmet nyújtó tanfolyamra. Soha többé nem tudták leszívni a személyes életenergiámat. Hihetetlen, hogy a tudatlan emberek mire képesek!

De még tőlük is sokkal veszélyesebbek azok, akik az ezotériában felületesen elmélyedve, személyes sikerekre törekszenek tisztátalan és erkölcstelen módszerekkel. Az ilyen emberek azt gondolják, teljhatalmuk van mások felett és következmények nélkül bárkivel szórakozhatnak kedvük szerint”. (forrás: http://krisztina-medium.blogspot.hu)Egy médium látja a „csöveket”

„A lányom nemrég panaszkodott, hogy nagyon fáradékony és ingerlékeny mostanában. Ám mindannyian arra fogtuk a dolgot, hogy iskolába jár, sokat tanul, stb.stb. Ám hétfőn különös dolog történt. Vizsgáznia kellett és érezte az őt körbevevő negatív energiát. Sőt! Mikor kijött az osztályteremből, magától becsapódott mögötte az ajtó.

Az agykontrollban tanult vizualizációs gyakorlat segítségével ráhangolódtam és azt érzékeltem, hogy a hátához van kapcsolódva egy nagy cső. Kérdeztem is tőle, nem érez-e valamit a háta közepén? Fájdalmat érzett a lapockája alatt. Azonnal nekifogtam a megtisztításának, mert sajnos, nem csak a csövet láttam, de azt a személyt is, akitől eredt ez a cső.

A lányomat is megkértem végezze el önmagán a gyakorlatot. A hatás döbbenetes volt! Másnapra már sokkal jobb volt a közérzete, harmadnapra viszont mintha kicserélték volna, nyoma sem volt a több hetes fáradtságnak és ingerlékenységnek!” (forrás: http://krisztina-medium.blogspot.hu)Salome életre kelt :)

Reggel még jártányi ereje sem volt a híres piros ruhás, secretes barátnőmnek, Pipacsnak, de időközben már beöltözött ebbe a jelmezbe :)

http://static1.squarespace.com/static/5894acdbe6f2e1ff8fabcd07/589e5ea45...

SALOME!

No, azt mondja, azt üzeni, hogy neki :

- X.Y. úr feje kell, de nem tálcán, mert abba szívesen beleegyezik, hogy az a szép koponyás „kütyü” – az összes tartozékával együtt - a tulajdonosa nyakán maradjon!
- A célszemélyt „költői névvel” direkt nem ruházta fel, vagyis nem keresztelte újra, :) hiszen titkok úgysem léteznek.

Segítséget kér, illetve remél, amihez a következő nyilatkozatát csatolta:

- agykontrollos befolyásolás – ENGEDÉLYEZVE
- tudatmódosítás- ENGEDÉLYEZVE
- mágiás praktikák bevetése, főképpen szerelmi kötés:) - ENGEDÉLYEZVE
- internetes tudatbefolyásolási technikák alkalmazása -ENGEDÉLYEZVE
- szabad akarat megtörése - ENGEDÉLYEZVE

... természetesen X.Y. úrra vonatkozóan. :)

Záradékok:
- a célszemély esetleges tiltakozását – KÉREM FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI
- Az Univerzum jobban tudja elvét szintén - KÉREM FIGYELMEN KÍVÜL HAGYNI
- Mindegy, hogy a célszemély „fejének” mi az ára,:) annak „összegét” az utolsó „fillérig” kifizetem, kiegyenlítem!

:DA gondolat a színtiszta energia

"Az érzelem pedig a mozgásban lévő energia. Ha energiát mozgatsz, azzal hatást hozol létre". Amikor eszünkbe jut valaki. akkor energiakapcsolódás jön létre, de ez fordítva is működik, ezért érezzük meg azt, amikor valaki gondol ránk.Jól beszéltél...

kedves András, mert az én gondolataimban tényleg csak egy olyan pasi jelenhet meg, akit én érdemesnek, illetve méltónak vélek és ítélek arra, hogy befészkelődhessen a gondolataimba!

De szerintem ezzel más csajok is így vannak!
Szeretném, ha ez fordítva is működne, de erre vonatkozó bizonyítékok sajnos nem állnak a rendelkezésemre!Mázlista ... egy igazi szerencselovag

és ezt nem viccből írom ám, :) aki Pipacsnak - persze csakis éteri és gondolati szinten- udvarolhat!
http://www.e-dress.gr/2609-thickbox_default/sexy-highlow-dress-carmen-ne...

Azért mázlista, mert Pipacs még a gondolataiba sem enged be akárkit!

 

A látszólag értelmetlen, összefüggéstelen...

és egymásra dobált "szóképek" káoszos szöveghalmazán is hosszasan képes vagyok eltöprengeni!

Ez a szösszenet nem az én tollamból származik, mégis figyelemreméltó! A forrást később pótolom!

"Elhiszem már, hogy az égiek a csupa jót szánják nekünk és óvnak az ufóktól és a rút szörnyecskéktől! :D Brrr... ! Öntisztítja magát a természet, szertefoszlanak körülöttünk az undok és gonosz manók! Kiskoromban számba rágták (fránya illemtan!), ha mosolyogva kérdeznek, nevetve illik visszaválaszolni.:) Ha most valaki félbeszakít az önzetlen szeretettel, megharapom! =) Az iskola egét időközben felszárította a globális felmelegedés, s voltak akik tüstént elpárologtak. Hé! Nem rólad beszéltem, maradj veszteg, nem fejeztem be... :) Ja igen, most látom, többen is vagytok. :D Önáltatva öntörvényeket faragtok faragatlanul: falaztok. A tegnapi viharban fülembe kiabálta a szél, hogy kifelejtettetek egy egettörően fontos paragrafust: ha kapunk és fogadunk, vissza is kellene (jajj, a fenébe se illene!) az energiát pozitív áramlatában... tudjátok... szóval értitek... hogy meglegyen a... áhh, közhely! Ne maradjon hát közötte hely! :D Üzenem, súgom nektek, menjetek a... magatok kemény feje árnyékában! :D „... nagyot koppan akkor, s azután elhallgat...“ Olvassatok Aranyat! :D Szeressétek magatokat, nyeljetek békét... de ne kapjátok be... a legyet! :D Ültessetek diófát, hogy legyen őszre bő tartalék! :D Ád és adjon az élet nektek egy halom kemény diót! Húzzatok a ... zebra mellé csíkot krétával! :D De Krétára ne menjetek, mert nagy halak vannak arrafelé! Menjetek északra, haverkodjatok jegesmedvékkel! :) Hibernáljátok szívetek, úgysincs már benne vérző hidegszál! Ám legyetek óvatosak, mert az új haverok ölelésében még könnyen arcotokra fagy a mosoly! :)
Vigyetek iránytűt, nehogy még véletlenül egyszer az én utcámba keveredjetek! :D Láthatatlan vagyok és a láthatatlan dolgok veszélyesek. =)
Viszlát! ;)
P.S. Akinek nem inge.... DE! akinek igen, feltétlenül vigye, mert északon szüksége lesz rá! =)"Egy komoly, gondolati szintű udvarlótól...

én semmiképpen nem óhajtok megszabadulni, ezért a kést a szemetesbe dobtam! :)

A mai napom mottója: "Akit keresel, az is keres téged"
(... és ha csak gondolati szinten, az is több a semminél!) :DRád gondolok :)

és köszönöm, hogy Te is gondolsz reám!

