A női erő

A melegséget és megértést adó, intuitív,és átélő, szívből szóló részünk. Összeköt a dimenziókon keresztül valami hatalmasabb erővel, és feltöri a bezárt szívek magányát.
Képes átlátni rajtad és felismeri a benned lévő kicsi magot, amivel születtél. Nem nézi ki vagy, nem harcol érted, és nem adja meg magát neked. Csak van, ölel és szeret, átáramlik rajtad és rajtam keresztül. Visszavisz a csendbe, a föld és a víz közelébe, megérint a fákon és leveleken keresztül, és egy gyermek mosolyába, a lélek birodalmába. Kikapcsolja az elmédet, a zajos várost, és a szomszéd bácsi kutyáját.

Letelepedsz mellé, kiöntöd a bánatod, csendben van, de te tudod, hogy figyel, és átölel ha kell. Kitartó és elkötelezett, de messzire enged, tudja, hogy semmit nem kap érte, de szeret, és ezt a világ másik felén is érzed.
Okos és bölcs, de nem tolakodik, és nem aggódik érted, szeme fénye vagy, de erődet nem veszi el.

Régmúlt időkön át transzformálja saját magát, megéli a saját átalakulását, hogy visszataláljon eredeti küldetéséhez, amit az idők folyamán ez a kemény poláris világ összetört benne. Most van a lágy női erő ideje.

Kész vagyunk rá, hogy odaüljünk az ősi női erő tiszta tűzéhez, a kemencében sülő pogácsák melegéhez, amelyben a szerelem a barátság és a gondoskodás egyvelege érint meg. Az szeretet varázslata.
Azt mondják ez egy új energia, de ez mindig is bennünk volt, csak most végre felismertük, most végre hagyjuk hadd találjon bennünk ránk, saját átalakult női részünk.

Címkék:

Hozzászólások:)

egy misztikus zene, mi idepasszol :)
http://www.youtube.com/watch?v=QINhS2n3fCU&feature=relatedEnti,

Ez tényleg így van, szerintem is. De van egy kiegészülésre váró részünk, ha adatik, hogy megismerd és körbetáncolod, megismered a vele való karmádat. A karma az a részünk, ami fejlődést eredményez bennünk. Ha a bennünk élő férfi és női részeink integrálódtak, eggyé váltak, a külvilágban is szembejön velünk. Így gondolom most kedves Enti. És közben nem függsz senkitől, az arany úton haladsz, hazafelé, mellette..

"Ha boldog tudsz lenni a magányban, ha nem függsz a másiktól, és mégis szereted - akkor az aranyszálat követed."
/Isten bohócai 93.o. Müller Péter/Még egy gondolat ehhez, amolyan végszóként kedves Enti...

"Ha szerelmesek vagyunk, az édenkerti egységbe, a bukás előtti ősállapotba álmodjuk vissza magunkat. Hazatérni akarunk, az én és a Te boldogságába Együtt." Müller PéterKedves Moyo :)

Több napi agyalás után a következőkre jutottam :)

A feltételezett ikerlángom megtalálása, csak időleges boldogságot fog jelenteni számomra, mivel biztos, hogy újra elveszítem őt.
Az elveszítés és a keresgélés nem valami boldogító.
Meguntam már ezt a bujocskás játékot :)
Más állandó örömforrás/boldogság után kutatok.
Ez nem azt jelenti, hogy kizárom a másik nemet az életemből, csak annyit, hogy nem teszem függővé a boldogságom senkitől.

Olyasmit keresek mint Te az Örömforrás című írásodban.

"Nem tudtam, hogy önmagamban, önmagában is van létjogosultsága, tere egy érzésnek, aminek nincs iránya. Hogy lehet úgy is örülni reggel, ha felkelek, ha nem látom a napom kisebb és nagyobb örömforrásait, ezt eddig nem tudtam. Emlékszem, amikor kisiskolás voltam, akkor kezdődött bennem ez a keresgélés, hogy értelmet találjak reggel az öltözködéshez és az iskolába való elindulásomhoz."

