A Lélek zokogása, az Ikerláng lobogása

Egy-egy blogbejegyzés lényege mindig az önkifejezés vagy az üzenet valakinek vagy valakiknek, akiknek szükségük van arra a néhány sorra vagy éppen azt gondolják, hogy nincs mivel képtelenek szembenézni, elfogadni - ilyenkor a blog, mint tükör funkcionálhat.

tt most talán egyikről sincs szó vagy mindről együttesen. A Lélek zokogása nem hallható, csupán a szemekben látod, a hang fásultságában hallod vagy ha a Lélek másik fele nálad honol, akkor érzed minden percben és pillanatban.

Sokan vitatják az Ikerlélek vagy Ikerláng létezését, mások áhítoznak utána és vannak akik megélik ezt.
Igen - csodálatos.
Igen - kőkemény.
Igen - nem egyszerű.
Hiszen amikor szembetalálod magad az Ikerlángoddal fogalmad sincs mi történik. Az életed látszólag rendezett, a kapcsolatod vagy házasságod létező és lélegző intézmény aztán jön valaki és - se szó, se beszéd és ezt így értsd szó szerint - azt érezteti veled, hogy ő a Másik Feled. Talán csak egy pillanatnyi érintéssel, talán ha elég érzékeny vagy akkor érzed, ahogy az energiáid összekapcsolódnak, talán csak fura mondatok hagyják el a szádat, mint "hazaértem" vagy "végre, megvagy!". Fogalmad sincs akkor és ott miért mondod ezeket, hiszen ahogy már említettem az életed sínen van. Vagy te vagy életed sínén. Ez csupán nézőpont kérdése.

Az Ikerlángoddal való találkozás, létezés valóban csoda. Csoda, ahogy érzed őt, ahogy megérzed őt, ahogy tudod, hogy ha a szomszéd utcában megy akkor merre kell tartanod, hogy összetalálkozzatok, tudod, hogy éppen mit eszik mert érzed az ízeket a szádban és tudod, hogy pocsékul van, mert a fájdalom - legyen az akár fizikai akár lelki - benned is megjelenik. Ha ez fizikai fájdalom, akkor neked is fáj, ha pedig a Lélek egy fájdalmas pillanata, órája vagy akár hosszabb időszaka, akkor ez rátelepszik az életedre és képtelen vagy úgy élni, ahogy saját akkori hangulatod kívánná. Ideig-óráig megy, de aztán megint jön egy lökés és a földre visz, mert talán ő most sír, szomorú, tanácstalan, kiutat keres, kétségbeesett.

Ilyenkor zokog a Lélek. De ne hidd, hogy az Ikerlélek ennyiben hagyja. Soha, hiszen pont ez az a kapcsolat ami ha egyszer elindul - mert mindketten vagytok olyan magas rezgésszinten - akkor már nem lehet kikapcsolni. Nincs piros gomb vagy vészkijárat, hiszen összetartoztok. A Lelkeket egy, csupán két testben él, de ha készen álltok újra egyesülhet.

Ehhez persze szembe kell nézni magaddal, le kell küzdeni a démonaidat, meg kell bántanod olyan embereket akik nem értik mi történik körülötted és őszintén fel kell vállalni mindenki előtt, hogy igen: a Csoda része vagy. Olyan Csoda része, ami most még nagyon kevés embernek adatik meg. Olyan energia és lélekközösség van köztetek, ami a telepatikus közös gondolatokon át az érintés nélküli szeretkezésig akármeddig terjedhet, hiszen az energia nem ismer határokat. Amikor olyan mély intimitást élsz át a másikkal, hogy azt hiszed ilyen nem létezik, pedig nélkülöztök minden hétköznapi érintkezést, amikor érzed, hogy a két Lélek táncra perdül boldogságában amikor közel kerül egymáshoz, amikor a köztetek lévő energia egyre erősebb és formálható, érzékelhető és fantasztikusan erős - akkor a démonok, a félelmek, a gyávaság, a sémák, a dobozok és fiókok és az elfogadástól való rettegés csupán ideig-óráig helytálló.

