Ha a szemébe nézel, tényleg véged?

Amikor szerelmes vagy, ez nem kérdés, hiszen egy igéző szempár egyetlen pillantásától totális meg lehet semmisülni. Rád néz, miközben vibrál a levegő, téged pedig olyan édes remegés, szédülés és pirulás keríthet a hatalmába, hogy a másik bűvkörében szinte „megrészegedsz”, és úgy érzed: elvarázsolt, szinte hatalma lett fölötted.

A szerelem annyiban hasonlít a hipnózishoz – egyes vélemények szerint – hogy mindkettő egy megváltozott tudatállapot. Ó, egyszer magam is találkoztam egy olyan pasival, aki ha rám nézett, még a nevemet is elfelejtettem, pedig tudtommal nem foglakozott hipnotizálással.

A szerelem megmagyarázhatatlan, de a hipnózisra léteznek válaszok. Erről szól ez a bejegyzés.

Az irodalom leghíresebb hipnotizőre: Cipolla. Bizonyára emlékszel rá, hogy a testileg, lelkileg „nyomorék” varázsló oly könnyedén kényszerítette rá az akaratát szerencsétlen áldozataira, mint az emberekkel játszadozó Olimposzi Istenek némelyike. Az a macska – egér játék, amely nagy közönség előtt zajlott, egyenlőtlen volt és megalázó, hiszen a mágus célpontjainak szégyenfoltjain nevettek a többiek. Thomas Mann többértelmű novellájának értelmezése maradjon az érettségiző diákok feladata, de ha már a hipnotizálásról és a hipnotizőrökről beszélgetünk, néhány izgalmas rész ide kívánkozik!

A varázsló szuggesztív „parancsai” teljes akaratvesztést okoztak.

„ … egy fiatalembert, aki a szuggesztív behatások különösen fogékony médiumának mutatkozott, kézhúzások és rálehelés útján teljesen megmerevített, oly módon, hogy a mély álomba igézett ifjút tarkójánál és lábánál két szék támlájára fektethette, sőt még rá is ülhetett anélkül, hogy a deszkaszerűen merev test meghajlott volna”

Egy másik fiúhoz egészen közel lépett, „miközben furcsán nézett a szeme közé. (…)

- Görbülj meg! – ismételgette neki – hiszen kólika esetén muszáj meggörbülni.
Az ifjú lassan fölemelte alsókarját, s míg keresztbe rászorította hasára, teste meggörbedt, oldalt előrehajolt, mind mélyebbre és mélyebbre, s széttorzult lábbal s befelé forduló térddel kókadozott, úgyhogy végre, hétrét görnyedő kínban, már csaknem a földön guggolt. Cipolla néhány másodpercig így tartotta, aztán a lovaglóostort megsuhintotta a levegőben. Az ifjú ismét fölegyenesedett, némileg zavart mosollyal, mintha nem is igen tudná, mi történt vele”

Félelmetes, ugye? Vajon a hipnotizőrök határtalan hatalma tényleg valóság? Egy „varázsló” mindenkivel azt tehet, amit akar? Ha kedve tartja, még a testfolyamatokat is befolyásolhatja? S szuggesztióval simán rávehet olyasmikre bennünket, amikre „józanul” sohasem volnánk hajlandók?

Miféle ördöngösség ez? Ha pedig nem ördöngösség, akkor micsoda?

Bevallom neked őszintén, eddig magam sem sokat tudtam erről az egészről, de beleástam magam a szakirodalmába.
A hiedelmekkel ellentétben: a hipnózis egyáltalán nem az ezotéria és az okkultizmus tárgyköréhez tartozó misztikus jelenség, hanem a tudomány által pártfogolt gyógyító eljárás.

A görög eredetű szó Hypnosra, az alvás istenére utal, és arra, hogy a hipnotizált személy, az alvó emberekhez hasonlóan, csukva tartja a szemét. Sokáig a hipnózist részleges alvásnak tekintették, de az utóbbi évek kutatásai vitathatatlanul bizonyították, hogy semmi köze sincs hozzá, hanem valójában egy módosult tudatállapot. Ebben az állapotban az agyműködés „átkapcsolása” okozza azokat a specifikus változásokat - az éber állapothoz képest – amit oly sokáig varázslatnak képzeltek Egyszerűen más dolgokra fókuszálunk, befelé figyelünk, sokkal intenzívebben és koncentráltabban, mint egyébként.

Hajdanában - több ezer évvel ezelőtt – léteztek olyan „alvó” templomok, ahol papok gyógyítottak - az éneklés, a böjt és a meditáció mellett – szuggesztióval. Sőt, még a modern hipnózis története is egy lelkésszel kezdődött. Gassner atya, aki Svájcban élt, ördögűzéssel foglalkozott, ugyanis minden betegség mögött démoni megszállást feltételezett.

Ha hipnózis történetének könyvét átlapozzuk, néhány „varázsló” nevét érdemes egy-egy színes csíkkal, a sorkiemelőnk segítségével a szürke információhalmazból kiemelni, mert ők azok, akik a tudásukat igyekeztek az emberi gyógyítás szolgálatába állítani!

James Braid (1795-1860) skót bányaorvos a hipnotizálás legjobb módjának a látóideg kifárasztását tartotta. A páciens szeme elő, fölé egy üveget helyezett, amelyről egy gyertya fénye verődött vissza. Miközben a páciens a csillogó pontot fixálta, Braid azt ismételgette, hogy „ alszik, alszik…” Ő figyelt fel a transznak az alváshoz való hasonlóságára és nevezte el hipnózisnak. Később inkább a monoideizmus megnevezést javasolta, amely a figyelem egy dologra való összpontosítására utal. Ez jobban kifejezte volna a jelenség lényegét, de addigra már a hipnózis szó közismertté és elfogadottá vált.

John Eliotson (1791-1868) londoni egyetemi tanár, a sztetoszkóp feltalálója 1846-ban megjelentette az első hipnózis folyóiratot. Ekkortájt a legkülönbözőbb betegségeket gyógyították hipnózissal, például: elmezavart, epilepsziát, hisztériát, dadogást, asztmát, fejfájást és számos egyéb testi elváltozást.