Én is olyan örömforrást keresek melynek nincs iránya.
Ez nem más mint a Létezés, az Élet öröme. Örülök hogy élek.
Szerintem az összes élőlény örül, hogy él.
Az összes gyerek örül, hogy él.

Ki, mi, vette el tőlünk a Létezés örömét?
Szerintem, bármi, vagy bárki vette el a boldogságunkat, visszatudjuk szerezni.
Számomra ez az Élet célja :)

Örömteli napokat :)Enti!

Ugyanezt gondolom, ezért hiszem a másik felem létét és érzem a hívását a szívemben, ahogy ő is. Volt elég magányos magas rezgésű életünk, nekem is és sokunknak, öreg lelkek vagyunk, régóta ezt éljük, ahogy most is, az elsők között ébredünk. Nem volt könnyű elfogadnom, hogy ez így van, az elmém állandóan "beleszólt", a szűkebb és tágabb környezeteink hasonlóképpen.

A tisztulásaink, amiken belső vágyaink által átmegyünk, szülik meg a jelen pillanatainkat. Úgy fogunk vonzani bármit, tehát a szerelmet is, ahogy éppen a rezgéseink kifelé vetülnek.
És ahogy te tisztulsz és vonzasszzz, úgy fog a te társad is, mert kutya kötelességük követni a mi rezgéseink emelkedését:) Egyébként ez mindenkire igaz, akivel érintkezel:)
Próbálom elfogadni a kétszemélyes magas rezgésű barlangom létét, ha elhiszem már okés, és ha meg is teremtem, azt hiszem nem lesz több kérdésem a láthatatlan csendhez:)

Én nem hinném, hogy ez bujkálás lesz, vagy elzarándokolás, ez egy egyszerű dupla fényenergy, ami viszont mindenkire ki fog szóródni ott ahol vagyunk. Aki nem hiszi járjon utána:))) Jelen korunkban minden a felszín alatt zajlik, és a felszínen fog megnyilvánulni, ha érted ezt így:)Kedves Moyo :)

Szerintem is a lényeg.

"A szíveink magas rezgésben való megtartása, az örökös és állandó szerelem állapot."

Ha Te ezzel tisztában vagy, és tudatosan emeled a rezgésszintedet, akkor szerintem beindul egy öngerjesztő folyamat, aminek a vége a "megvilágosodás". Nem tudsz többé visszatérni az alacsonyabb energiaszintre.

Azt tapasztalom, hogy egyedül rendkívül nehéz rezgésszintet emelni. A környezetemben minden és mindenki azon van, hogy maradjak az átlagos szinten.

A történelem folyamán sokan próbáltak megszabadulni a társadalom átlagos szintjétől és remete életvitelt folytattak. De mi értelme lehet az ilyen életnek?
Talán az, hogy több száz év múltán is érzeni lehet a magasabb szintű energiát az egykori remete barlangjában.

Mit tehet egy duál pár?
Kétszemélyes barlangot keresnek :)

Szerinted?

Örömteli napot :)És milyen érdekes, hogy ha én

És milyen érdekes, hogy ha én nézek ebbe a tükörbe, egészen mást látok benne. Még jó! :)Szerintem Enti..

Beletaláltál a lényegbe, ez nem önbecsapás és illúzió, ez a célunk. A szíveink magas rezgésben való megtartása, az örökös és állandó szerelem állapot. Minden nézőpont kérdése, a szerelem nézőpontjának a kérdése. Mi is az a szó, hogy plátói, tulképpen mi húzunk rá egy szóra egy paradigmát, biztosan elérhetetlen és ha el is éred, el is veszíti a szépségét. És honnan vesszük, hogy ez így lesz? Onnan, hogy ezt tapasztaltuk egészen idáig. És ha én pont azt a húscsimbókot fogom a társam szájában egész életemben csodálni? Minden szívnek más a vágya, és ez kiegészülni vágyik egy olyannal, amilyen ő. Ha ebben nem hiszek, akkor mi felé tartunk? Mi a cél? Szerintem sem egyszemélyes szenvedésfolyamat a megvilágosodás, örökös harc valamiért, valamivel, ez így nekem sem oké. Mert akkor nyugodtan mondhatom bele sem érdemes kezdeni..

