Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem...

Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok embernek marad zárva a szíve a szép előtt.
De miattad nem sírnak már. Mosolyognak, amikor jönni látnak. Mosolyognak a fák is. A virágok legszebb ruháikat öltik magukra, és megdobálnak láthatatlan puha-illat-labdáikkal. Minden, olyan szép, puha és illatos körülötted, minden olyan tiszta és barátságos. Csak haladsz az erdőn át, és arra gondolsz, hogy szép. A virágok, ahogy nyílnak. A fák, ahogy egymás közt suttogva beszélgetnek. A forrás, ahogy csobog, csillog, mesél. A madarak, ahogy dalolva, fütyörészve, csivitelve szökdösnek ágról ágra. A mókusok, a nyulacskák, minden. Csak haladsz csöndesen, gyönyörködve, céltalanul, s egyszerre csak kilépsz az Angyalok Tisztására.
Nem is tudod, hogy ez az, mivel az angyalokat nem láthatja a szemed. Csak annyit látsz, csak annyit érzel, hogy csodálatosan szép. És megállasz. És abban a pillanatban megnyílik a szíved, és az angyalok észrevétlenül melléd lépnek, egyenként, lábujjhegyen, és belerakják kincseiket a szívedbe.
A legnagyobb kincseket, amiket az ember számára megteremtett az Isten. A jóságot, a szeretetet és a békességet.
Te minderről semmit sem tudsz akkor. Csak annyit hallasz, hogy a madarak nagyon szépen énekelnek körülötted, és a patak nagyon szépen mesél. Csak annyit látsz, hogy nagyon szép az erdő. A fák, a virágok, a fű, a moha, a magas kék ég és rajta az a nagy csillogóan fehér felhő, amelyiken a Jóisten ül, bárányfelhőket pöfékel nagy kék pipájából, és jóságosan alámosolyog.
Csak amikor visszatérsz újra az emberek közé, a rontó-emberek és a gyűjtő-emberek közé, és hiába gonoszak hozzád, te mégis jóval viszonzod gonoszságukat, szeretettel vagy mindenki iránt, és az élet legsúlyosabb perceiben is derű és békesség van a homlokodon: csak akkor látják meg rajtad, hogy az Angyalok Tisztásán jártál, kedvesem.
Wass Albert

HozzászólásokZokogva hallgattam

mert Isten egy angyalt küldött hozzám akkor, amikor látta, hogy Ádámnak egy lyukas 2 fillérest sem ér az életem.
https://www.youtube.com/watch?v=3x2Lx3KIqq8

Remélem, hogy ennek a dalnak a sorait nem veszi a szájára Ádám!
Ha valahol mégis azt látnám, hogy énekeli, odalépnék hozzá és szemközt köpném...Neked ég a tűz, bent oltárainál

Én ezt nagyon sokszor szoktam dúdolni a konyhában, s minden alkalommal átírom az eredeti szövegét "szíkret"-re!
http://www.youtube.com/watch?v=3x2Lx3KIqq8

Ölelkezés közben az angyalomnak is ezt suttogom néha!

"Ez a hús-vér templom érted épült,
Neked ég a tűz, benn oltárainál".Kézzel, lábbal, szívvel, szájjal ...

Kézzel, lábbal, szívvel, szájjal
Dicsérlek: Secret!

http://www.youtube.com/watch?v=3x2Lx3KIqq8

Ezeket én halálosan komolyan szoktam gondolni! Olyan erős érzelmi szál köt ide, mint másokat Jézushoz!Nekem itt van az Angyalok Tisztása!

Mindenféle sallangos társasági meghívást lerázok, elhárítok, mert a lelkem ide, csak ide vágyik!.

Ma a valóságos világomban nyüzsgő "hangyabolyban" (nyüzsgő emberek) között voltam. Beszélgetőpartnereim is akadtak, de én fél figyelmemmel mindig az angyaltársamra koncentráltam, aztán meg siettem hozzátok vissza.

Ezzel csak azt akartam megvilágítani, hogy ma is előttem volt a lehetőség, de én igazán jól csak veletek érzem magam.Az én útjaim

Létezik három út.

Az első a valóságos világba vezet, ... a második abba a virtuális országba, ahol Secretfalva is megtalálható, ... a harmadik pedig egy láthatatlan birodalomba.

Már csak kötelességből, muszájságból járkálok a valóság rögös, "poros", szürke útján, és onnan szaladva menekülök, mihelyst azt megtehetem.

A másik kettőn könnyűvé válnak a lépéseim, és még az útszéli kavicsok is ragyognak.
A láthatatlan birodalomban pedig ismerem az Angyalok Tisztását, mert onnan érkezett az én angyaltársam.

Zárt világ! - mondhatják erre mások, - de számomra csodálatos!az elejéről

az elejéről azonnal ez ugrott be!
imádom!

http://www.youtube.com/watch?v=eHl44bLS_cY&feature=related

további szépet neked (is) :))Szia

:-)