Fénykönyvtár

Fénykönyvtár

Véletlenül elírtam a fémkönyvtár szót egy oldalon ( Tayos barlang csoportban), csak kicseréltem pedig így olvastam, volt már részem ilyenben. napokban jöttem rá amikor a befejezésnél döntöttem a nettre amiért jöttem befejeződött, e szóban sikerült az ire a pontot rá tenni vagy nem.
Mindenki majd eldönti.
Ha direktben akartam a fényeket használni mint a fényfürdetés arra tudtam használni a színeket. Volt amikor direktben használtam érzésekkel, és megkaptam az ördög mércét piros színben, hogy mennyire van bennem az ördög, úgy hogy vigyázzatok, érzés-gondolat nélkül lehet használni mindezeket.
De igazából indirekt módban tudunk elérni bármit is akarunk, a motivációnk, adja magát és utána nincs gondolatom sem érzésem se, amint van érvényét veszti a fényprogramozása. Gondolatokkal és érzésekkel nem tudok elérni semmit sem itt a megszokott tudatosság, mint a belső dolgainknál és a gondolat dolgoknál nem fognak működni ( ezt tapasztaltam) amikor a fehér-fényben voltam gondolatok és érzések nélkül élményben, csak látvány.
Valamiféle koordináta rendszer is kell, mert nem mindegy honnét indítod el a fénytudatosságokat. No megint kezdhetek mindent elölről, rá jönni a jelképekre és az egész működési elvére hisz eddig spontán jöttek amiket tapasztaltam. Eddig sem az motivált hogy anyagi javakra tegyek szert, és mások zsebében turkáljak. Amiért voltam, az a könyvek nem írták ama dolgokat akik írták hogyan jutottak el a képességeikhez. Mintaként szolgáltak és szolgálnak eme meglátások is.Azt hogy nincs így, lehet hogy így van, de lehet hogy pont ezeket fogod megtapasztalni, mert látok azonos tapasztalásokat, hisz mások pont azokat írták le amiket megtudtál tapasztalni.. Dolgoztam egy munkahelyen mint sokan mások is akiket nem fizettek ki, és az éveik is valahogy lemaradtak tőlük, minden a lecsóban van, próbáltam meditációban belső látásokban elérni valamit de mint a gondolatlátásban sem sikerült bármit is elérnem, pedig a hangok, fények jelezték sikerülni fog az elmaradt járandóságaimat kifizettetnem ( milliárdos már aki tartozik) sokad magamnak. Farkasfalka össze zárt szinte börtönbe akartak zárni e miatt, már nem is szólhatok, hogy hol a BECSÜLET, TISZTESSÉG, IGAZSÁG. Azt látom e téren a világunkban van mit tenni, meg más területeken rengeteg a dolog. Megyek vissza az ismeretlenségbe..... hajrá

Tényekkel nem tudom bizonyítani a mondandómat, csak ha belegondoltál és használod már a fénytudatosságokat, amiket őseink idején régen használták már, példák a meséink fény átváltozásai. Fénytudatosságban élő személy nem fog lovat áldozni és más állatokat sem, hogy tudomására jusson a dolgoknak, nem fog koponyát lékelni a gyógyítása érdekében. Rengeteg ilyet olvasni....

HozzászólásokFinitó :)

Köszönöm sokat segítettetek :)