A jeleseket osztogatók jeles napja – kissé rendhagyó pedagógusnapi köszöntő

A pedagógusi munkát a csendes esőhöz lehet hasonlítani. Olyan csendes esőhöz, amely jó sokáig tart, áztatja a földben megbújó magokat. Azok magukba szívják a nedvességet, és később, éppen ezért, akár szárazság idején is képesek termőre fordulni. A Földön minden ember sokat köszönhet a pedagógusainak. Akinek szerencséje van, az élete, tanulmányai során legalább egyszer találkozik egy olyan pedagógussal, aki valamit megmozdít benne, s olyat mutat tettével, cselekedetével, tudásával, ami a diák későbbi életére is kihat.

Nem hiszem, hogy a magyartanárok a szívükhöz kapnak a gyönyörűségtől, miközben a fenti soraimat olvassák, ugyanis éppen ők azok, akik azonnal észreveszik: a nem a saját kútfőjéből merítő, idegen tollakkal ékeskedő „ügyeskedők” trükkös lopását. Sietek hát leszögezni – még a szégyenteljes tettenérésem előtt- hogy a fenti sorokat „nem én írtam”. Ó, pedig nagyon stílusos, ezért szívesen kanyarítottam volna alá a nevemet! :)

Köztudott, hogy Google sem alszik, amikor ébren van, hanem villámgyorsan, szinte egy-két szempillantás alatt tájékoztatást nyújt arról, hogy hány olyan webhelyet tart nyilván, ahol az idézet (vagy a szövegrészlet) szerepel.
Játékosan incselkedve így szólítottam meg a nagy tudású „professzort”:

- „Google, google, mondd meg nékem, kik és hányszor hasonlították már csendes esőhöz pedagógusi munkát”!?

„Professzor úr” nem sokat teketóriázott, hanem rögvest válaszolt: „Nagyjából 442 találat”, majd elém rakta a webhelyek részletes listáját.

Szintén az „Ő” segítségével állapítottam meg azt is, hogy a nőnapi, anyák napi videók számához viszonyítva, szinte elenyésző pedagógusokat köszöntő videók száma. A youtube főleg iskolai műsorokat őriz, amik legnagyobb szépséghibája éppen az, hogy tanárok készítették tanároknak. A jeles napon – az iskolák többségében- a nevelőtestület tagjai elérzékenyülten tekintik meg azt az összeállítást, amit a kollégájuk állított össze, illetve tanított be. Ezért fordul elő gyakran, hogy az örömkönnyek felszáradása után, mindenki gratulál a műsor megálmodójának, rendezőjének is. Mindez egy kicsit önünneplős színezetű, amit néhány helyen még megfejel olyasmi is, hogy maguknak rendelik meg a virágot és a sütit, így aztán nagy meglepetésekben nem bővelkedik a pedagógusnap. Nívósabb helyeken persze mindez másképpen van , hiszen színészek (vagy színészpalánták) adnak műsort, amit esetleg egy állófogadás is követ, de ez a ritkább.
(A Tapolcai Musical Színpad Pedagógusnapi műsora: https://www.youtube.com/watch?v=WGWChBGWkjQ )

Külföldi portálokon is keresgéltem – szintén a Google segítségével – és számtalan „köszönöm” fotót találtam: http://marvelouswallpapers.com/wp-content/uploads/2013/12/Happy-Teachers...
http://fijisun.com.fj/wp-content/uploads/2014/10/World-Teachers-Day-Poem... … ami hazánkra nem túlságosan jellemző.

Vajon léteznek olyan magyarországi iskolák, ahol a hálás szülők tanítják be az ünnepi műsort, hogy az valóban meglepetés legyen minden pedagógus számára? Hm, ilyen információk nem állnak a rendelkezésemre.

Tanárismerősök világítottak rá a következőkre:

Némely szülő egyenesen felháborítónak tartja, hogy a közös pedagógusnapi ajándékra pénzt adjon be. Napokig torzsalkodnak egymással az illetékesek, hiszen a szülői munkaközösség oszlopos tagjai, akik általában lelkes anyukák (apukák) erősködnek, kötik az ebet a karóhoz, míg az ellenállók táborának tagjai szidják a tanárt. Volt már olyan is, hogy az ajándék mellé egy névsort is mellékeltek, hogy megajándékozott pedagógus egyértelműen tudja: kiknek köszönheti, s kiknek nem a figyelmességet. Ó, keserű az ilyen szitu, nem édes, ezért a legtöbb megajándékozott legszívesebben eltekintene ettől az egésztől!