Baby Sisters - Rád gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=yNCw8cP_QMY

Köszönöm a Rejtélyek Szigete portálnak, hogy visszaadta a hitem! :)
http://rejtelyekszigete.com/gondolataink-folyamatosan-kommunikalnak-egym...A gondolati, éteri udvarlás...

engem rendkívül boldoggá tesz! :) Bizonyára félti az illető - akivel sokat gondolunk egymásra- a szép új cipőjét, azért nem teszi nekem a szépet személyesen!Mégiscsak én vagyok a Végzet Asszonya! :)

Honnan tudom? Onnan, hogy fekete- fehéren megírták a Rejtélyek Szigete című portálon, hogy nem véletlenül gondolunk sűrűn egy másik személyre! :)

„Azokkal, akik tudatosan vagy öntudatlanul gyakran gondolnak ránk, erős, jól kiépített csatorna köt össze bennünket.
Velük ellentétben vannak olyanok, akiknek évente ha egyszer jutunk az eszükbe. Vegyük az összes embert, akikkel találkoztunk, akiket ismertünk, számítsuk hozzá azokat, akikre tudatalatti hatást gyakoroltunk és akkor lesz némi fogalmunk arról a forrásról, amely minden pillanatban sugározza felénk a szubjektív jeleket.
Természetesen a jelek attól függően változnak, hogy milyen heves érzelmekkel sugározták őket. Minél forróbb az indulat, annál intenzívebb a jel. A jó vagy a rossz nem befolyásolja az adás minőségét. A kapcsolat visszafelé is ugyanígy működik.
Adunk azoknak, akikre gondolunk, rájuk pedig hatást gyakorol a mi gondolatunk. Gondolat alatt itt azokat a főleg emocionális-szubjektív természetű, szellemi cselekményeket értjük, amelyek csak ritkán emelkednek a tudatküszöb fölé. Ha a vétel és az adás tudatosan és szándékosan történik, azt telepátiának nevezik.”

http://rejtelyekszigete.com/gondolataink-folyamatosan-kommunikalnak-egym...MYY because nuggets jersey I

MYY
because nuggets jersey I milwaukee bucks jerseys have mcm handbags to hilfiger outlet find adidas.nl a polo ralph lauren outlet language horloges people under armour outlet understand nfl jaguars jerseys the ray ban wayfarer universe, swarovski canada he nfl broncos jerseys is ralph lauren an dre headphones alchemist chi flat iron of nfl buccaneers jerseys their washington wizards jerseys conversation nfl falcons jerseys was instyler interrupted adidas by the longchamp black friday warehouse toronto raptors jerseys boss nfl jets jerseys you nfl colts jerseys two calvin klein outlet really coach factory outlet online have skechers mens shoes luck, oakley "the nike free fat lacoste outlet Arab said," nfl patriots jerseys this burberry handbags afternoon there oakley sunglasses cheap is nfl texans jerseys a thomas sabo caravan easton bats off christian louboutin to long champ Fayoum barbour mens jackets I coach factory outlet was to air jordan go vans to prada handbags Egypt. ray ban pas cher "said longchamp the iphone 4s cases boy levis outlet Fayum nike free in nfl raiders jerseys Egypt. prada sunglasses "Warehouse owner ferragamo shoes said," nike roshe run What wholesale handbags are hermes tracksuits you givenchy Arabs? ferragamo The polo ralph lauren boy louboutin shoes said burberry he nfl titans jerseys was kate spade handbags Spanish. nike roshe run I nike free trainer 5.0 interspersed nike outlet with tommy hilfiger online shop roots miami heat jersey and bulls jersey then, free running little michael kors outlet online by tommy hilfiger canada little louboutin shoes accumulated woolrich clearance nutrients boutique clothing in nfl bills jerseys the converse spring cheap eyeglasses of mcm backpack outlet the montre femme first huarache six true religion jeans outlet years, polo ralph lauren outlet online to clippers jerseys Tulv michael kors outlet online sale blossoming true religion jeans women green 76ers jerseys on coach factory outlet online the portland trail blazers jerseys ground, replica watches out hollister of hogan shoes a nfl bengals jerseys small mens hoodies four-color ralph lauren outlet online flowers. pandora Open coach black friday only michael kors two versace days polo outlet online this little dsquared2 shoes four-color oakley store flowers, michael kors outlet rice longchamp outlet flower louboutin shoes plants fidget spinner according coach factory online to pay jordans its michael kors uhren six-year michael kors outlet online sale life adidas time. ralph lauren outlet The michael kors success oakley sunglasses of air max pas cher flowers, mcm backpack it cheap ray ban just orlando magic jerseys amazed air max her juicy couture clothings present lakers jersey vivid colors! easton bats However, ralph lauren uk she fred perry had the armani watches bud, converse soaked burberry outlet online in supra shoes outlet sweat nike and struggle, polo ralph Sabian soccer shoes outlet sacrifice nike outlet of north face backpacks a shower eyeglasses frames of new balance blood.We nba jersey recognize michael kors handbags that burberry outlet online there nike air are dsquared2 sale many memphis grizzlies jerseys in new balance this nfl browns jerseys world red bottom shoes is nfl 49ers jerseys not basketball shoes a oakley black friday fair nhl jerseys place. hollister online shop Rich pandora charms with tory burch a bcbg max azria variety designer handbags of fred perry polos convenient nike air max conditions, oakley sunglasses cheap study burberry abroad, coach outlet the nfl chiefs jerseys best hermes belt education, long champ do mbt shoes not ferragamo shoes outlet have marc jacobs handbags to sacramento kings jerseys worry cheap jordans about nfl ravens jerseys work celtics jerseys after thunder jerseys graduation, mizuno these swarovski crystal are pandora jewellery australia the coach outlet rest nfl chargers jerseys of baseball jerseys us puma online shop unattainable. reebok We asics gel envy michael kors them, tommy hilfiger outlet stores but kate spade handbags we timberland pas cher do tommy hilfiger outlet not hollister co complain, pandora jewelry do cheap oakley not skechers canada want nike shoes hatred. jerseys from china Although nfl dolphins jerseys we ralph lauren polo know nike that polo ralph lauren outlet some hogan sito ufficiale of cheap oakley sunglasses them longchamp who hollister co eat, nike drink, ray ban sunglasses outlet driving north face a thomas sabo BMW beats by dr dre hit michael kors people nike air max if nothing had birkenstock happened, indiana pacers jerseys but asics the air jordan retro vast michael kors bags majority swarovski jewelry of michael kors them, hermes birkin like cheap ray ban us nike id diligent, brooklyn nets positive. wholesale handbags Moreover, tory burch sale the rolex replica rich beats by dre headphones backdated nfl jerseys two omega watches generations, barbour the poor, oakley holbrook like soccer jerseys their hugo boss ancestors, their giuseppe zanotti blood bottega also michael kors bags flows rolex watch the birkenstock taschen deutschland blood barbour outlet store of nike soccer shoes the poor. giuseppe zanotti sneakers We ralph lauren believe true religion that not nike running shoes always chrome hearts clothings the oakley standard issue poor and skechers shoes outlet weak, the north face nor flat iron eternal converse outlet fidelity hollister kids and hogan strong. nike factory outlet Even omega if nfl giants jerseys we air yeezy are phoenix suns jerseys just cle Jerseys an michael kors handbags insignificant mavericks jerseys seed, nike uk seed oakley of polo ralph lauren a nike mercurial tree philipp plein clothes have michaelkors.com to pandora charms do, coach shop factory even new orleans pelicans jerseys if hollister clothing store they timberland outlet are doudoune north face trampled rockets jerseys underfoot, ray bans the nba jersey wind burberry sale to the spurs jerseys mountain coach outlet store crevices, nike shoes sun burberry handbags and lebron james shoes rain babyliss flat iron have north face outlet to burberry outlet online work oakley hard shoes outlet to beats headphones learn, fendi shoes strive nba jersey to supra shoes grow vans and mlb jerseys grow cheap oakley sunglasses into huarache twenty true religion jeans outlet years nfl seahawks jerseys later bcbg max towering north face trees, nfl panthers jerseys you montblanc can air max 2007 enjoy coach outlet online more mcm bags beautiful scenery. rolex watches Even burberry outlet one polo ralph day nfl azcardinals jerseys will michael kors outlet online die, nfl cowboys jerseys it prada outlet is ray ban outlet excelent.Put oakley outlet online themselves nhl jerseys in northface a state burberry handbags of coach factory outlet mind marc jacobs handbags so nfl rams jerseys that ray ban black friday they dansko shoes outlet are celine outlet less regret, adidas shoes more ed hardy happy. Some omega watches people think pandora bracelet that the nfl lions jerseys pursuit timberland boots of atl jerseys a rolex watches little salvatore ferragamo more, jordan retro it oakley vault will cheap barbour jackets experience oakley pas cher less ferragamo regret. huaraches Hearts of ordinary nfl eagles jerseys people nike jordan pursue, nike air max only a michael kors outlet desire, but true religion outlet man's ralph lauren uk desires swarovski online shop are louboutin shoes endless, michael kors bags it the north face outlet is nike roshe run often adidas online shop confused coach bags friday and vibram five fingers even ecco mens shoes bring nfl redskins jerseys us air max suffering. veneta And burberry outlet the tn requin pas cher pursuit cheap coach purses of ralph lauren outlet life, oakley outlet ideals adidas online shop and stone island jackets objectives nfl jerseys is air max shoes our pumas forward iphone 5s cases momentum and tommy hilfiger online beacon. nike roche For longchamp over air max 95 pay, burberry handbags you air max will hermes birkin bag not feel air force sorry, jordan retro 11 hardship, will north face canada be fitflop shoes happy ray ban willingly. hornets jersey So michael kors outlet we ray ban said, nike roshe run you ray ban uk pay michael kors outlet online sale a nfl saints jerseys little new balance store more, it timberland shoes will coach outlet usa experience oakley sunglasses less longchamp handbags regret, ralph lauren factory store will cheap true religion be nike shoes a little more new balance shoes happy.To north face jackets work jimmy choo a ray ban sunglasses little air max thea harder, polo ralph lauren the ray ban outlet most air max 90 important prada shoes thing valentino shoes is coach factory outlet not oakley sunglasses outlet for mlb jerseys themselves, but for ray-ban sunglasses their swarovski crystal families, barbour jackets outlet their nfl steelers jerseys future vans shoes and nfl bears jerseys the detroit pistons jersey other adidas zx half, new york knicks jersey so ralph lauren we must prada strive burberry outlet online to minnesota timberwolves jerseys realize coach factory their own nfl vikings jerseys value, ray ban you purses and handbags have roshe to nike air max 90 pay, golden state warriors will michael kors outlet online have air jordan shoes to mcm bags pay adidas clothings a converse sneakers return. michael kors purses Have ralph lauren outlet online done ray ban prezzi for michael kors purses over new balance pay, uhren shop we air max can rayban experience salomon success, nike factory feel swarovski happy, hollister clothing will ray ban pas cher have kate spade bags no juicy couture handbags regrets!Pursuit michael kors outlet online of omega watches people, birkenstock deutschland young, nfl packers jerseys full coach bags outlet of michael kors handbags passion, christian louboutin is jimmy choo outlet fulfilling nike store life.What utah jazz jerseys is life, louboutin a plein shoes glass tommy hilfiger of ray-ban sunglasses spirits, michael kors oakleyMYY because

