Mélyebbre süllyedek az érzésekben és napról napra jobban szeretem :)

Pár gondolat :) miközben itt ülök a kanapén mosolygok. Küldök neki sok energiát még ha távol is van! Köszönöm neki a mai napot a kellemes reggelt :) a rengeteg mosolyt a játékok rengetegében :) aztán a hócsatát :)

Tudjátok a legjobb ma az volt :) hogy ismeretlen emberek is ránk mosolyogtak és irgykedtek :) de nekik is azt kívánom, hogy találják meg a boldogságukat!

Néhány gondolatébresztő :)

Nincs az az ember, aki képes volna hazudni, vagy eltitkolni az érzéseit úgy, hogy közben a másik szemébe néz. És nincs az a nő, aki ne tudna olvasni egy szerelmes férfi szemében. Még akkor is, ha ez a szerelem lehetetlennek tűnik, és a legrosszabb helyen, a legrosszabb időben tör a felszínre.

Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs "nem tudom", hogy nincs "úgyse sikerül" vagy "lehetetlen". Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik.

Ami a legfontosabb a mai napon is. Neked szól szerelmem!

Nem tudjuk kimondani. Szerelmes vagyok, nem eszem, nem alszom, elvarázsolt állapotban élek, szárnyalok a boldogságtól, öngyilkos akarok lenni, megszépülök, lefogyok, olyan vagyok, mint egy őrült - s azt mondom a kedvesemnek: "Szeretlek!" ... Mi ez?! ... Mi az, hogy "szeretlek"? Hol van ez a szó, ahhoz képest, amit élek? Sehol! Méltatlan a valósághoz! ... Nem kellett volna kimondani! Nem kevesebbet mondtam vele, hanem valami egészen mást! Semmit. Azt kellett volna mondani, hogy őrült vagyok, benned akarok élni, fáj, ha nem látlak, félek tőled, egyszerre vagyok kétségbeesett, alázatos, hatalmas, rémült, boldog, nyomorult... A sejtjeim szomjaznak rád... Azonnal meg akarok halni, és örökké akarok élni veled!... De hol jön ehhez a szó, hogy "szeretlek"?!...Ami a lélekben egy egész világ, az kimondva egy kopott, értéktelen jel. És ez minden nagy élményünkkel így van. Elmondhatatlanok. "M. P."

Címkék:

HozzászólásokTetszik az iras ugyanezt elem

Tetszik az iras ugyanezt elem meg ezt az orult csodalatos szerelmet naprol napra jpbban szeretem hianyzik ha nincs velem ha egy picit is megharagszik majd meghalnak nem eszem nem alszom es erzem h o is szeret es h ez egy orult szerelem neha bantjuk egymast anyira szeretjuk egymast csodalatos ijeszto oszezavar megijeszt felek az elvesztesetol de mindenek elenere a legnagyobb boldogsagot hozzhatja az ember eleteben ez az orult szerelem.a leges legboldogabb vagyok mikor vele ebredek mikor atolel csokol leirhatatlan....