Mit akar a nő???

Soha sem tudhatod mit akar anő valójában. Sokszor még ő maga sem tudja. Ezért nem érdemes azzal foglalkoznod hogy kitaláld, milyenné kellene válnod. Inkább azt fedezd fel , hogy ki vagy te,majd egyszerűen csak légy önnmagad.
és hogy mit akar anő valójában , talán ez a történet választ ad erre .

Az ifjú Artúr királyt rajtakapta és elfogta a szomszéd uralkodó, miközben az annak erdejében vadászott. A király a helyszinen megölhette volna Artúrt, mivel ilyen büntetés jár annak, aki vét más tulajdona ellen. De meghatódott a rokonszenves Artúr fiatalságától, és szabadságot kínált neki, feltéve ha 1 éven belül helyesen válaszol a feltett kérdésre.
A kérdés pedig így szólt: Mit akar valójában a nő?
egy ilyen kérdés a legbölcsebb embert is zavarba hozta volna, az ifjú Artúr számára pedig megválaszolhatattlannak látszott...
Ennek ellenére még mindig jobb volt , mint akasztófán végezni, így aztán visszatért országába, és és elekezdte kérdezgetni az embereket.De senki sem tudott meggyöző választ adni neki. Azt tanácsolták kérdezze meg a vén boszorkányt, mert csak ő tudhatja a választ. Az ára magas lesz , mert a vén boszorkányról köztudott volt hogy magas árat kér szolgálataiért. Eljött a az év utlsó napja és Artúrnak nem volt más választása el ment a boszorkányhoz. Az megigérte hogy kielégítő választ ad de előbb Artúrnak el kell fogadnia az árat . A banya feleségűl akar menni Gawainhez , a Kerek Asztal legnemesebb lovagjához Artúr legjobb barátjához.
Artúr borzadva nézett a banyára: pupos és rusnya volt,csak egy foga volt, émelyítő szag áradt belőle. Még sosem látott ilyen visszataszító teremtményt. Megrettent attól, hogy arra kérje legjobb barátját, vállalja érte ezt a szörnyű terhet. Ám mikor értesűlt a javasolt egyezségről igent mondott Artúrnak, és feleségűl vette a boszokányt.
Az esküvő utána boszorkány így szólt: A NŐ VALÓJÁBAN AZT AKARJA , HOGY SAJÁT ÉLETÉNEK URA LEGYEN.
mindenki tudta , hogy a boszorkány nagy igazságot mondott. Így Artúr megmenekült a haláltól.
Mikor eljött a nászéjszaka a lovag a hitvesi ágyban várta hogy feleségével egyesüljön. És akkor belépett a szobába a világ legszebb teremtménye. Gawain elkpedve kérdezte hogy mi történt.
a lány azt felelte, mivel a férfi udvarais volt vele ,idejének egyik felében a rettentő a másik felében a vonzó külsejében fog mutatkozni. Melyiket szeretnéd nappal és melyiket éjszaka? Nappal mutatkozzon a rút nővel éjjel pedig szertkezzen a szépséggel. azt felelte dőntsél te kedvesem.
Ezt meghallva a nő azt modta: éjjel nappal szép nő leszek,mivel a férfi megengedte neki és tiszteletben tartotta hogy a nő ura legyen önnmagának.

A tanulság pedig az : mindegy hogy csúnya vagy szép egy nő... ha nem élheti az életét , akkor boszorkánnyá változik.