Mert aztán a fásultság mögül újra előtör az érzés, a közösség, a csoda, az energia és az a végtelen, megmagyarázhatatlan szeretetérzés, amit érzel most és éreztél akár már előző életeidben is iránta. A Szeretet, ami minden akadályt áthág, a Szeretet ami utat tör és körbeölel mindenkit aki kételkedik, aki bánt, aki meg szeretné akadályozni, hogy a két csodálatos lélekdarab újra egyesüljön.

Szeretet. Ezzel kell számolnod. Nem erőszakos, de mégis erős. Nem akaratos, de mégis mindig minden életpillanatodat áthatja. Nem birtokló, mégis tudod, hogy Lélek és Lélek helye együtt van, hogy a kettőből újra egy jöhessen létre és valami új, valami fantasztikus, valami: harmadik. Legyen ez akár egy gyógyító közösség, akár egy új család, akár példamutató tanítói és segítői munka és olyan ébredések minden reggel amikor a szemed boldogan mosolyog a másikra, hiszen végre a Helyeden Vagy.

www.facebook.com/haenoldal

Címkék:

HozzászólásokIkerlángomnak küldeném, ha ismerném

Sajnos a lenti dal linkjét még "postázni" sem tudom neki, ugyanis még nem találkoztunk!
https://www.youtube.com/watch?v=K_2Zln6H1F0

Valószínűleg mással gyújtja meg a karácsonyi gyertyákat ... és mással táncol a hóesésben!
Miképpen feledkezhetett meg rólam? Hm, erre a választ nem tudom...A szerelem ajándék

"Drága Ikerlángom, hosszú már mögöttem az évek palástja, ... és igazán nagy türelemmel vártam, hogy végre betoppanj az életembe, de ennek az esztendőnek a legvégén is csak azt írhatom a kalendáriumomba, hogy nem vagy sehol".
(beküldő: Pipacsvirág | 2013. december 22. vasárnap)

Ó, ilyen szép mondatot ma képtelen vagyok fogalmazni, hiszen mindennek van határa, még a türelemnek is!
Az Ikerlángom nem jelentkezett azóta sem... és még egy olyan Ikerláng- pótló pasit se sikerült találnom, aki mellett újra szépnek láthatnám ezt a világot!

Mással sétál... mással kávézik... mással alszik ... és mással ébred!

*
Mivel a szerelem ajándék, erőszakkal kicsikarni az élettől, a Sorstól lehetetlen!Talán ezt a lapot (ezt az oldalt) le kellene tiltanom...

mert arcom szárazsága nem jelenti azt, hogy belül nem zokogok.Ülj már meg magadnak ott, a gödör alján...

és ne panaszkodj, ne sírj, ne várd, mint ahogy a Megváltót szokás, mert a Te Messiásod (Ikerlángod) felől úgyis ott ülhetsz akár ítéletnapig is!

Miért nem mondta meg nekem ezt senki?Anyám seprűnyéllel húzná fejbe :)

a csalfa lovagom, aki megszegte a nekem tett lélekesküjét! Ezt az ikerlángomról írtam.Megcsalta a lelkem!

Közel 5 éve (70 hónapja, … több mint 1800 napja) szólítgatom az Ikerlángomat, hogy figyeljen rám, jöjjön értem, mert más pasik már tönkretették az önbecsülésemet, az egész életemet, de a füle botját sem mozdítja.

Létezik Ő egyáltalán? Vagy az egész nem több mint egy ócska, spirituális mese?

Pasik közül Őrá haragszom a legjobban, de a „dobogó” második, harmadik helye sem kiadó, mert neveket „véstem” a deszkákra.

A Földön nincs igazság, de remélem, hogy ott fent - a csillagok között – majd kedvező „ítéletet” kapok, s soha többé, EGYIKKEL sem lesz dolgom ezen a sárgolyón!

A „rokonait nem választja az ember”, hanem kapja, s az ikerlángját is, de inkább 100 idegen, mint Ő, hiszen megcsalta a lelkem!Volt egy fiú, és volt egyszer egy lány

Volt egy fiú, és volt egyszer egy lány.
A csillagok között még voltak közös álmaik, de aztán közbeszólt a Földi valóság.
Leszülettek, ... s az élet mást hozott, ... s bár egymásra vártak, ... mégis egymás nélkül lettek boldogok!

http://www.youtube.com/watch?v=E3WHDPAz_eI

Úgy érzem, hogy ez a dal rólam szól és az ikerlelkemről.

