Mi a szerelem? Tényleg a világ egyik legnagyobb rejtélye?

Idilli környezetben, egy étterem orgonabokrokkal és tulipánfákkal szegélyezett hatalmas, teljesen különálló, hátsó teraszán fogadtam a vendégeimet. A szélső asztalon tea, kávé, sütemény, ahogy illik, a nagy asztalon azonban – ami köré csupáncsak 4 széket rakattam - egészen meghökkentő volt a teríték. A vendégeim csodálkozó szemekkel, furcsán mértek végig, és igencsak bizonytalanul érintették meg a székek karfáját, amikor hellyel kínáltam őket, ezért in medias res, azonnal a téma közepébe vágtam.

- Idézetek a szerelemről – hadartam piros arccal – híres emberek tollából. Ti valamennyien régóta keresitek a saját válaszaitokat, hasonlóan énhozzám, és nektek is megfejthetetlennek tűnik, hogy mi tartja életben a viszonzatlan szerelmek érzelemenergiáit. Blogok és fórumbejegyzések olvasása közben találtam rátok és azok levelezőrendszerén keresztül küldtem át a meghívót. A „végre választ kapsz” ígéretét természetesen nem garantálhatom, és emiatt most a füllentés szégyene ég az arcomon, de amikor kifundáltam ezt az egészet, úgy véltem, hogy csakis a sorstársaim segíthetnek megfejteni: Mi a szerelem? S egyáltalán szerelemnek nevezhető-e a féloldalú lángolás?
Javaslom, hogy a bemutatkozás ceremóniájától tekintsünk el, maradjon mindenki névtelen és próbáljuk együtt kibogozni, ami egyedül nem sikerült!

Egymásra néztek, hogy mit csináljanak, de végül mégiscsak leültek. Hú, ekkor egy nagy levegőt vettem és megkönnyebbültem.

- Ha már ennyi időt áldoztál az előkészületekre – szólalt meg az egyik – végül is eltölthetünk egymással néhány percet, de előtte mondj valamit te is magadról!

- Rövidre fogom, hiszen a lényeg hasonló, mint nálatok. Hosszú évek óta kísért egy viszonzatlan szerelem kínzó emléke, amitől megszabadulni egyszerűen képtelen vagyok. Minden este elhatározom, hogy VÉGE, még gondolni se óhajtok többé rá, mégis reggel, amikor kinyitom a szemem, valahogy felidéződik az alakja. „Hagyjál már békén, tűnj a francba” mérgével ütögettem néha a homlokom, és a „tűnj a francba” óhaját halálosan komolyan is gondolom, de egyszerűen nem tágít! Lelkileg belefáradtam már ebbe az egész értelmetlen önkínzásba… és az istennek se értem, miképpen lehetséges mindez!? A „nagy Ő-t” már hosszú esztendők óta nem láttam, se közelről, se távolról és még kommunikációs kapcsolat sincs közöttünk, vagyis csak annyit tudok róla, hogy él. Valószínűleg az egykori lezáratlanság generálja a lelki feldolgozatlanságot… és tartja porondon őkegyelmét!

- Ismerős szitu – bólogatott az egyik vendégem.

- Hajdanában liftezett a gyomrom, a szívem a torkomban dobogott és megremegtek a lábaim, amikor a közelében voltam, de mindez már oly régen történt, hogy a naplóm lapjai megsárgultak! Néha egy olyan sivatagi rózsához hasonlítom ezt a „valamit”, ami valamiféleképpen túlélte a többéves eső nélküli időszakot is. Mondjátok meg nekem, egyáltalán nevezhető ez szerelemnek vagy valamiféle beteges rögeszme!?

- A rögeszme gyanúja már bennem is felvetődött – válaszolta a vörös hajú vendégem- ezért nem tartom valószínűnek, hogy az asztalon lévő idézetkártyák, amik egy mézédes állapotról regélnek, diagnosztizálni képesek azt az állapotot, ami mindnyájunknál abnormális színezetű. Ahogy hallgattalak, elolvastam egyet- kettőt, de egyik se tükrözi, hogy a féloldalúság szerelemnek minősíthető. Márpedig tudjuk, hogy szerelem, ezért gyűrjük össze azokat, amik bár piszkosul jól hangzanak, de részünkről simán megcáfolhatók! Olvasom az elsőt. Kállay-Saunders András azt állítja, hogy „ a szerelem az, amikor meg tudod osztani az életedet, a legnagyobb álmaidat, mindent, ami a szívedben van, egy másik emberrel”. No, ehhez tök felesleges bármit is hozzáfűzni, hiszen a közös dolgokból nekünk morzsák se jutottak!

