A LÉNYEG, ITT VAN..OLVASSÁTOK, CSAK 12-OLDALBAN TÖMÖREN!!!

Az Erő
Csodálatos életre születtél! Arra születtél, hogy mindened meglegyen, amit szeretnél és amire vágysz. Arra születtél, hogy valóra váltsd az álmaidat.
Amikor reggelente felkelsz, a szívednek csordultig kell telnie boldog izgalommal. Nevetned kell és örvendezned. Boldognak születtél!
Az erő, amiből minden jó és pozitív dolog származik nem más, mint a szeretet.
Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod, vagy nem. A hasonló a hasonlót vonzza. Amit te adsz, azt kapod vissza. Ha azt gondolod és érzed, hogy „az élet igazán jó hozzám”, akkor olyan körülményeket és embereket vonzol magadhoz, akik és amelyek jobbá teszik életed.
Sugározz pozitív gondolatokat a pénzzel kapcsolatban és visszakapod. Pozitív gondolatok sugárzásával megváltoztathatod egész életed. A gondolataid akkor pozitívak, ha arról szólnak, amit akarsz és amit szeretsz! Érezned kell a szeretetet, ha táplálni akarod az erőt!
Szeress, mert amikor szeretsz a világegyetem leghatalmasabb erejét használod! Minden jó érzés forrása a szeretet. Minél jobban érzed magad, amikor örülsz, annál több szeretetet adsz. A jó érzések azt jelentik, hogy valóban jól érzed magad és ezek az igazán jó érzések hozzák el számodra az igazán jó életet. Idézd fel magadban azokat a dolgokat, amiket szeretsz: a családodat, az állatodat, a virágokat, egy szép képet, otthonodat és addig kell sorolni magadban, amíg csodálatosan nem érzed magad. Adj szeretetet a jó érzések révén és minden, amire vágysz megjelenik az életedben. Először boldognak kell lenned, boldogságot kell adnod, hogy boldogságot kapj. Az érzéseidet te irányítod, a szeretetedet te irányítod, a szeretet ereje pedig mindent visszajuttat hozzád, amit csak adtál. Minden jó érzés forrása a szeretet. Erősítsd magadban a jó érzéseket azáltal, hogy olyan dolgokra gondolsz, amiket szeretsz. Húzd ki a szótáradból az olyan szavakat mint a szörnyű, a borzasztó, a rettenetes, a gusztustalan, undorító. Használd helyette a fantasztikus, csodálatos, elképesztő, nagyszerű, varázslatos szavakat.
Bármit megkaphatsz, amit akarsz, amire vágysz, csak egy hullámhosszra kell kerülnöd a szeretettel. Minden, amit mások életébe küldünk, a sajátodba köszön vissza!
- A szeretet sosem gyenge, erőtlen vagy puhány. A szeretet maga az élet pozitív ereje! A szeretet az oka minden pozitív és jó dolognak az életben.
- Minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél vagy el szeretnél érni, a szeretetből táplálkozik.
- A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, gyarapítja a jó dolgokat, és megváltoztathat bármilyen negatív dolgot az életedben.
- Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod, vagy nem. És akár tudatosul benned, akár nem, életed minden egyes napján életed minden egyes pillanatában meghozod ezt a döntést.
- A vonzás törvénye egyenlő a szeretet törvényével, és a te életedet is ez a törvény irányítja.
- Bármit is adsz önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. Adj valami pozitivat és pozitív dolgot kapsz vissza.
- Az élet nem egyszerűen megtörténik veled – minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, hogy te mit adtál.
- Gondolataid és érzéseid, akár jók, akár rosszak, olyan automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang.
- Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek!
- Mindig a napi jó hírekről beszélj. Arról beszélj, amit szeretsz. És vonzd magadhoz, amit szeretsz.
- Rendelkezésedre áll a határtalan képesség, hogy arra gondolj és arról beszélj, amit szeretsz, vagyis egy határtalan képesség arra, hogy csupa jó dolgot teremts az életedben!
- Szeress, mert amikor szeretsz, a világegyetem leghatalmasabb erejét használod.
Ha úgy kezded a napodat, hogy boldog vagy és megőrzöd magadban ezt a boldogságot, nagyszerű nap vár rád. Egy jó érzésekkel eltöltött nap nemcsak az adott napot változtatja meg, hanem a holnapodat és az egész életedet is. Élj a mában! Ne a tegnapban, ne a holnapban! Csakis a mában! Éld át minden pillanatodat, ne add ki őket a holnap számára.
- Minden másnál fontosabb, hogyan érzed magad minden egyes pillanatban, mert ahogy most érzed magad, az teremti meg jövőbeli életed.
- Érzéseid adják gondolataid és szavaid erejét. Minden attól függ, hogyan érzed magad!
- Minden jó érzés forrása a szeretet! A rossz érzések pedig egytől egyig a szeretet hiányából fakadnak.
- Minden jó érzés a szeretet erejével egyesít téged, mert a szeretet minden jó érzés forrása.
- Erősítsd magadban a jó érzéseket azáltal, hogy olyan dolgokra gondolsz, amiket szeretsz. Idézd fel magadban őket egymás után megállás nélkül, amíg csodálatosan nem érzed magad.
- Ahogyan az egyes életterületekkel kapcsolatban érzel, az pontosan tükrözi, mit adtál az adott területen.
- Az élet nem csupán megtörténik veled – az élet reagál rád. Az élet a te hívásodra történik! Minden területén, minden egyes dolgot te hívsz magadhoz, azáltal, amit adsz.
- A jó érzéseknek végtelen számú szintjük van, ez pedig azt jelenti, hogy a jó életnek, amit magadnak teremthetsz, nincs felső korlátja.
- Minden, amire vágysz, téged akar! A bankók téged akarnak. Az egészség téged akar. A boldogság téged akar.
- Nem kell küzdened és gürcölnöd, hogy megváltoztasd az életkörülményeidet – csak adj szeretetet a jó érzések révén, és minden, amire vágy, megjelenik az életedben!
- Először neked kell jó érzéseket sugároznod. Boldognak kell lenned, boldogságot kell adnod, hogy boldogságot kapj! Mindent, amit kapni szeretnél az életben, előbb neked kell odaadnod!
- A világegyetemben minden mágneses, és minden rendelkezik egyfajta mágneses frekvenciával.
- Bárhogyan is érzed magad, akár jól, akár rosszul, az határozza meg a frekvenciádat és mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, eseményeket és körülményeket, akik és amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek!
- Bármikor megváltoztathatod a frekvenciádat, ha megváltoztatod az érzéseidet és ezzel együtt minden más is megváltozik körülötted, hiszen egy másik frekvenciára váltasz.
- Ha valami rossz történik az életedben, képes vagy változtatni rajta. Sosincs túl késő, hiszen az érzéseidet mindig megváltoztathatod. Sok ember robotpilóta üzemmódba kapcsolta az érzéseit, ezért azok megmaradnak a történésekre adott puszta reakciók szintjén. Nem értik, hogy a történések oka valójában az érzéseikben rejlik.
- Ha valamit meg akarsz változtatni az életedben – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról vagy bármilyen más témáról - , az érzéseiden kell változtatnod!
- Neheztelés, kritika, elégedetlenkedés – ezek mind a negativitás megnyilvánulási formái. És mind megannyi küzdelem forrása!
- Húzd ki a szótáradból az olyan szavakat, mint amilyen a szörnyű, a borzasztó, a rettenetes, a gusztustalan és az undorító! Inkább olyanokat használj, mint a fantasztikus, a csodás, az elképesztő, a nagyszerű vagy a varázslatos!
- Ha épp csak 51 százalékban sugárzol pozitív gondolatokat és érzéseket a külvilág felé, máris átbillentetted az életed mérlegét!
- Minden egyes nap lehetőséget teremt egy új életre, hiszen minden egyes napon életed válaszútján állsz. És bármelyik nap megváltoztathatod a jövőt – azáltal, ahogy érzel.
A teremtő folyamat: képzeld el, érezd át, fogadd el!
Vedd körbe magad olyan tárgyakkal, ruhákkal, képekkel, amik segítenek elképzelni és átérezni vágyad. Használd érzékeidet: érezd a bőrödön az érintést, kóstold, szagold, halld a hangját. Az élet mindent azért kínál fel neked, hogy te válaszd ki, amit szeretsz. Ha valakinek van valamije, amire te is vágysz, örülj neki, mintha a tiéd lenne, mert így magadhoz fogod ugyanazt a dolgot vonzani és te is birtokolni fogod. Fordulj el azoktól a dolgoktól, amiket nem szeretsz és ne táplálj irántuk semmi érzést. Mondj igent ha olyat látsz, amit szeretsz. Képzeleted sokkal valóságosabb, mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel. Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet. Fogj bele az életed csodás történetébe és a vonzás törvénye garantálja, hogy meg is kapod. Szeress bele az életbe, engedd szabadjára magadban ezt az erőt és megállíthatatlan, legyőzhetetlen leszel. Az életbe úgy szerethetsz bele, hogy imádsz mindent, ami vele kapcsolatos. Bármit teszel a nap folyamán keresd azokat a dolgokat, amiket szeretsz: üzletek, kávézók, autók, éttermek. Kutass fel minden szeretni való dolgot az életben: madarakat, fákat, virágokat, illatokat, színeket. Nézd, hallgasd amit szeretsz és beszélj róla.
- Ahhoz, hogy tápláld az életedben a szeretet erejét, és elérd, amit akarsz, vagy megváltoztasd, amit nem akarsz, a teremtő folyamatot kell használnod. Ez mindig ugyanaz: Képzeld el. Érezd át. Fogadd el.
- A képzeleted összekapcsol azzal, amit szeretnél. A vágyad és az érzéseid megteremtik a vonzást, a mágneses erőt, ami hozzád húzza vágyad tárgyát.
- Képzeld el magad vágyad tárgyával, és közben érezd át a szeretetet, amit iránta táplálsz.
- Teljes szívedből vágynod kell arra, amit akarsz, mert a vágy a szeretet érzése, neked pedig szeretetet kell adnod, hogy megkapd, amit szeretnél!
- Amikor elképzelsz valami pozitív dolgot, amit akarsz és amit szeretsz, a szeretet erejét táplálod. Szabadulj meg fantáziád béklyóitól, és bármit akarsz, képzeld el a legcsodálatosabbat és a legjobbat, amit csak tudsz!
- Bármi, amire vágysz és amit el tudsz képzelni – már létezik! Mindegy, miről van szó, ha képes vagy arra, hogy elképzeld, akkor már létezik a teremtésben.
- Szóban és gondolatban is használd minél gyakrabban a „képzeld el, hogy…” kifejezést, és a mondatot mindig fejezd be azzal, amire vágysz!
- Vess be minden eszközt. Vedd körbe magad olyan tárgyakkal, ruhákkal, képekkel, fotókkal és az adott témának megfelelő dolgokkal, amelyek segítenek elképzelni és átérezni, hogy már teljesült a vágyad.
- Érzékeid szintén eszközök. Használd hát mindegyiket, hogy valóban átérezd: amit akarsz, a tiéd. Érezd a bőrödön vágyad tárgyának érintését. Kóstold, szagold, halld a hangját!
- Amikor befejezed a teremtő folyamatot, átlépsz egy új világba, ahol már létezik az a dolog, amit akarsz, akkor is, ha előre még nem látható. És neked tudnod kell, hogy megkapod!
- Minden ember körül található egyfajta mágneses mező, és ez vele marad, akárhová megy.
