harszi blogja

Egy óra a klímaváltozás jegyében!!!

Sötét a lakás, pedig van otthon valaki! Március 28-án, szombaton, este 20:30-tól 1 órára sötétbe borulnak az otthonok és a munkahelyek a WWF kezdeményezésű Föld Órája kampány keretein belül, ami annak a világszintű demonstrációja, hogy mindenki kiveheti a részét a klímaváltozás elleni globális küzdelemből. Tovább »

Malaca van?

Győzike, malaca vanRészlet a Győzikével készült riportból (forrás: Story online) Mindent bevonzottam az életembe!

"Egyet árulj el a beszélgetés végén. Annak idején, amikor csak tervezted, hogy híres leszel Magyarországon, ilyennek képzelted az ismertséget? Amikor apád koporsókészítő műhelyében a koporsók tetején táncoltál, mire gondoltál?
- Pontosan erre, amit manapság megélek. Mindig tudtam, hogy a nevemet egyszer mindenki tudni fogja, és Tovább »

A szóbeli megnyilatkozás

Amikor hangosan megfogalmazod vágyaidat, a szeretet és fény fluiduma hidat alkot Isteni lényed esszenciája valamint a tanulás útjait járó emberléted között. E hídnak okvetlenül meg kell épülnie! Fennhangon kell megfogalmaznod szükségleteidre irányuló kívánságaidat és fennszóval kell kifejezned akaratodat. Tovább »

Valódi Lényed

Tudod, mit szeretnél? Tudod, hogy te teremted meg saját tapasztalataidat? Örömödet leled vágyaid alakulásában és fejlődésében? Érzed a benned lüktető, új vágy frissességét? Tovább »