Hogyan válhatsz a főnök kedvencévé?

Mivel a munkahely a második otthonunk, nem árt tisztában lenni azzal, hogy a „nagy asztal” végén helyet foglaló jelképes „családfőnk”, milyen csillagjegyű, hiszen az asztrológiai állatövi jegye nemcsak a személyiségét, hanem az elvárásrendszerét is hűen tükrözi.

Bármennyire is hihetetlen, de a különböző csillagjegyű főnökök, egészen különböző típusú vezetők, ezért egy öntudatos munkavállaló ilyen aprónak tűnő részletekre is odafigyel, ha valódi sikereket szeretne bezsebelni a munkahelyén.

Persze egy-egy főnök konkrét csillagjegyét mindig átszínezi a holdjegye, az aszcendense és a különböző fényszögeinek rajzolata, mégis remek kiindulási pontként szolgálhat, ha a csillagjegyének alaptulajdonságait, személyiségének mozgatórugóit megismered!

A bejegyzésem közreadása előtt: osztottam, szoroztam, bekalkulálva azt is, hogy ez a téma talán még a kutyát se érdekli, majd a rutinos cégvezetői gyakorlatot követve:

- egyelőre csakis a Bak csillagjegyű főnökök „személyiségrajzát” készítettem el,
- és az olvasottsági mutatók egyértelmű számadataira hagyatkozva hozok egy újabb döntést majd arról, hogy érdemes-e az összes csillagjegyre kiterjedő sorozattá bővítenem ezt a témát, vagy sokkal ésszerűbb, ha megcélozom vele a kukát.

A Bak egy született vezető.

No, az ilyen típusú kijelentést sokan azonnal marhaságnak minősítik, aztán már dől is belőlük a szó: „Pista bátyám is január 5-én született, mégis segédmunkásként dolgozott egész életében”. „Piroska néném Bak csillagjegyű, de még a férjének se merészelt visszaszólni soha, a szövőgyárban pedig Ő volt a 20. senki”.

A „Bak egy született vezető” természetesen nem azt jelenti, hogy minden Bak csillagjegyű személy vezetői pozícióba kerül, hiszen a horoszkópok bonyolult rajzolatát a születésnapon kívül egyéb tényezők (holdjegy, aszcendens, különböző fényszögek, házak) is erőteljesen befolyásolják, de azok a Bakok, akik a főnöki székekben ülnek: valóban született vezetők!

MILYEN A BAK FŐNÖK?

- A Bak főnök egy igazi vezéregyéniség, aki általában nem protekció által, hanem példaértékű munkamoráljának köszönhetően lépett előre a ranglétrán.

- Talán az egyik legideálisabb főnöktípus, mert rendkívül igazságos, ezért csakis érdemek alapján kategorizál. Tökéletesen tisztában azzal, hogy ki hány pénz ér a cégénél, ezért mézédes beszéddel, kedveskedéssel lehetetlen nála bevágódni, ugyanis csakis a teljesítményt díjazza.

- Egy Baknak mindig a hivatása az első, ezért a magánéleti problémáit otthon hagyja, és ugyanezt várja el a beosztottjaitól is. A munkahelyi pletykaszünetek, lazsálások roppantul irritálják, de a jó munkahelyi légkör miatt néha e fölött szemet huny, ugyanis a munkavállalók jó közérzetét fontos tényezőnek tartja. Viszont a türelmi határa véges, ezért egy idő után elég kemény és határozott stílusban lép fel a lazsálókkal szemben, figyelmeztetve őket a kötelességeikre.

- Mivel egy Bak főnök a szigorú munkamoráljával mindig élen jár, kezdetekben sokaknak gondot okoz a munkatempójához való igazodás. A kötelességtudása néha már beteges színezetű egyesek szemében, ugyanis számára nem létezik hivatalosan kőbe vésett munkaidő. Ha cége érdekei megkívánják, akkor éjszakába nyúlóan is az irodájában marad, aztán végkimerülésig dolgozik.

- Magabiztosan, határozottan, precízen irányítja a céget, de ez nem jelenti azt, hogy soha nem hibázik. A saját baklövéseit mindig, minden körülmények között felvállalja az általa irányított közösség színe előtt és bűnbakokat önmaga helyett nem keres. Mások fejét se harapja le a hibákért, de csak akkor, ha tudja, hogy egyébként mindent megtettek a sikerért.