- Az életben mindent a téged körülvevő mező mágnesessége révén vonzol magadhoz. Azt pedig mindig az érzéseid határozzák meg, hogy egy adott pillanatban a meződ pozitív vagy negatív!
- Minden egyes alkalommal, amikor az érzéseiddel, a szavaiddal vagy a tetteiddel szeretetet adsz, még több szeretetet pumpálsz a téged körülvevő mezőbe.
- Minél több szeretet összpontosul a mágneses meződben, annál nagyobb erővel vonzod majd magadhoz azokat a dolgokat, amiket szeretsz.
- Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha egy apró pont volna, mert a szeretet ereje számára még egy aprócska pontnál is kisebb!
- Nem kell a negatívat pozitívba fordítanod. Csupán annyit kell tenned, hogy szeretet sugárzol abba, amit akarsz, mert ha ezt megteremted, automatikusan a negativitás helyébe lép.
- Tölts naponta hét percet azzal, hogy elképzeled és átérzed, hogy amit akarsz, már a tiéd. Folytasd addig, amikor már teljes bizonyossággal tudod, hogy vágyad tárgya hozzád tartozik, akárcsak a neved.
- Az életben egyetlen erő létezik, ez pedig a szeretet ereje. Vagy jól érzed magad, mert tele vagy szeretettel, vagy rosszul érzed magad, mert nincs benned szeretet, de minden egyes érzésed a szeretet valamely fokát képviseli.
- Enyhíts úgy a rossz érzéseiden, hogy vadlovakként képzeled el őket, amelyekre néha felülsz. És ha egyszer felültél rájuk, le is tudsz szállni róluk! Bármikor úgy dönthetsz, hogy leszállsz egy lóról – éppolyan gyorsan, ahogyan felültél rá.
- Változtasd meg, amit adsz, és mindig, kivétel nélkül megváltozik az is, amit kapsz, mert így működik a vonzás törvénye. Ez a szeretet törvénye.
„Naponta százszor emlékeztetem magam arra, hogy belső és külső létezésem egyaránt más emberek munkájától függ, legyenek élők vagy holtak és hogy nekem is erőfeszítéseket kell tennem, hogy ugyanannyit adjak, mint amennyit kaptam és kapok folyamatosan.” Albert Einstein.
- Az élet mindent azért kínál fel neked, hogy te válasz ki, amit szeretsz!
- Ha valakinek van valamije, amire te is vágysz, örülj neki, mintha a tiéd lenne. Ha jó érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatban, amit egy másik ember birtokol, te is magadhoz vonzod ugyanazt a dolgot.
- Ha a vágyott dolgokat látod magad körül, az azt jelenti, hogy azonos frekvencián rezegsz velük!
- Az élet katalógusa sok olyan dolgot is tartalmaz, amit nem szeretsz. Ezeket ne válaszd ki azáltal, hogy rossz érzéseket táplálsz irántuk.
- Fordulj el azoktól a dolgoktól, amiket nem szeretsz, és ne táplálj irántuk semmiféle érzést. Mondj azonban igent, ha olyasmit látsz, amit szeretsz.
- A vonzás törvénye a te érzéseidre reagál! Csakis az számít neki, hogy te mit adsz. A vonzás törvénye valójában a te törvénye.
- Fordulj ítélkezően és kritikusan valaki felé, és magad fölött mondasz ítéletet. Adj szeretet és elismerést valakinek és magadat ismered el.
- Amikor az emberek hiányt látnak valahol, az egyszerűen a szeretet hiánya.
- Már most, a jelenlegi állapotodban is elég jó vagy. Ha úgy érzed, olyasmit tettél, ami nem volt helyes, tudd, hogy ráeszmélésed és elfogadásod a vonzás törvénye szempontjából felmentés.
- Hiedelmeid határozzák meg és alakítják világodat, akár igazak, akár nem.
- Képzeleted sokkal valóságosabb, mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel! Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet.
- Bármilyen történetet mesélsz, jót vagy rosszat, ez válik majd életed történetévé. Fogj hát bele csodálatos életed történetébe, és a vonzás törvénye garantálja, hogy meg is kapod.
A hála az élet nagy szorzója! A hála egy szóval kezdődik: köszönöm! Ha köszönetet mondasz, azért amit eddig az élettől kaptál és kapsz, az megsokszorozza a jó dolgokat. Légy hálás azért, amit akarsz az életben úgy, mintha már megkaptad volna és a vonzás törvénye szerint meg is kapod.
A szeretet kulcsa: ha azt akarod, hogy az életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogyan még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe! Csak a szeretetet lásd, csak a szeretetet halld, csak a szeretetről beszélj és érezd a szeretetet teljes szívedből. Nincs határ, nincs plafon bármekkora szeretet érzésre képes vagy és ez a rengeteg szeretet mind ott rejlik benned. Szeretetből vagy.
Minden nap tudasd a vonzás törvényével, hogy mi mindent szeretsz. Ehhez ki kell választanod és át kell érezned, amit szeretnél. Ha szeretnéd jobban érezni magad gondolatban fusd át azon dolgok listáját, amiket szeretsz, imádsz. A te dolgod az, hogy minden nap annyi szeretetet ad , amennyit csak tudsz. Ha tudatosan erőfeszítéseket teszel, hogy nap mint nap észre vedd magad körül a szeretet lehetőségeit egyre tudatosabbá és éberebbé válsz. A hála kulcsa: valahányszor hálás vagy valamiért szeretetet adsz.
- A szeretet kulcsa: Ha azt akarod, hogy életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogyan még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe!
- Csak a szeretetet lásd, csak a szeretetet halld, csak a szeretetről beszélj, és érezd a szeretetet teljes szívedből.
- Nincs határ, nincs plafon, bármekkora szeretet érzésére képes vagy és ez a rengeteg szeretet mind ott rejlik benned. Szeretetből vagy.
- Minden nap tudasd a vonzás törvényével, hogy mi mindent szeretsz. Ehhez ki kell választanod és át kell érezned.
- Ha szeretnéd jobban érezni magad, gondolatban fusd át azon dolgok listáját, amiket szeretsz, sőt imádsz. A te dolgod az, hogy minden nap annyi szeretet adj, amennyit csak tudsz.
- Ha tudatos erőfeszítéseket teszel, hogy nap mint nap észrevedd magad körül a szeretet lehetőségeit, egyre tudatosabbá és éberebbé válsz.
- A hála kulcsa: Valahányszor hálás vagy valamiért, szeretet adsz.
- Légy hálás mindenért, amit az élettől kaptál (múlt). Légy hálás mindenért, amit az élettől kapsz (jelen). Légy hálás azért, amit akarsz az élettől, éppen úgy, mintha már megkaptad volna (jövő).
- A hála, amit érzel, mindent megsokszoroz majd az életedben.
- A hála a híd, amin keresztül eljuthatsz a negatív érzésektől a szeretet erejének táplálásához.
- Ha be akarod vetni a hála erejét, gyakorold. Bármi jó történik veled a nap folyamán, köszönd meg. Mindegy milyen apróság adj hálát érte.
- Minél több hálát érzel, annál több szeretetet adsz – és minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz.
- Minden ráérős pillanat egy lehetőség, hogy hálát adj, és megsokszorozd az életedben azokat a dolgokat, amiket szeretsz.
- A játék kulcsa: Amikor játszol, igazán jól érzed magad, és igazán jó körülmények bukkannak fel az életedben. A komolyság komoly körülményeket vonz.
- Az élet azért van, hogy élvezd!
- A vonzás törvénye nem tudja, és nem is akarja tudni, hogy épp játszol, vagy valóságos dologra gondolsz. Amit a képzeleted és az érzéseid által adsz, valóra válik!
- Bármit is szeretnél, használd a képzelőerődet, vess be minden eszközt, találj ki játékokat, és játssz!
- Tegyél úgy, mintha! Mindent, amit elképzelsz és átérzel, ki is sugárzol, tehát a vonzás törvénye szerint vissza kell térnie hozzád.
- Ha némi késéssel kapd meg, amire vágysz, annak egyedül az az oka, hogy neked időbe telik, mire ugyanarra az érzésfrekvenciára kerülsz, mint vágyad tárgya.
- Amikor valóban örülsz valaminek, ami történt, és csodásan érzed magad, használd fel ezt az energiát arra, hogy elképzeled az álmod.
Amikor valaki megnyeri a lottó ötöst, a vonzás törvényét működteti. Úgy kell beszélni róla, hogy amikor megnyerem a lottó ötöst, és meg kell tervezni, mit tennél vele. És meg is nyeri. Ha nem táplálsz kellemes érzést a pénzzel kapcsolatban eltaszítod magadtól. A szeretet által ragad meg nálad a pénz. Szeretetet kell adni és jó érzéseket kell táplálni a pénzzel kapcsolatban, hogy magadhoz vonzd és meg is tartsd. Reménytelen helyzet nem létezik.
Azt kell elérned, hogy amikor befizeted a számláidat, jól érezd magad. Sose fizess rossz hangulatban. Mondj köszönetet a vállalatnak, akinek a számláját fizeted, adj hálát nekik, mert az ő általuk biztosított energiát (vagy bármit) használtad addig, és ezzel jobbá tette az életedet. Írd rá a kifizetett számlára „Köszönöm, fizetve”. Amikor megkapod a fizetésedet, adj hálát érte és köszönd meg. Mindig, amikor pénz áll a házhoz légy hálás érte. A hála a nagy szorzó! A pénz első fele a pozitív fele. Mindig így tartsd a pénztárcádban és így fizess vele.
- A szeretet mozgatja a világ összes pénzét és bárki, aki szeretetet ad azáltal, hogy jól érzi magát, pénz-mágnesként viselkedik.
- Ha elegendő pénzed van, pozitív érzéseket táplálsz iránta. Ha nincs elegendő, meglehetősen rossz a viszonyod vele.
- A szeretet a vonzerő, ami elhozza neked a pénzt és egyben ez az ami garantálja, hogy nálad is maradjon!
- Érd el valahogy, hogy amikor befizeted a számláidat, jól érezd magad. Képzeld azt, hogy számláid valójában csekkek, amelyeken neked küldenek pénzt, vagy vesd be a hála erejét, és köszönd meg a vállalatnak a szolgáltatást.
- Mindig, amikor pénz áll a házhoz – bármilyen kis összegről van szó-, légy hálás érte! Ne feledd, hogy a hála a nagy szorzó!
- Érezz szeretetet, amikor fizetsz valamiért, ahelyett, hogy rosszul lennél, amiért fogyott a pénzed. Ez dönti el ugyanis, hogy a jövőben dúskálni fogsz a pénzben, vagy folyamatos anyagi gondokkal küzdesz.
- A papírpénzek segíthetnek, hogy felidézd a pénzzel kapcsolatos jó érzéseket. Gondold azt, hogy a bankjegyek eleje a pozitív oldal, ami a sok pénzt jelképezi. Minden alkalommal, amikor pénz kerül a kezedbe, tudatosan fordítsd úgy, hogy az eleje legyen feléd.
- ha jó érzéseket táplálsz a sikerrel kapcsolatban – bárkinek a sikeréről van szó – a siker hozzád is beköszönt, és ott is ragad!
- Figyelj oda, hogy amit adsz, ugyanolyan értékes legyen, mint amit profit vagy fizetés képében kapsz. Ha több értéket adsz, mint amennyit az általad kapott pénz jelent, üzleted vagy a karriered szárnyalni kezd.
- A pénz csupán eszköz, hogy mindazt megtapasztalhasd az életben, amit szeretsz. A szeretet vonzereje végtelen módon képes elhozni neked, amit akarsz, és ezek közül csupán az egyikben játszik szerepet közvetítőeszközként a pénz.
- Képzeld el, hogy együtt vagy azzal, amit szeretsz, azt teszed, amit szeretsz és birtokolod, amit szeretsz, mert így sokkal mélyebben át tudod érezni a szeretetet, mint ha kizárólag a pénzre gondolnál.
- Az élet szépsége abban rejlik, hogy ha a szeretetet teszed meg irányító hatalomnak, minden pénz, amire egy teljes élethez szükséged van, hozzád áramlik.
