Tanmese az álmodozásról

Fontos álmodozni, még fontosabb tervezni, ám a legfontosabb meg is valósítani a terveinket, hogy valóra váltsuk az álmainkat.
A tett fontosságáról szól egy tibeti tanmese is
Élt egyszer egy szegény ember, aki talált egy nagy halom búzát. A szegény ember egy nagy zsákba tette a búzát, és felakasztotta a mestergerendára. Utána lefeküdt a teletömött zsák alá, és elkezdett álmodozni. - Ez a búza - merengett magában - nagyon gazdaggá tesz engem. Ha okosan gazdálkodok vele, és állatokat veszek rajta, végül nagygazda lesz belőlem. Mikor gazdag leszek, meg fogok nősülni, és a feleségem fiút szül nekem. Minek is nevezzem a fiam? - Mivel éppen feltűnt a hold, a szegény ember elhatározta, hogy a fiát Hírneves Holdnak fogja hívni. A szegény ember belealudt a nagy álmodozásba. Hatalmas vihar kerekedett hajnalban és mert a zsákot tartó kötél öreg volt, egyszer csak elpattant, a zsák pedig lezuhant, ki a házból, bele a sárba, és a búza tönkrement a viharban.
Éljünk a lehetőségeinkkel!
A legnagyobb tanulság az, hogy éljünk a lehetőségeinkkel. Remek dolog, hogy szert teszünk kezdőtőkére, kapcsolatokra, új állásra, új tudásra, ha pusztán álmodozunk ahelyett, hogy felhasználnánk őket, a végén azt vesszük észre, hogy semmivé lettek. Előfordult már ilyesmi veletek? Mit gondoltok, mi lehetett az oka a halogatásnak?
Hatoljunk a problémák gyökeréig
Ahhoz, hogy jelentős változást tudj elérni az életedben, vagy Theta Healing konzulensként mások életében, először meg kell találnod a korlátozó hitrendszereket. Az ásás során a konzulens célzott kérdéseket tesz fel, és hagyja, hogy a páciens adja meg a válaszokat az adott problémájára. Amint ezek megfogalmazódnak, a gyakorló thétás, vagy a páciens meg fogja érteni a viselkedését és az élete jó néhány mozgatórugóját, bizonyos problémák valódi gyökerét, és elindulhat a gyógyító változás – a feltétel nélküli szeretet használatával. Gyere, tanuld meg az Ásás technikáját, Most!
cikk forrása: thetahealer.hu