Akik nyitott szemmel „sétálnak” a világháló „városaiban”, azt is észrevehetik, hogy a szülői kritikák, panaszok, ócsárolások lényegesen jellemzőbbek, mint a dicséret és a hála. Ezek egyik fele bizonyára jogos, de a szülők körében is sok olyan elvakult emberkével lehet találkozni, akik azt gondolják, hogy az Ő kölykük aranyat sz@rik. Számomra visszatetsző, hogy a problémákat nem az illetékes közegben próbálják megbeszélni - pedig minden tanárnak van főnöke, aki általában nem részrehajló - hanem a hasonló szőrűek társaságában keresik az igazukat, egy pedagógusbarátnak semmiképpen nem nevezhető fórumon, ahol könnyű sarat dobálva, észt osztani.

Megítélésem szerint: a jeleseket osztogatók (vagyis pedagógusok) társadalmi minősítése, főleg a szülők részéről: igencsak messze áll a jelestől.

Léteznek olyan portálok is, ahol szívhez szóló, oktatással- neveléssel kapcsolatos idézetek olvashatók. Mit gondoltok, kik gyűjtötték azokat csokorba? A kincseket legtöbbször tanítók és tanárok őrzik, tehát nem diákok, nem szülők, és nem kívülállók. Íme, egy példa: http://tanitoikincseim.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1210690

Régen mélységes tisztelet és megbecsülés övezte azokat, akik a katedrán álltak, de ez a világ már elmúlt. Persze nem általánosítok, hiszen manapság is léteznek olyan szülők, akik igazi partnerként működnek együtt a pedagógusokkal, de sajnálatos módon már ők vannak kevesebben.

A pedagógusi munkát tényleg a csendes esőhöz lehet hasonlítani, amely jó sokáig tart, és áztatja a földben megbújó magokat, illetve növeszti, erősíti a palántákat. De mint ahogyan az eső soha nem várja el, hogy ünnepeljék, a pedagógus sem, csak az éltető esőért hálás emberek háláját szeretné érezni, hiszen számára is öröm, ha egy magocska kicsirázik, szárba szökken, vagy egy palánta különlegességére mindenki felfigyel.

Eső, föld és napfény– ez a három dolog szükséges az eredményességhez, mint ahogy 3 tényezős a hatékony oktatás modellje is: szülő- diák- pedagógus.

A „földterület” az a közeg, ahol a magocska kicsirázik, növekedik, kiteljesedik, de balgaság volna azt gondolni, hogy ez nem foglalja magába a családi közeget. Ha egy gyerek otthon csak ritkán nyitja ki a könyvét, áttörő eredményekre senki sem számíthat. A napfény a szülő, akinek ideális esetben valóban szeme fénye a gyerek, ezért motiválja, inspirálja minden erejével, azt hangoztatva, hogy a tudás érték.

Lehet, hogy a pedagógus nem oszt mindig jeleseket, de a gyengébb érdemjegyek mögött általában nem a rossz indulata áll. Mindig közös erővel lenne érdemes feltárni az okokat, s hinni benne, hinni bennük, nemcsak e jeles napon, hanem a tanév összes napján!

Én tiszteletem jeléül: egy idézetet és egy képet hoztam.

„A tanári pálya minden más pályánál tágasabb, határtalanabb, s mint a Nílus termékeny vize, túlárad saját partjain. A jó tanár nemcsak pedagógus, hanem kertész, filozófus, esztétikus lélekbúvár, művész és mesterember egy személyben, s nemcsak tudását közvetíti- bár ez sem kevés - hanem példát ad, jellemet formál, ültet, gyomlál, olt és szemez, mint a kertész... (...)".

Kedves pedagógusok, örömteli napot kívánok! http://tiensbazis.com/sites/default/files/pedagogusnap.jpg

Hozzászólások*

***"130 kiló vagyok, balettozom, na és?"

6 darab meggyőző kép! http://femina.hu/szepseg/fat_femme_fatal/
András, várjuk az újabb "jelentésed" - természetesen szegregációs ügyben - mert a balettos témád csúfosan megcáfolódott! Az igazat írd, ne köríts! :)A kívánságok mindig meghallgatásra találnak!

https://www.youtube.com/watch?v=rapMkyjEaaM
(András, láthatod, hogy a szegregációs példád megbukott) :DAndrás, ezt a külföldi mintát hamarosan másoljuk...

úgyhogy nyugi! https://www.youtube.com/watch?v=S7wTPPGmCMs ... De pasi legyen a talpán, aki felemeli!S ez nem vicc

Szeretném felhívni az illetékesek figyelmét arra, hogy a Magyar Táncművészeti Egyetem Balettművész Kara (Balettintézet) egyértelműen megsérti az egyenlő bánásmód elvét, ezért a szegregáció melegágya.

Látott már valaki 120-140 kilós balerinákat a színpadokon? Egy fejem van, de azt is ráteszem, hogy még véletlenül sem! Ezt én felháborítónak tartom, mert egy 120-140 kilós csajnak is lehetnek álmai, vágyai és talán jó néhány közülük szeretné megmutatni - aprócska tüllruhában - a tehetségét.

De ha valamelyiknek nincs is tehetsége, az sem lehet kizáró ok.

