Jött egy Angyal.....

Jött egy angyal ....hogy miért, minek, nem tudom . Egyszer csak ott volt és éreztem azt a melegséget amire már nagyon vágytam. Hónapok óta vágyom rá, mert még mindig el kell engednem dolgokat az életemből hogy valóban boldog legyek. Már reggel éreztem hogy az a nap valahogy más lesz , valmi jót éreztem, könnyedséget, és még talán mosolyogtam is . Terveim között volt hogy kertészkedem aznap, de rögtön nem láttam neki mert úgy éreztem hogy egy séta a kedvenc fámhoz ,- ami egy mező közepén áll egymagában- vár engem. Vár mert ő is magányos, és figyelemre van szüksége. Egy másik lélek közelségére. Igy hát elindultam le mezőre végig a fát nézve ami már integetett az ágaival szinte üdvözölve. Tudtam hogy nem vagyok egyedűl, hol előttem hol mögöttem ott volt Ő az Angyal. Az angyal aki simogatta az arcom a lelkem. A lelkem ami megint egyedűl van mert a társa hiányzik. Egyszer azt hittem megtaláltam nem is olyan régen / Ő is angyal volt/ egy földön élő angyal . Talán ő küldte ezt a másikat nem tudom. Jó lenne tudni hogy néha meglátogat, vagy tudja mit csinálok, kellene valami jel........... Tőled.
Elértem a fát és a kérgét simogatva köszöntöttem őreg barátomat. Leültem vagy talán leültünk mindketten az angyal és én. Nem beszéltünk , csak ott voltunk és éreztem azt a könnyedséget jó érzést amit tőle kaptam akkor ott a fa alatt.

Pár órát töltöttem el meditálva a gondolataimmal egy megfoghatattlan érzéssel körülöttem. Hazafelé mosolyogtam, és alig vártam hogy elkezdjem az aznapi munkát a kertemben.
Hihettlen enegriával és iramban megépítettem azt amire vágytam . Egy kertet a bejáratom mellé. A kedvenc virágaimmal, köveimmel. Csodás látványt lett. Leraktam a köangyalokat is egy egy bokorhoz hogy mindig lássam őket amikor hazatérek.
Most már tudom hogy nekem is van angyalom nem is akármilyen . Boldogságot kaptam tőle a lelkemben. És tudom , ha könnyek szöknek a szemembe akkor is ott lesz és megvígasztal. Erőt ad hogy folytassam a keresést , az utat amire születtem.
Köszönöm hogy elolvastad Kedves Angyalom!!!!

Címkék:

Hozzászólásokköszönet

Hálás szívvel köszönjük! Kívánjuk nked, hogy sok ilyen csodával ajándékozz még meg minket!!!
IldikóKedves Angyalszárny!!

Igen természetessen.... szoktalak is olvasni titeket...Kérés

Kedves Gabriella!
Szeretném megkérdezni, a cikkedet, írásodat, elvihetném-e az oldalunkra, az Angyali történetek menübe? Köszönöm a válaszod!!!
Angyal:)
www.angyalszarny.eoldal.hu