:)

Ha rossz a kedved :) tapsolj nagyokat :) Találtam egy aranyos filmet :) Szeretem és mindig is szeretni fogom:

http://www.youtube.com/watch?v=uoG2gkWWaIg&feature=related

Címkék:

HozzászólásokMár

négy (talán öt?) éve egyedül vagyok. Már nem tudok hinni abban, hogy bárki is szerethet. Hogy bárkit is szerethetek. Jó lesz? Mikor? És mi?
A horoszkóp készítőm is megmondhata, hogy örökre egyedül maradok. Általában nem is zavar, néha elönt egy negatív cunami, és akkor kétségbeesem miatta. Főleg ünnepek környékén. A videót szívesen megnézném, de valaki vágja ki belőle az esküvős, szerelmes, gyerekes részeket. Addig nem. Bár a macska már profi abban, hogy megakadályozza a kísérleteimet, azért feleslegesen nem kockáztatnék...Ne add fel! Nézd meg többször

Ne add fel! Nézd meg többször a filmet és bízz magadban! Csak magadban! Egyszerűbb mintha gondolnád! Én már csak tudom, hidd el! Az utóbbi pár napban, percenként gyengülök és húzom fel magam pozitívra! Most pl 1 órát úgy fallabdáztam, hogy közben azt mormoltam mosolyogva magamban amire nagyon vágyom és szeretném :) és csak mosolyogtam! Fel a fejjel!!!! Most nem adhatod fel te sem! Sőt senki sem adhatja fel! Én sem, Ő sem, Te Sem! Hinni kell benne, hogy jó lesz! Mert az lesz!Ma,

úgy látszik ilyen napon van... A videót a második mondatig bírtam nézni. Nem elég, hogy jön a karácsony, még mást se látok, hallok, olvasok, mint boldog párokat, szerelmet, esküvőt, terhességet, szülést... Mindenhol csak az folyik, mi az, ami nekem soha nem lehet! Itt és most lett elég.
Az egyetlen jó dolog az lenne, ha karácsonyra biztonságba helyezném a macskát, és megtenném, amit az ilyen testi és lelki szörnyszülöttnek, mint én, érdemes megtennie.