Arkangyali segítség

MICHAEL ARKANGYAL: nevének jelentése "ISTENHEZ HASONLATOS" vagy "OLYAN MINT ISTEN"

Dél angyala és TŰZ elem helytartója

Michael a gonosz erők elleni harc hatalmas angyala, az égi seregek vezére.
Felügyeli és támogatja a fénymunkásokat, legfontosabb feladata megszabadítani az embereket és a földet a félelem ártó energiáitól és békét teremteni. Segít életcélunk felkutatásában, állásfoglalásban, a hit felvállalásában. Megvéd minket a negatív energiáktól, oldja a félelmet. Bátorságot, életerőt, motivációt és védelmet ad.
Michael útba igazítja és vezeti a veszteséggel küszködöket, és azokat, akik szemelőt tévesztették életcéljukat vagy elakadtak tervezet karrierjük építésében.
Amennyiben Michaelt húztuk valószínűleg szükségünk van biztonságérzésre, védelemre és önbecsülés fokozására. Segítségével megtaláljuk önmagunkban isteni tervünket, adottságainkat és felébreszti rejtett erőtartalékainkat. Védelmére bármely élethelyzetben számíthatunk.

Szeretett Michael, helytartója a tűz elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a tűzzel,
hogy hatalmas energiáinak segítségével
tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön.
Szeretetben és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében
a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN

GÁBRIEL: nevének jelentése "ISTEN AZ ÉN ERŐM" vagy "A FÉNY KORMÁNYZÓJA"

Nyugat angyala és VÍZ elem helytartója

Gábriel a történelem során sokszor az isteni híreket hozza, és szellemi üzeneteket közvetít. Ihletet hoz, ösztönöz, pártfogolja a művészeket és minden kommunikációval kapcsolatos tevékenységet. A cselekvőképesség és cselekvés arkangyala. Szívén viseli az anyák és gyermekek sorsát. Segíti és ösztönzi az írást. Ő a feltámadás, a kegyelem, a születés, az átalakulás, a béketeremtés és a felfedett titkok angyala. Gábriel szélesre tárja előtted a lehetőségek kapuit, hogy nagyszerűen fejezhesd ki magad minden téren ösztönöz és ihleted ad. Segíti az eredményes szívből jövő önkifejezést és szellemi közléseket, segíti leküzdeni a halogató taktikát, lámpalázat, alkotói szorongást. Nagyhatalmú erőteljes angyal.
Ha segítséget kérünk tőle energikusabbá, eredményesebbé bátrabbá tesz minket és kilendít a tétlenség szorításából, segítségével a legjobbat hozhatunk ki magunkból.

Szeretett Gábriel, helytartója a víz elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
Minden teremtmény a tengerből származik, a víz minden élet anyja
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy arra kérjelek, adj nekem égi erődből, hogy életem szeretetben és derűs békében teljen, mint a nyugodt tenger
Ezt kérem tőled a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN

RÁFÁEL ARKANGYAL: nevének jelentése "ISTEN GYÓGYÍTÓJA" vagy "ISTEN MEGGYÓGYÍT"

Kelet angyala és LEVEGŐ elem helytartója

Rafáel az emberek és állatok eredményes gyógyítója. Magunk vagy mások érdekébe hívhatjuk gyógyító energiákért, jelenléte vigasztaló és megnyugtató.
Segíti feléleszteni az öngyógyító erőinket, megszünteti a szorongást és levertséget.
Ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat. Útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában. A belső, azaz spirituális utazáson részt, vevőket lelki útmutatással támogatja, segíti megkeresni az igazságot és felnyitni a harmadik szemünket. Segít leküzdeni szenvedély betegségeket és beteges vágyakat is.

Szeretett Rafáel, helytartója a levegő elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy arra kérjelek, adj nekem égi erődből, hogy isteni elemed, a levegő táplálhassa,
és új életre kelthesse testünket, elménket és szellemünket.
Ezt kérem tőled, a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN

URIEL ARKANGYAL: nevének jelentése "ISTEN FÉNYE"vagy"ISTEN TÜZE"
Észak angyala és FÖLD elem helytartója

Uriel adta a csodák és mágia értelmezését az embereknek.
Rávilágít a helyzetünk lényegére, előrejelzést ad és felhívja a figyelmet a veszélyekre.
Olyan, mint egy öreg bölcs, akihez szellemi vagy gyakorlati tanácsért fordulhatunk.
Látomások, álmok vagy jövendölések formájában segíthet vagy hirtelen jött ötleteket ad, megvilágítja elménket. Válasz képen folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataink vagy ötleteink támadhatnak. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükségünk bátran fordulhatunk hozzá, segít tisztázni a homályos helyzeteket és megvilágítja előttünk az utat. Segíti a spirituális megértésben, problémák megoldásában, vizsgáknál és tanulmányokban.
Gyógyítja a neheztelést és segíti a megbocsátást.

