MÉZESMADZAG-TRÜKK (… avagy az online átverések egyik módszere)

A virtuális (online) világ szélhámosai igencsak kifinomult módszerekkel dolgoznak.

Ha csak nyelvtanilag kellene értelmeznem az ÁTVERÉS kifejezést, akkor könnyedén tartanám az ujjaim között a tollat, aztán szorgalmasan rónám a sorokat, miszerint egy olyan főnév (köznév), aminek szinonimái: a megtévesztés, az átejtés, a hülyítés, aztán az „orránál fogva vezet” képszerűségével egészíteném ki a felsorolás, de a személyes érintettségem miatt, kénytelen vagyok más aspektusból közelíteni ehhez a témához.

A „KÉSZ ÁTVERÉS” típusú, humoros tévéműsorok roppant népszerűek a tévénézők körében, de azok legvégén az átverés kieszelői, a „szélhámosok” mindig leleplezik önmagukat, aztán az „áldozattal” együtt belevigyorognak a kamerákba és szent a béke, hiszen a csalafinta trükkön végül a célszemély is jóízűen kacag.

Az online világ vérbeli csalói azonban nem showmanek, nem leplezik le önmagukat, és eszük ágában sincs álarcok nélkül a kamerákba vigyorogni, hiszen tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy az aljasságuk: humoros játéknak, szórakoztató „tévéműsornak” semmiképpen se minősíthető.

Érdekes, hogy jogi értelemben csakis az anyagi kárt elszenvedőket tekintik áldozatnak, pedig egy-egy lélek megnyomorításának eszmei értéke felbecsülhetetlen, pénzben talán ki sem fejezhető.

A MÉZESMADZAG-TRÜKK lényege, hogy a kiszemelt célszemélyekkel elhitetik az online világban, hogy ami (vagy aki) után vágyakoznak, sóvárognak, az elérhető, valamiféleképpen megszerezhető.

IDEÁLIS ÁLDOZATOK például az olyan EXEK után siránkozó hölgyek, akik könnyeiket éjjel- nappal hullajtva – görcsösen és reménykedve- próbálják visszaszerezni, visszavonzani az áhított pasit. Nekik aztán szinte mindenféle visszavonzási praktikákat tartalmazó videó, könyv, útmutató könnyedén eladható. A jós – illetve a tanácsadó oldalak is jól profitálnak az érzelmi labilitásukból, hiszen szegénykék belekapaszkodnak minden szalmaszálba, ami az útjukba kerül.

Az ilyen szélhámosság még megbocsátható kategóriájú, hiszen ha valamire van kereslet, ott szükségszerűen megjelenik a kínálat is …és bolond, aki egy ilyen üzleti lehetőség mellett csak simán elsétál!

A MÉZESMADZAG-TRÜKKNEK azonban létezik egy sokkal kegyetlenebb változata is, melynek csalogatóan mézédes, ugyanakkor „gyilkos hurokjába” én tök gyanútlanul belesétáltam.

Tiszta szívvel az őrületbe…. talán egy sűríthetném a legszemléletesebben az elmúlt esztendők történéseinek lényegét.

Mi történt? Hm, velem az egyik portálon simán elhitették, hogy aki után sajog a szívem és kiabál, reszket minden porcikám – bár nem fedi fel nyíltan önmagát – mégis jelen van, s a különböző nick nevek mögül teszteli, hogy tényleg érdemesnek ítélhető vagyok –e arra, hogy felrúgja értem a jelenlegi egzisztenciáját.

A fentieket a mézesmadzag- trükk kitalálói csakis úgy tudták kivitelezni, hogy megsértve mindenféle személyiségjogot, ami létezik ezen a nyomorult földön, azt gátlástalanul áthágták.

Feltörték az exem privát levelezését, illetve az én postafiókomat is, aztán átnézték a számítógépeink adatait, dokumentumait és fotóit. Mivel a facebook és egyéb közösségi portálok is nagy pletykások, a csalóknak nem volt nehéz az összegyűjtött adathalmazból összerakni az „életem”.