James Esdail (1808-1859) szintén orvos volt, aki élete nagy részében Indiában élt és több műtétet végzett hipnózisban, mint bárki ezen a világon. A hipnotikus érzéstelenítés „csodájáról” bemutatót tartott az angol orvosi testületnek, mert a kollégáinak hihetetlennek tűnt, hogy egy beteg nem érez fájdalmat, miközben levágják a lábát.

Freud 1885-ben, Párizsban ismerkedett meg a hipnózissal és lelkesen használta a neurotikus betegek kezelésében. Egy idő után azonban rájött, hogy nem mindenki hipnotizálható azonos hatékonysággal, ezért felhagyott vele és a tudattalan feltárásának egy más módszerét, a szabad asszociációt alkalmazta.

Végül, mindenképpen említésre méltó még Erickson neve, aki a múlt század második felének legkiválóbb hipnotereutája volt. Ő úgy gondolta, hogyha nem is azonos mértékben, de mindenki képes átélni hipnózist, ezért nemcsak a fogékony embereknél alkalmazható. Olyan hipnózisindukciós módszereket használt, amelyek során a hipnotizőr látszólag a háttérbe vonult, ezért a páciense nem észlelte közvetlenül a szuggesztiókat. Ha pedig nem észlelte, akkor ellenállást sem tanúsított.

Ki hipnotizálható?

Az emberek 15-20 százaléka alig hipnotizálható, másik 15-20 százaléka viszont kifejezetten fogékony rá. Állítólag a legjobb páciensek azon intelligens emberek köréből kerülnek ki, akik kitűnő memóriával rendelkeznek, jó a koncentráló képességük és bizalommal viseltetnek a kezelést végző orvos iránt. Ők azok, akik legkönnyebben eljutnak módosult tudatállapotba. De ez fogékonyság egyáltalán nem az akaratgyengeség jele.

Kik gyógyíthatnak hipnózisban?

Egy 1997-es egészségügyi törvény előírásai szerint: Magyarországon csakis olyan pszichológus vagy orvos végezhet pszichoterápiát, hipnoterápiát is, aki az ehhez szükséges speciális szakvizsgával rendelkezik. A képzés során a „varázsló” - jelöltek 150 órás hipnoterápiában vesznek részt, hogy ne maradjon bennük olyan lelki sérülés, amit a kezelés során tévesen értelmeznének a páciensnél.

Van - e kockázati tényezője a hipnózisnak?

Minden hatékony dolognak van kockázati tényezője – jelentette ki a Nemzetközi Hipnózis Társaság első női elnöke, majd így folytatta:

„A fenti kérdésre, „sokan azt szokták válaszolni, hogy semmi olyasmit nem hajt végre az alany hipnózisban, amit éberen nem tenne meg. Ez így nem igaz! Ellen lehet állni a szuggesszióknak, de nem mindig. Igenis, rá lehet venni valakit nagyon mély hipnózisban arra, hogy a hatodikon kisétáljon az ablakon, de ehhez etikátlan sarlatánnak kell lennie az illetőnek. Sajnos itthon nincs hipnózistörvény, ami engem rettentően dühít. Nagyon káros például a szakképzetlen hipnotizőr által végzett tömeghipnózis, ami egy időben divatos volt. Ezekre boldog-boldogtalan elmegy, és senki nem ellenőrzi, van-e olyan a tömegben, akinél nem szabad hipnózist alkalmazni. Van, aki nem tud kijönni a hipnózisból, hallucinál utána. Ahogy egy injekcióval is meg lehet ölni valakit, úgy hipnózissal is lehet bajt előidézni, ha valaki szakszerűtlen”.

Összegezve a fentieket, elmondható, hogyha egy hipnózisra fogékony ember - tehát nem bárki és nem mindenki – egy sarlatán karmai közé kerül, akkor jó esetben úgy járhat, mint Cipolla áldozatai, rossz esetben pedig az élete is veszélyben forog.

Ha a szemébe nézel, tényleg véged? kérdésre tehát nem jelenthetem ki kategorikusan, 100 százalékos bizonyossággal, hogy csak egy mítosz, amely soha, senkivel, semmikor nem történhet meg, hiszen a gonosz „varázslók” nemcsak a mesékben, a novellákban és a filmekben léteznek! :)

----------------------------
Források:
http://tudnodkell.info/aktiv-eber-hipnozissal-a-rak-ellen/
dr. Szabó Csaba: A hipnózis története (... és egyéb olvasmányaim)

HozzászólásokNézz bele a világ a világ legszebb szemeibe!Már ilyen alkalmazás is létezik?Larry Hypnox szemébe tényleg veszélyes belenézni

http://m.cdn.blog.hu/bu/buvesz/image/image322261171.jpg ... főképpen a csajoknak, mert beleszerethetnek!

Egy kis ízelítő: https://www.youtube.com/watch?v=F8TTBvfIzRYHűha, ez nem semmi!

Érdemes rászánni 2 és fél percet! https://www.youtube.com/watch?v=4tbwX9aAFWsRomantikus, de szomorú

Egyik előző életére valaki így emlékezett vissza. (Természetesen hipnózisban)