- Általában a Bak főnök kiváló kommunikációs és szervezőkészséggel rendelkezik, ezért a bizonytalankodó, totojázó munkaerő nem tartozik a kedvencei közé.

- A szakértelem minősége az egyik vesszőparipája, ezért gondolkodás nélkül szabadul meg a szakmailag alkalmatlan beosztottaktól. Bár létezik nála egy időkorlátos türelmi idő, vagyis tolerálja az igyekezetet, de ha valakit fejlődésképtelennek lát, az kiveri nála a biztosítékot.

- Egy Bak főnök mindig tartja a szavát, ezért célszerű nagyon figyelmesen hallgatni, ugyanis ugyanúgy beváltja az ígéreteit, ahogyan a fenyegetéseit.

- Egyesek szerint: különc, nehezen megközelíthető, de ez csak részben igaz, mert közösségének elismerése fontos számára. Csakis akkor érzi jól magát a főnöki székében, ha elfogadják, munkáját elismerik.

- Mivel a világos irányvonalak híve, az elvárásai teljesen egyértelműek. Nem ködösít, hanem lényegre törően fogalmazza meg az utasításait. Viszont szigorú egyenessége ellenére is, bármikor számíthatnak rá az alkalmazottai, ha egy-egy feladatba beletörik a bicskájuk, ugyanis pillanatok alatt képes a főnöki székből átülni egy másikba, és átvenni a segítségre szoruló munkatársa munkaköri feladatait. Ez néha ámulatba ejti a környezetét, de a Bak alaptulajdonságai közé tartozik, hogy csakis olyan dolgokat követel meg másoktól, amiknek teljesíthetőségét a saját személyes példáján keresztül is bizonyítani képes.

- Vakon hisz abban, hogy a vezetés nem egy kiváltságos jog, hanem egy olyan szerep, amit folyamatosan ki kell érdemelni, ezért szinte soha nem kérkedik a pozíciójával, hanem szerepének megfelelően teszi a dolgát.

MIKOR LÁT ÉRTÉKES CSILLAGNAK TÉGED?

- Kedveli a kreatív, őszinte, céltudatos és megbízható alkalmazottakat, ezért légy ambiciózus, szorgalmas és kitartó! A szorgalmas munkatársait ugyanis elismeri és megbecsüli!

- Az érdemeidet soha ne akard többnek mutatni előtte, mint amennyit valójában érnek, mert ezzel visszatetszést keltesz benne!

- Soha ne végezd felületesen a munkádat, mert a „tákolást” simán kiszúrja, ugyanis szakmailag toppon van! Légy precíz, figyelj oda a részletekre, mert az alaposság és a megbízhatóság mániája egy Baknak!

- Családtagjaid, szeretteid munkahelyi látogatásait nem veszi jó néven, ezért a magánéleti jellegű dolgaidat igyekezz a munkahelyed falain kívül rendezni!

- Mivel a nyílt és őszinte kommunikáció híve, szinte bármit a szemébe mondhatsz. Meghallgat. De egyáltalán nem mindegy, hogy milyen stílusban fogalmazol, illetve milyen szófordulatokat használsz, ugyanis a kommunikációs terület az egyik erőssége.

A BAK FŐNÖK SÖTÉT ARCA

- Bár csakis teljesítmény alapján kategorizál, néha emberként is leírja azokat, akik nem a kedve szerint teljesítenek.

- Rendkívül fontos számára az őszinteség, az egyenesség, mégis nehezen tolerálja a személyét ért kritikákat. Mivel az egója néha az egekig szárnyal, egyáltalán nem veszi jó néven, ha kioktatják. Vigyázz, mert az elfojtott agresszióját bár remekül leplezni, soha nem felejt, ezért érdemes 1000- szer is átgondolnod, hogy a kritikai észrevételeidet miképpen tálalod elé!

- Megértő, ugyanakkor kissé merev típusú főnök, ezért ha valaki egyszer elkapálja előtte magát – például kötelességszegésével, lustaságával – az igencsak nehezen tudja nála kiköszörülni a csorbát.

- Egy Bak főnök soha nem engedi meg magának, hogy a munkatársai „túlnőjenek” rajta, ezért szinte állandóan képezi magát, ezért egyesek szemében egy nagyképű törtetőnek tűnhet.