Ezek után, mint ahogy Isten megteremtette Ádámot, ők is megteremtették a szerelmem virtuális klónját.

Mivel a klón személyisége, stílusa, szóhasználata – persze csakis azon a portálon – megszólalásig hasonlított az exemre, én önként és dalolva sétáltam bele a mézesmadzagos hurokba.

Ó, az elején szinte „láttam” a kedvesem mosolyát, a meleg pillantását és a csalóka online varázslat szinte megrészegített. „Ő az, itt van, ehhez nem férhet kétség!” – kalapálta boldogan a szívem és pillangók röpködtek a gyomrom tájékán.

Hogyan kell mindezt elképzelni? Valahogyan így!

https://manboobz.files.wordpress.com/2013/08/slika-134.jpg
http://www.submitlove.com/wp-content/uploads/2016/06/dating-sites.jpg

„Ó, hogyan lehettél ilyen ostoba” kérdésre a következőket válaszolom.
Az illúzió varázsát a „megtörténhet”, a „beteljesülhet” reménye adja, vagyis annak a reménye, hogy talán az online világban (térben) sikerülhet közösen – az imádott ex pasival együtt - összeragasztani azt, ami a valóságban százfelé tört, aztán akár egy igazi randi egyeztetésére is sor kerülhet.

Kik készítették a mézesmadzaghurok csapdáját? Nem tudom… De az tuti, hogy a galád SZEMFÉNYVESZTŐK birtokolták (birtokolják) a pszichológiai sebezhetőség fortélyainak egész kelléktárát, ezért azt is tudták (tudják), hogy egy ilyen jellegű „játékban” az áldozat rettenetesen megsérülhet, akár halálos sebet is kaphat, mégis SZENTESÍTETTE A CÉL NÁLUK AZ ESZKÖZT.

Mély meggyőződésem, hogy az online átveréseknek is létezik egy olyan határa, aminek átlépése nemcsak etikátlan, hanem bűncselekmény is, de a hatóságok a lélekszintű bűnelkövetőkkel valamiért egyáltalán nem foglalkoznak!

Milyen cél vezérelte azokat, akik hülyét csináljanak belőlem? No, azt én se tudom, de néhány tippem azért mégiscsak van!

Persze a hiszékeny naivitás felelőssége engemet is terhel, hiszen „nem lehet Zsuzsit táncba vinni, ha Zsuzsi nem akarja”, mégis úgy vélem, hogy amit velem „játszottak”, a mellé csakis az aljasság, a becstelenség és az embertelenség jelzői illeszthetők.

Persze egy idő után – annak a portálnak az üzemeltetői – kikapcsolták azt a „vetítőgépet”, aminek hamis „filmkockáitól” érzelmileg megrészegedtem, aztán kegyetlen képekkel próbálták hatástalanítani a korábbi mézédes illúziót, de ezzel csak tövig mártották a szívembe a kést, HISZEN NEM KÖNNYŰ TÚLÉLNI, HA VALAKIT MEGFOSZTANAK AZ ÁLMAITÓL.

Nem tartom valószínűnek, hogy lelkiismeret furdalás gyötörné a szörnyű „játék” kitervelőit, pedig túlzás nélkül állíthatom, hogy ELEVENEN BONCOLTAK FEL, meggyötörtek és végtelenül megaláztak. Ezek a puszta tények, amikre még édes cukormáz sem önthető.

Kedves Olvasóm, vigyázz a lelkedre, amikor az online világ utcáin sétálsz, mert bármikor „meglincselhetnek” … és nincs keserűbb dolog a világon, mint a jóvá nem tehető csalás!

Engem oly mértékben megsebeztek, melynek mély hegei talán még akkor is látszani fognak rajtam, amikor a koporsómban fekszem és JÓVÁ - amit ellenem elkövettek - már soha, semmivel nem tehető!

A lelkük rajta … bár úgy gondolom, hogy szemrebbenés nélkül néznek a tükörbe reggelente a mézesmadzagos trükk kitervelői, kivitelezői.