MYY

because [url=http://www.thenorth-face.com.co/][b]north face backpacks[/b][/url] I [url=http://www.beatsbydrdrephone.com/][b]beats headphones[/b][/url] have to [url=http://www.asicsoutlet.com.co/][b]asics gel[/b][/url] find [url=http://www.nike-rosherun.co.nl/][b]nike roshe run[/b][/url] a [url=http://www.mcm-handbags.com.co/][b]mcm bags[/b][/url] language [url=http://www.designer-handbags.vip/][b]purses and handbags[/b][/url] people [url=http://www.oakleys.com.de/][b]oakley[/b][/url] understand [url=http://www.jimmychoo-shoes.com/][b]jimmy choo[/b][/url] the [url=http://www.bottega-venetasoutlet.com/][b]veneta[/b][/url] universe, he [url=http://www.coachblackfriday.com/][b]coach bags friday[/b][/url] is [url=http://www.adidas-shoesoutlet.com/][b]adidas online shop[/b][/url] an [url=http://www.air-maxschoenen.co.nl/][b]air max 90[/b][/url] alchemist [url=http://www.ralphlauren-canada.ca/][b]ralph lauren[/b][/url] of [url=http://redskins.nfl-jerseys.org/][b]nfl redskins jerseys[/b][/url] their [url=http://www.adidas-schuheonline.de/][b]adidas online shop[/b][/url] conversation [url=http://www.burberrysoutletstore.com/][b]burberry outlet online[/b][/url] was [url=http://www.rolex-watches.us.com/][b]rolex watch[/b][/url] interrupted [url=http://www.new-balanceshoes.es/][b]new balance[/b][/url] by [url=http://www.cheap-juicycouture.com/][b]juicy couture handbags[/b][/url] the [url=http://warriors.nba-jersey.com/][b]golden state warriors[/b][/url] warehouse [url=http://www.nike-store.com.de/][b]nike outlet[/b][/url] boss [url=http://www.timberland-shoes.com.co/][b]timberland boots[/b][/url] you two [url=http://www.horlogesrolexs.co.nl/][b]horloges[/b][/url] really [url=http://www.ralphlaurens.com.de/][b]polo ralph[/b][/url] have [url=http://www.hoganshoes.org.uk/][b]hogan shoes[/b][/url] luck, "the [url=http://www.birkenstocks.com.de/][b]birkenstock taschen deutschland[/b][/url] fat [url=http://www.juicy-coutureoutlet.com/][b]juicy couture clothings[/b][/url] Arab [url=http://www.vansshoes-outlet.com/][b]vans shoes[/b][/url] said," [url=http://www.nike-shoesstore.com/][b]nike outlet[/b][/url] this [url=http://www.coach-factory.com.co/][b]coach outlet[/b][/url] afternoon [url=http://www.nba-shoes.com/][b]lebron james shoes[/b][/url] there [url=http://www.replica-handbags.com.co/][b]designer handbags[/b][/url] is [url=http://www.outletburberrybags.com/][b]burberry outlet online[/b][/url] a [url=http://www.australia-oakleysunglasses.com/][b]oakley[/b][/url] caravan [url=http://www.raybans.com.de/][b]rayban[/b][/url] off [url=http://www.hollister.com.se/][b]hollister[/b][/url] to [url=http://www.raybans-outlet.com.co/][b]ray bans[/b][/url] Fayoum [url=http://raptors.nba-jersey.com/][b]toronto raptors jerseys[/b][/url] I [url=http://www.outletonline-ralphlauren.com/][b]ralph lauren factory store[/b][/url] was [url=http://www.bcbg-canada.ca/][b]bcbg max[/b][/url] to [url=http://rayban.black-friday.vip/][b]ray ban black friday[/b][/url] go [url=http://lions.nfl-jerseys.org/][b]nfl lions jerseys[/b][/url] to [url=http://www.nikeair-max.es/][b]air max[/b][/url] Egypt. [url=http://www.burberry-bagsoutlet.org.uk/][b]burberry[/b][/url] "said [url=http://rockets.nba-jersey.com/][b]rockets jerseys[/b][/url] the [url=http://www.michael-korsoutletonline.com.co/][b]michael kors handbags[/b][/url] boy [url=http://www.truereligions.net/][b]true religion[/b][/url] Fayum [url=http://www.hollister-clothings.us.com/][b]hollister kids[/b][/url] in [url=http://www.barbours-factory.com/][b]barbour jackets outlet[/b][/url] Egypt. [url=http://michaelkors.black-friday.vip/][b]michael kors outlet online[/b][/url] "Warehouse [url=http://www.lacosteoutlet.com.co/][b]lacoste outlet[/b][/url] owner said," [url=http://suns.nba-jersey.com/][b]phoenix suns jerseys[/b][/url] What [url=http://www.tommy-hilfigers.de/][b]tommy hilfiger online shop[/b][/url] are [url=http://jets.nfl-jerseys.org/][b]nfl jets jerseys[/b][/url] you [url=http://www.nike-shoesoutlet.com/][b]nike air max[/b][/url] Arabs? [url=http://www.cheapnhljerseys.us.com/][b]nhl jerseys[/b][/url] The [url=http://www.eccoshoesoutlet.com/][b]ecco mens shoes[/b][/url] boy [url=http://www.ralph-lauren-polos.us.org/][b]polo ralph lauren outlet[/b][/url] said [url=http://www.jordan-retros.com/][b]air jordan[/b][/url] he [url=http://titans.nfl-jerseys.org/][b]nfl titans jerseys[/b][/url] was [url=http://www.zcoachoutlet.com/][b]coach bags outlet[/b][/url] Spanish. I [url=http://www.babylisspros.com/][b]babyliss flat iron[/b][/url] interspersed [url=http://www.jerseys-store.com/][b]nba jersey[/b][/url] with [url=http://falcons.nfl-jerseys.org/][b]nfl falcons jerseys[/b][/url] roots [url=http://www.jerseys.net.in/][b]baseball jerseys[/b][/url] and [url=http://steelers.nfl-jerseys.org/][b]nfl steelers jerseys[/b][/url] then, [url=http://www.michaelkors.com.de/][b]michael kors uhren[/b][/url] little [url=http://www.fitflopoutlet.com/][b]fitflop shoes[/b][/url] by [url=http://www.outlet-oakley.com/][b]oakley store[/b][/url] little [url=http://www.nike-airmax.com.de/][b]nike air max 90[/b][/url] accumulated [url=http://www.christianlouboutins-shoes.co.uk/][b]louboutin shoes[/b][/url] nutrients [url=http://www.cheap-jordans.com.co/][b]jordan retro[/b][/url] in [url=http://www.outlet-true-religion.com/][b]cheap true religion[/b][/url] the [url=http://www.coachfactory.cc/][b]coach factory[/b][/url] spring [url=http://www.outlet-pumashoes.com/][b]pumas[/b][/url] of [url=http://www.tommyhilfigers.co.nl/][b]tommy hilfiger[/b][/url] the [url=http://www.adidassuper-star.de/][b]adidas zx[/b][/url] first [url=http://www.mcmbags-outlet.com/][b]mcm backpack outlet[/b][/url] six [url=http://colts.nfl-jerseys.org/][b]nfl colts jerseys[/b][/url] years, [url=http://www.salvatoreferragamo.us.com/][b]salvatore ferragamo[/b][/url] to [url=http://www.barbour.in.net/][b]barbour[/b][/url] Tulv [url=http://celtics.nba-jersey.com/][b]celtics jerseys[/b][/url] blossoming [url=http://www.burberryoutletonline.com.de/][b]burberry[/b][/url] green on [url=http://www.christian-louboutins.com/][b]red bottom shoes[/b][/url] the [url=http://www.nike-free-runs.com/][b]free running[/b][/url] ground, [url=http://texans.nfl-jerseys.org/][b]nfl texans jerseys[/b][/url] out [url=http://www.birkenstockshoes.com.de/][b]birkenstock deutschland[/b][/url] of [url=http://www.celinefactory.com/][b]celine outlet[/b][/url] a [url=http://www.the-northface.com.de/][b]north face[/b][/url] small [url=http://www.raybans.org.es/][b]ray ban[/b][/url] four-color [url=http://wizards.nba-jersey.com/][b]washington wizards