Szerintem a lényeg, hogy próbáljuk megtartani a szívünkben a szerelem érzését.
Ha bennem él a szerelem érzése, akkor mindenkit szeretek és rózsaszínben látom a világot :)
Igen, lehet, hogy ez önbecsapás, illúzió stb. És akkor mi van? Kinek mi köze hozzá? Én jól érzem magam tőle, és nem ártok vele senkinek.
Több mint harminc éve gyakorlom a plátói szerelmet, és köszönöm szépen jól vagyok :) egészséges vagyok :)
Hogy kibe vagyok szerelmes? A látható és láthatatlan Életbe.
Azt is leírom, hogy Jiddu Krishnamurti mutatta meg nekem a szerelmesemet :)A plátói szerelem természete

A plátói szerelemeben az a szép, hogy sosem derül ki, hogy a delikvens, akire rávetítik a sok szépséget, cöcög a húscsimbókokkal a fogai között, esetleg híve az ókori róma illemtanának, ennek megfelelően vacsora közben és után hangosan böfög.

Ja, ja, a szép érzések.
A plátói szerelem egy meglehetősen prózai funkciót tölt be, mivel fontos védekezőmechanizmusa a szervezetnek. Antidepresszáns. Megelőzi a kemény depresszió kialakulását.
Az összes olyan nagy érzés, amiből utána nem lesz semmi, ugyanezt a szerepet tölti be. Nagy adagokban boldogsághormonokat pumpál a szervezetbe és megelőzi a húzós depresszió kialakulását.
A GNM ezt nagyon szépen leírja a szervatlaszban.

Nem ártana valami valódi boldogságforrásnak utánaeredni, ahelyett, hogy ilyesmivel ámítjátok önmagatokat, hogy a legeslegtisztább a plátói szerelem. Az önámatás, a belső hazugság mindig külső hazugságban ölt testet. Érdemes a helyén kezelni a plátói kapcsolatokat, sok szép érzés, hogy helyrebillentse önmagát a megbillent lélek testi szinten, semmi több. Vigyázat, minden ráhúzott szuperlatívusz egy hazugság megtestesülésének forrása.
Amikor egy valódi kapcsolat őszinteségét és tisztaságát kifogásoljátok, jusson eszetekbe a virtuális kapcsolatok felmagasztalásába öntött hazugsághalmaz.Ez nagyon igaz.. Ennek van

Ez nagyon igaz..
Ennek van itt most az ideje, hogy mi nők újra nők tudjunk lenni.
Őrízni a családi fészek melegét...Kössz..

Ez így teljesen oké nekem is...A női energiák

A női energiáknak a gondoskodó-fenntartó aspektusát abszolutizálod, moyo. Persze ez is fontos, és télen, különösen karácsony környékén a szeretni kötelezőbe ágyazva mindig előjön.

A gyerekkel otthon maradó anyák kálváriája mutatja, hogy nem embernek való az állandó gondoskodó, háztűzőrző szerep. A női energiáknak ebbe a részébe , amióta a világ-világ, mindig megcsömörlenek a nők, asszonyok. Nem érdemes abszolutizálni.

Ha női energiák, akkor a Hold és a női energiákat a Földön most képviselő macskákat érdemes egy icipicit közelebbről szemügyre venni. Az utóddal feltétlenül és végtelenül gondoskodó, ám, ha itt az ideje, leépíti a társaságot, menjenek a dolgukra, személyesen anyuci zavarja el otthonról a felserdült cicamicákat. A többiekkel játékos, önmagát jól elszórakoztató, kreatív és független. Mindig azt teszi, ami jól esik neki. Mindig megszerzi, amit akar, asszertív, kicsikarja a törődést, kedveskedést, és megy a dolgára, ha már megkapta. Ezért természetesen bőségesen kárpótol játékosságával, lényével.

