Fényjárók

Fény szimbólumok, igen érdekesen átjárják életünket kinek így kinek úgy, főleg ha akarjuk a fényeket életünk részéve tenni keressük a váltózókat amiket a fények adni tudnak.
Ősi meséink mondáink nagy részben erről adnak bizonyságokat fények és változásaik. De kitudja hogyan tudjuk elérni, mesélem a badarságaimat ( aki nem hiszi úgysem fog utána járni neki badarság). Tervezgetem az írást gondolatomban ha nettre sikerül jönnöm, már a java meg legyen írva képzeletben. Amikor oda értem hogy mivel és miképpen utazzunk el olyan 4-9 személlyel egy szerkezetben amiben elutazhatunk adott helyre a csillagok között, és figyelembe véve hogy vegetáriánus étkezésben lenni lehetőleg. De milyen fogmája legyen a szerkezetnek, azt okoskodtam ki hogy auránk formája legyen, ez nem fog riadalmat kelteni talán másokban ha sikerül kapcsolatba kerülni velük. Amikor ezt így kitaláltam megjelentek fény szerkezetek és értésemre adták hogy a szerkezeteik abból a fényből vannak amiben mi utaztunk. Kundalíni megint felébredt, most a meleg hagyja el a testemet, ez az apropója plusz adalék az egész fény eseményekben, meg a hihetetlen tudatosodás. Példa rá fater kitalálta az uborkát hálóra futtatni, nem tudom hogy olvasta vagy ő találta ki (ettől is fáj a derekam, mint a földön való termesztésnél), bejött a félkörív mint a fólia sátor formája, de itt vadhálókon drótból van ki alakítva az egész, gravitáció az uborkákat szépen elhelyezi a térben és gurulószékben szedegethetem az uborkát és a paradicsomot, hogy honnét jönnek a kész gondolatok nem tudni de jönnek.

Így ha elkezdünk fényjárók lenni tudat szinte készen adja a lehetőségeinket bármely terén az életnek is, ha kérdéseink vannak, s ha nincsenek már akkor is jönnek a lehetőségek.
7 éve adott események miatt a fényeket kicsit másképpen használtam, meditáció során, most amikor írtam eme dolgokat akkor jöttem rá mit is láttam igazából ( mindig így van évekkel később jövők rá a lényegre). Mint a 3d számítógépes nyomtató, itt is a fény-nyomtatót sikerült látnom pont úgy hozta létre az ember alakot a fények, csak szemlélője voltam az eseménynek. Kundalíni spirál fénye ( fehér) elsőre, másodjára az auránk formája, most már csak sikerül tovább vinni a lehetőségeket a mikéntekre hisz fény váltózókra kell rá jönniük a keresőknek. Értem a tudó mitől tudott tudóvá lenni, fényjárók voltak. Vannak ember alakúak és más formájúak is, az ember alakúakban sokszor önmagunkat tudjuk látni.