Üdv a ThetaHealing® technika és a TETT világában!

Üdv a ThetaHealing technika® és a TETT világában!

(Ez a cikk az orshee.me oldalról származik)

A ThetaHealing® technika és a TETT módszerek segítségével pontosan azonosítjuk saját vágyainkat, és kiépítjük a megvalósításhoz vezető egyenes utat.
Szabadulj meg gyorsan és hatékonyan az olyan gátló tényezőktől, mint a stressz, a bűntudat, a kétségek, az önvád, a meg nem értettség, a frusztráció.
Fontosnak tartom, hogy harmonikusabbá váljanak a hétköznapjaink, amivel nem csak magunkon, hanem környezetünkön is segíteni tudunk. Tegyük ezt álproblémák, játszmák, konfliktusok nélkül. Lépj Te is a sikeres emberek útjára, alakíts ki prosperáló közösségeket. Légy Te az a változás, amit a világodban látni szeretnél. Teremtsd meg magadban, majd mutasd meg másoknak is, hogyan csináltad!
Amennyiben még nem tartasz itt, ne csüggedj!

ITT és MOST a lehetőség számodra is elérhető! Nyitva állnak az ajtók!

Mit kell tenned?
Kopogtass, csengess, fogd meg a kilincset, nyisd ki az ajtót. Lépj át a kényelmi zónád küszöbén a biztonságos Térben. Használd fel az általam nyújtott lehetőségeket. Keress bátran:

ITT veheted fel a kapcsolatot Magyarország legjobb ThetaHealing mesterével, aki bevezette ezt a módszert az országban!

A ThetaHealing® technikában a saját tudatunk által létrehozott théta agyhullámokat használjuk, mint eszközt.
Létrehívunk egy olyan tudatállapotot, ahol a szellemiségünk már nem egy merev és ellenséges környezetként tekint az azt körülvevő anyagi világra, hanem otthon érzi magát benne.
Legyél profi az életedben. Manapság ez a járható út.

Észrevetted, ha nem vagy hajlandó fejlődni, akkor elavult 'tudásod' alapján hozod meg az életed fontos eseményeiben a döntést?
Észrevetted, hogy a világ tele van csodálatos lehetőséggel, amikből a felkészületlen emberek hamar kimaradnak?
Te milyen tudást hordozol magadban amit még nem fedeztél fel, nem aknáztál ki, nem adtad tudtára a környezetednek?
Te milyen képességeidet lennél hajlandó csiszolni, és végre használod a világ jobbá tételéhez? Mikor kezdesz el hinni magadban?
Elgondolkodtál azon, hogy mit fogsz átadni a gyermekeidnek?
Mit tudhatsz meg tőlem?

Hogyan engedd el a másoktól való függőséged, a tehetetlenséget, az áldozati szerepeket.
Hogyan alkothatod -gyakorlatilag- újra az önbizalmadat.
Hogyan válj megbízhatóvá magad és mások számára is.
A lehetőségek kinyílnak, az út világossá válik.

Ɵ Azért hozzuk létre a théta agyhullámot tudatosan fókuszálva, hogy az agyunk teljesebb kihasználtsággal működjön, a saját oldalunkon, hogy valóban nekünk dolgozzon.
Ɵ Az öröm rezgését fel tudjuk erősíteni, a tiszta öröm pedig a kreativitás, az örömteli teremtés kiindulópontja. Így lehet kiegyensúlyozott, hatékony, tudatosan építkező, de egyben szorongás nélküli módon spontán életet élni.
Ɵ A théta agyhullámok használatával létrehozunk egy állapotot, amiben a tudatos teremtés képessége felerősödik.
Ɵ Ebben az állapotban könnyen tanulhatók új, támogató érzelmek, mint például a szeretet, önbecsülés, a tiszta figyelem, bizalom, felelősség és elfogadás.
Itt érzed meg igazán a teljességet is a saját személyes életedben, amit a hétköznapi szintre integrálva óriási változásokat érhetsz el!

Tudj meg többet a Theta Healing tanfolyamokról ITT

​A ThetaHealing technikával és a théta agyhullámot napi szinten használók számára ez az energia kel életre, -vagyis saját módszert kapunk,- amivel saját életünkben hatékonyabbá és boldogabbá tehetjük magunkat.

Adottságainktól, múltunktól, egyedi képességeinktől és személyiségünktől függetlenül.