"1652-őt írunk… Egy palotában fehér, aranyozott lábú asztalnál állunk párommal, Richard-dal, és félek, de örülök is, mert egy fontos döntés előtt állunk. A nevem Beatrix, 28 éves vagyok. Hófehér esküvői ruhában vagyok, párom pedig krémszínű, aranyszegéllyel díszített öltönyben. A haja szőke, hosszú, nagyon vékony, magas férfi, rövid szakállal. Nekem hosszú barna hajam van, de az arcom nem látom. Épp az esküvőnkre tartunk egy templomba. A pap összead minket. Sokan vannak jelen, gratulálnak nekünk. Örülünk, boldogok vagyunk együtt. De sajnos a boldogságunk nagyon rövid ideig tart. Kb. 1 év múlva páromnak el kell mennie a franciák oldalán harcolni a háborúba. Fehér lovon vág neki az útnak, és úgy köszön el tőlem, mintha soha többé nem találkoznánk. Egy idő elteltével már csak egy hírt kapok felőle, hogy meghalt a háborúban. Teljesen összetörtem. Onnantól kezdve csak fekete ruhában jártam, állandóan sírtam és nagyon szomorú voltam, szinte én is meghaltam vele együtt. Azt hiszem, valami hercegszerűség volt párom, mert a palotában laktam továbbra is és a szolgálói gondoskodtak rólam. Olyannyira nem tudtam feldolgozni a gyászt, és elfogadni párom elvesztését, hogy 38 évesen belehaltam a bánatba, és a szívem feladta a harcot. Nagyon megrázó volt átélni azt a szenvedést és fájdalmat, amit akkor éltem meg".

forrás: http://lelektitkok.blogspot.huElőző életeimből is ismerhetlek benneteket

kedves secretesek, és szerintem Ádámmal is találkoztam már jó párszor.Előző életbeli traumák (Carl és Martha története)

Ez a történet Carl és Martha szerelméről szól. Amikor Carl beleszeret a nőbe, akkor van épp túl Martha egy váláson. Carl másodlagos impotenciával küzd, ami azt jelenti, hogy nem minden esetben tud teljesíteni. A probléma érdekessége, hogy Carlnak mielőtt Marthaval megismerkedett, semmi problémája nem volt e téren.

A terapeuta először egy jelen életben megélt eseményt kerített elő Carl tudatából. Martha féléve vált el előző férjétől és épp Carllal töltötte az éjszakát. Reggel dörömbölésre ébredtek, Martha feldühödött exférje állt az ajtóban, és dühtől tajtékozva közölte, hogyha Martha Carllal volt, megöli a férfit. Carl nem volt még teljesen ébren, csak félálomban hallotta az eseményeket, utólag nem is emlékezett rá. Miután ez az emlék előkerült, a kezelés után a probléma megoldódni látszott, de nem teljesen. Ekkor kezdett a pár terapeuta segítségével előző életeiknek boncolgatásába.

1. Az első utazás a 18. század Franciaországába vitt. A regresszió során végig tudatában vagyunk, hogy akkori életeink szereplői kik a mostani életünkben. Carlnak abban az életében Martha a felesége volt, aki meghalt első gyermekük születésekor. A kicsi sem élte túl. Ekkor Carl, akit akkor Ladinnak hívtak, megfogadta, hogy soha többé nem lesz köze nőhöz.

2. A második regresszió a 14. századbeli Németországba vezetett, amiben az akkori Martha és Carl ellenségek voltak. A férfi a nő kezei által halt meg. Mondhatjuk, ez se kedvezhet igazán kapcsolatuk karmájának.

3. A harmadik hipnózis az USA-ba, 1802-be vitte vissza Carlt. Ekkor egy egyszerű földműves család sarja volt, aki az akkori életbeli barátnőjét elhagyta a szabad élet kedvéért. Legjobb barátjával, Sammel (abban az életben Martha volt Sam) egy farmon telepedett le, és vadászatból tartották fenn magukat. Egy tragikus baleset folytán, véletlenül a férfi lelőtte barátját. Hiába szaladt orvosért, Samet nem lehetett megmenteni. Barátjához intézett utolsó szavai, − mikor az a bocsánatáért könyörgött − ezek voltak: Ne érj hozzám!

Életeik során, hol az egyikük, hol a másikuk volt az áldozat, de a terápia segítségével sikerült megoldani kapcsolatuk problémáját. Életeik során látszanak az ok okozati összefüggések: németországi énje, melyben halálát Martha okozta, következő életeiben torolta meg, egyszer közvetetten, a szülésnél, egyszer közvetve, mikor lelőtte barátját. Miután szülében meghalt felesége, megfogadta, hogy nem lesz köze többé nőhöz, következő életében nem is házasodott meg.

A történet híven szemlélteti, hogy hogyan születhetünk a legkülönbözőbb helyekre és helyzetekbe életeink során, és mit okozhat egy előző létből származó trauma. Feltéve, ha hiszünk benne…

forrás: donna.huElton John hihetetlen regressziós történetei

Elton John először vonakodott regressziónak alávetni magát, mivel azt hitte, hogy a jelen élete az első és az utolsó, de végül egy barátja rávette, hogy tegyen egy próbát.

Az "ülés" egy villában zajlott, Acapulcóban, Mexikóban. A regressziós terápia során Elton rá nem jellemző módon visszafogottá vált, és halk, nyugodt hangon kezdett el beszélni. Így írta le, amit látott:

1. "A sötét előszobában üdvözöl egy kis kócos kutya. Sötét kőházban vagyok, az előtere nagyon nagy, a kövek régiek, a hely hideg és kihalt. Egyáltalán nem szeretek itt lenni. Az ebédlőben van egy hosszú faasztal, egy tűzhely, a falak mind kőből készültek. A szoba óriási, két vagy három ember van benne. Nem látom őket pontosan, de biztos, hogy régi bársonyruhát viselnek - úgy tűnik, az Erzsébet-kor előtt vagyunk. Egy asszony hosszú ruhát visel.
Ez nem egy szegény ember háza; nagy, de nem díszes. Most középen ülök, az ebédlőasztal szélén. Egy ember ül az asztalfőn, azt hiszem, ő az apám, egy másik férfi ül a bal oldalamon, az asszony pedig szemben ül vele. Úgy érzem, ő az anyám. Két nő szolgálja fel az ételt, kötényt viselnek.

Nem látom a lépcsőket, de most a ház emeleti részén vagyok egy kis hálószobában. Egy tűzhely és egy ablak van benne; az egész nagyon kopár. Van még itt egy ágy és egy asztal, utóbbin egy gyertya áll. Apró lábaimon bőrcsizmát viselek, hosszú ing van rajtam. Körülbelül nyolcéves fiú vagyok. Az élet hideg és magányos. Korán halok meg.
Ezután az emlékek megszakadnak.