- Vagy szeretetet adsz minden egyes embernek, akivel kapcsolatba kerülsz, vagy nem. És amit adsz, azt fogod visszakapni.
- Adj szeretetet másoknak kedvesség, bátorítás, támogatás, hála vagy bármilyen jó érzés formájában és az megsokszorozva tér vissza hozzád, életed minden területén.
- Kapcsolataidban mindig a szeretnivaló dolgokat keresd a negatívumok helyett. Ha így teszel, úgy tűnik majd, mintha a másik ember döbbenetes változáson ment volna keresztül.
- Ha meg akarsz valakit változtatni, ha azt hiszed te tudod, mi a jó egy másik embernek, ha úgy gondolod, hogy neked van igazad, a másik pedig téved, az nem szeretet!
- Kritizálni, hibáztatni, panaszkodni, zsörtölődni, gáncsoskodni és megjegyzéseket tenni nem szeretet!
- Először neked kell boldognak lenned, hogy megkapd mások boldog változatát!
- A szeretet ereje egy sor személyi edzőt rendel ki melléd, hétköznapi emberek képében, akik mind arra tanítanak, hogy szeretetet adj!
- Bármit magadra ragaszthatsz, amit szeretsz vagy akarsz, ha keresed másokban ezeket a dolgokat, és teljes szíveddel igent mondasz rájuk!
- Amikor negatív dolgokat mondasz vagy hallasz, közben nem lehetnek jó érzéseid!
- Az élet minden embert és körülményt azért kínál fel neked, hogy kiválaszthasd, mit szeretsz és mit nem. amikor reagálsz valamire, ahhoz mindig érzések fűződnek, és ezáltal ki is választod az adott dolgot!
- Amíg rossz érzéseid vannak, egyetlen nemkívánatos helyzeten sem leszel képes változtatni. Ha negatívan reagálsz a rossz érzések felnagyítják és megsokszorozzák ezt a negativitást.
- Amikor fantasztikusan érzed magad, mágneses meződ ereje védőpajzsként vesz körül, és semmiféle negativitás nem hatolhat át rajta.
- Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mint ha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtasd meg az érzéseidet, és a helyzet is megváltozik!
- Minél több szeretetet adsz és minél jobban érzed magad, mágneses meződ annál erősebb és kiterjedtebb lesz, és mindent és mindenkit hozzád vonz, amit és akit szeretsz!
Ha valamilyen betegséget találnak nálad ne engedd se az elméd, se a szíved által beférkőzni a gondolataidba. Szeretettel gondolj az egészséges testedre és adj hálát az egészségedért minden nap. Csak adj szeretetet és tartsd magad egészségesnek. A szeretet ereje elűzi a negatívitást a testedből.
„Ahogy növekszik benned a szeretet, úgy növekszik a szépség is, mert a lélek szépségét a szeretet adja.”
Minél boldogabb vagy, annál gyönyörűbb leszel. Lásd magadban a szépet!
Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Ha képes vagy rá, ne határold be magadnak, hogy meddig élhetsz. Érezd magad fiatalnak és ne annyinak, amennyi vagy. Ez egy program, amit a testedbe tápláltál. Bármikor felülírhatod a testünknek adott parancsokat, ha változtatunk a helyzeten. A szeretet segítségével lehet megcsinálni. Ha szeretetet adsz, ha jól érzed magad a szeretet minden negativitást eloszlat az ártalmas hiedelmeket is. Minden csoda a szeretet műve. Csodák akkor történnek, ha elfordulunk a rossztól és a szeretetre összpontosítunk. Ha egész életedben pesszimista voltál, akkor sem késő változtatni rajta.
„Mindig a szervek tökéletes képe lebegjen előtted, és a betegség árnya sem vetülhet rád.”
„Amennyire csak tudod, gátold meg az elmédet abban, hogy a betegségeddel foglalkozzon. Gondolj az erőre és magadhoz vonzod. Gondolj az egészségre és a tiéd lesz.”
- Amit hiedelmeiden és erős érzéseiden keresztül folyamatosan adsz a testednek, azt is kell visszakapnod a testedtől. Érzéseid tested minden szervét, minden sejtjét átitatják.
- Egy egész birodalom uralkodója vagy, és sejtjeid a leghűségesebb alattvalóid, akik vakon szolgálnak téged. Bármit érzel, bármit gondolsz, az válik birodalmad törvényévé – a testedben uralkodó törvénnyé.
- Ha rosszul érzed magad, a testedben áramló, egészséget adó energia elapad. És ugyanígy, ha bármilyen okból szeretetet érzel – mert süt a nap, új házba költöztél, örülsz egy barátodnak vagy egy előléptetésnek -, sejtjeid fürdőzhetnek az éltető energiában.
- A hála a nagy szorzó, minden nap adj hát hálát azért, hogy egészséges vagy.
- Teljes szívedből köszönd meg mindazt, amit szeretsz a testedben, és lépj túl azokon a dolgokon, amiket nem.
- A gyógyulás érdekében mindössze annyit kell tenned, hogy az idő több mint ötven százalékában szeretetet adsz. Csupán 51 százalék kell, és a betegség egészségre vált.
- Ha valamilyen betegséget állapítanak meg nálad, tegyél meg mindent, hogy ne tekintsd magadénak a kórt, se gondolatban, se szóban. Csak adj szeretetet és tartsd magad egészségesnek.
- Adj szeretetet a tökéletes testsúlyért vagy egy szerv tökéletes egészsége érdekében, képzeld el, hogy megkapod, és közben légy nagyon hálás mindazért amid van!
- Ha úgy gondolod, hogy tested a korral hanyatlásnak indul, ezt a hitet sugárzod kifelé, a vonzás törvénye szerint pedig ennek megfelelő körülményeket kell visszakapnod.
- Érezd magad fiatalnak, és ne annyinak, amennyi vagy.
- A tested olyanná válik, amilyenné akarod, ha a szeretet és a hála érzését sugárzod magadból.
Mindnyájunkban ott rejtőzik az erő, hogy elérjük a boldogságot, a jót és mindent, amire szükségünk van az életben. Az erő bennünk van és ez az erő határtalan.”
Mindennek frekvenciája van: ételnek, italnak, madaraknak, fáknak, színeknek, tárgyaknak, eseményeknek, betegségeknek, pénznek. Amit érzel az hoz el mindent az életedbe. Mindent, ami a tiédhez hasonló frekvencián rezeg. Ha boldog vagy és boldogságod tartós, olyan embereket és körülményeket vonzol az életedbe, mely boldogságot okoz.
Az élet varázslatos! Ami nap mint nap veled történik, sokkal több, mint bármelyik film, csak figyelmesen kell nézned. Ha félálomban jársz kelsz, elszalasztod az üzeneteket, amelyek folyamatosan jelzik neked az utat az életedben. Az élet kommunikál veled. Minden dolognak meg van a saját frekvenciája és ha valami belép az életedbe, az azt jelenti, hogy azonos frekvencián vagytok , mindent te vonzottál magadhoz. Az élet csodálatos. Minden reggel, amikor felkelek, hálát adok az életemért, mindenért és mindenkiért amim és akim van. Szeretetet adok a világnak. Ezután elképzelem a napomat, látom hogy minden jól megy és közben szeretetet érzek. Amikor az utcán sétálok éberen figyelem az embereket. Minden ember felé szeretetet küldök a mosoly által. Ha beülök az autóba, mindig elképzelem, hogy épségben hazaérek és ezt megköszönöm. Mindig kérdezek és megköszönöm a választ. Melyik utat válasszam? Megvettem e mindent? Ha éber és tudatos vagy a válasz mindig megérkezik valamilyen formában. Mindenért hálás vagyok. Szeretetet kell adni mindenért, amit kapsz, és a szeretet ereje megsokszorozza azt.
„A zsúfoltságban találd meg az egyszerűséget, a disszonanciában találd meg a harmóniát, a lehetőségek a nehézségekben rejlenek.”
Ha elmédet a részletekkel terheled, az apróságok elvonják a figyelmedet a lényeges dolgokról. Ha helyet csinálsz az elmédben, az apró dolgokról megfeledkezel, akkor fognak az igazán fontos dolgok beáramolni az életedbe. Ha valaki árt a másiknak, egészen biztosan vissza fogja kapni azt. A vonzás törvénye annak megfelelően reagál.
A szeretet erejének nincs ellentettje. Nem létezik más hatalom rajta kívül. Minden negatív dolog a világban a szeretet hiányának megtestesülése.
- Mindennek van frekvenciája – mindennek! És amit érzel, az hoz el mindent az életedbe – mindent, ami a tiédhez hasonló frekvencián rezeg.
- Az élet rád reagál. Az élet kommunikál veled. Minden, amit látsz – minden jel, szín ember és tárgy – minden, amit hallasz, minden körülmény és esemény a te frekvenciádon osztozik.
- Ha boldog vagy, és ez a boldogság tartósnak bizonyul, csak olyan emberek, körülmények és események kaphatnak teret az életedben, akik és amelyek boldogságot okoznak.
- Az életben nincsenek balesetek vagy véletlen egybeesések – minden egybeesés sorsszerű -, mert mindennek frekvenciája van. Így működik az élet és a világegyetem fizikája.
- Gondolj valamire, amit szeretsz – ez lesz számodra a szeretet erejének jelképe. Ha a jövőben bármikor meglátod vagy meghallod ezt a szimbólumot, tudni fogod, hogy a szeretet ereje veled van.
- Bármit teszel, mindig küldd előre a szeretet erejét. Reggel képzeld el, hogy napközben minden jól megy, és érezz magadban annyi szeretetet, amennyit csak tudsz, mielőtt nekifognál valaminek!
- Tegyél föl kérdéseket nap mint nap. Amikor kérdezel, egy kérdést adsz, és meg kell kapnod a választ!
- Ha táplálod magadban a szeretetet, számíthatsz rá, hogy mindenben segítségedre lesz az életben. Személyi asszisztensed, pénztárnokod, személyi edződ párkapcsolati tanácsadód lesz.
- Ha elmédet a részletekkel terheled, az apróságok elvonják figyelmedet a lényegről, és a mélybe húznak. Egyszerűsíts az életeden és ne szentelj túl nagy figyelmet nekik. Gondolj csak bele mit számítanak?
- A szeretet erejének nincs ellentettje. a világon egyetlen erő van, a szeretet. Minden negatív dolog, amit a világban látsz, a szeretet hiányának megtestesülése.
Az életed célja az öröm és a legnagyobb öröm, adni. Ha nem adsz, örökké a túlélésért fogsz küzdeni. Az élet legnagyobb öröme adni és egy valamid van, amit adhatsz, a szereteted. A szereteted az örömöd, a hálád, ezek az igazi örök kincseid az életben. Add a legjobbat magadból, add a szereteted mert ez mágnesként vonzza magához mindent, ami jó az életben. Az univerzum leghatalmasabb ereje rejlik benned. Vele biztosan csodálatos lesz az életed.
Az erő benned van!!!
- Mindig is léteztél, és örökké létezni fogsz, mert a teremtés része vagy.
- Te, az összes ember, akit ismersz, és aki valaha élt, mi mindannyian végtelen lények vagyunk!
- A mennyországot úgy hozhatod le a Földre, ha azon a frekvencián éled az életed, ahol valódi lényed is tartózkodik –a tiszta szeretet és az öröm frekvenciáján.
- Adni a legnagyobb öröm a világon, mert ha nem adsz, örökké a túlélésért fogsz küzdeni.
- A szereteted, az örömöd, a pozitivitásod, a lelkesedésed, a hálád és a szenvedélyed – ezek az igazi és örök kincseid az életben. A világ összes gazdagsága meg sem közelítheti a teremtés eme felbecsülhetetlen értékű ajándékát: a benned izzó szeretetet!
- Add a szereteted, mert ez mágnesként vonz magához mindent, ami jó az életben.
- Amíg itt vagy, mindig, amikor a pozitívat választod, a jó érzéseket választod, adsz ebből a szeretetből a világnak, és segítesz, hogy felragyogjon.

Hozzászólások4wegdsv

20180713xiaoke
coach outlet online
malone souliers
ugg boots clearance
mulberry bags
christian louboutin sale
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
under armour outlet
oakley sunglasses wholesale
kate spade handbags
freshjive clothing
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
harden vol 2
fingerlings monkey
air max 2018
michael kors outlet clearance
alexander mcqueen shoes
broncos jerseys
canada goose jackets
christian louboutin
pandora outlet
jordan shoes
air jordan shoes
brequet wathes
canada goose outlet sale
kate spade outlet store
oakley sunglasses wholesale
ugg boots
pandora jewelry
coach outlet store online
ugg boots clearance
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose
polo ralph lauren outlet
givenchy handbags
michael kors uk
jordan 32
pandora charms sale clearance
michael kors outlet online
coach factory outlet
jordan shoes
coach factory outlet
fendi handbags
canada goose outlet store
polo ralph lauren factory store
ralph lauren
ugg outlet online
kate spade new york
true religion jeans
pandora outlet
coach outlet store
coach outlet
cheap jordan shoes
michael kors outlet store
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet online
michael kors uk
manolo blahnik
tory burch outlet store
kevin durant shoes
jordan shoes
nike outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
adidas soccer shoes
ugg boots outlet
coach factory outlet
ugg boots clearance
canada goose
uggs canada
cheap ugg boots
michael kors outlet
coach outlet store online
calvin klein jeans
polo ralph lauren outlet online
kd 9
michael kors outlet
air jordan retro
michael kors handbags
pandora jewelry
kate spade handbags
coach outlet store
miu miu outlet
air jordan shoes
christian louboutin
nfl jersey wholesale
moncler
longchamp pas cher
ugg outlet online
coach outlet online
uggs outlet
canada goose outlet store
longchamp outlet online
canada goose jackets for women
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
longchamp solde
coach factory outlet
barbour jackets outlet
coach factory outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
ralph lauren polo outlet
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet store
ugg boots
huf clothing
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
pandora jewelry
ugg boots clearance
swarovski crystal
coach outlet online coach factory outlet
jerseys wholesale
champion clothing
baltimore ravens jersey
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin sale
michael kors outlet clearance
kate spade new york
polo ralph lauren outlet
jordan shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
ray ban sunglasses sale
kate spade new york
polo ralph lauren shirts
pandora charms sale clearance
denver broncos jersey
ugg boots
kate spade outlet online
polo ralph lauren
jordan shoes
chloe outlet
nike nba jerseys
canada goose outlet store
polo ralph lauren outlet
canada goose
canada goose jackets
nike outlet store
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
ralph lauren polo shirts
ugg boots on sale
burberry outlet stores
furla handbags
coach outlet store online
kate spade purses
canada goose jackets clearance
nike shoes on sale
air jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
jordan shoes
fitflops sandals
jordan shoes
canada goose
coach factory outlet online
air max 90
pandora jewelry
lacoste outlet
belstaff jackets
canada goose
balenciaga sandals
adidas outlet store
supreme shirts
jimmy choo shoes
uggs outlet online
uggs outlet online
tory burch outlet store
supreme clothing
coach outlet store online
canada goose outlet store
canada goose outlet online
christian louboutin
harry winston jewelry
cheap jordan shoes
canada goose outlet
ray ban sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
ugg boots
polo ralph lauren shirts
off white outlet
coach outlet store
ralph lauren polo
fitflops shoes
cheap jordan shoes
oakley sunglasses sale
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
49ers jerseys
michael kors outlet clearance
ugg outlet
cheap jordan shoes
ugg boots clearance
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
air max 1
cheap jordan shoes
gentle monster sunglasses
pandora outlet
ugg outlet
polo pas cher
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
pandora charms
audemars piguet watches
pandora outlet
air jordan shoes
supreme clothing uk
canada goose outlet store
polo outlet online store
lacoste pas cher
michael kors outlet clearance
chopard jewelry
christian louboutin sale
tory burch outlet online
longchamp pas cher
coach outlet
cheap jordan shoes
dsquared2 jeans
canada goose outlet store
bape clothing
isabel marant outlet
ralph lauren outlet online
michael kors handbags
michael kors outlet clearance
kate spade new york
christian louboutin
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin
canada goose outlet
ugg boots outlet
canada goose outlet
bcbg dresses
brequet wathes
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet stores
coach factory outlet
christian louboutin sale
canada goose uk
kate spade
true religion outlet store
ugg boots for women
pandora charms outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
coach factory outlet
kate spade purses
alife clothing
pandora jewelry outlet
ralph lauren
carrera sunglasses
san antonio spurs jersey
polo ralph lauren
canada goose uk
diesel jeans
coach factory outlet
james harden jerseys
ralph lauren outlet
air jordan shoes
coach outlet store online
broncos jersey
pandora charms
light up shoes
nba jerseys wholesale
air max 97
swarovski jewellery
true religion jeans sale
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
canada goose jackets sale
michael kors outlet online
kate spade outlet store
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet online
longchamp pliage
nike revolution
coach outlet store
ugg outlet
kate spade outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach handbags online outlet
fossil watches
ralph lauren outlet
isabel marant shoes
jordan shoes
ugg boots on sale 70% off
cheap air jordans
ray-ban sunglasses
nike pegasus
polo ralph lauren shirts
tory burch handbags
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap air jordans
uggs outlet online
canada goose outlet online
polo outlet
coach factory outlet online
christian louboutin
kyrie 4
basketball sneakers
kate spade handbags
coach outlet store online
coach factory outlet
cheap air jordans
true religion jeans sale
michael kors outlet
pandora jewelry
jordan shoes
cheap jordans
suicoke sandals
canada goose jackets
guess factory
coach outlet store online
kate spade
michael kors outlet clearance
cheap jordans
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
moncler outlet
coach factory outlet
nhl jerseys wholesale
coach outlet store online
true religion outlet store
hermes online
gucci outlet online
cheap jordans
chloe sunglassess
michael kors uk
polo ralph lauren outlet online
michael kors online
polo ralph lauren shirts
nfl jerseys
pandora jewelry
nhl jerseys for sale
g-star jeans
air jordan shoes
coach outlet store online
true religion jeans for men
canada goose jackets
uggs outlet
air max 90
ralph lauren
uggs outlet online
ugg outlet store
air jordan shoes
coach outlet online
ralph lauren outlet
michael kors outlet online
cheap jordans
kate spade
michael kors outlet online
bulgari jewelry
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
balmain jeans
prada shoes on sale
kate spade sale
christian louboutin
pandora charms
nike trainers
ugg boots
canada goose outlet online
michael kors bags
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts clothing
nike outlet online
cheap uggs
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets outlet
swarovski crystal
canada goose outlet online
canada goose coats
cheap oakley sunglasses
chrome hearts sunglasses
cheap ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
polo ralph lauren outlet
coach factory outlet
pandora outlet
canada goose jackets
coach outlet store online
mbt shoes outlet
kd 10 elite
michael kors factory outlet
coach factory outlet
air jordan shoes
houston texans jersey
moncler coats
ugg boots
coach factory outlet
mac outlet
christian louboutin
adidas outlet store
cheap jordan shoes
canada goose
coach factory outlet
ugg boots on sale
polo ralph lauren
bally shoes
adidas shoes
ralph lauren outlet
ugg boots
jerseys from china
polo ralph lauren outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
adidas crazy
adidas shoes
burberry outlet sale online
a bathing ape
kate spade purses
cheap ugg boots
polo ralph lauren outlet
basketball jerseys
kate spade handbags
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
colts jersey
kevin durant jerseys
nike factory shoes
10 deep clothing
nike shoes on sale
ray ban outlet
air more uptempo
ugg outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade handbags
cheap michael kors handbags
cheap oakley sunglasses
karen millen dresses
ugg boots
arcteryx jacket
pandora jewelry
givenchy jewelry
nfl jerseys wholesale
kate spade
coach factory outlet
tory burch sandals
michael kors
cheap ugg boots
uggs outlet
michael kors outlet clearance
armani exchange
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
barbour mens jackets
mlb jerseys wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
cheap air jordans
tag heuer watches
cheap air jordans
polo ralph lauren outlet online
moncler coats
jimmy choo sunglasses
canada goose outlet store
stuart weitzman shoes
golden state warriors jersey
coach outlet
uggs on sale
michael kors outlet clearance
kate spade purses
pandora outlet
canada goose outlet online
kate spade handbags
coach outlet canada
polo outlet
louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren
ralph lauren factory store
air jordan shoesAz erő

