Könnyű vagy nehéz?

Sokat gondolkoztam, hogy mi is a sikeres vonzás titka. Kérni kell, tenni is kell érte, aztán persze jön az elengedés és a hit, hogy már meg is kaptuk. igen, a hit nagyon fontos, talán a legfontosabb...

Anyagi javak esetén 10-ből 9-szer megkapom a kérésemet. Szerettem volna egy iPad-et, de amennyiért itthon lehet kapni, annyit nem adnék érte. Álmodoztam róla, nézegettem, de tudtam, hiába is mondom el sokszor, hogy szeretlek Jézuska, nem fogom a karácsonyfa alatt megtalálni. Aztán meg is feledkeztem róla, majd pár hónappal később lehetőségem lett, hogy az itthoni ár feléért megvegyek egyet. Igen, az enyém lett :)

Álmodoztam egy cipőről, nézegettem a neten képet róla, majd elmendtem, hogy akkor most megveszem. Több üzletbe is elmentem, persze nem volt, majd úgy gondoltam, hogy adok még egy esélyt magamnak, és még egy helyen megnézem. Ott volt, volt a méretemben és igen, az is enyém lett.

Azok a dolgok, amelyek 100%-osan tőlem függenek, szinte mindig sikerül a vonzás. Vagy lesz annyi pénzem, amennyibe a dolog kerül, vagy pont annyiba fog kerülni, amennyi pénzem van.

De mi van az emberi kapcsolatokkal? Mi van akkor, amikor nem csak tőlem függ valami? Pl. egy munkakeresés esetén.. ha nagyon akarom, akkor görcsössé válok, és érezni fogják, hogy nekem az KELL! ha túl lazán veszem, akkor az fog lejönni, hogy ez nem is akarja.
Vagy párkapcsolat esetén... ha nyomulok az a baj, ha nem nyomulok az a baj :) hogy lehet megtalálni az egyensúlyt?
Persze tudom, ha sikeres a vonzás, akkor azokat az embereket, lehetőségeket fogom bevonzani, aminek, akinek én leszek a tökéletes. Ez valahogy mégis nehezebb, mint egy pl. egy új görkorcsolyát bevonzani. Vagy nem?

Címkék:

Hozzászólások



Csak irányvonalnak írom

Csak irányvonalnak írom neked, és ne vedd készpénznek, csak nézz utána, megéri!!!

Minden Tőled függ! A számodra a legapróbbtól kezdve a legnagyobbakig.