Zene vagyok, te vagy a fül, s mi mind együtt vagyunk a MOSOLY!

Van egy álmom. Egy csodálatos álom. Igazi tündérmese. Olyan világ, ahol az emberek pozitívak, vidámak, a nap süt és mindenki feltétel nélkül jól érzi magát, pozitív dolgokat vonzanak, és egyre csak gyarapszik minden és mindenki.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy ezt hogyan tudnám magam köré megteremteni. Hát írni kezdtem.

Olyan dalszövegeket, amik azon túl, hogy pozitívak, még tanítanak is és elég elmések ahhoz is, hogy gondolkodóba ejtsenek. A szövegek szépen lassan, ahogy telt múlt az idő kinőtték magukat és a füzetkém lapjairól átvándoroltak egy gitár húrjaira, s ahogyan a húrok egyre többször pendültek, dallamokká érve zenévé váltak.

A zene újabb szövegeket ihletett és máris belekerültünk az örvénybe. Az örvény új embereket hozott nekünk és azt vettük észre, hogy már négyen vagyunk egy. Zenekar lettünk KreatívÖrömSzerzés, vagyis KÖSZ.

A zenélés öröméért és az alkotásért születtünk, és azokért az emberekért, akik szeretnének velünk tartani a vonzásunkban. A zenénkben nincs korlát. Egy kitétel van csak, hogy minden, ami elhangzik pozitív irányba vigyen, vagyis húzzon felfelé. Aztán beugrott… előjött az az álom, amikor kinyitottam a szememet egy koncert közepén és láttam a mosolygó arcokat… Igen! Ez az! Már a valóságom része. :D

Ha te is szeretnél velünk tartani azon az úton, hogy jobbá tehessük a világot, hallgass meg minket valahol, valamikor.
Nyomon követhetsz a facebookon: http://www.facebook.com/kreativoromszerzes

S ha tetszik jelezd, hogy mi is megtehessük feléd!

Kreatív ÖrömSzerzést MINDENKINEK! <3