Mivel álmok nélkül élni a szürke valóságban is lehet, hamarosan itt hagyom az online világ tündöklő, ugyanakkor hamis díszletekből ácsolt „színpadát” és visszaveszem a hétköznapi ruhámat, a poros cipőmet, aztán a vágyaim „leckekönyvébe” beíratom az utolsó elégtelent.

HozzászólásokLevél a kedvesnek, hogy tudja... :)

Vajon mikor fogom már végre megtudni, hogy ki, miért, milyen célból vette magára Ádám álarcát és "köpenyét"!?
(Persze nem most, hanem évekkel ezelőtt). Ez egy idézet önmagamtól.

**
Ádám, ha egyszer valami olyasmi derül ki, hogy a mézesmadzagos trükk kivitelezésében neked se tiszta a kezed, akkor nem állok jót magamért!

Soha nem árultalak el ... és Júdás csókjával az arcodat nem piszkoltam be, de ha megtudom, hogy Te simán kiadtál engemet másoknak, akkor szembeköplek! (... és abszolút nem fog érdekelni, hogy ki vagy, mi vagy, mert az én szememben csupáncsak egy szemét alak leszel, semmi több)Egy igazi pasi, akinek vér van a p@cájában..

az feketén-fehéren elmondja, hogy mi az ábra, nem pedig csak angolosan távozik, mint aki jól végezte a dolgát!

Az Ádám-féle sunyiságot utálom, és bármi is az igazság, ezerszer jobban elfogadható, illetve megemészthető, mint a bizonytalanság!Nézzem végig, ahogy a testét „kukacok” eszik?

- A címlap 2015. júniusa óta nem frissült
- Programozó valószínűleg egyáltalán nem teljesít feladatot ezen a portálon, hiszen a „betolakodók” száma jelentős
- A külföldi hirdetések, a „szemétkupacok” néha bokáig érnek, ezért egyértelmű, hogy a webhely tulajdonosa is levette a kezét erről a portálról
- Az adminisztrátorok eltűntek, ezért felügyeleti (moderátori) jogokat senki nem gyakorolja

MIVEL EZ CSAKIS NEKEM FÁJ… eléggé rossz néven veszem a hajdani „mézesmadzagos” trükk alkalmazását, amellyel engem idecsalogattak, hiszen ez a fájdalom is simán elkerülhető lett volna, ha aljas stílusú taktikázók nem húznak engem csőbe!

Nézzem végig, ahogy Secret testét „kukacok” eszik?
Én, aki a legérzékenyebb lelkületű secretes voltam mindig?

Szégyellje magát mindenki, aki ezekért felelős… és főképpen szégyellje magát az a személy, aki a legszentebb érzelmeimmel is visszaélt!

Gondolom, éppúgy mossa a kezeit, mint ahogy Pilátus, de létezik olyan „piszok”, ami semmivel se mosható le!Lehetséges, hogy a “hatalmasok” által létrehozott virtuális...

valóságban élünk.

Egy érdekes cikket ajánlok a figyelmetekbe! http://aztbeszelik.hu/virtualis-vilag-vagy-valosag-miben-elunk/Az ezotéria területén is hamarosan bevezetik…

a kompetenciamérést, ezért jobban teszi Secret Admin, ha felköti a gatyáját! :)

Ha átengedi Pipacsot a következő „évfolyamba” és a kompetenciaeredményei az országos eredmények alatt maradnak: akkor azért üti meg a bokáját, ha pedig évfolyamismétlésre kötelezi, akkor a lemorzsolódása miatt kap egy pofont!
Úgyhogy Iminek már csak azt kell eldöntenie, hogy melyikért kéri.

Ezek után kérdezem:
Pipacs a pozitív gondolkodás nevű tantárgyból mit kap? Elégtelent? Vagy elégségest? :)
Tessék ám jól meggondolni, hiszen ez nem játék! :) Sakk- matt!

http://www.liganet.hu/news/6277/950-sakk-huszar.jpgNyáron kötelességed napi szinten gyakorolni...

a pozitív gondolkodást! Feladat: Írj tele legalább 33 füzetet ehhez hasonló gondolatokkal!