Kérdésem, hogy elektronikusan megtalálható-e Rhonda Byrne Az erő című könyve? Köszönettel venném, ha valaki tudna segíteniKöszönet és hála

Én is köszönöm, hogy ezt megírtad, és azt Loriannak, hogy létrehozta, és megálmodásból fizikaiba helyezte ezeket a szépséges erőre inspiráló dolgokat!
A reggel csodás, köszönet Teremtőnknek, hogy megélhettem, az ágyamnak mely pihenő feltöltődésemet szolgálja, magamnak, hogy emelkedett és hálatelt szívet tudhatok magamban, a napnak, hogy mindennap felragyog újra és újra, drága, szeretett Földünknek, amely ringat és hord minket :)Köszönöm

Köszönöm nektek ezt az író olvasó író író író találkozót!:)Youtube-ról

Herkulesfürdői emlék: http://www.youtube.com/watch?v=iM1bCjY-4tI&feature=related
SzééééppppKedves Lorian :) Én le és átírtam magamnak :) Köszönöm!

Kijelentem, hogy: Az Erő velem van.

Tudom, hogy Csodálatos életre születtem. Arra, hogy mindenem meglegyen, amit szeretnék és amire vágyom. Arra születtem, hogy valóra váltsam álmaimat.
Amikor reggelente felkelek, a szívem csordultig telik hálámmal és a boldog izgalommal. Nevetek és örvendezek, mert tudom, boldognak születtem.

Az erő, amiből minden jó és pozitív dolog származik nem más, mint a szeretet.
Ha választanom kell, hogy szeretek és a pozitív erőt táplálom, ezt teszem.
Hiszen tudom, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, amit adok, azt kapom vissza.
Azt gondolom és érzem is, hogy „az élet igazán jó és kegyes hozzám, és olyan körülményeket és embereket vonzok magamhoz, amik és akik jobbá teszik életed.

Sugározom a pozitív gondolatokat a pénzzel kapcsolatban és pénzmágnesként visszakapom. Pozitív gondolataim sugárzásával megváltoztathatom egész életemet.
Tudom, hogy a gondolataim akkor pozitívak, ha arról szólnak, amit akarok és amit szeretek, vagy épp szeretnék!
Érzem a szeretetet, táplálom ezt az erőt magamban és magam körül, mindenkiben!

Tudom, hogy ez a kijelentés erősít: Szeress, mert amikor szeretsz a világegyetem leghatalmasabb erejét használod!
Minden jó érzés forrása a szeretet. Minél jobban érzem magam, amikor örülök, annál több szeretetet adok- és kapok. A jó érzések azt jelentik, hogy valóban jól érzem magam és ezek az igazán jó érzések hozzák el számomra az igazán jó életet.
Felidézek magamban olyan dolgokat, melyektől jobbá válik közérzetem: dolgokat, amiket szeretek: családomat, kiskutyámat, Popejt, virágokat, egy szép képet, otthonomat és addig sorolom magamban ezeket, amíg csodálatosan érzem magam.
Mindenkinek adok szeretetemből, és a jó érzéseim révén, minden, amire vágyom, megjelenik életemben.
Először boldognak kell lennem, boldogságot kell adnom, hogy boldogságot kapjak, ezt is megértettem. Érzéseidet én irányítom, a szeretetemet én irányítom, a szeretetem ereje pedig mindent visszajuttat hozzám, amit csak adok.

Minden jó érzés forrása a szeretet. Erősítem hát magamban a jó érzéseket azáltal, hogy olyan dolgokra gondolok, amiket szeretek és éppen szeretnék! Szótáramban az olyan szavak, mint a szörnyű, a borzasztó, a rettenetes, a gusztustalan, undorító, kigyomlálom. Helyette a fantasztikus, csodálatos, elképesztő, nagyszerű, varázslatos szavakat tettem és ezeket mondom minden alkalomkor.
Bármit megkaphatok, tudom, amit csak akarok, amire vágyok, csak egy hullámhosszra kell kerülnöm a szeretettel.

Alap szabály: minden, amit mások életébe küldünk, sajátunkba köszön vissza.

- A szeretet sosem gyenge, erőtlen vagy puhány. A szeretet maga az élet pozitív ereje. A szeretet az oka, minden pozitív és jó dolognak az életben.
- Minden, ami lenni szeretnél, amit tenni szeretnél vagy el szeretnél érni, a szeretetből táplálkozik.
- A szeretet pozitív ereje képes bármilyen jót létrehozni, gyarapítja a jó dolgokat, és megváltoztathat bármilyen negatív dolgot az életedben.
- Választanod kell, hogy szeretsz és a pozitív erőt táplálod, vagy nem. És akár tudatosul benned, akár nem, életed minden egyes napján életed minden egyes pillanatában meghozod ezt a döntést.
- A vonzás törvénye egyenlő a szeretet törvényével, és a te életedet is ez a törvény irányítja.
- Bármit is adsz önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. Adj valami pozitivat és pozitív dolgot kapsz vissza.
- Az élet nem egyszerűen megtörténik veled – minden egyes dolgot annak megfelelően kapsz, hogy te mit adtál.
- Gondolataid és érzéseid, akár jók, akár rosszak, olyan automatikusan és pontosan térnek vissza hozzád, mint a visszhang.
- Azok az emberek, akiknek nagyszerű az életük, többet gondolnak arra, amit szeretnek, és gyakrabban is beszélnek róla, mint arról, amit nem szeretnek!
- Mindig a napi jó hírekről beszélj. Arról beszélj, amit szeretsz. És vonzd magadhoz, amit szeretsz.
- Rendelkezésedre áll a határtalan képesség, hogy arra gondolj és arról beszélj, amit szeretsz, vagyis egy határtalan képesség arra, hogy csupa jó dolgot teremts az életedben!
- Szeress, mert amikor szeretsz, a világegyetem leghatalmasabb erejét használod.
Ha úgy kezded a napodat, hogy boldog vagy és megőrzöd magadban ezt a boldogságot, nagyszerű nap vár rád. Egy jó érzésekkel eltöltött nap nemcsak az adott napot változtatja meg, hanem a holnapodat és az egész életedet is. Élj a mában! Ne a tegnapban, ne a holnapban! Csakis a mában! Éld át minden pillanatodat, ne add ki őket a holnap számára.
- Minden másnál fontosabb, hogyan érzed magad minden egyes pillanatban, mert ahogy most érzed magad, az teremti meg jövőbeli életed.
- Érzéseid adják gondolataid és szavaid erejét. Minden attól függ, hogyan érzed magad!
- Minden jó érzés forrása a szeretet! A rossz érzések pedig egytől egyig a szeretet hiányából fakadnak.
- Minden jó érzés a szeretet erejével egyesít téged, mert a szeretet minden jó érzés forrása.
- Erősítsd magadban a jó érzéseket azáltal, hogy olyan dolgokra gondolsz, amiket szeretsz. Idézd fel magadban őket egymás után megállás nélkül, amíg csodálatosan nem érzed magad.
- Ahogyan az egyes életterületekkel kapcsolatban érzel, az pontosan tükrözi, mit adtál az adott területen.
- Az élet nem csupán megtörténik veled – az élet reagál rád. Az élet a te hívásodra történik! Minden területén, minden egyes dolgot te hívsz magadhoz, azáltal, amit adsz.
- A jó érzéseknek végtelen számú szintjük van, ez pedig azt jelenti, hogy a jó életnek, amit magadnak teremthetsz, nincs felső korlátja.
- Minden, amire vágysz, téged akar! A bankók téged akarnak. Az egészség téged akar. A boldogság téged akar.
- Nem kell küzdened és gürcölnöd, hogy megváltoztasd az életkörülményeidet – csak adj szeretetet a jó érzések révén, és minden, amire vágy, megjelenik az életedben!
- Először neked kell jó érzéseket sugároznod. Boldognak kell lenned, boldogságot kell adnod, hogy boldogságot kapj! Mindent, amit kapni szeretnél az életben, előbb neked kell odaadnod!
- A világegyetemben minden mágneses, és minden rendelkezik egyfajta mágneses frekvenciával.
- Bárhogyan is érzed magad, akár jól, akár rosszul, az határozza meg a frekvenciádat és mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, eseményeket és körülményeket, akik és amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek!
- Bármikor megváltoztathatod a frekvenciádat, ha megváltoztatod az érzéseidet és ezzel együtt minden más is megváltozik körülötted, hiszen egy másik frekvenciára váltasz.
- Ha valami rossz történik az életedben, képes vagy változtatni rajta. Sosincs túl késő, hiszen az érzéseidet mindig megváltoztathatod. Sok ember robotpilóta üzemmódba kapcsolta az érzéseit, ezért azok megmaradnak a történésekre adott puszta reakciók szintjén. Nem értik, hogy a történések oka valójában az érzéseikben rejlik.
- Ha valamit meg akarsz változtatni az életedben – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról vagy bármilyen más témáról - , az érzéseiden kell változtatnod!
- Neheztelés, kritika, elégedetlenkedés – ezek mind a negativitás megnyilvánulási formái. És mind megannyi küzdelem forrása!
- Húzd ki a szótáradból az olyan szavakat, mint amilyen a szörnyű, a borzasztó, a rettenetes, a gusztustalan és az undorító! Inkább olyanokat használj, mint a fantasztikus, a csodás, az elképesztő, a nagyszerű vagy a varázslatos!
- Ha épp csak 51 százalékban sugárzol pozitív gondolatokat és érzéseket a külvilág felé, máris átbillentetted az életed mérlegét!
- Minden egyes nap lehetőséget teremt egy új életre, hiszen minden egyes napon életed válaszútján állsz. És bármelyik nap megváltoztathatod a jövőt – azáltal, ahogy érzel.