- Mások ötleteivel, javaslataival kapcsolatosan gyakran szkeptikus, ezért alaposan körüljárja és felülvizsgálja azokat, mielőtt elfogadja.

- A magánéleti problémákra egyáltalán nem vevő, ezért az ilyen jellegű hiányzásokat, kéréseket nem szívesen fogadja. Talán jobb is, ha ilyesmikkel elő se hozakodsz nála.

Mottója: „A munka minden előtt” („A haza minden előtt” mintájára).

Ha ezzel azonosulni tudsz, akkor könnyedén a Bak főnök egyik kedvencévé válhatsz, ugyanis neki is, mint minden főnöknek, megvannak a maga kedvencei… és amíg a robotok nem veszik le a vállunkról a munka terhét, ez így lesz, amíg világ ez a világ!

---------------

forrás: Internetes olvasmányaim alapján készült

HozzászólásokQuicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone Number

   

http://www.uggoutlet.us.org

We recommend this headset without plug ears, even more cool is that it uses your Red Bottom Shoes bones as a medium,UGG Boots Outlet it sounds cool! The liberation of the ears can also be avoided due to the ears are plugged due to traffic accidents UGG Outlet so that there Coach Outlet is no safety risk while North Face Outlet walking and listening to music.Kenzo It is a headphone,Oakley Outlet but its shape is a hat,Christian Louboutin Shoes but ZEROi is Moncler Jackets a magical hat that looks the same as an ordinary baseball cap,Burberry Outlet but the biggest feature is the use of Red Bottom Shoes bone-conduction soundtracks.
Tokyo Design Polo Outlet Week as the first Coach Outlet release of exhibits,Nike Air Max Pas Cher after two years of discussion, is now finally completed the formal commercialization. Prior to this only for Coach Outlet Store Online the legal person to provide the purchase permission,North Face Outlet the address is limited to Namibian,Isabel Marant Chiba Prefecture, Namibian companies hold the land. However, starting from November 3,Nike Air Presto MUJI's hut will be for sale to North Face Outlet ordinary consumers, and the location of the hutAir Jordan Pas Cher will be expanded to Tokyo in the Kanto region and nearby eight counties and districts, Ray Ban Sunglasses and the company continues to True Religion Outlet look for more ways to The North Face Jackets continue Construction of cottage land.Air Max 90 Not unlike the style of Kate Spade a house or a villa,Isabel Marant Shoes the No-lodge is in a different mood than the hotel Adidas Yeezy it was when it was on the move. It was just a reassuring home for a young Nike chaussures pas cher Japanese who rented homes for thousands of people. Asics Shoes Muji Officials explained,Coach Outlet Do not look at Bape Hoodie it the smallest of only about 9 square meters,Cheap Jordans but because of the use of the design of Coach Outlet the type of building,Philipp Plein even if three people in the house at the same time will not feel narrow.Louis Vuitton Outlet In addition,Swarovski Bracelet Indigo products have always been simple style,North Face Jackets indoor ground with cement, 100% of the other Burberry Scarf places using native wood,Coach Outlet the walls without Coach Purses any decoration,Adidas Outlet intended to Kate Spade Outlet give consumers a DIY space.Scarpe Nike Air Max Different styles of huts Louis Vuitton Outlet also prepared Different thermal and interior options.
This is also in Coach outlet line with the needs Christian Louboutin Shoes of current consumers.UGG Outlets Nowadays,Ray Ban Outlet young Japanese people think daily about being Sac Louis Vuitton really happy Burberry Outlet even when living in an apartment.Coach Factory Outlet They have to Adidas NMD constantly Christian Louboutin Outlet move for rent or have to resort to Kate Spade Outlet work transfer Yeezy Boost 350 v2 Re-investing Nike Hoodies energy to find Coach Outlet Online a home is a stressful life style for them, and it is also an urgent need to be addressed in the market.
People talk about the Kate Spade Outlet time of the Scarpe Nike Air Max Uomo island is static,Acheter Philipp Plein which is North Face Jackets relative to New Jordans their mood in the city under the tyranny of time. Nike Air Max Shoes In the city,Coach Outlet Online the easiest way to keep your time Coach Outlet anywhere is to install clocks Red Bottom Shoes and watches in public places,Red Bottom Shoes with the Tory Burch Outlet clocks staring North Face Outlet at the town from squares, schools,Burberry Outlet train stations and more.Scarpe Sportive Nike Air Max 2017 Even when it is quiet, people can notice the Louboutin Pas Cher passage of time.Red Bottom Shoes The Maldives has Ray Ban Sunglasses a huge advantage Nike Roshe Run Pas Cher throughout the Indian Ocean and the Pacific Ocean,True Religion with high-quality sandy beach islands that can be reached in less than eight hours by Nike Air Max direct flight; comparable to Bali in Indonesia,Kate Spade Outlet but not only Guess Outlet with two different locations Island experience.North Face Outlet Bali is Michael Kors Handbags becoming Bali.The North Face Outlet Raffaele,G Star managing director Yeezy Boost 350 of the Grand Park Adidas Original Maldives hotel,Michael Kors said he had worked in Bali for a few years and witnessed Nike Air Max a shift from a modest island to Kate Spade Outlet a small business town.North Face Outlet There was an expressway Nike Air Max Pas Cher there but traffic jams were still there.Cheap NBA Jerseys Mauritius and Seychelles, the other two island Red Bottom Shoes countries in the Indian Ocean,Adidas Yeezy Boost 350 have more than 12 hours flight time.Remélem, hogy a főnököd jelentkezett! :)