Inkább így, mint a gondoskodás feszt.

http://www.youtube.com/watch?v=pYE7ybvXHhc

Milyen a női erő? Hol ilyen, hol olyan. Minden, ami manifesztált, női energiák eredménye, a legkeményebb gyémánttól, az atombomba robbanáson át a szivárványig, és természetesen a frissen sült, otthon melege pogácsáig. A női energiák összes aspektusát érdemes felvállalni. Minden nő életprogramja tartalmazza a teljeset, minden be nem vállalt, megtagadott aspektus átélhető élménnyé transzformálódik, ahol lehetőséget kap ezek felvállalására. Ha valaki nem vállalja fel az erőt, akkor erőszakos embert kap a nyakába, és lehetősége lesz kiállnia magáért, megtanulnia a saját erejét. De természetesen reagálhat áldozatként is, és akkor ezt a konfliktust átörökíti az utódokra. A gondoskodó szerepre csupaszított női energiák az egyik ok, amiért a világ tömegesen erőszakot szül. Amikor a nők önmagukat a gondoskodó szerepre csupaszítják, erőszakot követnek el önmaguk ellen, és a belső, elnyomott erőszak mindig külsődlegessé válik, megjelenik a fizikai világban is.

Ébresztő van, és ez azt jelenti, hogy a női energiák összes aspektusát meg kell élni, ennek jött el az ideje. Teremtő, fenntartó és pusztító energiák, mindhárom együttvéve. Nem okés, ha a nők - megijedvén saját pusztító erejüktől - nem vállalják be a pusztító energiákat, csak a teremtőket, csak a gondoskodókat. A megtagadott pusztító energia megjelenik a fizikai világban és a tudatosságot erősen nélkülözi, ha az egészet a férfiakra igyekeznek kenni.Gyógyír a plátói :)Imádomm..

édes diamyne....minden mással együtt....és kösz..és meleg ölelés...:)

... ínycsiklandóan finom, friss, meleg, ropogósra sült pogácsa... :)
lágyan szép leírás..
Csodás téli éjszakát! :)Kedves Enti!

Most kezdem felfogni én is, hogy létezik. Az otthon melegét hozza el neked és nekem, és mindenkinek. És pont azért keresed, mert emlékszel rá. És azért nem élnek emberek jól, mert a félelmeik miatt mással maradnak. De a hiányt közben érzik. Nem tudtam én sem ezt, máshol és másban és máskor kerestem, de ha abból indulok ki, hogy minden jó dolog közül a legszebb a földön a szerelem, akkor oda jutok, hogy ez a cél, a szeretet legmagasabb esszenciája.Köszönöm Moyo :)

Rendkívül figyelmes vagy :)
Szerintem is mindannyian "hazavágyunk". Minden ember boldog szeretne lenni. De sajnos kevés embernek sikerül.
Nem tudom, létezik e duál pár :)
Jelen kapcsolatomat képtelen lennék megszakítani, mert nem vagyok annyira önző, hogy szomorúságot okozzak.
Szerelmem a "Csend" pedig nem áll szóba velem :)))Enti!

Észrevettem, az írásaid alapján, hogy minden szeretet eredetét keresed. Ezért vagy elégedetlen mert kiegészülést vársz, hazavágysz. Ezt akkor fogod megtapasztalni, amikor teljesen elengeded az összes elvárásodat mások felé és szembejön a "másik feled", akivel kiegészítitek egymást, mindenben. A szerelmedet keresed a földön. Addig nem találjuk meg őt, amíg nem vagyunk teljesek egymagunkban. Azért írtam ezt le neked, mert jómagam is most jöttem rá.:) kisebb -nagyobb segítséggel:)Kedves Ragyogás :)

Szerinted, miért van bennünk az örökös elégedetlenség?Nöj fel hozzá, belülről, és szóba elegyedik veled.

Akár a fiú, akár a lány, szerintem.
Mindig azt kapjuk, amihez elég érettek vagyunk, csak, hogy mi MINDIG mást akarunk!!! Mint ami már a miénk :):-) Kösz Enti...

Kérdezd meg magadtól...még egyszer, miért nem.... én is ezt szoktam pasi ügyben.Csodásan szép írás :)

Csak azt nem értem, ha egy nő, okos és szép is egyben, akkor miért nem áll szóba velem?

"Kikapcsolja az elmédet, a zajos várost, és a szomszéd bácsi kutyáját. "

Jó lenne :)