A teremtés, folyamat: képzeld el, érezd át, fogadd el!
Vedd körbe magad olyan tárgyakkal, ruhákkal, képekkel, amik segítenek elképzelni és átérezni vágyad. Használd érzékeidet: érezd a bőrödön az érintést, kóstold, szagold, halld a hangját. Az élet mindent azért kínál fel neked, hogy te válaszd ki, amit szeretsz. Ha valakinek van valamije, amire te is vágysz, örülj neki, mintha a tiéd lenne, mert így magadhoz fogod ugyanazt a dolgot vonzani és te is birtokolni fogod.

Fordulj el azoktól a dolgoktól, amiket nem szeretsz és ne táplálj irántuk semmi érzést.
Mondj igent ha olyat látsz, amit szeretsz.
Képzeleted sokkal valóságosabb, mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel.

Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet. Fogj bele életed csodálatos történetébe és a vonzás törvénye garantálja, hogy meg is kapod. Szeress bele az életbe, engedd szabadjára magadban ezt az erőt és megállíthatatlan, legyőzhetetlen leszel. Az életbe úgy szerethetsz bele, hogy imádsz mindent, ami vele kapcsolatos. Bármit teszel a nap folyamán keresd azokat a dolgokat, amiket szeretsz: üzletek, kávézók, autók, éttermek. Kutass fel minden szeretni való dolgot az életben: madarakat, fákat, virágokat, illatokat, színeket. Nézd, hallgasd amit szeretsz és beszélj róla.
- Ahhoz, hogy tápláld az életedben a szeretet erejét, és elérd, amit akarsz, vagy megváltoztasd, amit nem akarsz, a teremtő folyamatot kell használnod. Ez mindig ugyanaz: Képzeld el. Érezd át. Fogadd el.
- A képzeleted összekapcsol azzal, amit szeretnél. A vágyad és az érzéseid megteremtik a vonzást, a mágneses erőt, ami hozzád húzza vágyad tárgyát.
- Képzeld el magad vágyad tárgyával, és közben érezd át a szeretetet, amit iránta táplálsz.
- Teljes szívedből vágynod kell arra, amit akarsz, mert a vágy a szeretet érzése, neked pedig szeretetet kell adnod, hogy megkapd, amit szeretnél!
- Amikor elképzelsz valami pozitív dolgot, amit akarsz és amit szeretsz, a szeretet erejét táplálod. Szabadulj meg fantáziád béklyóitól, és bármit akarsz, képzeld el a legcsodálatosabbat és a legjobbat, amit csak tudsz!
- Bármi, amire vágysz és amit el tudsz képzelni – már létezik! Mindegy, miről van szó, ha képes vagy arra, hogy elképzeld, akkor már létezik a teremtésben.
- Szóban és gondolatban is használd minél gyakrabban a „képzeld el, hogy…” kifejezést, és a mondatot mindig fejezd be azzal, amire vágysz!
- Vess be minden eszközt. Vedd körbe magad olyan tárgyakkal, ruhákkal, képekkel, fotókkal és az adott témának megfelelő dolgokkal, amelyek segítenek elképzelni és átérezni, hogy már teljesült a vágyad.
- Érzékeid szintén eszközök. Használd hát mindegyiket, hogy valóban átérezd: amit akarsz, a tiéd. Érezd a bőrödön vágyad tárgyának érintését. Kóstold, szagold, halld a hangját!
- Amikor befejezed a teremtő folyamatot, átlépsz egy új világba, ahol már létezik az a dolog, amit akarsz, akkor is, ha előre még nem látható. És neked tudnod kell, hogy megkapod!
- Minden ember körül található egyfajta mágneses mező, és ez vele marad, akárhová megy.
- Az életben mindent a téged körülvevő mező mágnesessége révén vonzol magadhoz. Azt pedig mindig az érzéseid határozzák meg, hogy egy adott pillanatban a meződ pozitív vagy negatív!
- Minden egyes alkalommal, amikor az érzéseiddel, a szavaiddal vagy a tetteiddel szeretetet adsz, még több szeretetet pumpálsz a téged körülvevő mezőbe.
- Minél több szeretet összpontosul a mágneses meződben, annál nagyobb erővel vonzod majd magadhoz azokat a dolgokat, amiket szeretsz.
- Gondolj úgy vágyad tárgyára, mintha egy apró pont volna, mert a szeretet ereje számára még egy aprócska pontnál is kisebb!
- Nem kell a negatívat pozitívba fordítanod. Csupán annyit kell tenned, hogy szeretet sugárzol abba, amit akarsz, mert ha ezt megteremted, automatikusan a negativitás helyébe lép.
- Tölts naponta hét percet azzal, hogy elképzeled és átérzed, hogy amit akarsz, már a tiéd. Folytasd addig, amikor már teljes bizonyossággal tudod, hogy vágyad tárgya hozzád tartozik, akárcsak a neved.
- Az életben egyetlen erő létezik, ez pedig a szeretet ereje. Vagy jól érzed magad, mert tele vagy szeretettel, vagy rosszul érzed magad, mert nincs benned szeretet, de minden egyes érzésed a szeretet valamely fokát képviseli.
- Enyhíts úgy a rossz érzéseiden, hogy vadlovakként képzeled el őket, amelyekre néha felülsz. És ha egyszer felültél rájuk, le is tudsz szállni róluk! Bármikor úgy dönthetsz, hogy leszállsz egy lóról – éppolyan gyorsan, ahogyan felültél rá.
- Változtasd meg, amit adsz, és mindig, kivétel nélkül megváltozik az is, amit kapsz, mert így működik a vonzás törvénye. Ez a szeretet törvénye.

„Naponta százszor emlékeztetem magam arra, hogy belső és külső létezésem egyaránt más emberek munkájától függ, legyenek élők vagy holtak és hogy nekem is erőfeszítéseket kell tennem, hogy ugyanannyit adjak, mint amennyit kaptam és kapok folyamatosan.” Albert Einstein.
- Az élet mindent azért kínál fel neked, hogy te válaszd ki, amit szeretnél!
- Ha valakinek van valamije, amire te is vágysz, örülj neki, mintha a tiéd lenne. Ha jó érzéseket táplálsz valamivel kapcsolatban, amit egy másik ember birtokol, te is magadhoz vonzod ugyanazt a dolgot.
- Ha a vágyott dolgokat látod magad körül, az azt jelenti, hogy azonos frekvencián rezegsz velük!
- Az élet katalógusa sok olyan dolgot is tartalmaz, amit nem szeretsz. Ezeket ne válaszd ki azáltal, hogy rossz érzéseket táplálsz irántuk.
- Fordulj el azoktól a dolgoktól, amiket nem szeretsz, és ne táplálj irántuk semmiféle érzést. Mondj azonban igent, ha olyasmit látsz, amit szeretsz.
- A vonzás törvénye a te érzéseidre reagál! Csakis az számít neki, hogy te mit adsz. A vonzás törvénye valójában a te törvénye.
- Fordulj ítélkezően és kritikusan valaki felé, és magad fölött mondasz ítéletet. Adj szeretet és elismerést valakinek és magadat ismered el.
- Amikor az emberek hiányt látnak valahol, az egyszerűen a szeretet hiánya.
- Már most, a jelenlegi állapotodban is elég jó vagy. Ha úgy érzed, olyasmit tettél, ami nem volt helyes, tudd, hogy ráeszmélésed és elfogadásod a vonzás törvénye szempontjából felmentés.
- Hiedelmeid határozzák meg és alakítják világodat, akár igazak, akár nem.
- Képzeleted sokkal valóságosabb, mint a világ, amit magad körül látsz, mert a világ abból származik, amit képzelsz és hiszel! Amit igaznak képzelsz és annak érzel, az teremti meg az életedet.

