Honnan tudhatom?

Honnan tudhatom?

Kislányként gyakran leültem az ablak elé és néztem, ahogy a kertben dolgozik a szomszédnéni, hazatér munkából a szomszédbácsi, játszanak a gyerekek. Elméláztam azon, hogy milyen lehet nagynak lenni. Milyen lesz az, amikor társat, vele házat, kutyát, cicát választok a családunknak. Milyen leszek nagylányként, ha én is dolgozni megyek és felelős leszek.

Nehezemre esett megérteni, hogy ilyen Nagy Világban, amikor nekem minden a játszó és a kisszoba, hogyan találhatok rá az igazira? Hogyan ismerhetem fel azt, ha szerelmes vagyok? Milyen érzés? Miként tudhatom, hogy az a férfi, aki iránt szeretetet és szerelmet érzek, az igazi-e vagy sem? Anya mindig azt mondta, hogy erre nincsen módszer. Nem lehet elmondani szabályt a szerelem és a kapcsolódás misztikus folyamatára.

Nyár estéken kiültem a csillagokkal tarkított égbolt alá és arra kértem Istenkét, hogy segítsen és támogasson az Utamon. Vezessen arra, amerre a helyem van. Hittem minden egyes percben, hogy az történik velem, ami számomra a legjobb.

Így teltek, múltak az évek és várakozással álltam a peronon, hogy befusson életembe a szerelemvonat a Testi-Lelki-Szellemi társammal. Álomszerű állapotaimban sokszor láttam már. Beszéltem, ölelkeztem, nevettem és sírtam vele, mégsem láthattam teljes egészében, mert mielőtt felismerhettem volna, felébredtem.

Egyszer aztán mellém ült késő éjszaka. Testünket melegítette a pirosló tűz parazsa. Már nagy lány voltam, még nem nő a fogalom teljességét tekintve. Mellém telepedett és éreztem. Valamit éreztem, amit soha azelőtt és soha azóta. Senki más társaságában nem jelzett így a szívem s lelkem.

Szerintem azon az estén eljött az ideje annak, hogy a fényes, fátyolos végtelenből előlépjünk és földi keretek között megtapasztaljuk egymást.

Sokat tanulok általa Magamról, Magunkról. Beláttam, hogy a szeretni engedve érdemes; szabadon.

Címkék:

HozzászólásokAz ember kényelmes

... és sokszor nem vár az igazira, hanem a közvetlen környezetéből választ társat, ami később megbosszulhatja magát.

Ismerek valakit, aki majdnem belehalt a szerelmi csalódásába, s szentül hitte, hogy a szomszéd falubeli srác az ő igazija. Bánatában útilaput kötött a lábára, s meg sem állt Angliáig, ahol babysitter-ként kereste a kenyerét.

Ott tartózkodása során megismerkedett valakivel, egy angol sráccal, aki azóta már a férje.
Azt mondja fokozatosan tisztult ki körülötte minden, s szinte érezte, hogy Ő valamikor már ott élt, odatartozott, s az fiú csak visszavárta, mert a lélektársa.

Hiszek neki!A lélek gyöngye

"Van értékesebb gyöngyszem annál, amiért még az életét is kockára teszi valaki? Van. A lélek gyöngye. Aki ezt keresi, lemerül a szeretett lény végtelen lélek-óceánjának legmélyére, és ott keresi azt, amiről tudja, hogy az övé, ami rá vár ebben a tiszta, csodálatos óceánban. Lemerül és keres..."

/Csitáry-Hock Tamás/

Az igazi a lélek gyöngye!Lelki szerelem

Létezik testi és lelki szerelem.

Van olyan, hogy valakivel együtt élünk, talán még a szex is működik, de lelkileg sohasem engedjük egészen közel magunkhoz. Ha viszont rátalálunk az igazira, akkor fellángol közöttünk a lelki szerelem is.

Azt gondolom, hogy az ilyen tökéletes kapcsolat nagyon ritka, mert az emberek lehorgonyoznak valaki mellett, akiről előbb vagy utóbb kiderül, hogy nem az igazi, de kényelemből, megszokásból, vagy a közös gyerekek miatt mégis vele maradnak.

Vannak olyanok, akik bátrabbak, és váltanak, de egy-két válás után feladják az igazi keresését.Honnan tudhatod, hogy ő a nagy Ő?

Rengeteg jelet átolvastam a világhálón, de egyik sem ad igazi támpontot, olyan nesze semmi, fogd meg jól!
Aztán arra gondoltam, hogyha az Isten, vagy az Univerzum tökéletes, akkor biztosan megjelölte valahogyan, valamivel az összetartozókat.

Mivel senkinek, egyetlen férfinek sincsen a homlokára írva: Mária, Judit, ... vagy a karjára tetoválva Annuska neve, egyértelmű, hogy a jelet nem a testen kell keresni.

A megsúgta a szívemben sem nagyon hiszek, mert például Gábor Zsazsának több férje volt, mint másnak kutyája, és állítólag mindig a szívére hallgatva választott.

Ha életünk során több kapcsolatba is belebonyolódtunk, honnan tudatjuk, hogy végre mégiscsak rátaláltunk az igazira?

A választ egyedül csakis a lélek tudja!
Ha valaki előtt nem nyitjuk szélesre a lelkünket, az 100 százalék, hogy nem az igazi!

A lélek kapuja önműködős, csak egyféle rezgésre, energiára nyílik, így van "beprogramozva", ... és az a rezgés csakis a nagy Ő rezgése lehet!...

"Mellém telepedett és éreztem. Valamit éreztem, amit soha azelőtt és soha azóta. Senki más társaságában nem jelzett így a szívem s lelkem.

Szerintem azon az estén eljött az ideje annak, hogy a fényes, fátyolos végtelenből előlépjünk és földi keretek között megtapasztaljuk egymást.

Sokat tanulok általa Magamról, Magunkról. Beláttam, hogy a szeretni engedve érdemes; szabadon."

Csodálatos. Varázs.

Vajon ő is így érezte?

Mert akkor csoda is.*

igen is meg nem is.Az igazi

Kedves történet.

Szabad megkérdezni, hogy mi a történeted folytatása? Veled maradt? Elment?
Ha ő az igazi, akkor valószínűleg most is az életed része.