S remélhetőleg nem ezt mondta neked, kedves Pipacs!
http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/6/_/186412_71734.jpgAdmin, írásbeli utasításod...

és szíves iránymutatásod kérem arra vonatkozólag, hogy mi a teendőm!? Festegessem a körmömet? :) Nézelődjek a facebookon? Vagy rakjak rendet? Az utóbbi a felhatalmazásod és a kulcsok nélkül lehetetlen!

Várom a jelentkezésed!

Üdvözlettel: a titkárnődSzerinted ez rendben van? Ezt iktassam?

7 perc 59 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 44 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 45 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 46 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 55 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 56 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 56 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 57 másodperc
chenyingying20171031
30 perc 58 másodperc

Főnököm, engem a komolytalan munka roppantul irritál! Már jóval a munkaidőm megkezdése előtt itt voltam, tettre készen és csinosan kiöltözve, :) de a káosztól ledermedtem! Utasítást kérek!Főnököm, merre kószálsz!?

Az elérhetőségeid nem hagytad meg, telefonon pedig nem vagy elérhető! Persze nem tartozol nekem beszámolóval, mégis illene egy picikét tájékozottabbnak lennem!

Ha éppen randevúzol, akkor is küldd át - hogyha lehetséges - a vezérlőterem kódját SMS-ben!Secret Admin, kérlek, add ide a vezérlőterem kulcsát...

mert elég komoly problémák vannak ezen a portálon! Milyen főnök az, aki még a saját titkárnőjében sem bízik meg? Az én munkaköröm egy olyan bizalmi munkakör, amit egyértelműen titoktartási kötelezettség terhel. Erről pedig egyértelműen nyilatkoztam, amikor aláírtam a szerződést!

Bízd rám a kulcsot! Ígérem, hogy olyan rendet vágok itt, hogy mindenkinek fennakad a szeme!:D

A szőke titkárnők már csak ilyenek, de Secret Admin titkárnője fekete!
http://utoskutyak.eu/wp-content/uploads/2017/10/titk%C3%A1rn%C5%913.jpgAz úr a pokolban is úr :):)

IRODAI MATEMATIKA

Eszes főnök + eszes alkalmazott = profit
Eszes főnök + hülye alkalmazott = termelés
Hülye főnök + eszes alkalmazott = előléptetés
Hülye főnök + hülye alkalmazott = túlórázás

forrás: http://www.haon.hu/arany-igazsgok/news-20080404-11272145

+ egy ráadás:

- Főnök! - szól a beosztott a főnökének - a feleségem nem hagy élni, azt mondta, kérjek magamnak fizetés emelést.
- Jól van - mondja a főnök - holnapra megkérdezem a feleségemet, hogy adhatok-e?Hm, ez egy érdekes téma, hiszen mindenkinek van főnöke!

