Paw blogja

A Titok és Én

titok és énHa visszapörgetem az elmúlt évet, amióta tudatosan alkalmazom a titkot, határozottan állíthatom, hogy sok változás történt. BENNEM. Teljesen más szemmel szemlélem a világot, az embereket. Nem lettem gazdagabb, nem léptettek elő a munkahelyemen, a párkapcsolatom nem alakult úgy, ahogy szerettem volna, mégis jól érzem magam a bőrömben.
Vegyük sorra! (A teljesség igénye nélkül.) Kisebb dolgok teremtésében profi vagyok. Parkolóhelyet mindig találok, az már lazán megy. Tovább »

Mi lesz azokkal akik nem ismerik a titkot?

Vannak emberek akik csípőből elutasítják a vonzás törvényét, és vannak olyanok is, akik valami oknál fogva nem találkoznak vele. Miért vannak hívők és hitetlenek? Mi mozgatja ezt a két típust?
És akik egész életüket leélik a titok nélkül az véletlen, vagy annak így kell lennie? Nem veszik a jeleket, vagy egyszerűen csak butuskák? Hm?

Hey Univerzum, ne csináld ezt velem!

titok, badarság- Ne légy görcsös, akkor nem sikerül!
- Ha sokáig vizualizálsz valamit, pozitív vagy, de egyetlenegyszer arra gondolsz, hogy úgysem valósul meg, akkor kárba vész az addigi munkád!
- Légy kitartó, higgy, és megvalósul az álmod!
Badarság, badarság, badarság!!
Most eljutottam arra a pontra, hogy azt mondom ez az egész egy badarság. Mindent meg lehet magyarázni, és már elegem van a magyarázatokból! Tovább »

Mi ez a blokkolás?

Az előző blogomban leírtam, hogy reménykedem abban, hogy visszajön a szerelmem. Igaz, már több mint 7 hónapja elment, és időközben randizgattam, sikertelenül. Tovább »

Visszajön a szerelmem?

Még tavaly ősszel leírtam egy lapra, hogy 2008. augusztus 25-től X-el élek. Az volt minden vágyam, hogy a nagy szerelmem megkérje a kezem, és hozzá költözzek. Ő decemberben úgy döntött, hogy elhagy engem. Viszont a programozásom megmaradt, még mindig szeretem Őt, és várom vissza. Tovább »

Címkék:

Figyelmeztetés?

Csütörtök este elmentem a barátaimmal bicajozni, és olyat estem a bicajjal, hogy eltörött a jobb könyököm. A barátnőm szerint ez figyelmeztetés. mindennek oka van, nem véletlen baleset történt. Tovább »

Programozás

Az agykontroll tanfolyamon tanultam, és már a tanfolyamról hazafelé menet kipróbáltam. Tovább »

Címkék: