margaretta blogja

Relytéjes igazság!

Szeretnék megosztgani veletek valamit , egy érdekes dolog történt velem minap: illatszereket forgalmazok, az egyik megrendelőmnek sürgős volt a rendelése Én néztem a katalógust, hogy rendben megjött-e minden közben rosszul tettem a zacskóba az árut, de észrevettem kicseréltem. Tovább »

Címkék:

B.U.É.K.

Tervekhez szerencsét, munkádhoz kedvet, minden földi jóbol a legkedvesebbet. Kérem a jó Istent küldjön áldást rátok, hogy az új év minden napján vigyázzon rátok!

Szeretettel: kivánok Boldog Sikeres 2OO8-at

margaretta

Ha postaláda lenne bedobnám a kivánságsaimat! Vagy panaszaimat!

De mivel ez nincs hát magam próbálom megoldani a feleadataimat melyet én alakitottam ki. Ez az élet oly szép csodálatos. Amit szeretnék csak kivánnom kell a a Dzsin csak teljesiti! Panasz láda nincs??? Tovább »

Élő Lélek határtalan.

Az Egyetemes Törvény vagy Élő Lélek határtalan. Ez az erő benned van, odaad neked mindent, amiben hiszel.
Az Egyetemes Törvény a te valódi éned.

Stuart Wilde!

Csodák pedig vannak!

Ami velem esett meg, hogy nagyon akartam valamit,és nem volt rá pénzem! kaptam egy postai utalvány t és megtudtam vásárolni Ez egy csoda számomra!

margaretta

A jóslással fel kell hagyni!

sZIAsztok!

Az emberek hajlamosak jósokhoz fordulni,mivel én is,de rájöttem,hogy csak a roszra hivják a figyelmemet,azért többet nem! Ez felerősiti amit én nemakarok! A csodát akarom,amit szeretnék az életem megváltoztatásában!

üdv..margaretta