A Pápának például a Jóisten! :)

Ma éjszaka hosszasan eltöprengek az ágyikómban azon, hogy hogyan válhatnék a főnököm kedvencévé?
Úgy sejtem, hogy precíz munkával, a határidők szigorú betartásával, illetve önként és dalolva vállalt pluszfeladatokkal mindenképpen bevágódhatnék nála!MYY because ferragamo shoes

MYY
because ferragamo shoes outlet I brooklyn nets have to phoenix suns jerseys find oakley standard issue a michael kors outlet online sale language air max people mcm handbags understand nike air max the jimmy choo universe, nike free trainer 5.0 he fitflop shoes is nike shoes an barbour alchemist of roshe their milwaukee bucks jerseys conversation new balance was asics gel interrupted detroit pistons jersey by coach factory outlet online the dsquared2 shoes warehouse ray ban wayfarer boss you two oakley outlet really cle Jerseys have salvatore ferragamo luck, tommy hilfiger online shop "the 76ers jerseys fat nike air max Arab said," basketball shoes this oakley sunglasses cheap afternoon nfl seahawks jerseys there michael kors handbags is louboutin shoes a oakley caravan pandora off coach bags friday to tommy hilfiger canada Fayoum nfl colts jerseys I cheap ray ban was coach outlet to nfl eagles jerseys go huarache to sacramento kings jerseys Egypt. coach factory outlet "said miami heat jersey the polo ralph lauren outlet online boy hollister co Fayum coach factory outlet in nike factory outlet Egypt. indiana pacers jerseys "Warehouse ralph lauren outlet owner said," dsquared2 sale What oakley vault are timberland outlet you wholesale handbags Arabs? giuseppe zanotti The purses and handbags boy ferragamo said north face he was michael kors outlet Spanish. ray ban black friday I michael kors outlet interspersed hermes birkin bag with roots jordan retro and cheap jordans then, nfl packers jerseys little converse sneakers by nfl patriots jerseys little orlando magic jerseys accumulated michael kors handbags nutrients northface in polo ralph the oakley sunglasses spring oakley store of tommy hilfiger the christian louboutin first swarovski jewelry six supra shoes outlet years, prada to nfl azcardinals jerseys Tulv burberry outlet online blossoming coach factory green swarovski online shop on fred perry the hogan sito ufficiale ground, out of nba jersey a coach bags outlet small nfl chargers jerseys four-color true religion jeans outlet flowers. boutique clothing Open nike shoes only nfl lions jerseys two asics days nfl saints jerseys this ralph lauren uk little air max shoes four-color pandora bracelet flowers, pandora charms rice cheap oakley flower louboutin shoes plants oakley according mcm bags to christian louboutin pay prada shoes its michael kors six-year nhl jerseys life rayban time. adidas.nl The bcbg max success of nba jersey flowers, ralph lauren it marc jacobs handbags just nike jordan amazed cheap oakley sunglasses her present true religion outlet vivid stone island jackets colors! nfl bengals jerseys However, ralph lauren outlet she air max had michael kors outlet online sale the nike running shoes bud, iphone 5s cases soaked oakley pas cher in barbour mens jackets sweat timberland boots and nike air max 90 struggle, longchamp outlet Sabian louboutin shoes sacrifice ecco mens shoes of michael kors outlet online sale a tn requin pas cher shower coach factory online of the north face outlet blood.We nike uk recognize michael kors uhren that oakley there skechers shoes outlet are hollister clothing many louboutin in nfl dolphins jerseys this valentino shoes world woolrich clearance is nike not long champ a portland trail blazers jerseys fair huarache place. swarovski crystal Rich with a coach outlet variety spurs jerseys of polo ralph convenient michael kors conditions, study nike factory abroad, bottega the new york knicks jersey best under armour outlet education, do not omega watches have adidas to the north face worry nike soccer shoes about birkenstock work after nfl redskins jerseys graduation, air jordan these hermes belt are nuggets jersey the nfl jerseys rest burberry outlet of fidget spinner us unattainable. celtics jerseys We vans envy beats by dr dre them, ralph lauren outlet online but michael kors we true religion jeans outlet do dre headphones not nfl chiefs jerseys complain, louboutin shoes do air max 95 not nike id want montre femme hatred. ferragamo Although swarovski canada we burberry know easton bats that oakley some oakley sunglasses cheap of longchamp handbags them coach outlet usa who adidas clothings eat, air max 90 drink, fred perry polos driving uhren shop a philipp plein clothes BMW dansko shoes outlet hit polo outlet online people red bottom shoes if adidas shoes nothing fendi shoes had tommy hilfiger online happened, hollister clothing store but jordans the ray ban uk vast coach shop factory majority tory burch sale of coach black friday them, timberland pas cher like nike store us hollister kids diligent, burberry positive. air max 2007 Moreover, timberland shoes the rolex watches rich designer handbags backdated jerseys from china two pandora jewelry generations, givenchy the nfl broncos jerseys poor, nike air like nfl raiders jerseys their ancestors, north face outlet their