Egy balerinás álmokat dédelgető leányt:
- a tehetségtelensége és a testsúlya miatt kizárni a balettintézetből egyértelműen jogsértő.

Ronthatja a színpadképet? Tönkreteheti egy-egy előadás minőségét? A balettcsoport összmunkáját zavarhatja? A pasik a színpadon nem bírják felemelni?

No, ilyen kifogásokról még hallani se akarok!

A balettoktatókat olyan kötelező továbbképzésekre kell elküldeni, ahol megtanulhatják, hogyan lehet egy 120-140 kilós, tehetségtelen csajból kihozni a maximumot, de úgy, hogy színpadképes legyen!

Akiknek ez nem sikerül, azok alkalmatlanok a pályára és menjenek földet lapátolni!

Javaslatom: A Balettintézetben is valósuljon meg a hatékony integráció, a balerinák együtt képzése – testsúlytól és tehetségtől függetlenül – mert a tehetségesek is rendkívül sokat profitálhatnak abból, ha együtt képezik őket. (empátia, mások elfogadása … és még sorolhatnám estig azokat a pozitív hozadékokat, amik a javaslatom mögött állnak ):)

Ha én most lennék gimnazista és buta lennék, mint a tök, akkor cselhez folyamodnék, vagyis trükköznék, hogy mindenképpen a jogi egyetemen folytathassam a tanulmányaimat.

Persze a cselhez is ész kell, de tegyük fel, hogy anyámnak lenne annyi gógyija, hogy az áhított magas pontszámok érdekében már 11. évfolyamos koromban átírasson engem egy esti, alapítványi gimnáziumba.

No, ott aztán kérem - ha hiszik, ha nem- abszolút nem sok mindent kellene produkálnom ahhoz, hogy kiváló tanulmányi eredményekkel zárjam a tanéveket.

Summa summarum: a gimnáziumok között is óriási különbségek vannak, ezért aki okos és rafinált, az ott hagyja a kemény, igazi követelményekre építkező, nappali rendszerű középiskolákat, aztán egy intézményváltással megoldódik mindenféle problémája ... és nyitva lesz az útja a legnevesebb egyetemek felé.

**
Sajnos ez az én gimis korszakomban még nem így működött, :) ezért nem vagyok most dr. Harmat és a jogi tudományok kandidátusa.chenyingying

