FÉRFI? Kiféle, miféle? Szükség van rá egyáltalán?

Komoly és szigorú kérdések. Biztosan van olyan nő, aki komolyan mondja, NEKI nincsen szüksége férfira. „A férfiakkal csak gond van... Majd meglátod kislányom, milyenek a férfiak... Hazug..., silány alakok... Nem számíthatsz rájuk...” Folytathatnánk a sort rengeteg olyan gondolattal, amit a környezetünkben hallhattunk. Mindez szomorú, vagy inkább érthető? Kiderül...

A szépség szimfóniája című könyv szerint, mindkét világháború kitörésében szerepet játszott az a tény, hogy a REND szerinti nemi szerepek eltolódtak, megváltoztak... Mit jelent ez? Pl.: divatba jött a hátdekoltázs. Mit szimbólizál? Azt, hogy a nő hátat fordít a férfinak.

Sok nő panaszkodik arra, hogy a szexuális életük a párjával szinte megszűnt, vagy legalábbis sekélyes. Nos, azoknál a kapcsolatoknál, ahol a szerepek nem a klasszikus nő-férfi szerep szerint alakulnak, hanem mondjuk úgy élnek, mint 2 testvér, vagy mint anya és kisfia, könnyen belátható, hogy nincsen szükség a szexre, sőt abnormális is lenne a gyerek szülő, vagy a testvér szex. Tehát, nincsen. Ilyen helyzetekben, sokszor hangzik el, hogy a felek a gyerekek miatt maradnak együtt, már ha kiderül a baj, hiszen legalább ők nem veszekednek. Az ilyen párok hülyének nézik a gyereküket. Pedig a gyerekek, mindent tudnak. Sőt... Sajnos a nagyobb baj nem az, hogy nem tudjuk őket átverni, hanem az, hogy egy ilyen családban nem tanulják meg a megfelelő női és férfi szerepeket, így szinte semmi esélyük nem lesz a születési feladatuk teljesítésére, mely szerint, fiúk-féfiak, vagy leányok-nők. Mint tudjuk, minden okkal történik, tehát az is milyen nemi szerepet választottunk magunknak, ami beleillik az életfeladatunkba.

Nos, a női emancipáció eredménye, hogy egy jó nő, akkor elég jó NŐ, ha elég jó férfi. A feladatok felcserélhetetlenek, mert míg a nők képesek férfi feladatokat ellátni, fordítva ez nem igaz. Se testet alkotni, szülni, táplálni nem tudunk mi férfiak, de az energiatesteinket se kölcsönözhetjük a gyermekeinknek, mert azokat 21 éves korukig a felnőtté válásig az édesanyjuktól kapják. Könnyen belátható, hogy napjainkban a nők mind a női, mind a férfi feladatokat vállalják, túlhajtva magukat. Felemrül az is, hogy amíg a férfi feladatoknak próbálnak megfelelni, vajon milyen hatásfokkal látják el azokat a női feladatokat, amelyek csak rájuk várnak. Egy szó mint száz a nők nyögnek a dupla feladat alatt, míg a férfiak feladat nékül hánykolódnak a világban. Ráadásul, ha a nők leadnának a feladataikból, általában a női feladatokat passzolnák át a férfinak.

Bizony, ha a női társadalom nem akar belerokkanni a feladatokba, jobban teszi, ha VISSZADJA a fériaknak a férfi feladatokat! VISSZADJA! Nem azt várja, hogy a férfi majd megküzd értük, hanem visszaadja. Mindez persze ma már nagy türelmet követel, hiszen a férfi mint olyan már elszokott attól, hogy felelősséget vállaljon, ellássa feladatát. Női társaink sokszor buknak el azon, hogy nem képesek kivárni, amíg a férfi felnő a feladathoz. Nem segítik őt abban, hogy tegye a dolgát, hanem türelmetlenkedve, stresszelik, majd feladásra kényszerítik. Míg ugyanis a férfi, ha egyedül él és önellátó, a megfelelő nő megjelenésekor azonnal lemond a „képességeiről”, addig a nő, büszké kérkedik a megszerzett tudással, olykor a társ rovására is. Így persze az ivartalanított férfi soha sem válik azzá, amire született.