michael kors handbags blood michael kors outlet online also nfl falcons jerseys flows the coach outlet online blood babyliss flat iron of birkenstock taschen deutschland the clippers jerseys poor. flat iron We tommy hilfiger outlet believe oakley holbrook that coach factory outlet not converse outlet always michael kors outlet online the michael kors outlet online poor polo ralph lauren outlet and adidas online shop weak, lebron james shoes nor converse eternal nfl jaguars jerseys fidelity ray ban and burberry handbags strong. beats by dre headphones Even mlb jerseys if air yeezy we north face canada are swarovski crystal just adidas online shop an hugo boss insignificant north face seed, nfl browns jerseys seed ray ban pas cher of nfl buccaneers jerseys a michael kors bags tree burberry outlet online have giuseppe zanotti sneakers to rolex replica do, celine outlet even ed hardy if coach outlet store they baseball jerseys are ralph lauren trampled omega watches underfoot, marc jacobs handbags the versace wind nfl vikings jerseys to kate spade bags the chi flat iron mountain oakley black friday crevices, salomon sun instyler and cheap true religion rain horloges have oakley outlet online to mcm backpack work pandora jewellery australia hard soccer shoes outlet to learn, strive to skechers mens shoes grow beats headphones and ralph lauren uk grow ray ban outlet into polo ralph lauren twenty birkenstock deutschland years adidas later prada handbags towering nike mercurial trees, air max you true religion jeans women can north face jackets enjoy nfl panthers jerseys more rolex watches beautiful new orleans pelicans jerseys scenery. ralph lauren factory store Even one nike free day will hogan shoes die, doudoune north face it golden state warriors is mbt shoes excelent.Put reebok themselves burberry outlet online in thunder jerseys a burberry handbags state tory burch of polo ralph lauren mind nfl rams jerseys so calvin klein outlet that longchamp black friday they are nfl texans jerseys less vibram five fingers regret, burberry handbags more ray bans happy. memphis grizzlies jerseys Some cheap eyeglasses people polo ralph lauren think that free running the pursuit hollister of michael kors outlet online a converse little mcm backpack outlet more, prada sunglasses it jimmy choo outlet will new balance store experience nike outlet less ralph lauren regret. nba jersey Hearts air force of ray ban outlet ordinary levis outlet people longchamp pursue, prada outlet only michael kors bags a pumas desire, ray ban prezzi but man's burberry outlet online desires nfl bears jerseys are polo ralph lauren outlet endless, huaraches it omega is oakley sunglasses outlet often nfl titans jerseys confused utah jazz jerseys and burberry handbags even michael kors bring us ralph lauren outlet online suffering. ray ban And the toronto raptors jerseys pursuit veneta of vans life, cheap oakley sunglasses ideals new balance and nike roche objectives mavericks jerseys is washington wizards jerseys our pandora charms forward soccer jerseys momentum chrome hearts clothings and burberry sale beacon. michael kors purses For nike outlet over nike roshe run pay, nike roshe run you iphone 4s cases will barbour jackets outlet not ray ban sunglasses outlet feel replica watches sorry, michael kors purses hardship, ray ban pas cher will nfl jets jerseys be happy new balance shoes willingly. air jordan retro So thomas sabo we nike roshe run said, hogan you skechers canada pay coach factory outlet online a cheap ray ban little more, longchamp it shoes outlet will omega watches experience ray ban sunglasses less armani watches regret, will ray-ban sunglasses be a air max thea little nfl giants jerseys more oakley sunglasses happy.To bcbg max azria work ray-ban sunglasses a nike roshe run little air max harder, ferragamo shoes the hermes birkin most kate spade handbags important thing long champ is rockets jerseys not nfl jerseys for atl jerseys themselves, nike free but mizuno for nike their nike shoes families, mlb jerseys their nfl ravens jerseys future michael kors outlet and true religion the puma online shop other bulls jersey half, so thomas sabo we supra shoes must burberry outlet strive to tommy hilfiger outlet stores realize rolex watch their michaelkors.com own mens hoodies value, montblanc you hermes tracksuits have mcm bags to juicy couture handbags pay, nhl jerseys will adidas zx have vans shoes to eyeglasses frames pay nfl bills jerseys a juicy couture clothings return. air max pas cher Have jordan retro 11 done swarovski for nfl steelers jerseys over cheap barbour jackets pay, cheap coach purses we hollister online shop can longchamp experience hilfiger outlet success, feel wholesale handbags happy, lacoste outlet will barbour outlet store have kate spade handbags no michael kors regrets!Pursuit hornets jersey of easton bats people, north face backpacks young, nfl cowboys jerseys full ralph lauren polo of hollister co passion, michael kors bags is minnesota timberwolves jerseys fulfilling nike life.What michael kors is plein shoes life, new balance a ray ban glass air jordan shoes of nfl 49ers jerseys spirits, lakers jersey nike air maxFéltékenység :)