jerseys[/b][/url] flowers. [url=http://www.oakley-sunglassessale.com.co/][b]oakley sunglasses cheap[/b][/url] Open [url=http://www.michaels-korsoutlet.com/][b]michael kors bags[/b][/url] only [url=http://cowboys.nfl-jerseys.org/][b]nfl cowboys jerseys[/b][/url] two [url=http://www.burberry-storevip.com/][b]burberry handbags[/b][/url] days [url=http://www.danskoshoes.in.net/][b]dansko shoes outlet[/b][/url] this [url=http://www.oakley-sbocco.it/][b]oakley holbrook[/b][/url] little [url=http://www.rosherun-shoes.co.uk/][b]nike roshe run[/b][/url] four-color [url=http://www.cheap-mlbjerseys.us.com/][b]mlb jerseys[/b][/url] flowers, [url=http://www.nike-shoes.com.co/][b]air jordan retro[/b][/url] rice [url=http://www.skechers-shoesoutlet.com/][b]skechers mens shoes[/b][/url] flower [url=http://pelicans.nba-jersey.com/][b]new orleans pelicans jerseys[/b][/url] plants according [url=http://clippers.nba-jersey.com/][b]clippers jerseys[/b][/url] to [url=http://www.thomas-sabos.com.de/][b]thomas sabo[/b][/url] pay its [url=http://www.beatsheadphone.in.net/][b]dre headphones[/b][/url] six-year [url=http://bills.nfl-jerseys.org/][b]nfl bills jerseys[/b][/url] life [url=http://www.instylers.us/][b]instyler[/b][/url] time. [url=http://www.fidgetspinner.us.com/][b]fidget spinner[/b][/url] The [url=http://www.poloralphlauren.com.de/][b]polo ralph lauren[/b][/url] success [url=http://www.nikeairmax-australia.com/][b]nike air max[/b][/url] of [url=http://www.barbour-jackets.us.com/][b]barbour mens jackets[/b][/url] flowers, [url=http://www.vans-shoesoutlet.co.uk/][b]vans[/b][/url] it just [url=http://www.coach-outlets.net.co/][b]coach outlet usa[/b][/url] amazed [url=http://www.armani-outlet.com/][b]armani watches[/b][/url] her present [url=http://www.nike-store.in.net/][b]nike jordan[/b][/url] vivid [url=http://www.coachoutlet-usa.com/][b]coach factory outlet[/b][/url] colors! [url=http://bengals.nfl-jerseys.org/][b]nfl bengals jerseys[/b][/url] However, [url=http://www.prada-shoes.us.org/][b]prada shoes[/b][/url] she [url=http://www.montrespaschers.fr/][b]montre femme[/b][/url] had [url=http://www.michael-kors.cc/][b]michael kors outlet online[/b][/url] the bud, [url=http://www.long-champoutlet.com/][b]long champ[/b][/url] soaked [url=http://www.nike-factory.com.co/][b]nike factory outlet[/b][/url] in [url=http://www.rolexwatchesforsale.us.com/][b]rolex replica[/b][/url] sweat [url=http://www.coachoutletonlinemall.com/][b]cheap coach purses[/b][/url] and [url=http://seahawks.nfl-jerseys.org/][b]nfl seahawks jerseys[/b][/url] struggle, Sabian [url=http://giants.nfl-jerseys.org/][b]nfl giants jerseys[/b][/url] sacrifice [url=http://www.nike-shoesoutlet.co.uk/][b]nike uk[/b][/url] of [url=http://www.versace-outlet.com/][b]versace[/b][/url] a [url=http://www.hollister-outlet.com/][b]hollister clothing[/b][/url] shower [url=http://www.outlet-mkors.com/][b]michael kors bags[/b][/url] of [url=http://www.cheap-michaelkors.com.co/][b]michael kors outlet[/b][/url] blood.We [url=http://www.soccers-shoes.us.com/][b]nike soccer shoes[/b][/url] recognize [url=http://coachoutlet.euro-us.net/][b]coach factory outlet[/b][/url] that [url=http://www.burberry-outlets.ca/][b]burberry outlet online[/b][/url] there [url=http://49ers.nfl-jerseys.org/][b]nfl 49ers jerseys[/b][/url] are [url=http://jazz.nba-jersey.com/][b]utah jazz jerseys[/b][/url] many [url=http://hawks.nba-jersey.com/][b]atl jerseys[/b][/url] in [url=http://www.michael-kors-outlet.us.org/][b]michael kors[/b][/url] this [url=http://www.hollister-clothings-store.com/][b]hollister co[/b][/url] world [url=http://www.birkenstock.net.in/][b]birkenstock[/b][/url] is [url=http://www.tracksuits.com.co/][b]hermes tracksuits[/b][/url] not [url=http://www.ralph-laurenpolos.co.uk/][b]ralph lauren uk[/b][/url] a [url=http://nuggets.nba-jersey.com/][b]nuggets jersey[/b][/url] fair [url=http://www.asicsoutlet.net/][b]asics[/b][/url] place. [url=http://www.coach-outletonline.ca/][b]coach outlet online[/b][/url] Rich [url=http://www.new-balanceshoes.com/][b]new balance[/b][/url] with [url=http://www.oakleysoutlet.com.co/][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url] a [url=http://www.nikeshoes-outlet.com/][b]nike shoes[/b][/url] variety [url=http://www.north-face.com.co/][b]northface[/b][/url] of [url=http://www.supra-footwears.com/][b]supra shoes[/b][/url] convenient [url=http://www.cheapomegawatches.com/][b]omega watches[/b][/url] conditions, study [url=http://www.coachfactory.shop/][b]coach shop factory[/b][/url] abroad, [url=http://www.ray-bans.net.co/][b]ray ban sunglasses[/b][/url] the [url=http://www.nfljerseys-sale.com/][b]jerseys from china[/b][/url] best [url=http://www.tommy-hilfigers.net.co/][b]hilfiger outlet[/b][/url] education, [url=http://browns.nfl-jerseys.org/][b]nfl browns jerseys[/b][/url] do [url=http://www.outlet-oakleys.com/][b]cheap eyeglasses[/b][/url] not [url=http://www.bcbg-dresses.net/][b]bcbg max azria[/b][/url] have [url=http://www.cheap-watches.in.net/][b]omega watches[/b][/url] to [url=http://www.kate-spades.net/][b]kate spade handbags[/b][/url] worry [url=http://www.cheap-baseballbats.us/][b]easton bats[/b][/url] about [url=http://www.pandora-jewelry.com.de/][b]pandora charms[/b][/url] work [url=http://www.hermesbagsoutlet.com/][b]hermes birkin[/b][/url] after [url=http://www.hugo-boss.com.co/][b]hugo boss[/b][/url] graduation, [url=http://www.air-yeezyshoes.com/][b]air yeezy[/b][/url] these [url=http://www.philipp-pleins.com/][b]philipp plein clothes[/b][/url] are [url=http://www.hermesoutlet.shop/][b]hermes belt[/b][/url] the [url=http://www.airjordans-shoes.com/][b]cheap jordans[/b][/url] rest [url=http://www.burberrys-handbags.com/][b]burberry sale[/b][/url] of us [url=http://www.ferragamos.us.com/][b]ferragamo[/b][/url] unattainable. [url=http://www.converse-shoes.net/][b]converse outlet[/b][/url] We [url=http://www.cheap-jerseys.com.co/][b]nfl jerseys[/b][/url] envy [url=http://www.under-armouroutlet.com/][b]under armour outlet[/b][/url] them, [url=http://mavericks.nba-jersey.com/][b]mavericks jerseys[/b][/url] but [url=http://www.outlet-burberrybags.com/][b]burberry outlet online[/b][/url] we [url=http://www.the-northfacejackets.net.co/][b]north face outlet[/b][/url] do [url=http://www.airmax-shoes.com/][b]air max 2007[/b][/url] not [url=http://www.levis-jeansoutlet.com/][b]levis outlet[/b][/url] complain, [url=http://www.calvinkleinsoutlet.com/][b]calvin klein outlet[/b][/url] do [url=http://www.michael-korsukpurse.co.uk/][b]michael kors purses[/b][/url] not [url=http://www.kate-spadebags.com/][b]kate spade bags[/b][/url] want [url=http://www.ed-hardy.us.com/][b]ed hardy[/b][/url] hatred. [url=http://www.ralphs-laurenpolos.co.uk/][b]ralph lauren outlet online[/b][/url] Although [url=http://www.polosoutlet-store.com/][b]polo ralph lauren outlet[/b][/url] we [url=http://www.vibram--fivefingers.com/][b]vibram five fingers[/b][/url] know [url=http://www.pandora-jewelry.top/][b]pandora charms[/b][/url] that [url=http://www.valentino-shoesoutlet.us.com/][b]valentino shoes[/b][/url] some [url=http://www.coach-outlet.store/][b]coach outlet[/b][/url] of [url=http://www.converseshoes-outlet.com/][b]converse sneakers[/b][/url] them who [url=http://www.swarovskionlineshop.com.de/][b]swarovski online shop[/b][/url] eat, [url=http://www.outlet-pradas.com/][b]prada sunglasses[/b][/url] drink, [url=http://www.nfl-jerseys.org/][b]nfl jerseys[/b][/url] driving [url=http://www.outlet-pradahandbags.com/][b]prada handbags[/b][/url] a [url=http://www.burberrybags.com.co/][b]burberry outlet[/b][/url] BMW [url=http://www.cheapshoes.net.co/][b]shoes outlet[/b][/url] hit [url=http://www.ralphlauren-au.com/][b]ralph lauren[/b][/url] people [url=http://www.michaelkors-ins.com/][b]michael kors outlet online[/b][/url] if [url=http://www.christianlouboutinoutlet.net.co/][b]christian louboutin[/b][/url] nothing [url=http://trailblazers.nba-jersey.com/][b]portland trail blazers jerseys[/b][/url] had [url=http://www.cheap-jerseys.mex.com/][b]nba jersey[/b][/url] happened, but [url=http://www.air-huarache-shoes.co.uk/][b]huarache[/b][/url] the [url=http://www.burberryoutlet-sale.net.co/][b]burberry handbags[/b][/url] vast [url=http://www.sunglasses-oakley.com/][b]oakley sunglasses cheap[/b][/url] majority [url=http://www.nike-mercurial.com/][b]nike mercurial[/b][/url] of [url=http://www.christian-louboutinshoesoutlet.com/][b]louboutin shoes[/b][/url] them, like [url=http://www.new-balanceoutlet.org/][b]new balance store[/b][/url] us [url=http://www.michael-kors.net.co/][b]michael kors outlet online sale[/b][/url] diligent, [url=http://www.louboutinshoes.jp.net/][b]louboutin[/b][/url] positive. [url=http://www.chiflatiron-hair.com/][b]flat iron[/b][/url] Moreover, [url=http://www.christian-louboutin.jp.net/][b]louboutin shoes[/b][/url] the [url=http://www.pandora-charmscanada.ca/][b]pandora jewelry[/b][/url] rich [url=http://www.ralphlauren-polos.com.co/][b]ralph lauren uk[/b][/url] backdated [url=http://www.beats-by-dre.com.co/][b]beats by dre headphones[/b][/url] two [url=http://www.long-champhandbags.com/][b]longchamp[/b][/url] generations, [url=http://www.cheap-iphonecases.com/][b]iphone 5s cases[/b][/url] the [url=http://www.raybanoutlet.ca/][b]ray ban[/b][/url] poor, [url=http://www.fredperrypolos.co.uk/][b]fred perry[/b][/url] like [url=http://www.oakleys-online.in.net/][b]oakley outlet[/b][/url] their [url=http://www.chrome-heartoutlet.com/][b]chrome hearts clothings[/b][/url] ancestors, their [url=http://www.puma-shoes.de/][b]puma online shop[/b][/url] blood [url=http://www.timberlandspaschere.fr/][b]timberland pas cher[/b][/url] also [url=http://www.tommyhilfigers.de/][b]tommy hilfiger online[/b][/url] flows [url=http://www.oakleys-outlets.net/][b]oakley standard issue[/b][/url] the [url=http://www.ok-em.com/][b]oakley[/b][/url] blood [url=http://www.crystals-swarovski.com/][b]swarovski crystal[/b][/url] of [url=http://www.dsquared2-outlet.com/][b]dsquared2 shoes[/b][/url] the [url=http://www.philipp-plein.com.co/][b]plein shoes[/b][/url] poor. [url=http://www.longchamp-outlet.com.co/][b]longchamp handbags[/b][/url] We [url=http://nets.nba-jersey.com/][b]brooklyn nets[/b][/url] believe [url=http://www.vansschuhe.com.de/][b]vans[/b][/url] that [url=http://www.watch-rolex.co.uk/][b]rolex watches[/b][/url] not [url=http://www.the-northface.ca/][b]north face canada[/b][/url] always the [url=http://www.raybans-outlet.cc/][b]ray ban outlet[/b][/url] poor [url=http://www.michaelkorsoutlet.mex.com/][b]michael kors outlet online sale[/b][/url] and [url=http://vikings.nfl-jerseys.org/][b]nfl vikings jerseys[/b][/url] weak, [url=http://www.nikefreerun-shoes.co.uk/][b]nike running shoes[/b][/url] nor [url=http://www.fendi-outlet.in.net/][b]fendi shoes[/b][/url] eternal [url=http://www.skechers-outlet.com/][b]skechers shoes outlet[/b][/url] fidelity [url=http://panthers.nfl-jerseys.org/][b]nfl panthers jerseys[/b][/url] and [url=http://www.bottega-bags.com/][b]bottega[/b][/url] strong. [url=http://www.longchamps-bags.us.com/][b]long champ[/b][/url] Even [url=http://www.ralph-laurens-outlet.com/][b]polo ralph lauren outlet online[/b][/url] if [url=http://www.katespades.com.co/][b]kate spade handbags[/b][/url] we [url=http://www.canada-michaelkors.ca/][b]michael kors outlet[/b][/url] are [url=http://www.montblancpences.com/][b]montblanc[/b][/url] just [url=http://www.handbagsoutlet.in.net/][b]wholesale handbags[/b][/url] an [url=http://www.laurenralphs-outlet.co.uk/][b][/b][/url] insignificant [url=http://www.mcmbackpacks.com.co/][b]mcm backpack[/b][/url] seed, [url=http://packers.nfl-jerseys.org/][b]nfl packers jerseys[/b][/url] seed [url=http://www.oakleys-sunglass.com.co/][b]cheap oakley[/b][/url] of [url=http://timberwolves.nba-jersey.com/][b]minnesota timberwolves jerseys[/b][/url] a tree have [url=http://www.omegas-relojes.es/][b]omega[/b][/url] to [url=http://longchamp.black-friday.vip/][b]longchamp black friday[/b][/url] do, [url=http://www.nikeshoes.org.es/][b]nike[/b][/url] even [url=http://www.chiflatironhair.us.com/][b]chi flat iron[/b][/url] if [url=http://www.outlet-tommy-hilfiger.com/][b]tommy hilfiger outlet[/b][/url] they [url=http://www.rolex-watchescanada.ca/][b]rolex watches[/b][/url] are [url=http://www.watches-omega.com/][b]omega watches[/b][/url] trampled [url=http://www.nike-shoes.co.nl/][b]nike store[/b][/url] underfoot, [url=http://jaguars.nfl-jerseys.org/][b]nfl jaguars jerseys[/b][/url] the [url=http://www.adidas-shoes.ca/][b]adidas shoes[/b][/url] wind [url=http://www.rolexwatch-outlet.com/][b]replica watches[/b][/url] to [url=http://www.nike-shoes.com.se/][b]nike[/b][/url] the mountain [url=http://www.australia-michaelkors.com/][b]michael kors[/b][/url] crevices, [url=http://www.nike-shoesoutlet.us.org/][b]nike shoes[/b][/url] sun and [url=http://www.michael-korsbags.com.co/][b]michaelkors.com[/b][/url] rain [url=http://www.true-religions.com/][b]true religion jeans outlet[/b][/url] have [url=http://bucks.nba-jersey.com/][b]milwaukee bucks jerseys[/b][/url] to [url=http://www.softballbats-sale.com/][b]easton bats[/b][/url] work [url=http://www.ferragamos.co.uk/][b]ferragamo shoes outlet[/b][/url] hard [url=http://www.outelt-ralphlauren.co.uk/][b]ralph lauren outlet online[/b][/url] to [url=http://www.oakleysunglasses-canada.ca/][b]oakley sunglasses[/b][/url] learn, [url=http://raiders.nfl-jerseys.org/][b]nfl raiders jerseys[/b][/url] strive [url=http://www.giuseppes-zanottishoes.com/][b]giuseppe zanotti[/b][/url] to [url=http://www.nhl-jerseys.com/][b]nhl jerseys[/b][/url] grow [url=http://www.ray-bansoutlet.com.co/][b]ray-ban sunglasses[/b][/url] and [url=http://www.outlet-rayban.co.uk/][b]ray ban sunglasses outlet[/b][/url] grow [url=http://www.michaelkorsoutlet.se/][b]michael kors[/b][/url] into [url=http://www.raybans-glasses.com.co/][b]ray ban wayfarer[/b][/url] twenty [url=http://www.nike-rosherun.com.es/][b]nike roshe run[/b][/url] years [url=http://lakers.nba-jersey.com/][b]lakers jersey[/b][/url] later [url=http://www.pandorajewellery-au.com/][b]pandora jewellery australia[/b][/url] towering [url=http://www.mk-com.com/][b]michael kors outlet online sale[/b][/url] trees, [url=http://www.fred-perry.org.uk/][b]fred perry polos[/b][/url] you [url=http://www.outlets-polo.com/][b]polo outlet online[/b][/url] can [url=http://www.oakley-outletonline.com.co/][b]oakley outlet online[/b][/url] enjoy [url=http://www.hoodies.us.com/][b]mens hoodies[/b][/url] more [url=http://www.nikerosherun.com.co/][b]roshe[/b][/url] beautiful scenery. [url=http://www.jeans-truereligion.com/][b]true religion jeans outlet[/b][/url] Even [url=http://www.airmax-90.com/][b]air max 95[/b][/url] one day [url=http://www.nikerosherun.com.de/][b]nike roche[/b][/url] will [url=http://www.nikeshoes-canada.ca/][b]nike shoes[/b][/url] die, [url=http://www.oakleys-sunglasses.mex.com/][b]oakley sunglasses outlet[/b][/url] it [url=http://hornets.nba-jersey.com/][b]hornets jersey[/b][/url] is [url=http://www.co-aol.com/][b]coach factory outlet[/b][/url] excelent.Put themselves [url=http://www.salomonshoes.com.de/][b]salomon[/b][/url] in [url=http://www.barbours.us.com/][b]barbour outlet store[/b][/url] a [url=http://www.burberrys-bags.com/][b]burberry handbags[/b][/url] state [url=http://www.jewelrys-swarovski.com/][b]swarovski jewelry[/b][/url] of [url=http://www.basketballshoes.com.co/][b]basketball shoes[/b][/url] mind [url=http://www.jordan.com.de/][b]jordans[/b][/url] so [url=http://www.hollisteronlineshop.com.de/][b]hollister online shop[/b][/url] that they [url=http://www.coach-outlet.net.in/][b]coach factory outlet online[/b][/url] are [url=http://eagles.nfl-jerseys.org/][b]nfl eagles jerseys[/b][/url] less [url=http://ravens.nfl-jerseys.org/][b]nfl ravens jerseys[/b][/url] regret, more [url=http://spurs.nba-jersey.com/][b]spurs jerseys[/b][/url] happy. [url=http://www.hogans.com.de/][b]hogan[/b][/url] Some [url=http://www.pulseraspandora.com.es/][b]pandora[/b][/url] people [url=http://www.outlet-pradabags.com/][b]prada outlet[/b][/url] think [url=http://www.adidas-shoes.es/][b]adidas[/b][/url] that [url=http://www.oakley-outlet.fr/][b]oakley pas cher[/b][/url] the [url=http://www.michaelkors.co.nl/][b]michael kors[/b][/url] pursuit [url=http://www.michaelkors.so/][b]michael kors handbags[/b][/url] of [url=http://www.swarovskijewellery-au.com/][b]swarovski[/b][/url] a [url=http://www.iphone-cases.net/][b]iphone 4s cases[/b][/url] little [url=http://www.outlet-toryburchshoes.com/][b]tory burch[/b][/url] more, [url=http://www.michaels-korsoutlet.us.com/][b]michael kors bags[/b][/url] it [url=http://www.tommy-hilfigers.com.co/][b]tommy hilfiger outlet stores[/b][/url] will [url=http://michaelkors.euro-us.net/][b]michael kors outlet online[/b][/url] experience [url=http://76ers.nba-jersey.com/][b]76ers jerseys[/b][/url] less [url=http://www.airjordanshoes.com.co/][b]air jordan shoes[/b][/url] regret. [url=http://www.outlet-true-religion.us.org/][b]true religion jeans women[/b][/url] Hearts [url=http://www.marc-jacobs.us.com/][b]marc jacobs handbags[/b][/url] of [url=http://www.outlet-toryburch.com/][b]tory burch sale[/b][/url] ordinary [url=http://buccaneers.nfl-jerseys.org/][b]nfl buccaneers jerseys[/b][/url] people [url=http://www.long-champ.com.de/][b]longchamp[/b][/url] pursue, [url=http://www.oakley-frames.com/][b]oakley vault[/b][/url] only [url=http://www.cheap-raybansoutlet.com.co/][b]ray-ban sunglasses[/b][/url] a [url=http://www.soccershoes-outlet.com/][b]soccer shoes outlet[/b][/url] desire, [url=http://www.raybans-cher.fr/][b]ray ban pas cher[/b][/url] but [url=http://www.oakley-sunglasses2017.net/][b]cheap oakley sunglasses[/b][/url] man's [url=http://www.north-faceoutletjacket.com/][b]north face jackets[/b][/url] desires [url=http://www.nikeair-max.ca/][b]air max[/b][/url] are [url=http://www.mcm-handbags.org/][b]mcm bags[/b][/url] endless, [url=http://coach.euro-us.net/][b]coach factory online[/b][/url] it [url=http://pacers.nba-jersey.com/][b]indiana pacers jerseys[/b][/url] is [url=http://www.raybans-outlet.co.nl/][b]ray ban[/b][/url] often [url=http://www.stone-islandestore.com/][b]stone island jackets[/b][/url] confused [url=http://www.mbt-outlet.com/][b]mbt shoes[/b][/url] and [url=http://www.timberlandboots-outlet.com/][b]timberland outlet[/b][/url] even [url=http://www.michael-kors-outlet.org.uk/][b]michael kors outlet[/b][/url] bring [url=http://www.burberryoutlet-inc.co.uk/][b]burberry handbags[/b][/url] us [url=http://www.cheap-nike-shoes.com/][b]nike factory[/b][/url] suffering. [url=http://www.nikeshoes.de/][b]nike id[/b][/url] And [url=http://www.givenchy.com.co/][b]givenchy[/b][/url] the [url=http://www.nike-maxshoes.fr/][b]air max pas cher[/b][/url] pursuit [url=http://www.hollisterclothingcanada.ca/][b]hollister clothing store[/b][/url] of [url=http://www.adidas-shoes.co.nl/][b]adidas.nl[/b][/url] life, [url=http://www.marcjacobs-outlet.com/][b]marc jacobs handbags[/b][/url] ideals [url=http://www.pradas.com.de/][b]prada[/b][/url] and objectives [url=http://www.ralphlauren.mex.com/][b]polo ralph lauren[/b][/url] is [url=http://www.jackets-thenorthface.com/][b]the north face[/b][/url] our [url=http://www.mizuno-running.net/][b]mizuno[/b][/url] forward [url=http://bulls.nba-jersey.com/][b]bulls jersey[/b][/url] momentum [url=http://www.christianlouboutin-shoes.ca/][b]christian louboutin[/b][/url] and beacon. [url=http://www.thomassabos-jewelrys.co.uk/][b]thomas sabo[/b][/url] For [url=http://www.soccershoes.us.com/][b]soccer jerseys[/b][/url] over [url=http://www.burberrys-outletonline.in.net/][b]burberry outlet[/b][/url] pay, [url=http://kings.nba-jersey.com/][b]sacramento kings jerseys[/b][/url] you will [url=http://www.coachsoutletonline.in.net/][b]coach outlet store[/b][/url] not [url=http://www.rayban-sunglasses.co/][b]cheap ray ban[/b][/url] feel sorry, [url=http://knicks.nba-jersey.com/][b]new york knicks jersey[/b][/url] hardship, [url=http://www.swarovskis-sale.co.uk/][b]swarovski crystal[/b][/url] will [url=http://www.airmax.com.se/][b]air max[/b][/url] be [url=http://saints.nfl-jerseys.org/][b]nfl saints jerseys[/b][/url] happy willingly. [url=http://www.outlet-ralphlaurenpolo.com/][b]ralph lauren polo[/b][/url] So [url=http://www.ralphs-laurenspolos.com/][b]ralph lauren[/b][/url] we [url=http://cavaliers.nba-jersey.com/][b]cle Jerseys[/b][/url] said, [url=http://www.converse-schuhe.com.de/][b]converse[/b][/url] you [url=http://www.scarpe-hoganshoes.it/][b]hogan sito ufficiale[/b][/url] pay [url=http://www.ralph-lauren-uk.co.uk/][b]ralph lauren outlet[/b][/url] a [url=http://www.lonchamp.us.com/][b]longchamp outlet[/b][/url] little more, [url=http://www.raybansbocco.it/][b]ray ban prezzi[/b][/url] it [url=http://www.woolrich-jackets.com/][b]woolrich clearance[/b][/url] will [url=http://www.nikeairmax.com.de/][b]air max thea[/b][/url] experience [url=http://www.dsquared2s.com/][b]dsquared2 sale[/b][/url] less [url=http://bears.nfl-jerseys.org/][b]nfl bears jerseys[/b][/url] regret, [url=http://www.mcm-backpacks.com.co/][b]mcm handbags[/b][/url] will [url=http://www.nike-airmax.com.co/][b]air max[/b][/url] be [url=http://thunder.nba-jersey.com/][b]thunder jerseys[/b][/url] a [url=http://www.clothes-outletstore.com/][b]boutique clothing[/b][/url] little [url=http://www.adidasshoes.com.se/][b]adidas[/b][/url] more [url=http://broncos.nfl-jerseys.org/][b]nfl broncos jerseys[/b][/url] happy.To [url=http://www.hollister-store.com.co.co/][b]hollister co[/b][/url] work [url=http://www.nike-airmaxsc.co.uk/][b]nike air[/b][/url] a [url=http://www.skechers-canada.ca/][b]skechers canada[/b][/url] little [url=http://magic.nba-jersey.com/][b]orlando magic jerseys[/b][/url] harder, [url=http://www.nike-free5.com/][b]nike free trainer 5.0[/b][/url] the most [url=http://www.polos-ralphlauren.com.co/][b]polo ralph[/b][/url] important [url=http://www.oakleys-sunglasses.com.co/][b]oakley sunglasses[/b][/url] thing [url=http://www.newbalanceschuhe.com.de/][b]new balance[/b][/url] is [url=http://www.rosherun-shoes.us/][b]nike roshe run[/b][/url] not [url=http://www.reeboks.com.de/][b]reebok[/b][/url] for [url=http://www.long-champ.com.co/][b]longchamp[/b][/url] themselves, [url=http://www.mlb-jerseys.org/][b]mlb jerseys[/b][/url] but [url=http://www.michael-kors.com.es/][b]michael kors[/b][/url] for [url=http://www.nba-jersey.com/][b]nba jersey[/b][/url] their [url=http://www.nike-paschers.fr/][b]tn requin pas cher[/b][/url] families, [url=http://www.rayban-sunglasses.fr/][b]ray ban pas cher[/b][/url] their [url=http://www.ferragamo.net.co/][b]ferragamo shoes[/b][/url] future [url=http://www.beatsbydre.com.co/][b]beats by dr dre[/b][/url] and the [url=http://chiefs.nfl-jerseys.org/][b]nfl chiefs jerseys[/b][/url] other [url=http://www.the-northface-online.com/][b]north face[/b][/url] half, [url=http://www.outlet-michaelkors.com/][b]michael kors handbags[/b][/url] so [url=http://www.nike-skos.com/][b]nike[/b][/url] we [url=http://dolphins.nfl-jerseys.org/][b]nfl dolphins jerseys[/b][/url] must [url=http://www.jimmychoos-shoes.com/][b]jimmy choo outlet[/b][/url] strive [url=http://www.true-religionsoutlet.com/][b]true religion outlet[/b][/url] to [url=http://www.raybans-sunglasses.net.co/][b]cheap ray ban[/b][/url] realize [url=http://www.nikefreeshoes-inc.co.uk/][b]nike free[/b][/url] their [url=http://www.coachoutlet-online.com.co/][b]coach black friday[/b][/url] own [url=http://www.barboursjackets.com/][b]cheap barbour jackets[/b][/url] value, [url=http://rams.nfl-jerseys.org/][b]nfl rams jerseys[/b][/url] you [url=http://www.retrojordan-shoes.com/][b]jordan retro 11[/b][/url] have [url=http://www.supra-footwear.net/][b]supra shoes outlet[/b][/url] to [url=http://www.swarovski-canada.ca/][b]swarovski canada[/b][/url] pay, [url=http://www.newbalance-canada.ca/][b]new balance shoes[/b][/url] will have [url=http://www.tommyhilfigerca.ca/][b]tommy hilfiger canada[/b][/url] to [url=http://www.designer-handbagsoutlet.us.com/][b]wholesale handbags[/b][/url] pay [url=http://www.north-face-jackets.co.uk/][b]the north face outlet[/b][/url] a [url=http://www.raybans-outlet.net.co/][b]ray ban outlet[/b][/url] return. [url=http://www.salvatore-ferragamos.com/][b]ferragamo[/b][/url] Have [url=http://www.christian-louboutin-shoes.com/][b]louboutin shoes[/b][/url] done [url=http://www.timberland-boots.com.co/][b]timberland shoes[/b][/url] for [url=http://www.outlet-michael-kors.co.uk/][b]michael kors[/b][/url] over [url=http://www.nike-airmaxs.fr/][b]air max shoes[/b][/url] pay, [url=http://www.adidas-store.net/][b]adidas clothings[/b][/url] we [url=http://www.coach-factoryoutlet.net.co/][b]coach factory outlet online[/b][/url] can [url=http://www.northfacejackets.fr/][b]doudoune north face[/b][/url] experience [url=http://www.airmax2015.net/][b]nike air max[/b][/url] success, [url=http://www.hermes-birkinoutlet.com/][b]hermes birkin bag[/b][/url] feel [url=http://www.outlet-eyeglasses.com/][b]eyeglasses frames[/b][/url] happy, [url=http://www.nikeairforce.com.de/][b]air force[/b][/url] will [url=http://www.uhren-stores.de/][b]uhren shop[/b][/url] have [url=http://www.air-huaracheshoes.co.uk/][b]huaraches[/b][/url] no [url=http://pistons.nba-jersey.com/][b]detroit pistons jersey[/b][/url] regrets!Pursuit [url=http://www.cheappandora-charms.co.uk/][b]pandora bracelet[/b][/url] of [url=http://www.polo-ralphlaurens.us.com/][b]ralph lauren outlet[/b][/url] people, [url=http://chargers.nfl-jerseys.org/][b]nfl chargers jerseys[/b][/url] young, [url=http://www.michaelkors-bags.us.org/][b]michael kors purses[/b][/url] full of [url=http://www.nike-huarache.co.nl/][b]huarache[/b][/url] passion, [url=http://www.ray-baneyewear.co.uk/][b]ray ban uk[/b][/url] is [url=http://patriots.nfl-jerseys.org/][b]nfl patriots jerseys[/b][/url] fulfilling [url=http://oakley.black-friday.vip/][b]oakley black friday[/b][/url] life.What [url=http://www.converses-outlet.com/][b]converse[/b][/url] is [url=http://grizzlies.nba-jersey.com/][b]memphis grizzlies jerseys[/b][/url] life, [url=http://www.outlet-ralphlaurens.com/][b]polo ralph lauren[/b][/url] a [url=http://www.oakleys.org.es/][b]oakley[/b][/url] glass [url=http://azcardinals.nfl-jerseys.org/][b]nfl azcardinals jerseys[/b][/url] of [url=http://www.nike-free-runs.de/][b]nike free[/b][/url] spirits, [url=http://www.giuseppezanotti.com.co/][b]giuseppe zanotti sneakers[/b][/url]