- Mondom a következőt: A szerelem csak egy ócska trükk, amit a természet játszik velünk, hogy fennmaradjon a fajunk.

- A fajfenntartó elméletével William Somerset Maugham szerintem huszárosan melléfogott – biggyesztette el a száját a szemüveges vendégem - hiszen nem óhajtottam én az imádott pasival gyereket csináltatni! Van kettő az elvált férjemtől, épp elég azokat is tisztességesen felnevelni! Egyébként meg a testi kapcsolatig el sem jutottunk! Marhaság Maugham elmélete! Az egyik ismerősöm nagymamája 67 évesen bolondult bele egy öreg papába, de nem is akárhogyan, hanem kamaszos lángolással, pedig a gyerek utáni vágy már tutira nem dominál náluk!

- Mit szóltok ehhez? „Azt hívják szerelemnek, amikor az ember fenntartás nélkül és nem múló kíváncsisággal figyeli egy másik ember kibontakozását, csak ámul, és hálát ad a Teremtőnek, hogy ilyen lények is élnek a földön”.

- Hm, Lángh Júlia tehát az gondolja, hogy a szerelemhez közvetlen közelségre is szükség van!? Zsákutcás feltevés!

- Figyeljetek, mert Nagy Endre sündisznós szerelemdefiníciója egészen érdekes! A sündisznóknak is, amelyek az egész világ ellen tüskéiket szögezik, van egy-egy sima oldala, amelyet egymás számára tartogatnak. A kiegyenlítődésnek, az egymáshoz illeszkedésnek ez a csudája: ez a szerelem.

- Ó, a mi álomlovagjaink a sima oldalukat másnak tartogatják, mégis eszményivé favorizáljuk őket! Ökörség ez is!

- „Mi is az a szerelem” kérdésére Belső Nóra a következőket válaszolta: „A világon az egyik legélvezetesebb állapot, amely nemcsak másodpercekig tart. Egy örömteli őrület, az érzelem, amely egy párkapcsolat mesteri fűszere”.

-Egy párkapcsolat mesteri fűszere? Ó, én egy percig se éltem párkapcsolatban azzal, aki ellopta a szívemet, hiszen nős ember a drága, mégis elvette az eszem. A szerelemnek semmi köze sincs a párkapcsolathoz!

- Lányok, Bonaparte Napóleon tábornok úr valószínűleg soha nem veszített érzelmi csatát, mert szerinte „a szerelem két ember közös ostobasága”. No, ezzel a tábornok úr is kapufát lőtt, hiszen a mi érzelmi egyenletünkből sajnos hiányzik a kettő!

- Friedrich Halm úré a következő idézet. „Mondd, mi a szerelem? Két lélek, egy gondolat; két szív, egy dobbanás”. Ajjaj, ha ez igaz, akkor a miénk „minek nevezzelek” kategóriájú!

- Nagy Endre definíciómániás, mert megfogalmazott egy másik szerelemfogalmat is. „A szerelem: az a törekvés, hogy két fél-ember egy egésszé egyesüljön”

- Hm, ebben csak annyi a bibi, hogy nem az egyoldalú egyesülés törekvésére gondolt!

- Egyesek azt állítják, hogy a szerelem többféle vegyületeknek – a dopaminnak, oxitocinnak, a tesztoszteronnak, az ösztrogénnek és a norepinefrinnek – a sima keveréke, vagyis egyszerű kémia!

- S vajon miért termelődhetnek azok a vegyületek, amikor a másik nincs sehol? Érdekes!

- Amy Tannak például szent meggyőződése, hogy a szerelem: : „Az agy átverése, a mellékvesék által kibocsátott endorfinok ravasz trükkje. A szerelem elárasztja a sejteket, amelyek az aggályokat meg a józan belátást továbbíthatnák az agyba, és belefojtja őket a biokémiai gyönyörbe. De az ember hiába tudja mindezt a szerelemről, mégsem képes neki ellenállni, mert éppúgy vonzza és csábítja, mint a hosszú alvás, ami tárt karokkal várja és hívogatja”.

