CyberCat blogja

Ti hogyan óvjátok meg magatokat mások negativitásától?

Két eset: Tovább »

Macskák, kutyák, vadászgörények :-)

Ábrahám tanításainak angol nyelvű fórumán megkérdezte valaki: miért rajong Ábrahám és a Hicks házaspár annyira a macskákért? Tovább »

Az öngyilkosság - Ábrahám szemszögéből

Az öngyilkosság témaköre nem olyan egyszerű, mint a munka, gazdagság, párkapcsolatok, egészség stb. Azokban viszonylag egységes az emberek gondolkodása, hogy mi a jó, és mi a rossz. Az öngyilkosság azonban morális, sokat vitatott kérdéssé vált. Tovább »

Ideális társ: vonzhatunk-e expartnert vagy konkrét személyt?


Ahogy telik az idő, egyre erősebb lesz a vágyad egy mindent elsöprő, életed végéig tartó kapcsolatra, és ez jó. És ahogy pozitív elvárással fordulsz mindenhez, ami veled történik, olyan körülmények állnak elő és olyan események történnek, amik majd elhozzák neked tökéletes társadat. De ami sok esetben tévútra vezet azoknál, akik már valóban szeretnék megtalálni társukat, hogy úgy próbálják kikényszeríteni a kapcsolat megteremtését, hogy egy bizonyos személynél leragadnak és őt próbálják meg tökéletes társsá tenni. És amikor annak a jeleit látják, hogy nem sikerül, akkor rezgéseik egyre kevésbé lesznek összhangban a szándékukkal és a dolgok egyre rosszabbra fordulnak. Tovább »

Szakítás és a Vonzás törvénye

Bárki, aki valamilyen okból többé már nem része az életednek, nem passzolt a rád váró csodálatos jövő rezgéseihez. Ha továbbra is jól érzed magad, meg kell hogy jelenjen életedben minden, amire vágysz... Ha állandóan jól érzed magad - még akkor is, amikor mások elhagynak - amit igazán akarsz, annak rád KELL találnia... Ha most NEM engeded meg, hogy a szakítás felbosszantson és megzavarja a rezgéseidet, akkor az a párkapcsolat, aminek a megteremtésén dolgozol, meg fog érkezni hozzád... És akkor ugyanaz lesz a dolgod, mint eddig: keresd a pozitív tulajdonságokat, ne fulladj bele senki más drámájába, ne próbáld meg minden erőddel mások igényeit kielégíteni, hogy enyhítsd a saját negatív rezgéseikből fakadó szenvedéseiket... Tovább »

A tökéletes társ megidézése


A tökéletes társ az, akitől jól érzed magad. Hogy tökéletes társ legyél, neked is jó érzéseket kell keltened a partneredben. Ezt úgy érhetitek el, hogy a pozitív vonásokat keresitek egymásban. Azt hiszed arra vágysz, hogy szeressenek, de valójában azt szeretnéd, ha a szeretet érzése belőled áradna. És amikor a másik ezt kiváltja belőled, akkor úgy érzed, hogy szeretnek.

Azért akarsz kapcsolatba kerülni valakivel, mert azt akarod, hogy felébredjen benned a szeretet érzése, és tárgyat, célt keresel a szeretetednek, amire irányulhat. Tovább »

A Vonzás Törvénye a párkapcsolatokban

Sziasztok! Találtam néhány érdekes írást arról, hogy hogyan használjuk a Vonzás Törvényét az ideális párkapcsolat megteremtésében. Ezek nem "secretes" cikkek, hanem részben a Hicks házaspár, részben Louise L. Hay tanításai, akik már 20-30 éve foglalkoznak a Vonzás törvényével. Tovább »