Felmondok, igazgató úr! Láttam, hogy tegnap is megcsókolta a feleségét! :)

http://s7.images.www.tvn.hu/2015/01/12/18/20/www.tvn.hu_1579b17dc2dcc22a...Mindennek oka van...Egy jó főnök rugalmas...Ó, régen milyen furcsa dolgok történtek! :)

Ezt egy régi vicclapból vágtam ki.
http://pistike.hu/wp-content/uploads/2013/04/2013011810.jpgIlyesmiért bárcsak akasztás járna!

http://locitrom.hu/images_blog/user_images/8192.jpg
(... és ha valóban akasztás járna, akkor az ország felvirágozhatna):)

Amikor a főnök a hosszú ebédszünet után visszatért az irodába, kiderült, hogy időközben tízen keresték.
Erre büszkén belefogott egy beszédbe arról, hogy mennyire nélkülözhetetlen is ő.
Minden munkatárs igyekezett türelmesen hallgatni a monológot, de a titkárnő egyszer csak közbevágott:
– Főnök, azért keresték, mert véletlenül magával vitte a mosdó kulcsát! :)Egy vérbeli titkárnő mindenre tudja a választ! :)Mi állhat a "szeretem a munkámat" hátterében? :)Hogyan vágjunk fapofát, ha a főnök megszólal

Ilyen a borító: https://s03.static.libri.hu/cover/fb/8/3617135_5.jpg

Parazita tanácsadók, sunyi tőzsdeügynökök, mazochista munkatársak és a mindig, mindenhol jelen levő, ördögi cselszövő, csúcshajú főnök... Isten hozott a pokol hetedik bugyrában! Azaz Scott Adams hihetetlenül népszerű képregényhősének, Dilbertnek a világában.

A Hogyan vágjunk fapofát, ha a főnök megszólal újabb adalékokkal szolgál a hűséges olvasóknak Dilbert, Vili, Aliz, és maga a CSH főnök agyzsibbasztó karrierjéről, valamint újabb "vendégművészek" hihetetlen sorozatát vonultatja fel.

A sorozat e részében egy parazita "tanácsoló" férkőzik a főnök bőre alá, a nem is annyira zord lelkű kaszás antidepresszánst szed, Dilbert pedig egy laboratóriumi baleset következtében birkává változik, amit sokat kritizált munkatársai alig-alig vesznek csak észre... Mindeközben persze Adams a tőle már elvárható módon újabb csapást mér az ostoba, "minden-a-pénzről-szól" jellegű, de persze közben "kiváló minőségű" vállalati munka világára.

https://www.libri.hu/konyv/scott_adams.hogyan-vagjunk-fapofat-ha-a-fonok...Ez nagy igazságok!Amit mondasz … és amit gondolsz :)Értékes igazolvány :)

https://fb-trefatrafik.viltor.hu/trefatrafik/feltolt/termek/kep/n_186735...
Kíváncsi lennék rá, hogy vajon hányan kaptak már ilyen igazolványt!? :)