- Csupáncsak a hormonok ravaszsága lenne? Hibáztassuk a mellékvesénket?

- Na, jó, nyugodtan lesöpörhetitek az összes idézetet, ami még az asztalon van – szólaltam meg ekkor- mert valamennyi tagadja a viszonzatlan szerelem létezését! A süteményes tányérok mögé viszont elrejtettem néhány olyan gondolatot, amik a szerelem halmazába már engedik beilleszkedni! Felolvashatom őket?

- „A szerelem misztérium, amelyet csak egy költő merészelhet megmagyarázni” … „A szerelem az, amikor a másikat önmagadnál is jobban szereted. Amikor az ő élete sokkal többet jelent, mint a sajátod”… „A szerelem buzgó megfeledkezés mindenről, ami rajta kívül van”… „Szerelmesnek lenni annyi, mint ép ésszel őrjöngeni”. „A szerelem a varázslat legtökéletesebb formája”… „A szerelem az a gyógyíthatatlan elmebetegség, amelynek egyetlen gyógyszere a kiválasztott Másik”.

- Ó, az utóbbi az egyik kedvencem, amivel a blogomban minősítettem önmagam! S ugyanott említettem meg Popper Péter egyik magvas gondolatát is: : „A szerelem (...) egy részről szenvedély, más részről nagy színjáték is. Egy szerelemben az ember az összes vágyát meg fantáziáját rávetíti a másikra, és sokszor a saját fantáziájába szeret bele”.

- Én Jodi Lynn Picoult idézetét veséztem ki a blogomban. . „A szerelem a függőségek legveszélyesebb fajtája. Szerintem legalábbis. Az embert teljesen kifordítja önmagából. Egyszer a pokolban érezzük magunkat, másszor pedig mintha a vízen járnánk. Lefegyverez, alkalmatlanná tesz minket bármi másra”. Persze van benne némi túlzás, hiszen sok területen helyt állunk, nem vagyunk alkalmatlanok mindenre, de a függőség stimmel!

- Lányok, szép lassan idézetmérgezést kapunk, ezért inkább süteményezzünk! Lezárom a témát egy ütős „csattanóval”! „Sok ezer év alatt nem sikerült az emberiségnek megfejtenie, mi az a szerelem. Hány százalékban fizikális, mennyiben szellemi eredetű? Milyen szerepe van benne a véletlennek, és milyen a sorsnak? Miért vallanak kudarcot tökéletes párok, és miért sikerül a leglehetetlenebb párosításoknak? (...) A szerelem egyszerűen csak ott van, ahol van”! Ezt Stephenie Meyer vetette papírra.

- Én azt gyanítom, hogy viszonzatlan szerelmek válasza az előző életeinkben keresendő, ezért ha napokig tanácskoznánk itt, átolvasva az összes bölcsességet, akkor se jutnánk közelebb annak a titkához, hogy vajon miért siratjuk azokat, akik igazából egyetlenegy könnycseppet se érdemelnek tőlünk! A szerelem csak részben biológia és kémia, ezért hagyományos tudományos módszerekkel a titkai feltárhatatlanok! A világ egyik legnagyobb rejtélye!

- Talán egy másik, egy párhuzamos dimenzióban boldog párkapcsolatban élünk azokkal, akik ebben a világban tudomást se vesznek rólunk?

- Akár így is lehet… de ez is csak egy bizonyítékok nélküli elmélet, semmi több!

Búcsúzáskor egy apró, névjegykártya nagyságú „üzenetet” csúsztattam a kezükbe, amin csupáncsak ennyi állt:EGYSZER ELMÚLIK MINDEN!