Szeretett Uriel, helytartója a föld elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy az élet megpróbáltatásaitól megterhelt lelkemet hatalmas mennyei valódnak önthessem ki.
Kérjelek, adj nekem égi erődből. Ahogy a fa magvából erős törzs nő,
hogy hatalmas erdővé legyen, úgy szellemem is nyugalomba,
békében, egészségben és jólétbe szülessen újjá a te angyali befolyásod által
Ezt kérem tőled, a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN angyalforrás

http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-m...

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Címkék:

Hozzászólások"Magyarországot a pokol kapui sem fogják megdönteni"

Ezt Kossuth Lajos mondotta. Bizonyára így van, mert a magyarok Istene velünk!Angyalterápia

Talán B Nagy Magdolna meg tudná mondani nekünk, hogy mi az igazság az angyalnevek körül, mert Ő többek között Angyalterápiával is foglalkozik.Személyes boldogságangyalok

Ha a csillagjegyed a…

Kos: A boldogságangyalod Malchidiel angyal (neve jelentése „Isten Teljessége”). Tanács a hívásához: ahhoz, hogy könnyebben kommunikálhass angyaloddal, egy kicsit „lassíts le”, megfontoltabban, türelmesebben kellene élned.

Bika: A boldogságodért Aszmodel angyal felel (ő a kerubok vezetője is). Tanács a hívásához: te könnyen veszed fel a kapcsolatot a szellemi világgal, ám Aszmodel angyalt főként akkor érdemes kérned, ha egy konkrét problémában remélsz tanácsot.

Ikrek: Ambriel angyal, a trónoknak nevezett angyalok vezére felel a boldogságodért. Tanács a hívásához: Ambrielen kívül megszólíthatod a csillagjegyednek megfelelő „üzenethordozó angyalokat” és a „levevőszellemeket” is, akik eligazítanak közvetítői feladatodban.

Rák: A te személyes boldogságangyalod Muriel angyal, aki a Dél égtáját is uralja. Tanács a hívásához: a legenda szerint ez az angyal komoly varázserővel rendelkezik, melyet szükség esetén védenceire is átruházhat.

Oroszlán: Verchiel angyal, aki a Hatalmaknak nevezett angyalok vezetője, felelős a boldogságodért. Tanács a hívásához: Verchiel főként akkor hatékony, ha az egód mérsékléséhez van szükséged alázatra, szelídségre és türelemre, hogy az élet nehézségeit jobban viseld.

Szűz: A te személyes boldogságangyalod Hamaliel angyal (ő a szertartásmágia angyala is). Tanács a hívásához: Hamaliel angyaltól lehet kérni azt az adományt, hogy a kételkedést elengedve jobban higgy abban, hogy veled is történhetnek valódi csodák…

Mérleg: Neked Zuriel Angyal adhatja meg a boldogságot. Tanács a hívásához: Őt szokták arra kérni, hogy vigyázzon az újszülött gyermekekre, de arra is képes, hogy az emberi szívekbe igazságot és bölcsességet plántáljon.

Skorpió: A te boldogságangyalod Barbiel angyal. Tanács a hívásához: Barbiel a Hold 28 udvarát őrző angyalok egyike, a misztika, a mágia segítőszelleme, aki képes mély látnoki képességekkel felruházni a hozzá fohászkodót.

Nyilas: A te személyes boldogságangyalod Adnachiel angyal. Tanács a hívásához: Adnachiel igen magas rangú fénylény, akiről azt tartják, hogy ha mély hittel fohászkodunk hozzá, bármely jóindulatú kérést szívesen teljesít.

Bak: Hanael angyal felelős a te boldogságodért. Tanács a hívásához: Hanael az egyik legtitokzatosabb, legnagyobb hatalmú angyal, aki megóv a démonoktól, és a holtak szellemeit személyesen vezeti a mennyországba.

Vízöntő: Gábriel arkangyal őrködik a te boldogságodon. Tanács a hívásához: Gábriel a négy legmagasabb rangú angyalfejedelem egyike, aki képes tisztánlátással, bölcsességgel, józansággal ellátni téged.

Halak: A te boldogságodért Barakiel angyal felelős. Tanács a hívásához: ez az angyal az Erényeknek nevezett fénylények közé tartozik, és különösen veszélyes helyzetekben tud hatékony segítséget nyújtani.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/nlezoteria/20121204/angyalok-vedelem/

Én ebben nem hiszek, s emberi kitalációnak tartom! Hol az a forrás, ami alapján rendszerezik az angyalokat?Honnan ismerjük az angyalok nevét?

