Jött egy Angyal.....

Jött egy angyal ....hogy miért, minek, nem tudom . Egyszer csak ott volt és éreztem azt a melegséget amire már nagyon vágytam. Hónapok óta vágyom rá, mert még mindig el kell engednem dolgokat az életemből hogy valóban boldog legyek. Már reggel éreztem hogy az a nap valahogy más lesz , valmi jót éreztem, könnyedséget, és még talán mosolyogtam is . Terveim között volt hogy kertészkedem aznap, de rögtön nem láttam neki mert úgy éreztem hogy egy séta a kedvenc fámhoz ,- ami egy mező közepén áll egymagában- vár engem. Vár mert ő is magányos, és figyelemre van szüksége. Egy másik lélek közelségére. Igy hát elindultam le mezőre végig a fát nézve ami már integetett az ágaival szinte üdvözölve. Tudtam hogy nem vagyok egyedűl, hol előttem hol mögöttem ott volt Ő az Angyal. Az angyal aki simogatta az arcom a lelkem. A lelkem ami megint egyedűl van mert a társa hiányzik. Egyszer azt hittem megtaláltam nem is olyan régen / Ő is angyal volt/ egy földön élő angyal . Talán ő küldte ezt a másikat nem tudom. Jó lenne tudni hogy néha meglátogat, vagy tudja mit csinálok, kellene valami jel........... Tőled.
Elértem a fát és a kérgét simogatva köszöntöttem őreg barátomat. Leültem vagy talán leültünk mindketten az angyal és én. Nem beszéltünk , csak ott voltunk és éreztem azt a könnyedséget jó érzést amit tőle kaptam akkor ott a fa alatt.

Pár órát töltöttem el meditálva a gondolataimmal egy megfoghatattlan érzéssel körülöttem. Hazafelé mosolyogtam, és alig vártam hogy elkezdjem az aznapi munkát a kertemben.
Hihettlen enegriával és iramban megépítettem azt amire vágytam . Egy kertet a bejáratom mellé. A kedvenc virágaimmal, köveimmel. Csodás látványt lett. Leraktam a köangyalokat is egy egy bokorhoz hogy mindig lássam őket amikor hazatérek.
Most már tudom hogy nekem is van angyalom nem is akármilyen . Boldogságot kaptam tőle a lelkemben. És tudom , ha könnyek szöknek a szemembe akkor is ott lesz és megvígasztal. Erőt ad hogy folytassam a keresést , az utat amire születtem.
Köszönöm hogy elolvastad Kedves Angyalom!!!!

Címkék:

HozzászólásokEgy védőangyal jobban ismeri az embert ...

mint az ember saját magát, mert védencének előző életeit is tökéletesen ismeri.köszönet

Hálás szívvel köszönjük! Kívánjuk nked, hogy sok ilyen csodával ajándékozz még meg minket!!!
IldikóKedves Angyalszárny!!

Igen természetessen.... szoktalak is olvasni titeket...Kérés

Kedves Gabriella!
Szeretném megkérdezni, a cikkedet, írásodat, elvihetném-e az oldalunkra, az Angyali történetek menübe? Köszönöm a válaszod!!!
Angyal:)
www.angyalszarny.eoldal.hu