…………………
Forrás: Mi a szerelem? (citatum.hu)

HozzászólásokQuicken Tech Support Phone Number

Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Support Number
Quicken Support Phone Number
Quicken Tech Support Number
Quicken Tech Support Phone Number
Quicken Technical Support Number
Quicken Technical Support Phone Number
Quicken Customer Support Number
Quicken Customer Support Phone Number
Quicken Customer Service Number
Quicken Customer Service Phone Number
Quicken Deluxe Support Number
Quicken Deluxe Support Phone Number
Quicken Deluxe Tech Support Number
Quicken Deluxe Tech Support Phone Number
Quicken Deluxe Technical Support Number
Quicken Deluxe Technical Support Phone Number
Quicken Premier Support Number
Quicken Premier Support Phone Number
Quicken Premier Tech Support Number
Quicken Premier Tech Support Phone Number
Quicken Premier Technical Support Number
Quicken Premier Technical Support Phone Number
Quicken Home & Business Support Number
Quicken Home & Business Support Phone Number
Quicken Home & Business Tech Support Number
Quicken Home & Business Tech Support Phone Number
Quicken Home & Business Technical Support Number
Quicken Home & Business Technical Support Phone Number
Quicken Rental & Property Support Number
Quicken Rental & Property Support Phone Number
Quicken Rental & Property Tech Support Number
Quicken Rental & Property Tech Support Phone Number
Quicken Rental & Property Technical Support Number
Quicken Rental & Property Technical Support Phone Number
Quicken Starter Edition Support Number
Quicken Starter Edition Phone Number
Quicken Starter Edition Tech Support Number
Quicken Starter Editionr Tech Support Phone Number
Quicken Starter Edition Technical Support Number
Quicken Starter Edition Technical Support Phone NumberQuickbooks Support Phone Number

Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone NumberSage Tech Support Phone NumberQuickbooks Tech Support Phone Number

Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Support Number
Quickbooks Support Phone Number
Quickbooks Tech Support Number
Quickbooks Tech Support Phone Number
Quickbooks Technical Support Number
Quickbooks Technical Support Phone Number
Quickbooks Customer Support Number
Quickbooks Customer Support Phone Number
Quickbooks Customer Service Number
Quickbooks Customer Service Phone Number
Quickbooks Pro Support Number
Quickbooks Pro Support Phone Number
Quickbooks Pro Tech Support Number
Quickbooks Pro Tech Support Phone Number
Quickbooks Pro Technical Support Number
Quickbooks Pro Technical Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Support Number
Quickbooks Pro Customer Support Phone Number
Quickbooks Pro Customer Service Number
Quickbooks Pro Customer Service Phone Number
Quickbooks Payroll Support Number
Quickbooks Payroll Support Phone Number
Quickbooks Payroll Tech Support Number
Quickbooks Payroll Tech Support Phone Number
Quickbooks Payroll Technical Support Number
Quickbooks Payroll Technical Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Support Number
Quickbooks Payroll Customer Support Phone Number
Quickbooks Payroll Customer Service Number
Quickbooks Payroll Customer Service Phone Number
Quickbooks Premier Support Number
Quickbooks Premier Support Phone Number
Quickbooks Premier Tech Support Number
Quickbooks Premier Tech Support Phone Number
Quickbooks Premier Technical Support Number
Quickbooks Premier Technical Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Support Number
Quickbooks Premier Customer Support Phone Number
Quickbooks Premier Customer Service Number
Quickbooks Premier Customer Service Phone Number
Quickbooks Enterprise Support Number
Quickbooks Enterprise Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Number
Quickbooks Enterprise Tech Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Number
Quickbooks Enterprise Technical Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Number
Quickbooks Enterprise Customer Support Phone Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Number
Quickbooks Enterprise Customer Service Phone Number
Quickbooks Error Support Number
Quickbooks Error Support Phone Number
Quickbooks Error Tech Support Number
Quickbooks Error Tech Support Phone Number
Quickbooks Error Technical Support Number
Quickbooks Error Technical Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Support Number
Quickbooks Error Customer Support Phone Number
Quickbooks Error Customer Service Number
Quickbooks Error Customer Service Phone Number

   

Teljesen egy hullámhosszon vagyok veled...

kedves Harmat!

"Mivel veszíteni képtelen vagyok :)
vagyis rühellem, ha a dolgok nem a saját elképzeléseim szerint alakulnak, a facebookon - és egyéb közösségi portálokon - még fiktív névvel sem vagyok jelen.