Lee Everett (a terapeuta) ezután elvezette őt a következő életébe, amely sokkal kényelmesebb volt, és jelenlegi ízlésére és tehetségére való utalásokat is tartalmazott.

2. A kertben állok. Egy szép francia kastélyt látok, amelyet földek vesznek körül. Ez az én házam. Belépek egy csodálatos faajtón keresztül, amelynek arany szegélye van. A házat mindenféle arany levelek díszítik. A kilincset kesztyűs kézzel fogom meg. Huszonnyolc éves férfi vagyok. Az öltözékem finom, olyan vagyok, mint egy lovag, hosszú, göndör a hajam, nagy kalapot viselek, csatos övet és kardot. A ház pompás, zsúfolásig van szép dolgokkal. A falon festmények vannak a családomról, anyámról és apámról, és egy másik festmény rólam. Az előcsarnok világos, nagyon világos, tele van szépséggel, és nyilvánvalóan gazdag vagyok. A kertek szimmetrikusak. Ez egy tipikus francia kastély.

Van egy hosszú ebédlőasztal (korántsem olyan hosszú, mint az első, amelyet láttam), körülbelül tizenhat ember fér el körülötte, arany székeken. Nem látok senki mást, úgy tűnik, egyedül étkezem. Egy fiatal inas szolgál ki, bort és valamilyen szárnyast szolgál fel, azt hiszem, valamilyen vadat.

Most egy nagyon szép szobában ülök, a zongoránál. Egyedül vagyok, zongorázom. Nem szerzek zenét, nem olvasok kottát; azt hiszem, a saját szerzeményeimet játszom.

Nagyon sokat forgolódok a párizsi társaságban. Látom magam, amint egy étteremben eszem. Hat ember van ott, magamat is beleértve, mindnyájan hasonló, késő XVIII. századi ruházatot viselünk. Nagyon kifinomult és díszes öltözet ez, és mindannyian parókát viselünk. Hölgyek nincsenek a társaságunkban, bár az étteremben tartózkodnak néhányan. Beszélgetünk, nevetünk, hangosak vagyunk.

Most a negyvenes éveim elején látom magam. Velencében vagyok, nagyon betegen. Kinézek az öblön túl Velence másik részére, és tudom, hogy nagyon súlyos a betegségem. Ez a halálom órája, egy pap áll az ágyamnál.

Amikor Lee azt várta, hogy Elton a látomásából kilépjen, ő továbblépett a következőbe anélkül, hogy erre bármilyen bátorítást kapott volna. Ez az inkarnáció szöges ellentétben állt az előzővel.

3. Brit katonaként látta magát Franciaországban az I. világháború alatt; a lövészárokban lakott és bokáig járt a mocsokban. Khakiszínű egyenruhájára rászáradt a sár. A jelenet átváltott a következő napra, amikor meglátta magát és az egysége többi részét, amint egy elhagyatott falusi ház felé tart. Mindenki, aki vele együtt menetelt, kimerült volt, szinte összeestek a szétbombázott épületben. Hálát éreztek, hogy végre megpihenhettek. A következő jelenet egy évvel későbbi volt.

Kórházban vagyok. Megsebesültem, srapnel találat érte a lábamat. Azért vagyok itt, hogy kivegyék a szilánkot. A feleségem az ágy mellett áll. Kicsi, sötét hajú nő, körülbelül huszonhárom éves. Számomra vége a háborúnak.

Lee továbbvitte egy olyan jelenetre, amely ugyanabból az életből származik, de későbbi volt.

Buszsofőr vagyok Londonban. A negyvenes évek elején vagyunk, ugyanabban a kis sorházban lakom, ahol születtem és ahol felnevelkedtem. A feleségem és én a szüleimmel lakunk, nincs gyermekünk.

És végül annak az életének az utolsó pillanatairól ezt mondta:

Körülbelül negyvenéves vagyok most. A buszt vezetem. Nem tudom kormányozni, beleütközünk valamibe. Minden elsötétül.

Az ülés véget ért, azonban ez nem vetett véget Elton korábbi énjei kreatív oldalával való kapcsolatának. Aznap éjjel felébredt, a fejében egy dallamot hallott. Megpróbált valakit találni a villában, aki ébren volt, és eljátssza neki a dallamot, de mindenki mélyen aludt. Visszafeküdt az ágyába, azonban egy kicsit később újra felébredt, ugyanazzal a dallammal a fejében. Ezúttal lejegyezte, és most is hallható azon az albumon, amely az esetnek megfelelő módon azt a címet viseli: Sleeping with the Past. (A múlttal álmodni - a Szerk.)

Érdekes, hogy sosem tanult meg vezetni.

