Mi van a vonzás után?

Nekem sikerült. Elértem. Megvan. Bevonzottam................ Akkor mi a gond? Van gond egyáltalán. Arra jöttem rá, hogy nem is a vonzás a legnehezebb része a dolgoknak. Eleinte azt hittem, hogy ez lesz számomra a legnagyobb probléma, de miután ez már sikerült, jön a következő lépés, az ELFOGADÁS. Mert nem csak a rosszat kell tudni elfogadni, hanem a jót is. Erre sok ember már teljesen képtelen.

Érdemes elvégezni a következő tesztet:

Amikor bárki megkérdi hogy vagy, egyszerűen mondd azt, hogy remekül és nézd arcukon az őszinte megdöbbenést. Mintha szentségtörést követne el, aki a ''mai világban'' nem panaszkodik. Én jól vagyok és ezt hangoztatom is, minél hangosabban, annál több ellenszenvet váltva ki másokból. Ez lepereg, nem befolyásol, de a belső hangot még nem sikerült teljesen elhallgattatnom. Ő folyton óvatosságra int, figyelmeztet a "mi lesz, ha...?" kérdések fontosságára, de nem hagyom, hogy eltántorítson.

Ez nem kevés belső küzdelembe kerül, mert annyi negatív tapasztalat és életesemény után újra bízni bárkiben vagy saját magamban nem kis feladat volt, de sikerült. Kívánságlistám 8 pontjából 3-at már elértem, és ezek hatalmas lépések voltak. Folytatom, még ha egy-egy dolog elérése hónapokig vagy évekig is tarthat, tudom, hogy megvalósítható bármi... de tényleg bármi!

CsatolmányMéret
olvasd el.txt2.87 KB