mbt shoes
nike air max 2017
ugg slippers
ralph lauren uk
tory burch outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors uk
kate spade sale
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
kate spade sale
michael kors handbags
ugg australia
cheap jordan shoes
ugg australia boots
converse sneakers
ralph lauren
michael kors outlet
coach outlet
michael kors handbags
nike sb
uggs clearance
burberry outlet
uggs slippers
yeezy 350 v2
nike roshe run pas cher
coach factory outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
hermes birkin bag
oakley sunglasses
pandora charms
lebron 13 shoes
ugg boots clearance
adidas trainers uk
chaussures louboutin
red bottom heels
adidas nmd xr1
adidas yeezy boost 350 v2
coach outlet online
pandora jewelry
nike outlet online
yeezy boost 350
north face outlet
adidas yeezy boost 350
polo ralph lauren
birkenstock sandals
coach canada
ray ban eyeglasses
moncler uk
canada goose outlet
true religion jeans
ugg uk
ugg outlet
rolex datejust 2
mac cosmetics makeup
christian louboutin pas cher
retro jordans 11
ray ban uk
louis vuitton outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
le coq sportif shoes
ralph lauren outlet
adidas yeezy
adidas stan smith
paul pogba jersey
nike outlet online
nike trainers uk
ralph lauren shirts
adidas yeezy boost 350 pirate black
christian louboutin uk
true religion jeans
manolo blahnik outlet
michael kors handbags
ralph lauren españa
vans shoes
ralph lauren polo
polo ralph lauren outlet
canada goose pas cher
burberry outlet
michael kors outlet
coach factory outlet
mlb jerseys
air jordan pas cher
cheap nba jerseys
ugg sale
coach outlet online
coach outlet
kate spade outlet online
asics shoes
gafas de sol ray ban 2017
under armour clearance
converse shoes
coach factory outlet
polo shirts
michael kors factory outlet
mont blanc ballpoint pens
new balance shoes
ralph lauren t shirt
nike air max
coach purses
air max 2016
fitflop outlet
true religion jeans
uggs uk
red bottoms
yeezy boost 350 v2
michael kors outlet online
mcm bags
birkenstock sandals
ferragamo shoes
tory burch outlet online
ralph lauren uk
kate spade outlet
mlb jerseys
fitflops shoes
ralph lauren outlet online
moncler jacket
michael kors handbags
jordan shoes
michael kors
roshe run
ray ban sunglasses
longchamp outlet store
longchamp pas cher
coach factory outlet
true religion sale
ralph lauren italia
chaussure yeezy
ray ban sunglasses
yeezy boost 350 v2 black
mk väska
nike air force one
prada bags
ray ban online
coach purses
thibaut courtois jersey
kate spade outlet
cheap jordan shoes
uggs outlet
jordan femme pas cher
michael kors canada
christian louboutin outlet
ugg outlet store
fitflops sandals
ralph lauren polo
fitflops sale
coach factory outlet
nike free running shoes
supra shoes
mcm handbags
true religion jeans
prada bags
salvatore ferragamo belt
adidas shoes
oakley sunglasses
kobe shoes
salvatore ferragamo outlet
fitflops sale
oakley sunglasses outlet
cheap nfl jerseys
adidas stan smith shoes
christian louboutin
christian louboutin sale
louis vuitton handbags
calvin klein jeans
polo ralph lauren
ray ban uk
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys wholesale
nike outlet store
pandora jewelry
moncler outlet
adidas yeezy
columbia outlet
ray ban sunglasses
yeezy boost 350
polo ralph lauren outlet
birkenstock outlet
ed hardy clothing
ugg boots
hermes birkin handbags
north face jackets
longchamp handbags
uggs outlet
kobe shoes
nfl jerseys
fred perry polo shirts
cheap jordans
oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet
tommy hilfiger
michael kors outlet online
michael kors outlet
adidas outlet
ray ban sunglasses
ugg outlet
mbt outlet
michael kors handtaschen
michael kors handbags
hermes birkin bag
oakley vault
valentino shoes
michael kors outlet online
nfl jerseys
adidas originals shoes
nike roshe run
uggs outlet
louboutin pas cher
ugg outlet
rolex daytona
ugg boots
christian louboutin shoes
montblanc pens
coach outlet online
mk väska
nike outlet
air max uk
asics shoes
nike air max online
ugg outlet
true religion jeans
fitflops shoes
canada goose outlet
adidas yeezy boost 350
cheap nhl jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet online
adidas nmd runner
true religion jeans
burberry outlet
air jordan shoes
canada goose canada
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
air jordan retro
christian louboutin shoes
coach outlet store online clearances
fitflops sale clearance
adidas yeezy boost 350 v2
louis vuitton outlet
mulberry uk
louis vuitton outlet
ray ban aviators
michael kors handbags
nike air max 95
new balance shoes
coach purses
reebok outlet
michael kors uk
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
nike cortez shoes
michael kors handtaschen
cheap ugg boots
kate spade handbags
michael kors bags
pandora charms
longchamp pas cher
true religion jeans
adidas zx flux uk
ugg boots
coach factory outlet
cheap jordans
ed hardy shirts
michael kors outlet clearance
lebron shoes
cheap nfl jerseys
salvatore ferragamo
longchamp handbags
occhiali da sole ray ban
nike air jordans
vans outlet
michael kors handbags
montre rolex homme
nike soccer shoes
adidas superstar trainers
prada outlet
coach factory online
polo ralph lauren
canada goose canada
pandora outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban zonnebril sale
cheap oakley sunglasses
jordan retro 12
ralph lauren outlet
hermes belt outlet
adidas nitrocharge
adidas nmd r1
coach bags
polo ralph lauren outlet
nike roshe
coach outlet
michael kors handtaschen
cheap jordans
christian louboutin outlet online
mk taschen
michael kors outlet
le coq sportif pas cher
pandora bracelet
michael kors handbags
jordan shoes
kate spade outlet
longchamp bags
ysl handbags
cheap snapbacks
michael kors canada
burberry outlet online
polo ralph lauren sale
coach outlet
adidas nmd shoes
ray ban sunglasses outlet
nike factory store
fitflops clearance
coach outlet
giuseppe zanotti sneakers
nike huarache shoes
nike running
ugg boots
ugg boots
ray ban sunglasses
ralph lauren outlet
louboutin outlet
michael kors damenuhr
rolex online store
cheap basketball shoes
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
rolex oyster perpetual
adidas trainers women
prada outlet online
ugg boots outlet
michael kors outlet
ugg outlet online
nike roshe run
adidas outlet store
uggs classic boots
cheap jerseys
cheap mlb jerseys
polo outlet
coach outlet store online
polo ralph lauren pas cher
coach wallets
nike blazer
uggs outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren uk
yeezy 350 v2
canada goose outlet
nike air max 90
clarks shoes
under armour
nike factory outlet
yeezy boost 350 v2
columbia outlet
coach factory outlet
clarks outlet
true religion outlet
pandora charms
pandora charms
ugg outlet online
oakley sunglasses
ralph lauren outlet
ugg slippers
michael kors bags
tory burch uk
coach outlet
burberry outlet
nike huarache
nike football boots
oakley sunglasses cheap
michael kors outlet
coach factory outlet
columbia clothing
moncler jacket outlet
christian louboutin shoes
coach outlet
ugg boots outlet
adidas originals
coach outlet
oakley vault
moncler jacket
ralph lauren outlet
nike air max pas cher
kd 10 shoes
cheap jordan shoes
fitflops shoes
uggs clearance
adidas neo shoes
vans outlet
michael kors outlet
adidas outlet clearance
michael kors handbags
adidas soccer cleats
hermes handbags
the north face outlet
supra outlet
prada handbags
air jordan shoes
chenyingying20170729***

Átszerkesztés alatt :)
(hamarosan itt folytatom)Aki hisz a pedagógiában, az csak optimista lehet...