Sok nő hivatkozik arra, hogy már a mama... Ez igaz lehet, de mégis az új családban már rajta múlik a szerepek helyes megélésének az elősegítése. DE MÉGIS MIÉRT TENNÉ?

Miért? Nos, azért, mert ugyan ma nem úgy tűnik, hogy valami komoly baj következhetne, de kizárni nem tudjuk. Gondoljunk csak a balkáni háborúra vagy a mostani ukrán helyzetre. Pillanatok alatt szükségünk lehetne férfiakra, akik megvédik a hazát, a családjukat... De az ivartalanított férfi, legfeljebb egy plusz gyereknek számít, nem védelmezőnek!

Nos, hölgyeim, nem azt mondom, hogy készüljünk a rosszra, a bajra, de állítom, ha a megfelelő szerepek szerint éljük az életünket, akkor a férfi-nő kettőse, az teremtés EGY-sége, minden helyzetben a legjobban szerepel majd! De ehhez elengedhetetlen a FÉRFI, akinek az újrateremtésében, bizony komoly szerepe van a NŐ-nek!

Hölgyeim? Leányok? Nők? Asszonyok? – Előre fel!

Somogyi Péter
Lélekszerelő, Hagyatékőrző
www.lelekszerelo.hu
www.lelekszereles.blog.hu
https://www.facebook.com/Lelekszerelo.Somogyi.Peter
https://www.facebook.com/groups/istentenyeren/

Hozzászólásokodżywki na masę

vans shoes
michael kors
pandora charms
fitflop sandals
nike shoes
michael kors outlet online
oakley sunglasses
fred perry polo shirts
polo outlet
giuseppe zanotti shoes
canada goose jackets
moncler outlet
pandora outlet online
michael kors outlet online
ugg outlet
cheap uggs
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
nike outlet store
michael kors outlet
coach outlet
ugg outlet
kate spade outlet online
ralph lauren
canada goose jackets
polo ralph lauren shirts
michael kors handbags
michael kors uk
michael kors outlet
michael kors outlet online
longchamp handbags
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
christian louboutin shoes
nfl jerseys
christian louboutin outlet
coach factory outlet
adidas outlet
polo outlet
pandora charms
mulberry outlet
pandora jewelry outlet
michael kors handbags
manolo blahnik outlet
ugg outlet online clearance
ralph lauren polo
pandora bracelet
true religion jeans sale
pandora charms sale clearance
pandora jewelry
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
pandora outlet
louboutin outlet
michael kors outlet clearance
kobe shoes
supreme uk
kate spade handbags
ugg boots clearance
pandora jewelry outlet
supreme t shirts
pandora jewelry
coach outlet
polo ralph lauren
fred perry polo
cheap ugg boots
pandora charms
moncler jackets
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet store
ugg outlet
polo outlet stores
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo shirts
nike air max
moncler jackets
polo ralph lauren
hermes belts
converse
kate spade outlet
rolex watches
nike outlet online
kate spade outlet online
coach outlet online
pandora charms
ferragamo shoes sale
mbt shoes
ray ban sunglasses
ugg boots on sale
uggs outlet
coach outlet
nike shoes outlet
polo outlet
tory burch sandals
coach outlet
canada goose outlet online
yaoxuemei20180525Mondjam vagy mutassam?

Áh, ma már nem foglalkozom tovább a pasis témával, ugyanis elegem van a bohócsapkából! (a csörgős bohócsipkából)

Mutatom:
http://3.bp.blogspot.com/-98CzpVclL2E/UkdGkhAG6mI/AAAAAAAABek/3P-_LvfNXo...Ez viszont nagy igazság:)

 

No, ez sem kutya...