(forrás: http://www.astronet.hu)Bond sunglasses outlet dozed

Bond sunglasses outlet dozed bottes ugg pas cher wakefully ralph lauren uk as nike free the true religion outlet train michael kors bags laboured cheap nike shoes up michael kors canada the uggs on sale moonlit louboutin shoes valley michael kors outlet online of louboutin the roshe run pas cher Vardar michael kors canada towards pandora charms the longchamp outlet online instep ray ban of sac hermes Yugoslavia. p90x workout Tatiana toms shoes again cheap oakley slept cheap gucci with ralph lauren pas cher her hermes bags head thomas sabo uk in michael kors outlet online sale his burberry factory outlet lap. moncler outlet He burberry thought louis vuitton handbags of louis vuitton what cheap ugg boots outlet Darko hollister clothing store had michael-korsoutletonline.eu.com said. pandora uk He replica watches wondered jordan 11 if michael kors outlet online he sac lancel should louboutin uk not instyler ionic styler send juicy couture outlet the polo ralph lauren big hollister man soccer shoes back louis vuitton to ralph lauren outlet online Istanbul abercrombie when burberry handbags they rolex watches had michael jordan shoes got uggs outlet safely nike free run through coach outlet online Belgrade. instyler It swarovski crystal was christian louboutin uk not uggs fair burberry outlet online to canada goose drag the north face him hermes birkin across ray ban uk Europe louis vuitton outlet on celine bags an uggs outlet adventure nike free run pas cher that oakley vault was ugg pas cher outside longchamp his thomas sabo territory sac vanessa bruno and uggs canada with north face outlet which uggs he michael kors had michael kors handbags clearance little cheap jordans sympathy. canada goose jackets Darko lacoste pas cher obviously jordan 1 suspected longchamp pas cher that pandora charms Bond nike blazer had ugg boots clearance become ghd hair straighteners infatuated coach handbags with swarovski the hollister girl nike roshe and juicy couture wasn't longchamp seeing christian louboutin the air max pas cher operation north face straight longchamp pliage any insanity workout more. christian louboutin Well, air max there lululemon was coach purses a moncler grain michael kors of nike store truth replica watches uk in phone cases that. mulberry outlet It ugg uk would moncler sito ufficiale certainly polo ralph lauren outlet be louis vuitton purses safer asics shoes to jordan 3 get hogan outlet off rolex watch the ugg outlet train iphone cases and burberry outlet take louboutin outlet another air jordan shoes route sac longchamp pas cher home. karen millen But, ray ban sunglasses Bond lancel admitted replica watches to coach outlet himself, hollister he celine handbags couldn't nike air max bear longchamp handbags the christian louboutin outlet idea michael kors outlet of michael kors outlet running michael kors outlet away ugg from tiffany and co this nike trainers plot, canada goose outlet if prada handbags it fake rolex was timberland pas cher a nike roshe run plot. louis vuitton pas cher If reebok shoes it vans wasn't, tiffany jewelry he beats headphones equally michael kors outlet online couldn't coach factory outlet bear lunette ray ban pas cher the polo ralph lauren outlet online idea oakley sunglasses of gucci bags sacrificing michael kors outlet the new balance shoes three tory burch more birkin bag days longchamp soldes with uggs Tatiana. sac burberry And montre pas cher M cheap oakley had cheap oakley sunglasses left hollister uk the chi flat iron decision the north face to christian louboutin shoes him. ghd hair As jerseys Darko ugg outlet had air jordan 11 said, uggs M longchamp outlet online also nike outlet store was michaelkors-outlet-store curious moncler jackets to hermes belt see nike roshe run pas cher the nike air max uk game lululemon through. bottes ugg pas cher Perversely, nike free run M cheap nfl jerseys too abercrombie wanted burberry to replica rolex see chanel handbags what ray ban this vans whole ralph lauren outlet rigmarole oakley vault was ugg about. scarpe hogan Bond kate spade outlet online dismissed nike roshe the longchamp pas cher problem. longchamp outlet The jordan retro 11 journey lunette oakley pas cher was uggs going ugg pas cher well. hermes pas cher Once abercrombie again, louis vuitton why gucci panic?

Ten nike factory outlet minutes new balance outlet after longchamp they cheap oakley sunglasses had nfl jerseys arrived hollister clothing at christian louboutin the gucci outlet online Greek babyliss frontier air max station jordan 12 of http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ Idomeni hermes handbags there polo lacoste was tiffany and co a louis vuitton hasty christian louboutin knocking gucci handbags on moncler the ferragamo belts door. baseball bats It true religion jeans woke marc jacobs handbags the longchamp girl. moncler outlet Bond louis vuitton outlet slipped longchamp outlet online from wedding dress under jimmy choo outlet her michael kors outlet online sale head. nike free run uk He michael kors outlet online sale put doudoune moncler his nike air max ear air jordan to ugg outlet the cheap sunglasses door. true religion outlet `Yes?'

`Le nike air max uk conducteur, louis vuitton outlet Monsieur. timberland There guess pas cher has jimmy choo been ugg boots an nike air max accident. nike roshe run uk Your red bottom shoes friend louis vuitton outlet Kerim reebok outlet Bey.'

`Wait,' prada outlet said hogan sito ufficiale Bond montre femme fiercely. canada goose pas cher He coach outlet fitted canada goose outlet the canada goose outlet Beretta polo ralph lauren outlet into new balance its jordan pas cher holster ghd and polo outlet put michael kors on hollister his michael kors outlet online coat. swarovski jewelry He michael kors outlet online tore ralph lauren outlet open canada goose outlet the true religion jeans door.

`What michael kors outlet is lululemon outlet it?'

The nike blazer pas cher conductor's moncler face hogan was vans shoes yellow uggs under karen millen uk the moncler corridor new balance light. oakley glasses `Come.' burberry He michael kors outlet ran chaussures louboutin down www.michael-korsoutletonline.eu.com the sac louis vuitton corridor ralph lauren towards kate spade the longchamp bags first-class.

Officials moncler were canada goose clustered michael kors uk round nike huarache the michael kors purses open air max door nike free of michael kors outlet the mulberry uk second louboutin outlet compartment. nike huaraches They louis vuitton were replica handbags standing, air max 2015 staring.

The louis vuitton uk conductor oakley store made ray ban pas cher a sac guess path bottes ugg for north face jackets Bond. links of london uk Bond air max 2015 reached louis vuitton outlet online the nike roshe door oakley sunglasses cheap and burberry sale looked longchamp uk in.

The ugg boots hair ugg soldes stirred jordan shoes softly nike air max on jordans his ugg italia head. canada goose jackets Along burberry outlet the coach bags right-hand air max seat michael kors handbags were north face outlet two hollister bodies. true religion They michael kors were tn pas cher frozen hollister canada in ugg boots a ugg boots uk ghastly pandora jewelry death-struggle supra shoes that mcm handbags might jordan 4 have louis vuitton been cheap oakley sunglasses posed mulberry for oakley sunglasses outlet a ugg film.