„Aki hisz a pedagógiában, az csak optimista lehet... A pedagógusi hit, mely inkább a természet, mint nézet dolga, kettőt tételez fel: hogy az emberek (az eddiginél különbbé) nevelhetők s hogy (az eddiginél többre) taníthatók.”...

Ahhoz, hogy valakiből kihozzam a maximális tudást, ki kell nyitnom. Nem várhatom el, hogy a hallgató az én stílusomhoz idomuljon, nekem kell hozzá idomulnom. (...) Ahhoz, hogy oktatni tudjak, olyan kapcsolatrendszert kell kialakítani, hogy közel kerüljünk, különben máshogy nem működik. -- Matolcsy András***

Számomra megfejthetetlen, hogy az oktatási modell 3 tényezője közül:
- pedagógus,
- gyerek,
- szülő,
miért csak a pedagógusok képzésében látják a megoldást az illetékesek!?

Ha az emberek többsége képtelen a Vonzás Törvényét alkalmazni, illetve nem is akarja, mert messzi ívben sz@rik rá, hiszen nem érdekli, és nem értékeli, akkor Secret Admin vegyen részt 1002-féle okos képzésen? Ez lenne a megoldás?

Amíg a másik 2 tényezőt az illetékesek csak tutujgatják, sarokba nem szorítják, mert a gyermekvédelem hatékonysága pillanatnyilag egyenlő a nullával, úgysem változik semmi!

Egy iskola csak szolgáltat, hatósági jogkörrel nem rendelkezik, ezért a ragyogó képzések elvégzése után is tehetetlen!

Jó lenne már alaposan körülnézni a gyermekvédelem háza táján is, mert egyes régiókban valami nagyon nem stimmel!

A jövőnk a TÉT, csakis ezért teszem mindezt szóvá!Nahát, ők felfogták a lényeget!

Szeretném, ha ez a társaság az országot járná, mert talán nekik elhinnék a "testvérek", amit a pedagógusoknak nem hisznek el!
A tudás hatalom: https://www.youtube.com/watch?v=m46y9dR7lLI

Lájk!Miről ismered fel a jó pedagógust?Ez már fikció ... sajnos!

A Pál utcai fiúk (A klasszikus film napjaink stílusában készült előzetese)
https://www.youtube.com/watch?v=D4iFfM67RQA

Sokat töprengtem azon, hogy meséljem- e a mostani "Pál utcai fiúkról", akik főleg az ország keleti régióiban élnek, de Molnár Ferenc illúzióit nem akarom szétrombolni!Ezt direkt nem magyar nyelven adom közre :)Ezek a mi zászlónkat lobogtatják a koreográfiájuk elején?Ötletes és látványos koreográfia

Pedagógusok figyelmébe ajánlom!
https://www.youtube.com/watch?v=N3hdZuTZNDM...

Miképpen lehetséges az, hogy az új csodamódszerek sűrűn váltogatják egymást az oktatás „színpadán”, de áttörő eredményeket még egyik sem hozott? Áh, probléma egy szál sem, hiszen szép számmal akadnak még olyan külföldi módszerek, amiket ez idáig nem adaptáltunk, nem próbáltunk ki! :)

Istenem, add már szent áldásodat valamelyikre, mert mindegyik csak kis ideig „csoda”, utána meg simán eltűnik a süllyesztőbe!A humoros szülői válaszok miatt...

érdemes bekukkantani a link alá! http://nemkutya.com/like/97965A tanuló élete...

nyolc éven át napról napra megújuló harcba szállás, halálos veszedelem: :) minden reggel pontban nyolckor, a véletlenek és ravasz kelepcék és elhatározó események hullámzó harcterére kiront. Sebeket kap, sebeket oszt, néha elvérzik. Másnap újra feltámad, kezdi elölről. Minden reggel új fegyverzet és új haditerv. Furfangos, és végtelenül komplikált megfontolás, amiben százféle ok és okozat kombinálódik. (Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem)

Érdemes cseleket bevetni! Mondok egy példát! :)

" ... az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én"A tanárok szemében a szálkát, a sajátjukban még a gerendát sem…

veszik észre néha a kedves szülők.
http://eduline.hu/kozoktatas/2017/2/13/MSZOE_buktatas_azonnal_megszuntet...

A Szülők Országos Egyesületének (MSZOE) szóló üzenem:
Miért nézed pedig a szálkát, amely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre? (Mt. 7,3).