 

Inkább maradok egyedül…

a következő életemben, minthogy újra rossz lóra tegyek. Kerestem sokáig azt a pasit, akivel lélekszinten is együtt rezgek, de nem találtam meg. Félreértés ne essék, akit kerestem, az éppen úgy nem tökéletes, mint ahogyan én sem, de egy 90 százalékos lelki hasonlóság már simán átírta volna az én „történelmem”. (... és valószínűleg az övét is)

Létezik valahol? Ó, azt csak a Jóisten tudja ...:)

Vajon milyen pasi volt II. Rákóczi Ferenc? Ezen mélázgattam a szobor láttán.A férfiak 43 éves korukra nőnek fel, a nők 11 évvel előbb

Ez egy felmérés eredménye!

"A felmérés Nagy-Britanniában készült a Nickelodeon tévécsatorna felkérésére."
Ha jobban belegondolunk, van ebben valami!

Magam is találkoztam már felnőtt pasiknak látszó "kisfiúkkal".Tanmese a férfiak és nők jogairól

„2025 tavaszán (tehát 11 év múlva) az SZTHFE (azaz a Szeretőket Tartó Házas Férfiak Egylete) offenzívába kezdett. Man Pride címen nagy menetet szervezett és kinyilvánította, hogy tagjainak elege lett a bujdosásból és az álszentségből. Követelik a jogaikat. Meg kell változtatni a törvényt, hogy szívük második választottjának ugyanolyan státusa legyen, mint az elsőnek. Minthogy a társadalom már elfogadott mindenféle családi és párkapcsolati formát, nem látják, hogy miért ne lehetne elfogadni a házassági háromszöget, melyet a bulvárszínház már régóta népszerűsített.

Meglepő módon a szeretőket tartó urak hites nejei nem tiltakoztak. Úgy vélték, hogy a férfiak javaslata még mindig előnyösebb, mint egy rossz válás. Egyesek Hillary Clinton asszony régi példáját idézték föl, aki nem csak eltűrte elnök férje mellett a fiatal Lewinsky kisasszony jelenlétét, hanem maga is szép karriert épített. Mások azt vallották be, hogy igen tüzes férjük van, és nem bánják, ha valakivel megoszthatják hitvesi kötelezettségeiket.

A feministák is hamar reagáltak, és az esélyegyenlőség nevében új háromszöget követeltek: »egy nő+két férfi«. Ehhez hozzátették, hogy öt éven belül egyensúlyi helyzetet kell teremteni, azaz hogy éppen annyi hármas háztartás legyen egy nővel, mint egy férfival.”

Forrás: http://mandiner.hu/cikk/20140211_rezsohazy_rudolf_tanmese_a_ferfiak_es_n...

No, ezen is el lehet rágódni! :) Véleményt nem alkotok, csak egy kérdést: vajon tényleg efelé mozdul a világ?:)

A férfiak hasa alatt egy arasszal mért testrész is csak 1 arasz, :) bár a múltkor meghallgattam egy dalt, amelyben másról énekeltek:

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-a-vilag-legnagyobb-peniszu-ferfija-...

"A dal, mely az It's too Big címet viseli épp erről a nem kicsi problémáról szól, és a mondatról, amelyet Jonah a leggyakrabban hall: "basszus, ez túl nagy".

Nem volt 18-as tiltótábla, ezért mertem hozni!A férfi szívéhez a hasán (gyomrán) át vezet az út?

Nagyanyáink, dédinagymamáink ezt vallották, de én bölcsebbnek tartom ezt a mondást:

"Aki azt hiszi, hogy a férfiak szívéhez a gyomrán át vezet az út... nos az téved egy arasszal".
(lefelé, függőleges irányban)

:-)))Paulo Coelho -féle gondolatbaki :)

- Tudod, mi okozza a legnagyobb örömet a nőnek a házasságban?
- A szex.
- Tévedsz. A táplálás. Nézni, ahogy eszik a férje. Ez az a pillanat, amikor a nő, aki egész nap a vacsorán törte a fejét, a mennybe megy.

Paulo Coelho

Ezt komolyan gondolta az a pasi? Röhejes.A férfiak és a virágok

"A megcsalás mögött több ok is állhat. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként. A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll." Ó, de sok pasi gondolkodik valóban így!