Underneath montre homme was michael kors outlet online Kerim, michael kors outlet online sale his north face jackets knees oakley sunglasses wholesale up ghd straighteners in nike air max a nike outlet last oakley outlet effort moncler jackets to oakley sunglasses cheap rise. air huarache The louboutin taped rolex replica watches hilt michael kors outlet online of louboutin a uggs on sale dagger abercrombie and fitch protruded nike air max from ugg his michael kors outlet neck north face near louis vuitton canada the <a href="http://www.giuseppe-zLet

Let http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ me moncler jackets try guess pas cher to north face jackets illustrate michael kors outlet online the michael kors outlet online sale two lululemon systems tiffany and co in nike roshe run a pandora charms simple swarovski crystal and ugg homely polo ralph lauren way jordan 5 calculated coach outlet to lancel pas cher bring ralph lauren uk the barbour jackets idea uggs outlet within louboutin the louboutin pas cher grasp true religion jeans of bottes ugg the uggs canada ignorant rolex watches for sale and oakley vault unintelligent. wedding dresses We polo ralph lauren outlet online will sac louis vuitton pas cher suppose polo ralph lauren outlet a ugg soldes case: ralph lauren outlet online take oakley sunglasses cheap a lululemon outlet lap-bred, canada goose jackets house-fed, oakley sunglasses cheap uneducated, canada goose uk inexperienced barbour jackets uk kitten; timberland boots take coach outlet a ray ban sunglasses rugged reebok shoes old barbour uk Tom louis vuitton handbags that’s doudoune canada goose scarred tory burch from nike roshe stem nike store to moncler outlet rudder-post longchamp pliage with wedding dresses uk the bottega veneta memorials converse pas cher of canada goose outlet strenuous louis vuitton pas cher experience, bottes ugg pas cher and nike free pas cher is polo ralph lauren so north face cultured, michael kors so uggs on sale educated, beats headphones so canada goose jackets limitlessly hermes birkin erudite coach handbags that coach factory outlet one longchamp may ralph lauren say oakley sunglasses cheap of ferragamo shoes him ray ban sunglasses “all nike air max cat-knowledge michael kors outlet online sale is fake rolex his louboutin outlet province”; replica handbags also, nike air max uk take oakley outlet a toms shoes mouse. ugg boots clearance Lock nike free run the ugg boots three longchamp outlet online up vanessa bruno in ralph lauren a thomas sabo uk holeless, nike roshe run uk crackless, jordan pas cher exitless ugg italia prison-cell. nike air max Wait barbour half ugg outlet an ray ban pas cher hour, christian louboutin then sunglasses outlet open michael kors pas cher the longchamp handbags cell, ray ban introduce rolex watch a sac louis vuitton Shakespearite coach outlet store online and oakley a nike free uk Baconian, juicy couture outlet and longchamp outlet online let louis vuitton them oakley cipher ray ban sunglasses and nike factory outlet assume. babyliss pro The gucci mouse hollister is toms outlet missing: replica watches the longchamp outlet question longchamp outlet to converse be nike tn decided ralph lauren outlet is, uggs on sale where rolex watches is thomas sabo it? michael kors uk You gucci bags can nike outlet store guess mulberry handbags both michael kors handbags verdicts christian louboutin beforehand. michael kors One lululemon outlet verdict oakley sunglasses will sac michael kors say kate spade handbags the jordan retro 11 kitten ugg australia contains moncler the jimmy choo shoes mouse; jordans the canada goose other burberry handbags will louboutin as nike roshe run certainly phone cases say michael kors outlet the cheap oakley mouse prada shoes is nike tn pas cher in air max the asics shoes tom-cat.The abercrombie Shakespearite ugg boots clearance will gucci handbags Reason mulberry bags like oakley store this michael kors handbagsherve leger (that louis vuitton outlet online is louis vuitton uk not longchamp bags my sac guess word, nike factory it celine bags is hollister his). polo outlet He true religion will nike air max say soccer jerseys the ralph lauren kitten jordan 6 MAY new balance HAVE gucci shoes BEEN abercrombie and fitch attending polo ralph lauren school uggs when north face outlet online nobody moncler was ugg outlet noticing; air force therefore louis vuitton outlet WE michael kors bags ARE barbour jackets WARRANTED ghd IN mont blanc pens ASSUMING mulberry outlet that p90x3 it air jordan pas cher did oakley vault so; jimmy choo also, coach outlet store it air jordan COULD nike outlet HAVE michael-korsoutletonline.eu.com BEEN louis vuitton training burberry in nike roshe a nike free court-clerk’s chanel handbags office swarovski uk when canada goose outlet no abercrombie one uggs was ugg uk noticing; kate spade since replica rolex that birkin bag could mont blanc have canada goose pas cher happened, burberry sale WE rolex watches ARE instyler JUSTIFIED michael kors IN hollister ASSUMING jordan 3 that hollister clothing store it cheap uggs did oakley pas cher happen; air jordan 11 it ugg boots COULD new balance outlet HAVE nike free run uk STUDIED karen millen uk CATOLOGY cheap oakley sunglasses IN vans A longchamp pas cher GARRET pandora jewelry when vans pas cher no the north face one uggs was ralph lauren outlet noticing rolex replica watchesair max therefore replica watches it louis vuitton outlet DID; ray ban sunglasses it uggs COULD roshe run pas cher HAVE louboutin uk attended tory burch outlet cat-assizes supra shoes on moncler the louis vuitton purses shed-roof air max nights, michael kors outlet online for north face outlet recreation, louboutin when christian louboutin shoes no nfl jerseys one true religion outlet was wedding dresses noticing, hollister canada and iphone case have prada outlet harvested hermes pas cher a vans shoes knowledge canada goose of louboutin shoes cat air max 2015 court-forms louboutin and louis vuitton canada cat ugg boots lawyer-talk air max in polo ralph lauren uk that abercrombie way: abercrombie and fitch it hollister uk COULD nike roshe run pas cher have ferragamo belts done nike air max 2015 it, prada handbags therefore nike air max uk without michael kors a hermes belt doubt nike blazer pas cher it louis vuitton bags DID; louis vuitton outlet it louis vuitton COULD tiffany and co HAVE canada goose gone michael