A tudatos érzékelés

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy születésünk adta hozott képesség-e tudat feletti érzékelés, látás, tudás, vagy ha elindulsz egy úton önmagadba, egyszerűen tényleg leveszed a polcról azt a képességet, amellyel az igazság kiderítése csupán egy mozdulat. De rájöttem, mind mások vagyunk, és más más energia rendszerekben tudunk létezni. Információink többségét átengedve és feldolgozva a magunk reléin hozzuk ki a megoldásainkat és teremtjük meg a valóságainkat.

A megérzés információk vétele és értelmezése. Általában a spirituális emberek többsége ezt keresi az ego nélküli semleges cselekvést, a mostban,a jelenben a tudatos, nem az elme által irányított pillanatban. Engem is ez érdekel, ahogy sokunkat.

A megérzés pedig pontosan ilyen, egy kikapcsolt lét, egy másik tudatállapot, egy nem irányított kvantum birodalomból szerzett információ. Dög nehéz, azt mondják. Meditáció, hangterápia, jóga, tűzön járás, sámán szertartás...sokféle út van..benned, ami beválhat, hogy elérd a láthatatlan ébrenlétet. Én a felét nem is próbáltam és a másik felét pedig nem ismerem. De a megérzéseim velem születtek, és nem értem hogyan működnek, de hagyom nekik...és még most is megijedek tőlük, néha.
Ha beteg vagy még rosszabb, akkor már konkrétan nem megvilágosodni akarsz, hanem meggyógyulni. Terápiára van szükséged, amely meggyógyít. Nem transzformálni akarsz, hanem meggyógyulni, de a kettő ugyanaz. Mert ahogy bent, úgy kint. De mire eljutsz ide...huhh

Megérzéseid segítségével minden válaszhoz hozzájuthatsz, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent tudsz is. De elkezded figyelgetni őket. Elkapsz egy két infót arról, hogy miért vagyok ott ahol és bevillan néha, hogy merre kéne fordulnod. Képesek vagyunk "megérezni" bajaink gyökereit, problémáink forráspontját. Ez minden szinten igaz, mentális, érzelmi és fizikai síkon egyaránt, sőt hitrendszereink, vagyis eredendően hordozott spiritualitásunk is kódolt, megérezhető és ezáltal megérthető és változtatható.
Betegek vagyunk, sokan, hordozzuk a sebeket, fájdalmakat, tudatos vagy tudatalatti szféráink terheltek ezernyi apró sérüléssel, amik ennek megfelelően vonzanak a külvilágunkban. Az egyensúlyozás, a felismerés által, a terápia pedig a megérzés megértése után történik. Vagyis érdemes odafigyelni rá, hogy mit érzünk és hová vezet bennünket, mert megoldásokat gyógyulást ad nekünk.
Ezért kezdtem el tudatosabban foglalkozni azzal a képességgel, amit megfigyeltem önmagamban, vagyis én ebben a formában tudok haladni, én érezni szeretek.

A tisztán látás, tisztán érzés és tisztán hallás egy egy megérző forma amiben te képes vagy működni.

Bárhogy is nézzük a megérzéseiddel kapott információ "megfejtése", lefordítása már nagyon alapos tudást igényel tőled, hiszen te vagy a relé amin keresztül megnyilvánul a válasz. És természetesen szükséges számodra is a visszajelzés, hogy igaz.Kezdj el tudatosabban érezni, látni, hallani. És kapcsolódj be a megfejtő, dekódoló munkába, értsd meg amit érzel.

Amikor megérzésedet irányítod, nagyon fontos, hogy ezt a két dolgot külön válaszd. Az első: intuitív adatok vétele válaszul egy kérdésre. Ez nem egy lineáris folyamat. Itt szimbólumok, képek, illatok, érzelmek és "filmvetítések" zajlanak. Teljesen más mint amit megszokott az elméd.
A második: részben pedig értelmezzük az információkat, összerakjuk a darabokat és értelmet adunk a megérzéseinknek. Az információkat a "fordítás", vagyis a megértés teszi használhatóvá. Így elmondhatjuk, hogy egy tudat feletti képességünk intellektuális síkon értelmezhetővé válik. Ez egy folyamat, de mindenki számára elérhető egy kevés gyakorlással, szerintem.

A megérzéssel kapcsolatban az egyik legközismertebb téveszme az, hogy ez a folyamat valahogy mindig helyesnek bizonyul. Ez viszont egy két lépcsős folyamat:érzékelésből és értelmezésből áll. Bár az információ, amit a megérzés során kapunk, mindig hiteles, mégiscsak mi, emberek értelmezzük a kapott adatokat, így az emberi hibatényező mindig ott van.
Fizikai érzékeléseinkkel szemben a felismerő képességünknek nincsenek korlátai, sem térben, sem időben. Olyan dolgokat tudhatunk meg, amik még meg sem történtek, amelyeket még sohasem láttunk, olyan helyeket ismerhetünk meg, ahol még sohasem jártunk.

A megérzés nyelve nem mindig olyan érthető, mint az hogy igen vagy nem. Szükséged van a tanulásra, ahhoz,- mint a nyelvtanulásnál-, hogy le tud fordítani az információáradatot, ami eljut hozzád. A megérzések nyelve szimbolikus, érzések, hangok és képek keverékéből áll össze, és ezt kell lefordítanod és építened belőle, a tudatos elme segítségével.

