Zűrzavar 2.

Megint.
Úgy három éve összeomlott minden, először a magánéletem, majd jöttek az anyagiak.
Sokat dolgoztam azon hogy helyreálljon életünk. Már már úgy tűnt sikerül, A magánéleti válságon túljutottunk, és tövisek se maradtak. Ez szuper. Ha ez sikerült, az anyagiakkal is elbánok, gondoltam. A tavalyi évben rengeteg adósságot ledolgoztunk. Örömmel néztem előre, ha az idei év is hasonló lesz, már előre is fogunk tudni lépni.
Igaz hogy kevesebb meditációt hallgattam, és kevésbé tudatosan éltem, de élveztem a "jólétet". Aztán az egyik napról a másikra befagyott minden, és a tartalékok is vészesen fogyni kezdtek. Mind ez ellenére, nem aggódom. Magam se értem , hogy tudok még mindig bizakodón, és pozitívan nézni előre. Persze ismét többet foglalkozom tudatosan a vonzással, a hittel.
Ami felbosszant az, amit nem értek. Vannak megkeresések, mikor felsejlik a fény, és örömmel fogadom, de szerződés nem lesz belőle. Miért ? Dolgozom vele, mindent beleadok, mégis kudarccá válik. Miért jönnek olyan emberek felém akik csak meg villantják a fényt, aztán hátat fordítanak?
Szeretem a munkám. Jó vagyok benne, szükségük van rám az embereknek,tudom. Miért nem az én munkámat választják még is?
Sokáig nem keresgélhetek, egy család van a kezembe. Felelős vagyok értük...

Címkék:

HozzászólásokKedves era73

Köszi!
Ez a mondat nagyon tetszik: engem nem zavar ha nem jönnek!
Csak az a baj, rögtön az jutott eszembe, hogy sajna a csekkek pedig jönnek. De tudod mit, ezentúl már ez se zavar!
Jöjjenek, elférnek.
Köszönöm! Jó kedvem lett!!Kedves Nesa!

Ilyen nekem is volt.
Engedd, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, és ne zavarjon. Érd el, hogy ne zavarjon.
Mert ez egyfajta ellenállást kelt benned. Ha leküzdöd, már nem lesz dolgod vele, és szívesen jönnek hozzád az emberek, mivel téged nem zavar, ha nem jönnek. :)))