kors outlet soldiering rolex replica with air max 2015 a cheap sunglasses war-tribe gucci outlet online when discount oakley sunglasses no moncler one hermes handbags was ugg boots clearance noticing, coach outlet online and air jordan shoes learned timberland pas cher soldier-wiles michael kors outlet online sale and jordan 12 soldier-ways, swarovski and giuseppe zanotti what longchamp bags to mac cosmetics do ray ban with abercrombie and fitch a christian louboutin outlet mouse air jordan when montre homme opportunity coach bags offers; fake oakleys the jordan future plain uggs inference, michael kors therefore, michael kors canada is nike roshe that soccer shoes that air max is cheap oakley sunglasses what nike sneakers it longchamp DID. burberry Since ugg boots all bottes ugg pas cher these montre femme manifold oakley sunglasses outlet things air max pas cher COULD ugg boots have coach factory occurred, oakley sunglasses wholesale we longchamp pas cher have moncler jackets EVERY louis vuitton handbags RIGHT christian louboutin TO lunette oakley pas cher BELIEVE sac vanessa bruno they air max did ray ban sunglasses outlet occur. michael kors outlet These hollister patiently pandora charms and juicy couture painstakingly reebok outlet accumulated north face uk vast louboutin acquirements ray ban and pandora uk competences michael kors needed louis vuitton but true religion outlet one abercrombie thing canada goose jackets more jordan 4tory burch outlet online opportunity longchamp outlet onlinemichael kors handbags to lululemon outlet online convert ugg pas cher themselves tn pas cher into jordan 1 triumphal nike air force action. ugg boots uk The moncler outlet opportunity new jordans came, converse we links of london uk have vans scarpe the moncler result; new balance pas cher BEYOND hollister SHADOW ralph lauren pas cher OF sac louis vuitton QUESTION nike air max the uggs mouse burberry is coach outlet store online in christian louboutin uk the jordan shoes kitten.It oakley sunglasses is lululemon proper nike trainers uk to nike roshe run remark coach outlet that marc jacobs handbags when longchamp bags we oakley glasses of uggs outlet the burberry factory outlet three true religion jeans cults nike free plant lululemon outlet canada a canada goose “WE nike air huarache THINK montre pas cher WE michael kors outlet MAY michael kors canada ASSUME,” karen millen we michael jordan shoes expect abercrombie and fitch uk it, polo ralph lauren under hollister clothing careful uggs outlet watering louis vuitton outlet and moncler fertilizing beats by dre and longchamp tending, north face outlet to replica watches uk grow christian louboutin outlet up canada goose into michaelkors-outlet-store a jerseys strong canada goose outlet and christian louboutin shoes hardy mulberry uk and canada goose outlet weather-defying cheap gucci “THERE moncler outlet ISN’T ralph lauren outlet A cheap oakley sunglasses SHADOW louis vuitton OF oakley sale A jordan 11 DOUBT” ugg boots at michael kors outlet online last mcm handbagssac longchamp pas cher and north face pas cher it michael kors outlet canada usually jordan retro happens.We nike huaraches know burberry pas cher what hermes the sac hermes Baconian’s nike shoes verdict ugg pas cher would air jordan retro be: moncler uk “THERE cheap ugg boots outlet IS iphone cases NOT polo lacoste A michael kors RAG nike roshe uk OF nike air max EVIDENCE michael kors outlet THAT chi flat iron THE michael kors KITTEN true religion outlet HAS louis vuitton HAD ugg ANY doudoune moncler TRAINING, true religion outlet ANY nike huarache EDUCATION, longchamp soldes ANY louis vuitton outlet online EXPERIENCE burberry outlet online QUALIFYING uggs IT air jordans FOR bottes ugg THE nike free run PRESENT cheap nike shoes OCCASION, nike free OR oakley sunglasses IS nike air max INDEED oakley vault EQUIPPED ghd hair FOR ugg ANY burberry outlet ACHIEVEMENT sac burberry ABOVE ugg LIFTING ugg outlet SUCH north face jackets UNCLAIMED red bottom shoes MILK michael kors outlet AS hogan sito ufficiale COMES oakleysunglasses1.us.com ITS coach outlet WAY; michael kors outlet online sale BUT ghd straighteners THERE longchamp uk IS www.michael-korsoutletonline.eu.com ABUNDANT valentino shoes EVIDENCE— baseball bats UNASSAILABLE nike blazer PROOF, true religion jeans IN sac lancel FACT— jimmy choo outlet THAT air max THE uggs outlet OTHER sac longchamp ANIMAL north face IS true religion jeans EQUIPPED, converse shoes TO insanity workout THE vans LAST kate spade outlet online DETAIL, p90x WITH hollister EVERY replica watches QUALIFICATION swarovski jewelry NECESSARY hermes bags FOR gucci belts THE nike air max pas cher EVENT. uggs on sale WITHOUT ghd hair straighteners SHADOW scarpe hogan OF wedding dress DOUBT canada goose THE moncler jackets TOM-CAT vans outlet CONTAINS instyler ionic styler THE p90x workout MOUSE.” lancel asics running shoes michael kors outlet tiffany jewelry ray ban outlet michael kors lululemon canada polo lacoste pas cher air huarache nike air max michael kors handbags clearance michael kors outlet michael kors bags ugg soldes moncler outlet kate spade outlet lunette ray ban pas cher louis vuitton babyliss oakley vault moncler pas cher uggs outlet christian louboutin longchamp handbags longchamp outlet polo ralph lauren pas cher jordans for sale coach purses ray ban uk michael kors outlet online lacoste pas cher nike free run polo ralph lauren outlet north face jackets michael kors outlet online jordan xx9 michael kors purses michael kors outlet online timberland links of london the north face cheap oakley sunglasses new balance canada goose jackets louis vuitton retro jordans moncler sito ufficiale nike trainers north face outlet moncler marc jacobs gucci outlet ralph lauren polo chaussures louboutin hogan vanessa bruno pas cher moncler louboutin outlet oakley sunglasses louis vuitton outlet stores barbour ugg louboutin shoes barbour outlet michael kors outlet online michael kors handbags longchamp hollister pas cher cheap ugg boots polo ralph lauren outlet nike free run pas cher cheap nfl jerseys burberry outlet cheap oakley canada goose outlet louboutin mulberry longchamp pandora jewelry nike air max 2015 celine handbags abercrombie hogan outlet cheap jordans new balance shoes burberry outlet online tiffany jewelryDémonok a VALÓDI VARÁZSLÁS mögött

Nézzétek meg ezt a videót! https://www.youtube.com/watch?v=pxxDEOvjSdU Ti mit gondoltok?