Ez már régóta foglalkoztat engem, s úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül! :)

Kérdés:
"Angyalok a Bibliában: csak Mihály arkangyal és Gábriel van név szerint említve, ha jól tudom. Akkor a többi angyal nevét honnan veszik és hogy azok miket tudnak csinálni?"

Válaszok: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4460417-angya...Az arkangyalok felelőssége

E listán csak az arkangyalok szerepelnek, s a nevük mellé oda van írva, hogy miért felelnek: http://www.angyalmagustanoda.com/az-arkangyalok-felelossege/

Érdekes. Bár azon mindig elgondolkodom, hogy honnan származhatnak ilyen információk?Szent Mihály arkangyal megjelenése

Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolna nem tudom, mert számomra is új információ:

"Egészen 1960-ig volt egy ünnep, mely a Szent Mihály arkangyal megjelenése nevet viselte, utalva a hagyományra, mely szerint Mihály főangyal 492-ben (496-ban) Dél-Itáliában, Nápoly határában megjelent.
A történet szerint a pásztorok üldözőbe vettek egy bikát, mely egy hegyi barlangba menekült előlük; próbálták leteríteni, de a nyilak újból és újból lepattantak róla. Az esetet jelentették a város püspökének, aki háromnapos böjtöt és könyörgést rendelt el. Ezután a püspöknek megjelent Mihály arkangyal, s közölte vele, hogy a bika barlangja az ő szent helye".

Ha az angyalok képesek megjelenni, akkor miért nem mutatják meg magukat többször is előttünk?
Rengeteg hívet toboroznának azzal Istennek.Ima Mihály arkangyalhoz

Mihály arkangyal, ki olyan vagy, mint Isten
Jöjj el most énhozzám, tisztítsd meg a szívem
Isteni Fényesség, mit elhozol magaddal
Szent tűzzel megtisztul minden igaztalan
Kardodnak sugara utat mutat nékem
Ha teveled vagyok nincsen mitől félnem
Mutass rá fényeddel isteni Valómra
Tudatom megnyíljon minden igaz szóra
Segítsd fejlődésem, tisztítsd meg utamat
Hitem megtart engem kitárt szárnyad alatt
Meglátom most veled szellemi egységem
A Fény családjához tartozva így kérem:
Magamhoz veszem most fénylő hatalmamat
Fénykardot kezembe angyalok adjanak
Mihály ereje van most az én szívemben
Hittel, bátorsággal Ővéle cselekszem
Így beteljesítem a szent Akaratot
Megtisztítom lelkem minden teher alól!
Mihály segíts!

Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai OrsolyaIMA A 4 ARKANGYALHOZ

Mihály arkangyal tisztelettel kérlek
Jöjj most ide hozzám a Tűz erejével
Ragyogjon tisztára, védelmezzen engem
Legyen harmónia a Szent Tűz és köztem!

Gábriel arkangyal tisztelettel kérlek
Jöjj most ide hozzám a Víz erejével
Mosson most tisztára, töltsön el úgy engem
Legyen harmónia a Szent Víz és köztem!

Uriel arkangyal tisztelettel kérlek
Jöjj most ide hozzám a Föld erejével
Gyógyító erővel töltsön fel úgy engem
Legyen harmónia a Szent Föld és köztem!

Ráffáel arkangyal tisztelettel kérlek
Jöjj most ide hozzám Levegő erőddel
Lazítson fel mindent, járjon át úgy engem
Legyen harmónia Levegő és köztem!

Őselemek kérlek, Jézus szent Nevében
Engem minden síkon, minden létezésben
Töltsetek el úgy az Egységgel, Áldással
Legyen bennem minden itt, most harmóniában!Ima Mihály Arkangyalhoz

Szent Mihály Arkangyal,
Védelmezz minket a küzdelemben,
a sátán gonosz kísértése ellen légy oltalmunk.
Esedezve kérjük, parancsoljon neki az Isten.
Te pedig mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi szellemeket,
akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére

ÁmenHIMNUSZ-IMÁK ANGYALOKHOZ

Szent Mihályt küldd el, könyörögve kérünk,
békeangyalként a körünkbe, Krisztus;
látogasson meg, s valahányszor eljön,
hozza kegyelmed!

Gábor is jöjjön, az erős, hatalmas;
űzze el tőlünk a gonosz kísértőt,
templomunkat bő javaiddal áldja
látogatása!

Rafaelt is küldd, a nagy égi orvost,
mennyek angyalát, hogy a sok betegnek
gyógyulást hozzon, utas életünkben
jóra vezessen!

Krisztus, angyalnép örökös Királya,
add, hogy énekünk az övékkel együtt
áldja mindig azt, aki egy, de három,
és egyedül szent! Ámen.