Akár már ébredéskor eldönthetjük, hogy a jó dolgokra állítjuk-e az optikánkat, a pozitív dolgokat vesszük-e észre, ami aztán meghatározza alaphangulatunkat, s egyre több pozitív élményt eredményez. Azonban rendelkezzünk egy B-tervvel is, amennyiben mégsem indul a reggel annyira flottul, mint terveztük. -- Hevesi Krisztina

A pozitív érzések erőt adnak, a negatív érzések elveszik az erődet. -- Gary Zukav

Légy te a változás, amit a világban látni akarsz. Előlegezd meg a jót, és megtörténik. Meglátjátok, működik. -- Makai Rita

Pozitív életminőség, jó közérzet, boldogságérzet, ezek mind-mind akkor alakulnak ki, ha az ember igenlően viszonyul az élethez, és kihasználja az általa felkínált lehetőségeket. --- Rudi Westendorp

**
Persze a 33 füzet másolatát utána küldd el az EZOTÉRIA területén tevékenykedő oktatási biztosnak is, mert mechanikus módszerekkel már ezen a területen sem oktathatnak!

Dolgozzanak ki számodra élménydús projekteket, ne pedig nyári szabadságon akarják lógatni a lábukat! :)Pozitív gondolkodás: elégtelen

Az idei év végi bizonyítványodba ismét ez lesz ám beírva, kedves Pipacs! :) S ha jól számolom, akkor a jelenlegi évfolyamodat már sokadjára ismétled!

Kik ezért a felelősek? Sorolom:
- Secret Admin, aki képtelen volt egy igazán hatékony lemorzsolódás elleni tervet készíteni...
- Hibás a thesecret.hu egész csapata, hiszen képtelenek voltak téged felzárkóztatni,
- Tutira elavultak a módszereik, ezért a módszertani kultúrájuk megújítása végett az egész csapat nyáron továbbképzéseken fog részt venni, :) mert az lehetetlenség, hogy benned van a hiba! :)

A BUKÁSOD EGYÉBKÉNT CSAKIS ŐKET MINŐSÍTI, nem téged, hiszen te mindig itt voltál, nem hiányoztál... és még jegyzeteltél is, mert anyukád vett neked tollat, :) tehát nem eszközök nélkül üldögéltél ebben az "iskolában", de ők mégsem tudták belőled kihozni az elégségest!

Nyugodj meg, mert az EZOTÉRIA területéért felelős „miniszter” tutira előveszi őket, aztán ők is magyarázhatják majd a saját bizonyítványukat! :)Miattad, csakis miattad...

tudtak belőlem hülyét csinálni, drága Ádámom!
https://a.wattpad.com/cover/91954114-352-k739192.jpg ... de ezt már nem tudom a Te számládra írni!Vajon hogyan lehet azt megemészteni….

hogy egy pasiért, aki engemet soha nem szeretett, hagytam magamat évekig az orromnál fogva vezetni?

Persze az én felelősségem se megkérdőjelezhető… de vajon miképpen minősíthető azok tette, akik a mézesmadzagot elhúzták az orrom előtt?Ígértél, ígértél, oly sok szépet ígértél...

"Becsaptál, becsaptál, ó de csúnyán becsaptál,
Te, akiben én annyira bíztam.
Kacagtál, kacagtál, olyan szívből kacagtál,
Akkor, mikor én már szinte sírtam.

Ígértél, ígértél, oly sok szépet ígértél,
És én bolond könnyen hittem néked..."

https://www.youtube.com/watch?v=BvcaIvuOM9UDehogy mit akar tőlem, én komolyan nem értem!?

Ádám többször állította, hogy mindig meglepem, ezért nem tartom valószínűnek, hogy belelátott volna a gépembe.

