Intuitív Anatómia: ThetaHealing® mesterfokon

Az Intuitív Anatómia tanfolyam egy három hetes utazás az önfelfedezés és a mesteri transzformáció felé. A ThetaHealing® technika kiváló használójává válhatsz, sok évi tudáshoz férhetsz hozzá. Életed teljes átalakuláson megy keresztül a harmadik hét végére, ezentúl Te irányítod az életed vállalkozását.

Vegyél részt az Intuitív Anatómia ThetaHealing Tanfolyamon Nagy Orsolya 'Orshee', a ThetaHealing magyarországi bevezetője vezetésével

Szabadulj meg a problémáidtól és tökéletesítsd életed különböző aspektusait az intuitív tehetséged használatával! Amikor az intuíciót és a megérzéseket mesterien alkalmazzuk, akkor történhet meg, hogy a felületes életen túl is felismered az élet mozgatórugóit.

„Ez a lenyűgöző 3 hetes utazás tényleg transzformációs hatással bír, mivel sokévnyi tapasztalatot tömörít egy rövid, ámde hatékony tanfolyamba.” 
- Mark Anthony ThetaHealing reprezentatív, Sydney, Ausztrália

Válj a ThetaHealing® igazi mesterévé ezen a sorsfordító három hetes kurzuson.

Az Intuitív Anatómia a legátfogóbb Theta Healing kurzus, ahol többek között felbecsülhetetlen értékű ismereteket szerzel az emberi test különböző rendszereiről, szerveiről, azokhoz kapcsolódó hitrendszerekről, azok megváltoztatásáról-gyógyításáról.

Nálam különleges ajádnékot kapsz a tanfolyam során: 10.000 Ft értékű Biorezonanciás állapotfelmérést egy természetgyógyász közreműködésével! Jelentkezz most a július végi Intuitív Anatómia tanfolyamra ITT :)

Miket tanulhatsz meg az Intuitív Anatómia tanfolyamon?

Alapvető információkat tudhatunk meg arról, hogyan illeszkedünk bele a saját világunkba. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

Csontrendszer

A csontjaink az életünkben a támaszt mutatják, a forráshoz és erőhöz fűzött viszonyunkat reprezentálják. Megszabadulunk az olyan gondoktól és hitrendszerektől, amik megakadályoznak abban, hogy erősnek és támogatottnak érezzük magunkat.

Endokrin rendszer

Te pihent vagy? Megtartottad a munkás hétköznapokban, és az életedben az egyensúlyt?
Milyen szerepet játszik az endokrin rendszerünk a pihenésben, relaxációban és szórakozásban?

Nemi szervek

Felderítjük és megoldjuk az elhanyagoltsággal, megbántottsággal és bántalmazással kapcsolatos problémákat, ezután elengedjük azokat a mélyen nyugvó traumákat, amelyek akadályozhatnak bennünket.

Idegrendszer

Hogy lehet megszabadulni a hatékony kommunikációt gátló blokkoktól? Legyél Te is eredményes tisztább érthetőbb és magabiztosabb.

Gyere, és végezd el nálam az Intuitív Anatómia tanfolyamot, most július végén - augusztus elején. A legjobbat akarad magadnak? Akkor jelentkezz még ma ITT :)

Miket tapasztalhatsz meg a három hetes intenzív Intuitív Anatómia tanfolyam során nálam?

 • A testedet egészségessé változtató ismeretanyag birtokába és megértéséhez jutsz az anatómiával és hitrendszerekkel kapcsolatban,
 • Azonnali pozitív változásokat idézel elő,
 • Exponenciálisan fejleszted tiszta, intuitív gyógyítói képességedet,
 • Igaz barátságokat köthetsz hasonló gondolkodású, tapasztalt thétás emberekkel,
 • Kvantumszintű átváltozásokat tapasztalhatsz szeretetteljes környezetben,
 • Maradandó, pozitív változásokat tapasztalsz a testi, érzelmi, értelmi és spirituális életedben,
 • Mély és régen berögzült gátló hitrendszereket, érzéseket és traumákat engedsz el,
 • Nagyobb pontossággal, hatékonyan hajtasz végre testszkenneléseket,
 • Tartósan Theta Állapotban tudsz mostantól maradni,
 • Teljesen pozitívra változik a kisugárzásodat, ezáltal megváltozik a világod,
 • Új teremtési pontokat alakítasz ki és hozzád hasonló beállítottságú emberekkel találkozol.

Manifesztációs tudás teljes birtokába kerülhetsz

A tanfolyam lényegében felruház minden olyan tudással és képességgel, amelyekre a manifesztációhoz, változtatáshoz és aktiváláshoz szükséged van minden szinten. Áthidalja a fizikai és spirituális világ közötti rést és elvezeti a résztvevőt egy erőteljes új felemelkedés felé.

Az Intuitív Anatómia tanfolyam előfeltétele

A tanfolyam anyagaként kiosztásra kerül:

 • egy részletes ismeretanyag Vianna tanfolyami anyagaként
 • egy Enciklopédia az emberi testről
 • ajándék Biorezonanciás energetikai bemérés 10.000 Ft értékben, természetgyógyász közreműködésével!

A résztvevőknek a tanfolyam kezdése előtt egy sejtszintű bioenergetikai gócpont bemérést biztosítok egy természetgyógyász közreműködésével. Ez a vizsgálat részletesen mutatja ki a testben jelenlevő terheléseket, ami útmutatóként szolgálhat a tanfolyami munkában.

Ez csak nálam része a tanfolyamnak, saját tapasztalatom támasztja alá azt, hogy a munkánkat nagymértékben könnyíti, így sokszorosan válunk hatékonnyá. Saját tapasztalat után határoztam el, hogy ezzel 'lepem meg' a résztvevőket.

Időpont: 2017. július 31 - augusztus 18-ig, hétfőtől péntekig 3 héten át, 10 és 17 óra között.

Ár: 490 000 Ft

Ismétlő ár: 290 000 Ft

Előleg: 50 000 Ft 

Tanfolyam helyszíne: 1053 Budapest, Múzeum krt. 17. 3. emelet 18.

Hozzászólások490 000 amerikai előírásra

Az ár elsőre valóban soknak tűnhet, azonban érdemes három dolgot szem előtt tartani:
1. Ez az amerikai ThetaHealing központ előírása, azaz világszerte ennyibe kerül, persze dollárra átszámítva.
2. Ezt eleve haladó thétások végezhetik el, akik már megtapasztalták a módszer hatékonyságát és jó eséllyel maguk is konzulensek, kezelik és segítik az embereket.
3. Abban a világban, ahol egy csúcsmobilért kifizetnek negyedmillió forintot, egy, az életet szuper módon pozitívra változtató módszer- és technika-gyűjteményért ennek a duplája egyáltalán nem sok.

Szóval minden relatív :)490 000 Ft?

Sajnos ez nem az én pénztárcámhoz való, de egyébként hasznosnak ítélem a sejtszintű bioenergetikai gócpontok bemérését és a tanfolyamot!