Minden gyermekért (a tanulmányi előmeneteléért, a viselkedéséért, a kudarctűrő képességéért, a motiváltságáért) ELSŐSORBAN A SZÜLŐK ÉS A CSALÁD felelősek, nem pedig az intézmények és a kívülálló személyek.

Bár a kívülállók felelőssége sem kérdőjelezhető meg, de nem ők csinálták a problémás gyerekeket!Nézzétek, Ő az ország egyik legnépszerűbb tanára!

http://moderniskola.hu/wp-content/uploads/2016/01/jocobacim.jpg

Az "ország legnépszerűbb töritanára"- nak nevezte egy internetes oldal Balatoni Józsefet, a budapesti Kontyfa utcai iskola 28 éves tanárát. A fiatalember tényleg közszereplő szinte: Jocó bácsi világa című Facebook oldalát több mint 7000-en követik, több online pedagógus csoport aktív tagja, rendszeresen szerepel rádió-és tévériportokban, valószínűleg a legtöbb interjút adó gyakorló pedagógus ma Magyarországon.

A médiát profi módon használó, jól kommunikáló pedagógus igazi 21. századi módszereket alkalmaz: a diákokat egyenrangú partnerként kezeli a tudásépítés terén is, sokszor játékos, élménypedagógiai megoldásokat is alkalmaz, folyamatosan tanul, újít, kreatívan tanít.

Folytatás: http://moderniskola.hu/2016/01/hogy-lesz-valaki-az-orszag-legnepszerubb-...

Szívből gratulálok a sikereihez!:)

 

Egy nap már elkopott az évből

és hamarosan kezdődik az iskola.
http://gyakorloiskola.sze.hu/images/Aktualit%C3%A1sok/t%C3%A9li%20sz%C3%...
Kedves Nebulók, szalonnabőrrel kenegessétek meg az iskolák sarkát, hogy hadd húzza el a kutya!Illik egy pedagógusnak ilyen fotót posztolni? :)

http://offline.hu/media/2016/10/001-6.jpg

A háttér főképpen elképesztő! :)

„Nehéz lehet a tananyagra figyelni az orosz matektanárnő óráin
Oksana Neveselaya egy orosz tanárnő, aki matematikát tanít a fehéoroszországi Minszkben, és akiről egy nemrég készített videó villámtempóban járta be az internetet. A népszerűséget nem a rendhagyó tanítási módszereinek köszönheti, hanem sokkal inkább a külsejének, mely már több, mint 170000 instagramos követőt is összehozott neki – ha így folytatja, nem sokáig kell pedagógus fizetésből élnie. Beszéljenek az említett, tantermi videó és a képek, azt meg döntsétek el Ti, hogy ez az egész mennyire helyénvaló egy pedagógusnál (az internet meglehetősen megosztott a dolgot illetően)

http://offline.hu/kikapcs/2016/10/nehez-lehet-tananyagra-figyelni-az-oro...A 14 legjobb tanár a világon

A tanárok igenis lehetnek jófejek, különcek és lazák! Itt van rá 14 képes bizonyíték.
http://www.maivalosag.com/humor/a-14-legjobb-tanar-a-vilagon/
Hm, nekem 80 százalékuk viselkedése nem tetszik, de ez részletkérdés!A gonosz apuka és az őszi szünet :)

Egy 3 perces hülyeség, amit gyerekeknek nem ajánlok! https://www.youtube.com/watch?v=cgvZ1fHb7nkHamarosan őszi szünet

http://www.demotivalo.net/pic/1319437317-R27VJ3.jpg?1016
http://www.demotivalo.net//pic/1320606043-hI8i_f.jpg
http://www.demotivalo.net/pic/1319474415-M1H_6N.jpg?1016 ... ez azért van, mert a tanárok őszi szünetben unatkoznak :) és dolgozatok javítással ütik el az időt.

http://www.demotivalo.net/pic/1319831625-1Bgplv.jpg?1016 ... a jó tanár őszi szünetre nem ad feladatot.

Őszi szünet utáni képek:
http://www.demotivalo.net//pic/1320515494-u0_5QT.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-CmUMUm1GAS0/VPJ7ed33A_I/AAAAAAAArSw/HOfJf6ItUR... ... minden tanár rettenetesen boldog, amikor az unalmas őszi szünet után ismét katedrára állhat! :) S amelyik nem boldog, az nem jó tanár! :)jlgg