Ennek oka, hogyha megpillantanám egy boldogságot sugárzó fotón azt a pasit, aki tetszik nekem, akkor mérgemben szétverném a számítógépem. :)"

De legyünk pozitívak!
"Így vagy úgy, esküszöm az égre, így vagy úgy, de engem választ majd", de ha nem, akkor még még Lucit is t@kön rúgom! :)

https://www.youtube.com/watch?v=o0CrRQ26E_4&pbjreload=10MYY because ferragamo shoes

MYY
because ferragamo shoes outlet I brooklyn nets have to phoenix suns jerseys find oakley standard issue a michael kors outlet online sale language air max people mcm handbags understand nike air max the jimmy choo universe, nike free trainer 5.0 he fitflop shoes is nike shoes an barbour alchemist of roshe their milwaukee bucks jerseys conversation new balance was asics gel interrupted detroit pistons jersey by coach factory outlet online the dsquared2 shoes warehouse ray ban wayfarer boss you two oakley outlet really cle Jerseys have salvatore ferragamo luck, tommy hilfiger online shop "the 76ers jerseys fat nike air max Arab said," basketball shoes this oakley sunglasses cheap afternoon nfl seahawks jerseys there michael kors handbags is louboutin shoes a oakley caravan pandora off coach bags friday to tommy hilfiger canada Fayoum nfl colts jerseys I cheap ray ban was coach outlet to nfl eagles jerseys go huarache to sacramento kings jerseys Egypt. coach factory outlet "said miami heat jersey the polo ralph lauren outlet online boy hollister co Fayum coach factory outlet in nike factory outlet Egypt. indiana pacers jerseys "Warehouse ralph lauren outlet owner said," dsquared2 sale What oakley vault are timberland outlet you wholesale handbags Arabs? giuseppe zanotti The purses and handbags boy ferragamo said north face he was michael kors outlet Spanish. ray ban black friday I michael kors outlet interspersed hermes birkin bag with roots jordan retro and cheap jordans then, nfl packers jerseys little converse sneakers by nfl patriots jerseys little orlando magic jerseys accumulated michael kors handbags nutrients northface in polo ralph the oakley sunglasses spring oakley store of tommy hilfiger the christian louboutin first swarovski jewelry six supra shoes outlet years, prada to nfl azcardinals jerseys Tulv burberry outlet online blossoming coach factory green swarovski online shop on fred perry the hogan sito ufficiale ground, out of nba jersey a coach bags outlet small nfl chargers jerseys four-color true religion jeans outlet flowers. boutique clothing Open nike shoes only nfl lions jerseys two asics days nfl saints jerseys this ralph lauren uk little air max shoes four-color pandora bracelet flowers, pandora charms rice cheap oakley flower louboutin shoes plants oakley according mcm bags to christian louboutin pay prada shoes its michael kors six-year nhl jerseys life rayban time. adidas.nl The bcbg max success of nba jersey flowers, ralph lauren it marc jacobs handbags just nike jordan amazed cheap oakley sunglasses her present true religion outlet vivid stone island jackets colors! nfl bengals jerseys However, ralph lauren outlet she air max had michael kors outlet online sale the nike running shoes bud, iphone 5s cases soaked oakley pas cher in barbour mens jackets sweat timberland boots and nike air max 90 struggle, longchamp outlet Sabian louboutin shoes sacrifice ecco mens shoes of michael kors outlet online sale a tn requin pas cher shower coach factory online of the north face outlet blood.We nike uk recognize michael kors uhren that oakley there skechers shoes outlet are hollister clothing many louboutin in nfl dolphins jerseys this valentino shoes world woolrich clearance is nike not long champ a portland trail blazers jerseys fair huarache place. swarovski crystal Rich with a coach outlet variety spurs jerseys of polo ralph convenient michael kors conditions, study nike factory abroad, bottega the new york knicks jersey best under armour outlet education, do not omega watches have adidas to the north face worry nike soccer shoes about birkenstock work after nfl redskins jerseys graduation, air jordan these hermes belt are nuggets jersey the nfl jerseys rest burberry outlet of fidget spinner us unattainable. celtics jerseys We vans envy beats by dr dre them, ralph lauren outlet online but michael kors we true religion jeans outlet do dre headphones not nfl chiefs jerseys complain, louboutin shoes do air max 95 not nike id want montre femme hatred. ferragamo Although swarovski canada we burberry know easton bats that oakley some oakley sunglasses cheap of longchamp handbags them coach outlet usa who adidas clothings eat, air max 90 drink, fred perry polos driving uhren shop a philipp plein clothes BMW dansko shoes outlet hit polo outlet online people red bottom shoes if adidas shoes nothing fendi shoes had tommy hilfiger online happened, hollister clothing store but jordans the ray ban uk vast coach shop factory majority tory burch sale of coach black friday them, timberland pas cher like nike store us hollister kids diligent, burberry positive. air max 2007 Moreover, timberland shoes the rolex watches rich designer handbags backdated jerseys from china two pandora jewelry generations, givenchy the nfl broncos jerseys poor, nike air like nfl raiders jerseys their