Amennyiben sok információ áll pl. rendelkezésedre egy adott kérdésről, vagy érzelmi kötődés van benned hozzá, annál jobban összekuszálódhatnak a dolgok, ezért van az, hogy másoknak sokkal könnyebben tudsz segíteni, mint magadnak.

Hozzászólásokangyay

" ...meg akartam legyen még egy aranykeresőm hát sikerült"......., .erről, ha egy kicsikét többet olvashatnék, örülnék nekije:-D...de komolyan.....próbálkozom ebben az ügyben manifesztálni, mindenféle eszembe jut....de néha állóvízben érzem magam.....Örülök Sünike...

hogy megérintett, sajnos nem olvasok ilyen könyveket....de tudom, hogy léteznek, keress rá a szóra...és meg fogod "érezni" melyikből tanulhatsz. Nem minden iromány hasznos, és nem minden könyv szól Neked....amire szükséged van biztosan rád talál, "érzem", vagy már rád is talált.:)Kedves Moyo!

Szenzációs az írásod,nagyon tetszik. Én hiszek a megérzéseimben,és hallgatok is rájuk:) Megérzésekről esetleg tudsz ajánlani valami könyvet?~(tudom ezt nem könyvből kell tanulni,mert ez van vagy,vagy nincs,de azért szívesen olvasnák ebben a témában)

További szép estét neked!Kedves Moyo!

Bár atomilag nem fogom tudni neked elemezni, de a megérzés csak akkor működik ha nem gondolkodsz. Épp ezért megérzés...
Ekkor a gondolatok kizárásával akár még cselekedhetsz egy megérzéstől vezéreltetve is.
"Információink többségét átengedve és feldolgozva a magunk reléin hozzuk ki a megoldásainkat és teremtjük meg a valóságainkat." Ez pont így van. És még fejleszthető is, úgy hogy adott élethelyzetekben fel lehet használni, és jó kimenetelűvé változtatni a dolgokat.
Belső energiával bírunk, és szellemi, vagy inkább mentális adottságainknak van egy ilyen ismeretlen és felhasználható része.
...jó kimenetelűvé...inkább úgy mondanám, hogy energetikai szempontból egy hasznos felhasználás történik minden szempontból, ekkor ráadásul még fel is erősödnek a megérzések.moyo

főleg amikor mérgekkel dolgozol, kellemetlen egész nap érezni a méreg ízét, pedig csak reggel volt a kezedbenÉn is

érzem és szagolom a fene...néha eléggé idegesítő..és igen, egyetértek Veled, azt kapjuk, amit megengedünk magunknak..hihi, vagyis tök mindegy hogy hívnak és hogy hívják...:)Megérzés nyelve

"érzések, hangok és képek keverékéből áll össze, és ezt kell lefordítanod és építened belőle, a tudatos elme segítségével."

Hát nemcsak ilyen érzések vannak, de jól látod a nyelv szükséges hozzá.

Feltételes részlet egy könyvből a lényege: képesek voltak pusztán a gondolataik segítségével analizálni az ételt, adott szereplők a történésben.
Gondoltam akarom e képességet, telt múlt az idő, észre vettem valamiféle érzéseket de nem tudtam mik is azok ólom került a kezembe az adta az ötletet, papírra leírtam azt hogy réz, ólom, vas és próbára tettem magamat, tudom e érzékelni pusztán a gondolatom segítségével melyik papírra mi van írva, sikerült de nem a gondolataimmal, hanem a nyelvem segítségével mára rá jöttem minden gondolatnak más az íze, vagy bármi másnak ami ebben az életünkben előfordul. 3év múltán esett le mért érzek furcsa ízeket, nemrég tudtam meg ez a gondolat látásnak egyik formája, mikor a nyelved hegyén tudod érezni a gondolatokat is. Mostanában utat tör az, az elképzelés nem is a spirituális út a lényege a fejlesztéseinknek, mert minden rajtunk múlik, mennyit gyakorlunk adott dolog megéléséért, sokat és érdekes dolgokat gyakoroltam hogy sikerüljék eme dolog , meg akartam legyen még egy aranykeresőm hát sikerült. Mennyi képesség vár reánk csak tudatosítanunk kell azokat, hogy akarjukKedves Enti,

A jelfogó vagy relé, elektromos áram mágneses hatására elektromos érintkezőket működtető kapcsolóelem. Mint hogy elektromágneses teremtmények vagyunk, ne csodálkozzunk semmin. És minden energia bennünk és körülöttünk, és egy vonzás témájú lapon vagyunk, ahol mindenki ismeri az univerzum erre vonatkozó törvényeit.:)
Ne csodálkozz semmin.:)Relé

"Bárhogy is nézzük a megérzéseiddel kapott információ "megfejtése", lefordítása már nagyon alapos tudást igényel tőled, hiszen te vagy a relé amin keresztül megnyilvánul a válasz. "

Kedves Moyo :)

Elektrotechnikából ismerem a relé funkcióját.
Megdöbbent, hogy egy nő ismeri ezt :)

Önmegvalósítás:

http://www.youtube.com/watch?v=tjLouLHH-_I&feature=player_embedded

Örömteli napot :)