- Bármilyen történetet mesélsz, jót vagy rosszat, ez válik majd életed történetévé. Fogj hát bele csodálatos életed történetébe, és a vonzás törvénye garantálja, hogy meg is kapod.

A hála az élet nagy szorzója! A hála egy szóval kezdődik: köszönöm! Ha köszönetet mondasz, azért amit eddig az élettől kaptál és kapsz, az megsokszorozza a jó dolgokat. Légy hálás azért, amit akarsz az életben úgy, mintha már megkaptad volna és a vonzás törvénye szerint meg is kapod.
A szeretet kulcsa: ha azt akarod, hogy az életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogyan még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe! Csak a szeretetet lásd, csak a szeretetet halld, csak a szeretetről beszélj és érezd a szeretetet teljes szívedből. Nincs határ, nincs plafon bármekkora szeretet érzésre képes vagy és ez a rengeteg szeretet mind ott rejlik benned. Szeretetből vagy.
Minden nap tudasd a vonzás törvényével, hogy mi mindent szeretsz. Ehhez ki kell választanod és át kell érezned, amit szeretnél. Ha szeretnéd jobban érezni magad gondolatban fusd át azon dolgok listáját, amiket szeretsz, imádsz. A te dolgod az, hogy minden nap annyi szeretetet ad , amennyit csak tudsz. Ha tudatosan erőfeszítéseket teszel, hogy nap mint nap észre vedd magad körül a szeretet lehetőségeit egyre tudatosabbá és éberebbé válsz. A hála kulcsa: valahányszor hálás vagy valamiért szeretetet adsz.
- A szeretet kulcsa: Ha azt akarod, hogy életedet a szeretet vezérelje, úgy kell szeretned, ahogyan még soha nem szerettél. Szeress bele az életbe!
- Csak a szeretetet lásd, csak a szeretetet halld, csak a szeretetről beszélj, és érezd a szeretetet teljes szívedből.
- Nincs határ, nincs plafon, bármekkora szeretet érzésére képes vagy és ez a rengeteg szeretet mind ott rejlik benned. Szeretetből vagy.
- Minden nap tudasd a vonzás törvényével, hogy mi mindent szeretsz. Ehhez ki kell választanod és át kell érezned.
- Ha szeretnéd jobban érezni magad, gondolatban fusd át azon dolgok listáját, amiket szeretsz, sőt imádsz. A te dolgod az, hogy minden nap annyi szeretet adj, amennyit csak tudsz.
- Ha tudatos erőfeszítéseket teszel, hogy nap mint nap észrevedd magad körül a szeretet lehetőségeit, egyre tudatosabbá és éberebbé válsz.
- A hála kulcsa: Valahányszor hálás vagy valamiért, szeretet adsz.
- Légy hálás mindenért, amit az élettől kaptál (múlt). Légy hálás mindenért, amit az élettől kapsz (jelen). Légy hálás azért, amit akarsz az élettől, éppen úgy, mintha már megkaptad volna (jövő).
- A hála, amit érzel, mindent megsokszoroz majd az életedben.
- A hála a híd, amin keresztül eljuthatsz a negatív érzésektől a szeretet erejének táplálásához.
- Ha be akarod vetni a hála erejét, gyakorold. Bármi jó történik veled a nap folyamán, köszönd meg. Mindegy milyen apróság adj hálát érte.
- Minél több hálát érzel, annál több szeretetet adsz – és minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz.
- Minden ráérős pillanat egy lehetőség, hogy hálát adj, és megsokszorozd az életedben azokat a dolgokat, amiket szeretsz.
- A játék kulcsa, hogy amikor játszol, igazán jól érzed magad, és igazán jó körülmények bukkannak fel az életedben. A komolyság komoly körülményeket vonz.
- Az élet azért van, hogy élvezd!
- A vonzás törvénye nem tudja, és nem is akarja tudni, hogy épp játszol, vagy valóságos dologra gondolsz. Amit a képzeleted és az érzéseid által adsz, valóra válik!
- Bármit is szeretnél, használd a képzelőerődet, vess be minden eszközt, találj ki játékokat, és játssz!
- Tegyél úgy, mintha! Mindent, amit elképzelsz és átérzel, ki is sugárzol, tehát a vonzás törvénye szerint vissza kell térnie hozzád.
- Ha némi késéssel kapd meg, amire vágysz, annak egyedül az az oka, hogy neked időbe telik, mire ugyanarra az érzésfrekvenciára kerülsz, mint vágyad tárgya.
- Amikor valóban örülsz valaminek, ami történt, és csodásan érzed magad, használd fel ezt az energiát arra, hogy elképzeled az álmod.
Amikor valaki megnyeri a lottó ötöst, a vonzás törvényét működteti. Úgy kell beszélni róla, hogy amikor megnyerem a lottó ötöst, és meg kell tervezni, mit tennél vele. És meg is nyeri. Ha nem táplálsz kellemes érzést a pénzzel kapcsolatban eltaszítod magadtól. A szeretet által ragad meg nálad a pénz. Szeretetet kell adni és jó érzéseket kell táplálni a pénzzel kapcsolatban, hogy magadhoz vonzd és meg is tartsd. Reménytelen helyzet nem létezik.
Azt kell elérned, hogy amikor befizeted a számláidat, jól érezd magad. Sose fizess rossz hangulatban. Mondj köszönetet a vállalatnak, akinek a számláját fizeted, adj hálát nekik, mert az ő általuk biztosított energiát (vagy bármit) használtad addig, és ezzel jobbá tette az életedet. Írd rá a kifizetett számlára „Köszönöm, fizetve”. Amikor megkapod a fizetésedet, adj hálát érte és köszönd meg. Mindig, amikor pénz áll a házhoz légy hálás érte. A hála a nagy szorzó! A pénz első fele a pozitív fele. Mindig így tartsd a pénztárcádban és így fizess vele.
- A szeretet mozgatja a világ összes pénzét és bárki, aki szeretetet ad azáltal, hogy jól érzi magát, pénz-mágnesként viselkedik.
- Ha elegendő pénzed van, pozitív érzéseket táplálsz iránta. Ha nincs elegendő, meglehetősen rossz a viszonyod vele.
- A szeretet a vonzerő, ami elhozza neked a pénzt és egyben ez az ami garantálja, hogy nálad is maradjon!
- Érd el valahogy, hogy amikor befizeted a számláidat, jól érezd magad. Képzeld azt, hogy számláid valójában csekkek, amelyeken neked küldenek pénzt, vagy vesd be a hála erejét, és köszönd meg a vállalatnak a szolgáltatást.
- Mindig, amikor pénz áll a házhoz – bármilyen kis összegről van szó-, légy hálás érte! Ne feledd, hogy a hála a nagy szorzó!
- Érezz szeretetet, amikor fizetsz valamiért, ahelyett, hogy rosszul lennél, amiért fogyott a pénzed. Ez dönti el ugyanis, hogy a jövőben dúskálni fogsz a pénzben, vagy folyamatos anyagi gondokkal küzdesz.
- A papírpénzek segíthetnek, hogy felidézd a pénzzel kapcsolatos jó érzéseket. Gondold azt, hogy a bankjegyek eleje a pozitív oldal, ami a sok pénzt jelképezi. Minden alkalommal, amikor pénz kerül a kezedbe, tudatosan fordítsd úgy, hogy az eleje legyen feléd.
- ha jó érzéseket táplálsz a sikerrel kapcsolatban – bárkinek a sikeréről van szó – a siker hozzád is beköszönt, és ott is ragad!
- Figyelj oda, hogy amit adsz, ugyanolyan értékes legyen, mint amit profit vagy fizetés képében kapsz. Ha több értéket adsz, mint amennyit az általad kapott pénz jelent, üzleted vagy a karriered szárnyalni kezd.
- A pénz csupán eszköz, hogy mindazt megtapasztalhasd az életben, amit szeretsz. A szeretet vonzereje végtelen módon képes elhozni neked, amit akarsz, és ezek közül csupán az egyikben játszik szerepet közvetítőeszközként a pénz.
- Képzeld el, hogy együtt vagy azzal, amit szeretsz, azt teszed, amit szeretsz és birtokolod, amit szeretsz, mert így sokkal mélyebben át tudod érezni a szeretetet, mint ha kizárólag a pénzre gondolnál.
- Az élet szépsége abban rejlik, hogy ha a szeretetet teszed meg irányító hatalomnak, minden pénz, amire egy teljes élethez szükséged van, hozzád áramlik.
- Vagy szeretetet adsz minden egyes embernek, akivel kapcsolatba kerülsz, vagy nem. És amit adsz, azt fogod visszakapni.
- Adj szeretetet másoknak kedvesség, bátorítás, támogatás, hála vagy bármilyen jó érzés formájában és az megsokszorozva tér vissza hozzád, életed minden területén.
- Kapcsolataidban is mindig a szeretni való dolgokat keresd a másikban a negatívumok helyett. Ha így teszel, úgy tűnik majd, mintha a másik ember döbbenetes változáson ment volna keresztül.
- Soha ne akarj senkit se megváltoztatni! Ha meg akarsz valakit változtatni, ha azt hiszed te tudod, mi a jó egy másik embernek, ha úgy gondolod, hogy neked van igazad, a másik pedig téved, az nem szeretet!
- Kritizálni, hibáztatni, panaszkodni, zsörtölődni, gáncsoskodni és megjegyzéseket tenni nem szeretet!
- Először neked kell boldognak lenned, hogy megkapd mások boldog változatát!
- A szeretet ereje egy sor személyi edzőt rendel ki melléd, hétköznapi emberek képében, akik mind arra tanítanak, hogy szeretetet adj!
- Bármit magadra ragaszthatsz, amit szeretsz vagy akarsz, ha keresed másokban ezeket a dolgokat, és teljes szíveddel igent mondasz rájuk!
- Amikor negatív dolgokat mondasz vagy hallasz, közben nem lehetnek jó érzéseid!
- Az élet minden embert és körülményt azért kínál fel neked, hogy kiválaszthasd, mit szeretsz és mit nem. amikor reagálsz valamire, ahhoz mindig érzések fűződnek, és ezáltal ki is választod az adott dolgot!
- Amíg rossz érzéseid vannak, egyetlen nemkívánatos helyzeten sem leszel képes változtatni. Ha negatívan reagálsz a rossz érzések felnagyítják és megsokszorozzák ezt a negativitást.
- Amikor fantasztikusan érzed magad, mágneses meződ ereje védőpajzsként vesz körül, és semmiféle negativitás nem hatolhat át rajta.
- Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mint ha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtasd meg az érzéseidet, és a helyzet is megváltozik!
- Minél több szeretetet adsz és minél jobban érzed magad, mágneses meződ annál erősebb és kiterjedtebb lesz, és mindent és mindenkit hozzád vonz, amit és akit szeretsz!
Ha valamilyen betegséget találnak nálad ne engedd se az elméd, se a szíved által beférkőzni a gondolataidba. Szeretettel gondolj az egészséges testedre és adj hálát az egészségedért minden nap.
Csak adj szeretetet és tartsd magad egészségesnek. A szeretet ereje elűzi a negativítást testedből.
„Ahogy növekszik benned a szeretet, úgy növekszik a szépség is, mert a lélek szépségét a szeretet adja.”
Minél boldogabb vagy, annál gyönyörűbb leszel. Lásd magad szépnek!