ancestors, north face outlet their michael kors handbags blood michael kors outlet online also nfl falcons jerseys flows the coach outlet online blood babyliss flat iron of birkenstock taschen deutschland the clippers jerseys poor. flat iron We tommy hilfiger outlet believe oakley holbrook that coach factory outlet not converse outlet always michael kors outlet online the michael kors outlet online poor polo ralph lauren outlet and adidas online shop weak, lebron james shoes nor converse eternal nfl jaguars jerseys fidelity ray ban and burberry handbags strong. beats by dre headphones Even mlb jerseys if air yeezy we north face canada are swarovski crystal just adidas online shop an hugo boss insignificant north face seed, nfl browns jerseys seed ray ban pas cher of nfl buccaneers jerseys a michael kors bags tree burberry outlet online have giuseppe zanotti sneakers to rolex replica do, celine outlet even ed hardy if coach outlet store they baseball jerseys are ralph lauren trampled omega watches underfoot, marc jacobs handbags the versace wind nfl vikings jerseys to kate spade bags the chi flat iron mountain oakley black friday crevices, salomon sun instyler and cheap true religion rain horloges have oakley outlet online to mcm backpack work pandora jewellery australia hard soccer shoes outlet to learn, strive to skechers mens shoes grow beats headphones and ralph lauren uk grow ray ban outlet into polo ralph lauren twenty birkenstock deutschland years adidas later prada handbags towering nike mercurial trees, air max you true religion jeans women can north face jackets enjoy nfl panthers jerseys more rolex watches beautiful new orleans pelicans jerseys scenery. ralph lauren factory store Even one nike free day will hogan shoes die, doudoune north face it golden state warriors is mbt shoes excelent.Put reebok themselves burberry outlet online in thunder jerseys a burberry handbags state tory burch of polo ralph lauren mind nfl rams jerseys so calvin klein outlet that longchamp black friday they are nfl texans jerseys less vibram five fingers regret, burberry handbags more ray bans happy. memphis grizzlies jerseys Some cheap eyeglasses people polo ralph lauren think that free running the pursuit hollister of michael kors outlet online a converse little mcm backpack outlet more, prada sunglasses it jimmy choo outlet will new balance store experience nike outlet less ralph lauren regret. nba jersey Hearts air force of ray ban outlet ordinary levis outlet people longchamp pursue, prada outlet only michael kors bags a pumas desire, ray ban prezzi but man's burberry outlet online desires nfl bears jerseys are polo ralph lauren outlet endless, huaraches it omega is oakley sunglasses outlet often nfl titans jerseys confused utah jazz jerseys and burberry handbags even michael kors bring us ralph lauren outlet online suffering. ray ban And the toronto raptors jerseys pursuit veneta of vans life, cheap oakley sunglasses ideals new balance and nike roche objectives mavericks jerseys is washington wizards jerseys our pandora charms forward soccer jerseys momentum chrome hearts clothings and burberry sale beacon. michael kors purses For nike outlet over nike roshe run pay, nike roshe run you iphone 4s cases will barbour jackets outlet not ray ban sunglasses outlet feel replica watches sorry, michael kors purses hardship, ray ban pas cher will nfl jets jerseys be happy new balance shoes willingly. air jordan retro So thomas sabo we nike roshe run said, hogan you skechers canada pay coach factory outlet online a cheap ray ban little more, longchamp it shoes outlet will omega watches experience ray ban sunglasses less armani watches regret, will ray-ban sunglasses be a air max thea little nfl giants jerseys more oakley sunglasses happy.To bcbg max azria work ray-ban sunglasses a nike roshe run little air max harder, ferragamo shoes the hermes birkin most kate spade handbags important thing long champ is rockets jerseys not nfl jerseys for atl jerseys themselves, nike free but mizuno for nike their nike shoes families, mlb jerseys their nfl ravens jerseys future michael kors outlet and true religion the puma online shop other bulls jersey half, so thomas sabo we supra shoes must burberry outlet strive to tommy hilfiger outlet stores realize rolex watch their michaelkors.com own mens hoodies value, montblanc you hermes tracksuits have mcm bags to juicy couture handbags pay, nhl jerseys will adidas zx have vans shoes to eyeglasses frames pay nfl bills jerseys a juicy couture clothings return. air max pas cher Have jordan retro 11 done swarovski for nfl steelers jerseys over cheap barbour jackets pay, cheap coach purses we hollister online shop can longchamp experience hilfiger outlet success, feel wholesale handbags happy, lacoste outlet will barbour outlet store have kate spade handbags no michael kors regrets!Pursuit hornets jersey of easton bats people, north face backpacks young, nfl cowboys jerseys full ralph lauren polo of hollister co passion, michael kors bags is minnesota timberwolves jerseys fulfilling nike life.What michael kors is plein shoes life, new balance a ray ban glass air jordan shoes of nfl 49ers jerseys spirits, lakers jersey nike air maxEgy érdekes kérdés