trx exercises
michael kors hobo bag
coach sunglasses for women
nike air max
Jordan retro
Nike Hyperdunk 2015
longchamp backpack
prada tote
longchamp sale
coach outlet
sheepskin boots on sale
longchamp le pliage large tote sale
yeezy boost 350 shoes
sunglasses hut
hermes birkin
prada handbags
official michael kors
michael kors factory outlet
plaid shirts
Hyperdunk 2016
burberry outlet
longchamp bag
prada us
top sunglasses
adidas yeezy boost 350
longchamp sale
ugg boots ireland
Michael Kors Watches
moncler outlet
michael kors purses outlet
coach bags
coach outlet,coach factory
pandora rings
burberry outlet canada
Hermes Outlet
ralph lauren shirts
michael kors handbags
burberry australia
TRX Workout
asics shoes
tiffany co
oakley sunglasses
Burberry Factory Outlet
michael kors hamilton tote
michael kors jet set tote
Chanel bags Outlet
Mizuno Shop
pandora rings
trx suspension
trx straps
trx suspension trainer
burberry outlet
pirate system
Pandora Charm
pandora uk
moncler outlet
Nike Jordans
abercrombie paris
Kevin Durant Shoes
nike outlet
Longchamp Factory Outlet Online
Longchamp Outlet
air jordan shoes
burberry outlet
coach factory
michael kors bags on sale
Ralph Lauren
coach factory outlet
coach handbags
burberry scarf
coach shoes
abercrombie and fitch
Cheap Ray Ban
cheap basketball shoes
yeezy shoes
lebron james shoes
michael kors handbags on sale
nike store
coach online
chanel australia
burberry scarfs
trx band workouts
burberry us
trx for sale
burberry outlets
rayban aviator
mlb shop
michael kors canada
balenciaga bags
ugg boots
burberry outlet
beats by dre
burberry
chanel flap bag price
michael kors totes
Oakley Outlet
cheap coach purse
Nike Lebron Shoes
trx workouts
Coach Outlet Online
michael kors online
hermes belt
jordan shoes
michael kors satchel
hermes purses
oakley sunglasses
sac longchamp
burberry outlet
landing gears
coach outlet
TRX Straps
burberry purse
coach outlet online
moncler clothing
coach australia
véronique Billat
abssice 360
coach outlet online
piumini moncler replica
coach purses
change points uk
TRX training exercises
burberry scarf
nike free run
Burberry Outlet
name brand sunglasses
trx suspension training
burberry outlet online
birkin bag hermes
canada goose outlet
ralph lauren
Hugo Boss Store
abercrombie outlet
coach purses on sale macy's
michael kors outlet
Mizuno Running Shoes
TRX Workouts
michael kors
trx ab workouts
ray ban wayfarer
louboutin shoes
Pandora bracelet
prada bags on sale
shoes online
denim shirts
beats headphones
nike store
ralph lauren uk
Michael Kors Canada
burberry online
burberry outlet
nike jordan shoes
nike com
michael kors outlet
abercrombie fitch
prada tote bag
ray ban online
hermes uk
chanel
trx
longchamp backpack
Yeezy 350,Boost 350
coach outlet online
coach sunglasses
Billat
burberry outlet online
hermes birkin price
cheap trx
Adidas Yeezy Boost 350
oakley australia
pandora princess ring
abercrombie and fitch
longchamp sac
Nike Hyperdunk Shoes
CHanel Factory Outlet
major league baseball
air jordan retro
abercrombie and fitch
michael kors handbags outlet
ray-ban sunglasses
pandora jewelry
chanel bags prices
beats studio
mcm bags
christian louboutin online
ugg australia
Coach Sunglasses Outlet
burberry australia
landinggear
nike shoes
ray ban sunglasses
ray ban aviator
oakley sunglasses
exercises for trx
coach factory outlet
official prada site
asics gel
coach australia
Official Ralph Lauren UK Online Store
coach outlet online
nike australia
prada outlet
michael kors
Chanel Tote Bag 2015
Basketball shoes
Michael Kors Watches Online
pandora necklace charms
Mizuno Wave
coach purses on sale
nike shoes
Longchamp Bags
canada goose sale
3d t shirts
burberry outlet
oakley outlet
michael kors black purse
MCM Bag
cheap ray ban sunglasses
Kobe X Shoes
Longchamp Medium Shoulder Tote
pandora necklace
prada bag
coach factory outlet
prada bags
michael kors purses
abercrombie us
coach
Prada Factory Outlet
ray ban polarized
mk outlet
dress shirts
balenciaga bag
abercrombie and fitch
longchamps
coach bags on sale
chanel bags prices fall winter 2015
nike shoes australia
pandora bracelets
hermes uk
jordan retro shoes
nike lebron shoes
nike jordan shoes
ray ban sunglasses
coach outlet
2016 trx
abercrombie and fitch
Coach Outlet
clk benz
burberry canada
mens sunglasses
true religion jeans
TRX Bands
prada purses
TRX Suspension Straps
shoes online sale
oakley frogskins sunglasses
ray ban new wayfarer
pandora jewelry
coach outlet online
nike shox shoes