Annyi idős vagy, amennyinek érzed magad. Ha képes vagy rá, ne határold be magadnak, hogy meddig élhetsz.
Érezd magad fiatalnak és ne annyinak, amennyi vagy.
Ez egy program, amit a testedbe tápláltál.
Bármikor felülírhatjuk a testünknek adott parancsokat, ha változtatunk a helyzeten.
A szeretet segítségével lehet megcsinálni. Ha szeretetet adsz, ha jól érzed magad a szeretet minden negativitást eloszlat az ártalmas hiedelmeket is. Minden csoda a szeretet műve. Csodák akkor történnek, ha elfordulunk a rossztól és a szeretetre összpontosítunk. Ha egész életedben pesszimista voltál, akkor sem késő változtatni rajta.
„Mindig a szervek tökéletes képe lebegjen előtted, és a betegség árnya sem vetülhet rád.”
„Amennyire csak tudod, gátold meg az elmédet abban, hogy a betegségeddel foglalkozzon.
Gondolj az erőre és magadhoz vonzod. Gondolj az egészségre és a tiéd lesz.”
- Amit hiedelmeiden és erős érzéseiden keresztül folyamatosan adsz a testednek, azt is kell visszakapnod a testedtől. Érzéseid tested minden szervét, minden sejtjét átitatják.
- Egy egész birodalom uralkodója vagy, és sejtjeid a leghűségesebb alattvalóid, akik vakon szolgálnak téged. Bármit érzel, bármit gondolsz, az válik birodalmad törvényévé – a testedben uralkodó törvénnyé.
- Ha rosszul érzed magad, a testedben áramló, egészséget adó energia elapad. És ugyanígy, ha bármilyen okból szeretetet érzel – mert süt a nap, új házba költöztél, örülsz egy barátodnak vagy egy előléptetésnek -, sejtjeid fürdőzhetnek az éltető energiában.
- A hála a nagy szorzó, minden nap adj hát hálát azért, hogy egészséges vagy.
- Teljes szívedből köszönd meg mindazt, amit szeretsz a testedben, és lépj túl azokon a dolgokon, amiket nem.
- A gyógyulás érdekében mindössze annyit kell tenned, hogy időd több, mint ötven százalékában szeretetet adj. Csupán 51 százalék kell, és a betegség egészségre vált.
- Ha valamilyen betegséget állapítanak meg nálad, tegyél meg mindent, hogy ne tekintsd magadénak a kórt, se gondolatban, se szóban. Csak adj szeretetet és tartsd magad egészségesnek.
- Adj szeretetet a tökéletes testsúlyért vagy egy szerv tökéletes egészsége érdekében, képzeld el, hogy megkapod, és közben légy nagyon hálás mindazért amid van!
- Ha úgy gondolod, hogy tested a korral hanyatlásnak indul, ezt a hitet sugárzod kifelé, a vonzás törvénye szerint pedig ennek megfelelő körülményeket kell visszakapnod.
- Érezd magad fiatalnak, és ne annyinak, amennyi vagy.
- A tested olyanná válik, amilyenné akarod, ha a szeretet és a hála érzését sugárzod magadból.
Mindnyájunkban ott rejtőzik az erő, hogy elérjük a boldogságot, a jót és mindent, amire szükségünk van az életben. Az erő bennünk van és ez az erő határtalan.”
Mindennek frekvenciája van: ételnek, italnak, madaraknak, fáknak, színeknek, tárgyaknak, eseményeknek, betegségeknek, pénznek. Amit érzel az hoz el mindent az életedbe. Mindent, ami a tiédhez hasonló frekvencián rezeg. Ha boldog vagy és boldogságod tartós, olyan embereket és körülményeket vonzol az életedbe, mely boldogságot okoz.
Az élet varázslatos! Ami nap mint nap veled történik, sokkal több, mint bármelyik film, csak figyelmesen kell nézned. Ha félálomban jársz kelsz, elszalasztod az üzeneteket, amelyek folyamatosan jelzik neked az utat az életedben. Az élet kommunikál veled. Minden dolognak meg van a saját frekvenciája és ha valami belép az életedbe, az azt jelenti, hogy azonos frekvencián vagytok , mindent te vonzottál magadhoz. Az élet csodálatos. Minden reggel, amikor felkelek, hálát adok az életemért, mindenért és mindenkiért amim és akim van. Szeretetet adok a világnak. Ezután elképzelem a napomat, látom hogy minden jól megy és közben szeretetet érzek. Amikor az utcán sétálok éberen figyelem az embereket. Minden ember felé szeretetet küldök a mosoly által. Ha beülök az autóba, mindig elképzelem, hogy épségben hazaérek és ezt megköszönöm. Mindig kérdezek és megköszönöm a választ. Melyik utat válasszam? Megvettem e mindent? Ha éber és tudatos vagy a válasz mindig megérkezik valamilyen formában. Mindenért hálás vagyok. Szeretetet kell adni mindenért, amit kapsz, és a szeretet ereje megsokszorozza azt.
„A zsúfoltságban találd meg az egyszerűséget, a disszonanciában találd meg a harmóniát, a lehetőségek a nehézségekben rejlenek.”
Ha elmédet a részletekkel terheled, az apróságok elvonják a figyelmedet a lényeges dolgokról. Ha helyet csinálsz az elmédben, az apró dolgokról megfeledkezel, akkor fognak az igazán fontos dolgok beáramolni az életedbe. Ha valaki árt a másiknak, egészen biztosan vissza fogja kapni azt. A vonzás törvénye annak megfelelően reagál.
A szeretet erejének nincs ellentettje. Nem létezik más hatalom rajta kívül. Minden negatív dolog a világban a szeretet hiányának megtestesülése.
- Mindennek van frekvenciája – mindennek! És amit érzel, az hoz el mindent az életedbe – mindent, ami a tiédhez hasonló frekvencián rezeg.
- Az élet reagál. arra amit gondolsz és érzel. Az élet kommunikál veled. Minden, amit látsz – minden jel, szín ember és tárgy – minden, amit hallasz, minden körülmény és esemény a te frekvenciádon osztozik.
- Ha boldog vagy, és ez a boldogság tartósnak bizonyul, csak olyan emberek, körülmények és események kaphatnak teret az életedben, akik és amelyek boldogságot okoznak.
- Az életben nincsenek balesetek vagy véletlen egybeesések – minden egybeesés sorsszerű -, mert mindennek frekvenciája van. Így működik az élet és a világegyetem fizikája.
- Gondolj valamire, amit szeretsz – ez lesz számodra a szeretet erejének jelképe. Ha a jövőben bármikor meglátod vagy meghallod ezt a szimbólumot, tudni fogod, hogy a szeretet ereje veled van.
- Bármit teszel, mindig küldd előre a szeretet erejét. Reggel képzeld el, hogy napközben minden jól megy, és érezz magadban annyi szeretetet, amennyit csak tudsz, mielőtt nekifognál valaminek!
- Tegyél föl kérdéseket nap mint nap. Amikor kérdezel, egy kérdést adsz, és meg kell kapnod a választ!
- Ha táplálod magadban a szeretetet, számíthatsz rá, hogy mindenben segítségedre lesz az életben. Személyi asszisztensed, pénztárnokod, személyi edződ párkapcsolati tanácsadód lesz.
- Ha elmédet a részletekkel terheled, az apróságok elvonják figyelmedet a lényegről, és a mélybe húznak. Egyszerűsíts az életeden és ne szentelj túl nagy figyelmet nekik. Gondolj csak bele mit számítanak?
- A szeretet erejének nincs ellentettje. a világon egyetlen erő van, a szeretet. Minden negatív dolog, amit a világban látsz, a szeretet hiányának megtestesülése.
Az életed célja az öröm és a legnagyobb öröm, adni. Ha nem adsz, örökké a túlélésért fogsz küzdeni. Az élet legnagyobb öröme adni és egy valamid van, amit adhatsz, a szereteted. A szereteted az örömöd, a hálád, ezek az igazi örök kincseid az életben. Add a legjobbat magadból, add a szereteted mert ez mágnesként vonzza magához mindent, ami jó az életben. Az univerzum leghatalmasabb ereje rejlik benned. Vele biztosan csodálatos lesz az életed.
Az erő benned van!!!
- Mindig is léteztél, és örökké létezni fogsz, mert a teremtés része vagy.
- Te, az összes ember, akit ismersz, és aki valaha élt, mi mindannyian végtelen lények vagyunk!
- A mennyországot úgy hozhatod le a Földre, ha azon a frekvencián éled az életed, ahol valódi lényed is tartózkodik –a tiszta szeretet és az öröm frekvenciáján.
- Adni a legnagyobb öröm a világon, mert ha nem adsz, örökké a túlélésért fogsz küzdeni.
- A szereteted, az örömöd, a pozitivitásod, a lelkesedésed, a hálád és a szenvedélyed – ezek az igazi és örök kincseid az életben. A világ összes gazdagsága meg sem közelítheti a teremtés eme felbecsülhetetlen értékű ajándékát: a benned izzó szeretetet!
- Add a szereteted, mert ez mágnesként vonz magához mindent, ami jó az életben.
- Amíg itt vagy, mindig, amikor a pozitívat választod, a jó érzéseket választod, adsz ebből a szeretetből a világnak, és segítesz, hogy felragyogjon.