Dragon blogja

Gyermek

A legtisztább energia amit az ember érezhet egy gyermek energiája.Az a tiszta mennyei energia ami a kis Istenekben áramlik csodálatos érzéseket kelt az emberben.Nem szabad ezt a csodálatos fényben ragyogó energiát elrontani azzal,hogy mikor fáradtan haza térünk és gyermekünk századszor teszi fel ugyan azt a kérdést,vagy lök le valamit a polcról,hirtelen felindulásból az ener Tovább »

Napok

napok, építkezésMinden napom egy újabb bizonyítéka az energia létezésének és az emberek közti versengésnek ezért a mennyei forrásért. Minden napom ugyan úgy zajlik, mint mindenki másé. Reggel felkelek, alapvető szükségleti szokások, majd elindulok dolgozni. Mivel építőiparban dolgozom rengeteg ember vesz körül nap mint nap. Az évek során kifejlesztettem a bennem lakozó energia felerősítését és a mások energiájának finom érzékelését, mint Tovább »

Bemutatkozás

bemutatkozas_dragonKerestem egy oldalt ahova leírhatom a gondolataim és úgy érzem megtaláltam. Észre vettem, hogy itt olyan emberek sokasága gyűlt össze, akiknek az energia szintje messze meghaladja a gondolatban most és régen átlag embernek vélt személyiségek energia szintjét. Sokan közülük már érzik is a mennyei energiát tudják, hogy magasabb intelektuális lények vagyunk. Hogy lehetne azt hinni, hogy az élet értelme annyiból áll, hogy megszületünk, dolgozunk, gyereket nevelünk, tisztán, becsületesen élünk majd megöregszünk és meghalunk. Ezután pedig egyfajta felsőbb hatalom révén ami korlátoz minket életünk során és bírálja tetteinket megjutalmaz vagy épp megbüntet az életünk évei alatt elkövetett pozitív vagy épp negatív cselekedeteink tudatában. Ez nevetséges számomra. Ezt hívja a múlt embere Istennek. Mit is jelent Isten a ma emberének? Tovább »