Nike Air Max
prada bags
Michael Kors Outlet
ralph lauren uk
mcm tote bag
pandora australia
michael kors outlet
prada handbags
burberry online
longchamp le pliage large tote
cheap trx straps
Bed and Breakfast in chesterfield
coach australia
burberry outlet
longchamp le pliage medium shoulder tote
pandora rings
ray-ban sunglasses
prada handbags
ray ban prescription sunglasses
chanel bag
landing gear
coach outlet
chanel tote
asics gel kayano
moncler jacket
Jordan Retro Shoes
asics kayano
longchamp backpack
kate spade
brand sunglasses
michael kors
balenciaga us
Burberry Outlet
michael kors outlet
TRX Workouts
shoes sale
pandora charms
burberry outlet canada
Oakley Holbrook sunglasses
burberry
pandora bracelet
trx canada
kate spade
pandora rings
mk handbags
kate spade UK
michael kors
moncler us
Polo Ralph Lauren
yeezy boost 350
pandora necklaces
christian louboutin shoes
michael kors tote bags
official prada site
canada goose jacket
michael kors purses on sale
pandora australia
prada online
air jordan shoes
suspension trainer trx
Abercrombie Fitch
Lebron 13
Ralph Lauren UK
longchamp bags
burberry outlet
michael kors australia
jimmy choo australia
christian louboutin shoes
coach outlet
coach online
TRX Exercises
pandora.com
true religion uk
TRX Training workouts
true religion
michael kors tote
coach bags
cheap moncler jacket
Nike Kobe 9
michael kors outlet online
pandora charms
pandora australia
michael kors black friday
coach usa
Burberry outlet online
michael kors outlet
nike shoes
michael kors outlet
nike shoes
abercrombie outlet us
burberry outlet
trx training exercises
abercrombie outlet
ray-ban sunglasses
MCM Bags
air yeezy shoes
TRX suspension workouts
pandora ring
bercrombie Nederland
Michael Kors Watches Outlet
3d shirts
coach factory outlet online
burberry online
coach bag
TRX Training Bands
Ray Ban Outlet
cheap michael kors purses
yeezy boost 350
pandora australia
Nike KD 8
pandora jewelry
nike lebron james
Polo Ralph Lauren
prada outlet online
moncler outlet
Ralph Lauren Polo
michael kors us
prada bags
mlb.com
burberry canada
prada outlet online
polo online
louboutin heels
coach factory outlet
nike id
longchamp le pliage medium
michael kors tote
Jordan Retro
louboutin shoes
veronique billat
Chanel Flap Bag Price
Mizuno Shop Japan
michael kors factory outlet
nike outlet
abercrombie outlet
coach outlet
Canada Goose Outlet
pandora rings sale
ralph lauren australia
coach outlet
ray ban clubmaster
Kobe 9 Shoes
Nike Jordan Shoes
michael kors outlet
oakley frogskins
nike jordan shoes
michael kors crossbody
Ralph Lauren Polo
Mizuno Shoes
Prada Outlet
michael kors handbags
coach outlet
Aviator Sunglasses
trx for sale
sunglasses sm
Michael Kors Outlet
suspension training
michael kors purses
Prada Shopper Tote
Hugo Boss Online
KD 8 shoes
MCM Tote Bag
tiffany co
canada goose sale online
MIZUNO Shop US
nike shox
pandora rings jewelry
MCM Outlet
Nike Free
moncler coats
ralph lauren
coach handbags
michael kors purses outlet
abercrombie us
Coach outlet online
trx workouts
Nike Air Jordan
burberry scarf
sunglasses outlet
longchamp outlet
trx workouts canada
TRX Training Straps
michael kors outlet
abercrombie outlet
coach carter
michael kors outlet
yeezy shoes adidas
abercrombie & fitch
michael kors outlet store
moncler jacket
coach diaper bag
michael kors clutch
coach outlet store
Coach Purses Outlet Online
michael kors outlet
nike jordan
ugg australia
Nike Lebron 12
Prada bags
moncler down jackets
coach purse
TRX Training
michael kors outlet
R.B Sunglasses
Free Run
chanel tote bag
true religion uk
canada goose jacket
Whitton Lodge Chesterfield Derbyshire UK
burberry outlet online
Nike Air Jordan
TRX training workouts
polo outlet online
hermes bag
Coach Outlet Store
flash sunglasses
Chanel Outlet
coach outlet
Oakley Holbrook
nike basketball shoes
nike australia
longchamp tote
sheepskin boots for women
asics Australia
RX Resistance Bands
chanel flap bag
Kate Spade Australia
ray ban prescription glasses
ray ban eyeglasses
coach outlet online
ray ban glasses
Chanel Bag Prices 2014
mk bags
sheepskin boots
Yeezy Boost 350
abercrombie outlet
michael kors outlet
Printed t shirts
coach outlet
michael kors outlet
polo outlet
trx for sale
trx suspension
asics shoes Australia
michael kors black handbags
michael kors outlet
Suspension Training TRX
Hugo Boss Outlet
prada outlet
michael kors australia
christian louboutin shoes
cheap michael kors handbags
B Derbyshire
Burberry online
nike outlet
jlgg9.5