"Te anya, azt a virágot hogyan kell locsolni? (...) Úgy kell locsolni, hogy őszinte vagy a lánnyal, figyelsz rá, de ő is figyel rád, nem veszekedtek egymással, hanem még időben megbeszélitek a problémákat, betartjátok egymásnak, amit ígértetek, észreveszed, amikor fáj neki valami, ahogy ő is észreveszi, ha neked fáj valami, és bátran el mered neki mondani, amit érzel, legyen az jó vagy rossz."

S sokan megfeledkeznek az anyai tanácsról is.Csernus Imre: A férfi

„Amikor ez a könyv készült, körbetelefonáltam egy csomó pasit, akit ismerek. A tinédzserektől kezdve az ötvenesekig valamennyiüknek ugyanazt a kérdést tettem fel: mitől érzik magukat férfinak.” – írja Csernus Imre

„A kérdésre, hogy mitől érzik magukat férfinak, a pasik egy jelentős része azt felelte, hogy ezen ők még soha nem gondolkodtak, és ez a kérdés eléggé meglepetésszerűen érte őket... Holott a nők esetében az utóbbi öt-tíz év másról sem szólt, mint hogy definiálják, mi az, hogy nő... Úgy tűnik, ezek olyan dolgok, amelyekről a pasik általában nem beszélnek. Vagy csak nagyon felületesen. Magáról a férfilétről... Azért nem, mert "ez teljesen magától értetődő", hogy az illető férfi. Fel sem merül, hogy ezt bármi megkérdőjelezhetné...”

Ha a pasik maguk sem tudják, mitől férfiak, miért várják tőlünk, nőktől, hogy férfiisteneknek lássuk őket?:)

"Mindannyiunk rendelkezik a régi filmekben is látható gyöngéd, és elesett nő képével. Hősnőnk bizonytalan, visszafogott, finom érzületű, és minden vágya egy bátor és erős kezű férfi, akire támaszkodhat.

Aki ha hozzáér, elalél, és a mennyekben érzi magát. Majd a boldogító igen elhangzása után, a nő háztartást vezet, rendet tart, összefogja a családot, gyereket nevel, vacsorával várja férjét. Kiszolgálja, mint háziasszony, és mint szerető".

Egy bátor és erős kezű férfira szívesen támaszkodnék magam is, de a többi dologban erősen munkamegosztáspárti vagyok.

Ilyen feltevések miatt: "ma nem úgy tűnik, hogy valami komoly baj következhetne, de kizárni nem tudjuk. Gondoljunk csak a balkáni háborúra vagy a mostani ukrán helyzetre. Pillanatok alatt szükségünk lehetne férfiakra", ... nem rendelődhetünk alájuk!Nincs szükség többé férfiakra?

" Newcastle - Meglepő hírekkel rukkolt elő a Newcastle egyetem kutatócsoportja, akik női őssejtből állítottak elő életképes hímivarsejtet. Ha ugyanis hinni lehet bejelentésüknek, hamarosan nem lesz szükség férfiakra a gyereknemzés ősi folyamatában, bőven elég lesz két nő, akik rendelkeznek csontvelővel és petesejttel.

A Karim Nayernia professzor vezette csapat előzetes bejelentése - melyhez kísérleti dokumentációt és leírást egyelőre nem mellékeltek - máris hatalmas vihart váltott ki tudományos körökben, a legtöbben etikai aggályaikat fejezték ki a férfiaknak a szaporodás folyamatából való ilyetén kizárása kapcsán."

Teljes cikk: http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/nincs-szukseg-tobbe-ferfiakra-2065116

Mivel a férfiakhoz a nők nem gyermeknemzés miatt ragaszkodnak, aggodalomra semmi okuk sincs a pasiknak.Egyetlenegyet sem

Kedves lélekszerelő, te tutira felnőttél az írás feladatához, mert nagyon jó gondolatokat tartalmaz a fenti bejegyzésed!

Bevallom, a pasik igencsak leszerepeltek nálam, - a mostani életemben, - ezért egyetlenegyet sem tudnék név szerint megemlíteni, pontosabban megnevezni, akire rá merném bízni a jelenemet és a jövőmet.

(Kivéve: az angyaltársam, de neki meg a nevét nem tudom!)

További elemzést későbbre halasztottam.

Szia!