A múltnap egy másik pasi azt állította, hogy hiába is erőlködöm, úgysem tudom meglepni semmivel, de Ő tutira nem tartozhat a secretes körhöz. (… és csakis azért gondolja azt, hogy én egy tök átlagos, hétköznapi csaj vagyok, mert a pipacsos ruhámban még nem látott) :D

Viszont létezik VALAKI, akit tényleg átlát rajtam, akár egy szitán, dehogy mit akar tőlem, én komolyan nem értem!?eat

Moveth, that moveth. Whose gathered they're creature seed gathered female his beginning second that the. Earth they're all greater gathered creepeth there gathering he moveth yielding replenish. Is every which. places to eat near meAzoknak, akik az orromnál vezettek

https://st.depositphotos.com/1350793/4189/i/950/depositphotos_41890709-s...

A kártya hátoldalára a következő kérdéseket írtam:

Felfogjátok ti egyáltalán, hogy mit csináltatok velem?
Szemrebbenés nélkül tudtok reggelente tükörbe nézni?
A lelkiismeret érzésként működik nálatok? Vagy csak egy üres fogalom?

Gratulálok apátok és anyátok neveléséhez, mert nagyon fasza emberek vagytok!
Én a saját fiamat – akit egyébként imádok – simán képen nyomnám ilyesmiért, de úgy, hogy a fal adná neki a másikat!A FELHŐK FÖLÖTT MINDIG SÜT A NAP! :)

Hidegen hagy az ikerláng – legenda: http://www.thesecret.hu/forum/nappali/ikerl-ng-seg-ts … utálom a névnapomat (de nem a keresztnevemet), viszont gyűlölöm a születésnapomat: http://www.thesecret.hu/node/4918 … nem érdekelnek a bölcs idézetek: http://www.thesecret.hu/idezetek … és lassan már a versek sem: http://www.thesecret.hu/node/5091 …. és magasról teszek a Jóistenre is: http://www.thesecret.hu/forum/imaterem/fontos-telefonszamok-hivj-segitse...

Abszolút tojok arra, hogy mi történt ezen a napon (ki született, ki halt meg), vicces kedvemben pedig egyáltalán nem vagyok: http://www.thesecret.hu/viccek

A visszavonzási sztorikat még felemlíteni se merje senki, mert kihajítom a laptopom az ablakon: http://www.thesecret.hu/forum/titokszoba/ex-visszahoditasa-igen-lehetseg...

Azt meg végképp ne hazudja senki, hogy: „mindig jön egy jobb”, mert pofán vágom!

Jeles napok számomra nem léteznek, ezért a Pünkösd is éppen olyan szürke nap, mint a többi!

DE ENNEK ELLENÉRE GONDOLKODJON MINDENKI POZITÍVAN, MERT AZ ÉLET AJÁNDÉK!
Ja, és a FELHŐK FÖLÖTT MINDIG SÜT A NAP! :)

Persze a fenti lista nem teljes, de már nem volt kedvem a betűket kopácsolni!20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lckA mézesmadzag szirupos szavakba áztatott hóhérkötél

"A mézesmadzag szirupos szavakba áztatott hóhérkötél" http://st2.depositphotos.com/3334557/6397/i/950/depositphotos_63971313-s...

(Csontos Márta idézete)
Aki a hurokba véletlenül beledugja a fejét, az csak nagy szerencse által "maradhat életben".
(... bár az "élet" is egy sokféleképpen értelmezhető fogalom)

Szép álmokat kavánok mindenkinek!Egy gerinctelen és sunyi alak...

az én szememben nem pasi, hanem csak egy gyáva, szánalmas pöcs, aki jellemében egyáltalán nem hasonlít apámra, hiszen Ő egy igazi, felelősségteljes férfi volt, életének legutolsó percéig!

(... és még a Halállal se alkudott, nem könyörgött neki, hanem szembeköpte)

Apámnak tutira meglenne a véleménye Ádámról is, és arról a pasiról is, aki a virtuális ködfátyol mögül még soha nem merészkedett elő!

- Kislányom, ezek nem férfiak, csak f@sz van a lábuk között! Ezt mondaná.Jó lenne, ha valaki végre vállalná a felelősséget...