"Tudod, nem sírok én, csak sűrűn hull a könnyem, nem sírok én, csak érted szenvedek!"Szükségem van reád!

Drága Ikerlángom, hosszú már mögöttem az évek palástja, ... és igazán nagy türelemmel vártam, hogy végre betoppanj az életembe, de ennek az esztendőnek a legvégén is csak azt írhatom a kalendáriumomba, hogy nem vagy sehol.

S az évek továbbra is így peregnek majd tovább? Az lehetetlen, hogy ne érezd, milyen nagy szükségem van rád!

Ezt a dalt neked küldöm: http://www.youtube.com/watch?v=xyFHxSLoNhM

Némi szövegmódosítással:

Szükségem van reád,
Mint eddig még sosem,
Szükségem van reád,
Hogy végre jobb legyen,
Túl sok volt, ami sajnos,
Megtörtént velem,
Nincs rajtad kívül
Senki sem, aki értene,
Nincs rajtad kívül senki sem.

Szükségem van reád,
Hogy jókedvem legyen,
Szükségem van reád,
Mert sajog a lelkem.
Látod, hogy felborult,
Az egész életem,
Nincs rajtad kívül
Senki sem, aki értene,
Nincs rajtad kívül senki sem.

Sokszor kiáltanék, de nem szabad,
Hisz' az emberek mélyen alszanak,
Úgy kiáltanék, mert nem bírom,
Hogy a magány mindig itt ül az ágyamon,
Kiáltanék, segíts nekem,
S a sötétben fogd a két kezem!*

Szerintem az én Ikerlángom nem született le a Földre.

Vagy létezik valahol egy férfi, aki a lelkem másik fele, mégis hagyja, hogy mindennap sírjak utána?
Ő meg tétlenül üldögél a babérjain?

Férfiként igazán tehetne már kettőnkért valamit!
Mert nem szeretem, ha egy hapsi szerencsétlenkedik! :)Ő is velem zokogott

" ... és tudod, hogy pocsékul van, mert a fájdalom - legyen az akár fizikai akár lelki - benned is megjelenik. Ha ez fizikai fájdalom, akkor neked is fáj".

Szegény Ikerlángomat csak sajnálni tudom, mert ma is sírtam, annyira fájt a lelkem.
Ha megérezte, akkor Ő is velem zokogott.

Kivéve, ha a csillagok között maradt, és nem született le velem a Földre.Kedves Háen !

Jó neked hogy meg talàltad az iker làngod:)Akitől a halál sem választhat el

bennünket, azaz ikerlángunk, ... így tudom!

És ez azokra is igaz, akik egyik vagy másik életükben nem találnak rá!nem :)

nem tudom a férfiak többsége mire vágyik, de én imádom, hogy megtaláltam az Ikerlángom. ezt a Csodát nem cserélném el semmire.
ha bármi kérdés felmerül Ikerlánggal kapcsolatban: www.facebook.com /haenoldalaha

szerintem óvatosan a megmagyarázással. Lehet, hogy nem úgy lehet.Nagyon szeretemmmm én is, a témát, örök favorit, valóban...

de több kérdésem is van ez ügyiben....van-e több iker? Tapasztalatom alapján simán lehetséges, vagy a lélekcsaládtagok, lélektársak csak indukálják az ikrekkel való kapcsolódást? Oda vezet minden út? Fogalmam sincs.Kedves Háen!

Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mint a mesében. A furcsának tűnő válaszom mögött - egy megmagyarázhatatlan szituáció húzódik, amelyről egyebet nem szeretnék elárulni!

Ez a téma egyébként örök bestseller!
Ha embereket megkérdeznék, mire vágynak: gazdagságra, hírnévre, hatalomra vagy az ikerlángjukra?

A nők többsége az első helyre az utóbbit tenné! A férfiak esetében ebben már nem vagyok biztos, mert nekik a "vagyok valaki" fontosabb, mint az érzelmek.

Ha van remek állásom, sok pénzem, márkás kocsim, úgyis megkaphatom bármelyik nőt, és lényegtelen, hogy az a lelkem másik fele vagy sem! - így gondolják.

Persze nem mindegyik, ... de a többségük: igen!boldogság?

a boldogságtól vagy a szomorúságtól?.

Ezen mindig sírok. Most is. Csak ennyi.
Egyetlen szóval sem több.