Sünpapának

Sünpapának

Gyere velem az Őszbe! Ne bújjunk el, inkább össze. :)

"Randi tippek:

Olyan jó érzés, amikor az ősz napsugarai simogatják az arcodat tehát irány a friss levegő! Tegyetek egy kis túrát a közeli erdőben vagy parkban!
+tipp: vihettek vastag plédet és piknikezhettek is egy kis bor és gyümölcsök társaságában


Dobáljatok falevelet vagy ugorjatok bele egy nagy levélcsomóba. Garantált örömforrás!


Késő délután még sötétedés előtt menjetek el egy hangulatos teázóba vagy kávézóba esetleg cukrászdába és igyatok egyetek valamit. Sok helyen már az is megoldott, hogy kint a kerthelyiségben üljetek le vagy a teraszon és vastag plédekkel burkolózhattok be.

+tipp:Ha az utóbbit választjátok akkor elég egy pléd is ami alá bebújtok és egymást melegíthetitek!


Sétálgassatok a városban mintha turisták lennétek és fényképezkedjetek a műemlékeknél. A séta közben ne hagyjátok ki a sült gesztenye árust!

Ha nincs kedvetek kimozdulni otthonról vagy éppen esik az eső akkor odabent is romantikázhattok. Ha tehetitek lustizzatok egész nap pl. a hétvégén.

Délelőtt:
Nézzetek romantikus vagy elgondolkodtató filmeket
pl.: P.S. I love you, Forrest Gump, Utolsó Dal, Szerelmünk lapjai, Séta a múltban stb.

Délután:
Hallgassatok halkan zenét és gyújtsatok gyertyákat majd beszélgessetek kettőtökről.

pl.:
Melyik volt a legviccesebb élmény a kapcsolatotokban?
Mikor féltetek, hogy elveszíthetitek a másikat?
Mikor hiányzott a másik a legjobban?
Mi az amitől még a mai napig elolvadtok a másiktól?

♥Ráadás romantikus ötlet♥

Játsszátok, hogy ti romantikus költők vagytok és minden nap egy romantikus versrészlettel kell meglepnetek kedvesetek! Persze kölcsönözhettek a verseskötetekből is, de saját verssel is meglephetitek a másikat.

Bújjatok össze az esőben egy esernyő alatt és csókolózzatok, mint a filmekben!"

Címkék:

Hozzászólásokbillig barnevogn udsalg IP til generel

billig barnevogn udsalg IP til generell adgang. Det ultimate system kan være hevet over kvalitet og gir muligheter for ADA sitteplasser.FeaturesAll stadionsittemiljøet prisnivå for eventuelle budgetFull linje med sitteplass,billig barnevogn udsalg,er fra avrundet ett stykke seter til polstrede VIP seatingSeating for eventuelle mønsterdybde eller setet spacingInstall av sitteplasser løsninger fabrikkopplærte installersThe Bravo sete, en bedre, mer avansert VIP sete ved å benytte vår rutenett Sy,bæresele baby vinter,stemSimilar til vår Ultimate gulv spor sitteplasser, Bravo-rasteret følger de samme grunnleggende prinsipper: ekstra sikkerhet, ekstra komfort, legges setet tell samtidig som det også gir en enkel rengjøring og vedlikehold. Hva Bravo-seter gir er en ,norsk barnemote,sleekness og avansert luksus, føles perfekt for ytelse arts sentre, arenaer, og helst soKedves Kila!

Tetszik bejegyzésed,ötletes....
A képek is jók...
Ki az a Süni papa?

Milyen szép is lehet a SÜN szerelem.....:)
Kellemes napot neked!