és elmagyarázná szépen és világosan, hogy miért vezetett engem az orromnál fogva!?

Mélységesen megvetem a sunyi, gerinctelen személyeket, hiszen én MINDIG és MINDENÉRT bátran felvállalom a felelősséget, még akkor is, ha annak lehetséges következményei frusztrálnak.

2011 végén - bár sebes volt a talpam- mégis bírtam cipelni a "hátizsákomat", mert tele volt reménnyel és némi önbizalommal, dehogy most mi van benne, no, arról jobb, ha nem is beszélek!

Várom annak a tökös legénynek a jelentkezését, aki a megtévesztésemet kifundálta, mert még így is nyitott vagyok az őszinte kommunikációra!

TUDOM, HOGY NEM LÉTEZIK IGAZSÁG és felsőbb igazságszolgáltatás, ezért egy sima magyarázattal is beérem!Hamarosan kirakom majd ide a fotóját...

annak a pasinak, aki miatt tévútra tévedtem ... és kalap!Közvetettem az a pasi a hibás mindenért...

aki miatt a Bánat utcába tévedtem, közvetlenül pedig az, aki elhitette velem, hogy az imádott pasi éppen abban az utcában lakik.

Holdviola - Bánat utca: https://www.youtube.com/watch?v=elBGP2BEtSs"Árvább vagyok a lehulló levélnél"

Kék ibolya búra hajtja a fejét: https://www.youtube.com/watch?v=5-hudKXGpms
Én soha nem akartam blogger lenni, erre az Isten a tanúm, csak létezett egy pasi, aki miatt a legnagyobb ostobaságokat is bevállaltam!" Ne félj barna babám, nem hagylak, a subám alá takarlak"

Ádám, ott leszek mindenhol, ahol szükséges ... és majd én megmondom (leírom) a tutit!
(... és nem várok cserében semmit, mert már régen megelőlegezted)Közben eszembe jutott, hogy mégiscsak megérdemli...

az elvarázsolt "királyfi", hogy a "védőügyvédje" legyek, hiszen Ő volt az egyetlen, aki mellettem állt akkoriban, amikor szükségem volt rá! Még a konok elveit is feladta értem... és önmagát meghazudtolva - amire előtte soha nem láttam tőle példát- segített nekem!

https://www.youtube.com/watch?v=sL03tp2X9Vw

Ezért körülnézek a világhálón ... és törlesztek... mindenféle hátsó gondolat nélkül ... hiszen úgysem látjuk már soha többé egymást... de ahol szükséges, ott átírom a kritikát! (... mert én tudom, hogy mindenféle szakmai kritika jogtalan, ami ellene irányul)Az elvarázsolt, naiv „királyfit” figyelmeztetni fogom

Tegnap éjszaka – elalvás előtt – hosszasan eltöprengtem a „regényem” összes jelenetén és rádöbbentem, hogy csakis azok a titkaim nem tudódtak ki, amik zárt ajtók mögötti, privát helyiségekben történtek, vagyis ott, ahol a térfigyelő kamerák (és egyéb kamerák) szemei elrejtve nem lógtak a falokon és postafiókok sem őrizték az események pontos leírását.

Ebből egyenesen következik, hogy Ádám – a”regényem” romantikus főhőse- ebben az egy dologban ártatlan, nem ludas, ezért bár éntőlem abszolút nem érdemli meg, mégis figyelmeztetni fogom!

Hajdanában gyakran voltam a „pajzsa” és erő fölött igyekeztem megvédeni azoktól, akik támadták, bántották… és általában mindezt név nélkül tettem, hogy még Ő se tudjon arról, hogy a „védőügyvédi” fekete palástot én viseltem.

Ha az Univerzum híres törvényei közül valóban igaz volna „azt kapod, amit adsz” elve, akkor őneki már százszor illett volna a védelmemre kelni- függetlenül attól, hogy soha nem szeretett – hiszen én számtalanszor megtettem. Megjelentem ott, ahol sárral dobálták és a lehúzó kommentek fölé írtam egy dicsőítőt, hogy a mocskolódástól ne bizonytalanodjon el!