[url=http://heat.nba-jersey.com/][b]miami heat jersey[/b][/url]"Ütni, pofonokat kiosztani könnyű, főleg más síkokon"

Éteri köteléken keresztül talán még ilyesmi is lehetséges, de sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy Pipacs a szerződésében foglaltak alapján adott itt közre meghökkentő sztorikat.

"Nem tartom valószínűnek, hogy „Valaki” engemet féltékenységből vert félholtra…
De egyébként is, aki nem beszél, nem vállal fel, illetve soha nem mondja, de még véletlenül sem, hogy szeret, egyáltalán milyen alapon vár el tőlem bármit is? Az éremnek két oldala van… de annyi kurázsi még nem volt az én tökös legényemben, hogy tisztességesen bemutatkozzon! Ütni, pofonokat kiosztani könnyű, főleg más síkokon és álarcosan, de létezik egy valóság is."

Secret Adminnak ugyanis az volt az egyértelmű elvárása, amikor Pipaccsal szerződést kötött, hogy sablonos, máshol is olvasható, unalomig ismételt történeteket ne adjon közre!Ez a 4 sor nem semmi!

Gyűlöllek, mert, mint kenyérbe a kés,
úgy hasít belém a fölismerés,

hogy úgy szeretni, mint ahogy te engem,
nem adatott meg senkit sem szeretnem.

(Szilágyi Domokos)"A kapcsolatunk nem egyensúlyozhat továbbra is a kés élén"

Éreztem - és úgy sejtettem, ő is érzi -, hogy a holnapi nap sorsdöntő lesz. A kapcsolatunk nem egyensúlyozhat továbbra is a kés élén, le kell esnie róla vagy erre, vagy arra - hogy merre, az teljességgel az ő döntésétől és ösztöneitől függ. Én már döntöttem, még mielőtt tudatosan választhattam volna, és kész voltam vállalni ennek a döntésnek minden következményét. Az én számomra nem létezett ijesztőbb, gyötrelmesebb gondolat annál, hogy elszakadjak tőle. Ez egyszerűen lehetetlenség. -- Stephenie Meyer

Olyan ritkán lehet késes idézeteket olvasni, :) hogy kénytelen vagyok itt néhányat közreadni!Ne becsüld le a nőt! :)

"Ne becsüld le a nőt. Ne idegesítsd, ne bosszantsd, ne dühítsd, mert minden, ami épp a kezében van, legyen az kés, edény vagy kavics, halálos fegyverré válhat." -- Jack McDevitt

Hűha, jobb lesz félni, mint megijedni! :)Egyesek inkább az ollóra esküsznek! :)*

Kedves Rókatündér, bár leginkább a saját bejegyzéseim szeretem olvasni, :) azt azért mégiscsak elismerem, hogy a tieid is rendkívül figyelemreméltóak!Sok ember azt gondolja...

annyi csak a világ, amit a szemeivel lát! https://www.youtube.com/watch?v=A81zzj-c9qg
Kedves Rókatündér, talán mágiázás (angyalkázás, vagy csakratisztítás) helyett kérd Isten segítségét a problémáid megoldásához!