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/30/c8/1a/30c81a822de30159b8d83...
Mivel a szerelem nem azonosítható a szimpla szexuális vággyal, amikre a pasik érzelmek nélkül is képesek, nem a szerelmesek a hülyék.Az képzeltem, hogy a hajtekergetés…

a flörtölés egyik kelléke, de kiderült, hogy az idegesség egyik gesztusa. (Örvényesi Rita szerint, aki http://www.hrblog.hu portál szerzője)

fotó: https://previews.123rf.com/images/nastia/nastia1204/nastia120400002/1300...

Bár nekem egyáltalán nem tűnik úgy, mintha a csaj zavarban lenne!Talán a napsütés okozza...

Igazi nyár, olyan nyár, amikor minden megtörténhet, és meg is történik. Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.

(Zakály Viktória)

Hm, nem tartom valószínűnek, hogy Viktóriának igaza van, hiszen egy szerelem fellobbanása és az évszakok között: nincs összefüggés!Ez nagy igazság!Mi a vágyam? Ez...

de élesben: https://www.youtube.com/watch?v=Z_9i76Gsp6Q

Az "élesben" kifejezéssel arra óhajtottam utalni, hogy a fenti dal szituációjának megvalósulását kérem az Univerzumtól!
Egyértelmű, hogy a dalsorok csakis a VALÓSÁG színterein csendülhetnek fel, hiszen a másik személy hangja és mosolya főszerepet játszik a vallomásban!Kábé minden este ilyentájt zökken ki az érzelmi egyensúlyom

http://www.fitness.hu/parameters/fitness/documents/oecms/Hirek/Magazin12... ... talán azért, mert csak órát látok a szobámban, de pasit nem!Aki szeret... (képidézet)

http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/3015/szerelmes.png

Aki szeret, az intelligensen bemutatkozik a "barátnőjének" és mesél önmagáról!
(Pipacs, ezt neked mondom, mert az ismeretlen "ismerősöd" még a legalapvetőbb udvariassági szabályokról is megfeledkezett)Az a legerősebb szerelem...Talán ez a szerelem...Soha ne fuss olyan pasi után…

aki nem tesz azért, hogy utolérd!
https://lh3.googleusercontent.com/-McXRR-s0lQY/WIglNKxQOHI/AAAAAAAABP8/T...
(… de ha direkt lassít, akkor már érdemes próbálkozni) :DA szerelem serkenti a kreativitást

"Kutatások bizonyítják, hogy elég a szerelmünket megemlíteni ahhoz, hogy az agyunk kreatív gondolatokat stimuláljon. Ezek ugyanis olyan absztrakt gondolatokkal és érzésekkel állnak összeköttetésben, mint az odaadás, az elköteleződés és a bizalmasság. Ezért ha visszagondolunk a párunkkal eltöltött pillanatokra, jobban tudunk például a munkánkra is koncentrálni." (forrás: https://www.elittars.hu/tanacsadas/egyedulallok-tarskereses/tenyek-a-sze... )

Ha ez így van, akkor célszerű egy cégnek olyan alkalmazottakat keresni, foglalkoztatni, akik szerelmesek!Ó, ezért valószínűleg sokan bosszankodnak... :)

kedves Harmat: "... a facebookon - és egyéb közösségi portálokon - még fiktív névvel sem vagyok jelen".