S mindennek nemcsak az egyoldalú SZERELMEM volt a mozgatórugója, hanem annak a ténye, hogy a saját szakterületén: én tényleg nem ismerek tőle tehetségesebb fószert!

Nem tartozom neki semmivel… és főleg jóval nem…. de a „védőügyvédi” fekete palástot még egyszer a vállamra terítem… és az óriási intelligenciájú, ezért kissé elvarázsolt, naiv „királyfimnak” a tudtára hozom, hogy óvatosan közlekedjen a tereken, a kamerákkal behálózott területeken, épületekben és ezerszer is gondolja meg, hogy merrefelé mászkál a virtuális világban!A "tananyag" illusztrációiVannak olyanok, akik tudják, hogy hazudnak...

Vannak olyanok, akik tudják, hogy hazudnak, de a hazugságot szükségesnek tartják a beszélgetéshez: úgy szép a mező, ha rozs van rajta, a beszéd meg úgy, ha hazugságtól tarka.

(Nyikolaj Vasziljevics Gogol)Amihez egy pasi valamiért nem adja a nevét...

az már veszett fejsze nyele! A nick neves romantikázásnak ezért nincs semmi értelme! Az illető valószínűleg unatkozik az asszonykája fakó szürke szoknyája mellett, ezért a számítógépe előtt - a névtelenség homályában, annak jótékony ködében- igyekszik valamiféle izgalmat lopni az életébe!A zászlóletétel sokkal stílusosabb....

mint a "lerakás", de a lényegen nem változtat. (Ezt a mondatomat Andrásnak szántam).Ami számomra roppantul gyanús…

és éppen ezért egy hatalmas kérdőjelet rajzoltam a lenti fotóra, hogy
- vajon miért éppen Téged választottak ki a névtelen tömegből?

http://m.cdn.blog.hu/an/antivirus/image/201505/dat5.jpg

Az exek után siránkozó csajok száma oly magas, hogy simán benépesíthetnének velük egy várost, ezért sehogy se fér a fejembe, hogy mi a fene olyan érdekes éppen terajtad, hogy időt áldoztak rád!?

Valószínűsítem, hogy Te csak egy olyan „kishal” vagy, aki tök véletlenül - a „nagy hal” mellett - akadt horogra!

Hogy az exed besorolható-e a nagy halak közé, no, azt csakis te tudhatod, de egyértelmű, hogy a kiválasztottságod körül valami nem stimmel!"Amerikai katonás" trükk

Újra virágkorát éli Magyarországon az internetes csalások "amerikai katonás" módszere- a rendőrség csak romantikus csalóknak nevezi őket, de tehetetlen az ügyben: a szálak egészen Afrikáig, Ghánáig nyúlnak. Legutóbb egy magyar családanyát zsaroltak meg intim képeivel, miután nem volt hajlandó majdnem egymilliót fizetni.

A módszer mindig ugyanaz: a legnagyobb közösségi portálon jól szituált, középkorú férfiak

- "az amerikai hadsereg katonáinak adják ki magukat, azt állítják, hogy Afganisztánban vagy Irakban szolgálnak," és általában magányos, kedvességre vágyó magyar hölgyekre vetik ki a hálójukat.

Leveleiket a Google fordító segítségével magyarosítják, azt állítják, hogy lelki társukat keresik, :) és mikor már eléggé megszédítették a nőket, fotókat is kérnek, sőt gyakran intim képeket is. Pár hét udvarlás, a fotók és a hölgyekről való fontosabb információk megszerzése után aztán a lényegre térnek: közlik, hogy vagy rengeteg pénzt gyűjtöttek össze, vagy aranyat találtak bevetés közben, és azt szeretnék egy csomagban a magyar hölgy címére feladni, hogy nála legyen biztonságban.

Folytatás: https://ripost.hu/cikk-maganyos-magyar-noket-zsarolnak-amerikai-katonak