Egy-két jó tanács a teremtéshez

Mindenki szeretne boldog lenni, szeretne bőségben, jólétben élni. Vajon mi az oka, hogy nem sikerül? Amikor mindent megteszünk, elképzeljük, érezzük, leírjuk, használjuk a vonzás törvényét. Csináljuk egy darabig lelkesen, és jön egy-két negatív gondolat, érzés és már ott is van a kétség. Bizony a kétség az, ami szertefoszlatja mind azt, amit már elkezdtünk felépíteni.

Elbizonytalanodunk, abban hogy valóban meg tudjuk e teremteni azt, amit nagyon szeretnénk. Az önmagunkba vetett bizalom a legfontosabb. Ha nem hiszünk magunkban, nem sikerülhet bevonzani azt, amit szeretnénk. Ehhez pedig szeretni kell magunkat. A kétség, ha megjelenik azonnal észre kell vennünk és el kell engednünk, ki kell törölnünk a gondolatainkból, és tovább folytatni a már felépített, elképzelt érzéssel telített vonzást. Saját tapasztalatom csak akkor sikerül mindez, ha teljesen már sajátunknak érezzük azt, amit be kívánunk vonzani. Érezni kell hogy már a miénk a részünk. Természetesen sok kitartást igényel. Mindenki a saját csalódásain, buktatóin keresztül tanul. Először a kis dolgok bevonzása is nagy önbizalmat és örömet tud adni. Ami nagyon fontos, nem szabad elkeseredésünkben abbahagyni, feladni, hanem próbálkozni kell tovább. Sok sikert kívánok mindenkinek a teremtéshez.

HozzászólásokKedves Krisztian01!

Igen helyesbítek, kitörölni az elméből a dolgokat nem lehet, emlékként megmaradnak a dolgok, de viszont a hozzá tartozó érzéseket igen. A kitörölés helyett helyesebb az elengedés szó. Az hogy mi a nem helyénvaló azt mindenkinek önmagának kell felismernie. Amikor teremtesz elképzelsz dolgokat, érzésekkel telíted, és jön egy olyan gondolat , érzés, például hogy nem sikerül, nem vagy elég jó, tehát hasonló dolgok, ezeket szerintem a legtöbben tapasztaltuk már.Én ehhez hasonló dolgokra gondoltam, de ez személyre szoló mindenkinél más.Kedves mesternő! Kitörölni az

Kedves mesternő!

Kitörölni az elmédből soha semmit nem tudsz. Ez gondolom nem vita tárgy, mivel ebben megegyezhetünk.
Megpróbálni már lehet, de csak kellemetlen érzéseid lesznek. Vagyis ezért vannak.

Akkor most kérlek írj nekem néhány negatív dolgot, gondolatot, melyek nem helyén valóak?

Tudod, ez a legnagyobb akadály az általad "vonzásnak" hívott teremtésnek, hogy legtöbbje, ellenállásból fakad. Ellenállásból, negatív dolognak ítélt gondolatokból jön létre, ami azonnal halálra is van ítélve, azaz soha nem érhető el.

Neked is szép napot.Kifejtenéd bővebben?

Kifejtenéd bővebben?Az almás pite nagyon finom és szerintem nem kell kitörölni sem az elméből, sem az érzésekből.Én azokra a dolgokra értettem melyek negatívak, és gátolnak a vonzásban, azokra az érzésekre és gondolatokra melyek nem helyénvalóak és kétséget hoznak elő, hogy nem vagyunk képesek meg teremteni azt amit szeretnénk.
Szép napot!Kedves mesternő!

"A kétség, ha megjelenik azonnal észre kell vennünk és el kell engednünk, ki kell törölnünk a gondolatainkból, és tovább folytatni a már felépített, elképzelt érzéssel telített vonzást."

Akkor most gondolj egy nagy tepsi almás pitére, ami éppen most lett kész, még gőzöl és az illata is mennyei. Még én is érzem. :)
Na sikerült?

Akkor most töröld ki az elmédből. Teljesen!

Ha sikerült, akkor kérlek oszd meg velünk, mert korszakalkotót alkottál.

Ezért nem sikerül az úgy nevezett "teremtés"! Mert tagadásból fogant meg a vágy.

Inkább engedd meg!

Minden jót!Szerencse :)

EMBER TERVEZ ISTEN VÉGEZ

Szép estét :)