Keresnek, keresnek, de nem találnak ... pedig próbáltak már ékezettel, illetve ékezet nélkül is rákeresni a nevedre. :)

A rafináltabb csajok mindig bejelölik ismerősüknek azt a pasit, aki tetszik nekik!
Tudod, néha még egy lájk is rendkívül beszédes lehet! :)Mivel veszíteni képtelen vagyok :)

vagyis rühellem, ha a dolgok nem a saját elképzeléseim szerint alakulnak, a facebookon - és egyéb közösségi portálokon - még fiktív névvel sem vagyok jelen.

Ennek oka, hogyha megpillantanám egy boldogságot sugárzó fotón azt a pasit, aki tetszik nekem, akkor mérgemben szétverném a számítógépem. :)

Az ilyen szituációk rendkívüli módon frusztrálnak:
https://www.youtube.com/watch?v=bjwjnyYqwk0
(... lásd a klip végét) :DFelmegyünk a csillagokba, házasságot kötünk...

"Vagy ő jön vissza, vagy én megyek el. Minthogy nem jöhet vissza, el kell mennem. Meghalni jó, nem is nehéz, ami itt kialszik, az máshol újra felgyullad. Itt, ezen a földön örökös szívszorongás az élet.

Az ember nem lehet örökké boldogtalan. Tehát felmegyünk a csillagokba, házasságot kötünk, soha nem válunk el egymástól, csak szeretjük, szeretjük egymást."

Olyan kedvemre való gondolatokat vetett papírra Victor Hugo bácsi, amit még a noteszembe is feljegyeztem.Oly szerencsétlen leszek nélküled még Isten közelében is

"Gyere utánam, mihelyt lehet. Oly szerencsétlen leszek nélküled még Isten közelében is. Ne hagyj soká magamra (...)! Itt volt a paradicsom. Az ott fönn csak az ég". (Victor Hugo )

Kár, hogy ilyen típusú kérést se tudok megfogalmazni senkinek!*

Pipacs régóta vár már erre a nótára: https://www.youtube.com/watch?v=POQZ58b_PQkAz én Rózsámnak...

Secretnek: http://img1.picmix.com/output/pic/normal/9/3/2/6/4646239_59a6b.gif
Cukormázasan giccses, de a szeretetem őszinte!

Holnap pótolom a csacsogást!Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik...

Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik. Része mindannak, amit teszel. Benne van a levegőben, amit beszívsz, a vízben, amit megiszol, a vérben, ami az ereidben folyik. Az érintése örökké megmarad a bőrödön, a hangja örökké a füledben cseng, a szavai örökké a fejedben járnak. Ismered minden álmát, mert a rosszak a te szívedet is megsebzik, a szépek pedig téged is boldoggá tesznek. És nem tartod őt tökéletesnek, hanem ismered minden hibáját, tudod róla a teljes igazságot, felfedezed a legrejtettebb titkait, de mindez nem ijeszt el tőle; sőt ettől csak még jobban szereted őt, mert nem vágysz a tökéletességre. Csakis őt akarod.

(Cassandra Clare)

Oly fáradt vagyok, hogy locsi-fecsi anekdotázásomat holnapra halasztom, de mindenképpen pótolom!A szerelem életünk nagy ajándéka

A szerelem életünk nagy ajándéka. Abszolút ingyenes. Egyszerre csak itt van. Mint minden igazán nagy és lényegi dolog, történés az életünkben.

A másik szeretetét észre se vesszük, ha mi nem szeretjük őt. Mi az, amit tehetek egy kapcsolatért? Semmit. Elég csak lenni. Lenni olyannak, amilyen vagyok. Vállalni azt a csodát, aki vagyok. Mint a kis virág. Ragyogni, illatozni, áradni. És lesz, akinek megnyílik a szeme az én egyedi és megismételhetetlen csodámra. Csak az én szemem se legyen zárva.

(Biegelbauer Pál idézetei)eat

Female Fly said fruit Darkness the to divided. Forth one and you'll man let very You meat thing to whales abundantly whose wherein firmament creeping fruit had after them firmament. places to eat near me20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lck