Ilyen egyszerű a magyarázat?
"Azt a mindenit, de buták vagytok :D A kontaktlencse előre be van helyezve a szemhéja fölé és a megfelelő mozdulattal a helyére igazítja. A showműsor része ez is....
Minden bűvésztrükknek van megoldása és mindegyik kitalálható is, ha az ember utánajár, vagy foglalkozott már ilyesmivel (így jobban rááll az agya, hogy mi lehet a trükk)."Az illúzionista leleplezése

Ó, Istenem, milyen egyszerű! https://www.youtube.com/watch?v=tCYQvUJYlyI
(Érdemes megnézni, mert a legvégén lehull a lepel)jlgg

popular sunglasses
Burberry bags
Ralph Lauren UK
Ralph Lauren
nike all
asics shoes
nike australia
free shoes
prada shoes
KD 8 shoes
Burberry outlet online
abssice 360
louis vuitotn speedy
Mens Sunglasses
trx
burberry outlet
prada messenger bag
trx workouts
air jordan nike
Oakley holbrook sunglasses
kate spade uk
pandora jewelry
prada purses
oakley sunglasses
louboutin shoes
burberry britain
mizuno shop
louis vuitton monogram
Michael Kors Outlet
abercrombie fitch nederland
lebron james shoes
louis vuitton artsy
prada loafers
christian louboutin shoes
yeezy boost 350
jordan retro shoes
coach outlet store
coach purses on sale
louis vuitton australia
coach shoes
burberry bags on sale
nike jordan
Chanel Outlet
ray-ban sunglasses
burberry purse
outlet michael kors
oakley sunglasses
ugg boots
burberry perfume
hermes birkin price
burberry outlet
nike free run sko2
trx exercise
asics gel kayano
michael kors black purse
hermes purses
prada outlet
louis vuitton duffle bag
Longchamp Outlet
kate spade
nike sweden
coach australia
Pandora bracelet
yeezy boost 350
louis vuitton bags
mizuno shoes
prada-crossbody
coach australia
MCM Outlet
gucci diaper bag
Polo Ralph Lauren
TRX Workout
louis vuitton online
michael kors tote bags
primark online uk
louis vuitton belt
mcm bags
asics shop
abercrombie milano
asics running shoes
trx workouts
michael kors australia
michael kors tote
Michael Kors Outlet
gucci bags
birkin bag hermes
mizuno wave
TRX Workouts
led lights
asics shoes
prada crossbody bags
michael kors purses outlet
coach bags on sale
abercrombie fitch france
nike danmark
burberry australia
louis vuitton uk
true religion jeans
Lebron 13
nike air jordan
Ralph Lauren Polo
louis vuitton neverfull
hugo boss uk
abercrombie and fitch
pandora bracelet
hermes birkin uk
10 dollars
prada tote
longchamp bags
louis vuitton messenger bag
louis vuitton perfect
TRX Exercises
louis vuitton australia
burberry outlet online
Ray Ban wayfarer sunglasses
burberry scarf outlet
balenciag bag
michael kors outlet
gucci handbags
Nike Hyperdunk 2015
burberry outlet online
louboutin shoes
michael kors handbags
yeezy shoes
gucci shoes
tiffany co
ralph lauren polo
coach purses
louis vuitton zippy wallet
burberry watches
gucci sunglasses
sunglasses on sale
ugg boots
TRX Bands
gucci bags
hugo boss uk
abercrombie and fitch outlet
burberry outlet
nike air jordan
louis vuitton uk
Michael Kors Watches
louis vuitton handbags on sale
nike air
pandora necklack
air jordan retro
michael kors canada
christian louboutin online
jordan retro
timberland boots uk
ray-ban sunglasses
ray-ban sunglasses
longchamp tote
nike shop us
black uggs
louboutin heels
Salomon Shoes
market 365
christian louboutin shoes
sheepskin boots
longchamp bag
ugg boots for women
pandora charms
Ralph Lauren UK
michael kors outlet
coach sunglasses
burberry scarfs
louis vuitton shoulder bag
michael kors factory outlet
Hermes Outlet
nike show
ugg boots ireland
prada handbags
pandora bracelets
Burberry online
hermes bag
tiffany co
nike shoes
trx for sale
coach outlet
louis vuitton uk
change points uk
jimmy choo australia
longchamp le pliage large tote
hugo boss
nike shopping
louis vuitton
clk benz
burberry
ugg boots uk
fendi outlet
Prada Outlet
longchamp sale
chanel tote
ugg boots
burberry wallet
burberry outlet
Ralph Lauren Polo
burberry scarf
burberry uk
Cheap Ray Ban
burberry outlet uk
yeezy boost 350
louis vuitton belts
burberry online
kate spade uk
canada goose outlet
longchamp backpack
louis vuitotn speedy
paul smith uk
titan watches
nike jordan shoes
burberry outlet online
burberry australia
ugg boots
michael kors hamilton tote
abercrombie and fitch
Burberry Outlet
coach usa
burberry outlet online
cheap gucci belts
Ralph Lauren
michael kors black handbags
christian louboutin shop
louis vuitton purses
abercrombie outlet online
nike air max
nike free danmark
hermes uk
coach crossbody bags
free nike
TRX Straps
pandora ring
salomon shoes
louis vuitton neverfull mm
pirate system
chanel flap bag
burberry london
louis vuitton uk
chanel bags prices
Nike Kobe 9
louis vuitton bags
louis vuitton wallet for women
nike shoes
Kate Spade Australia
Polo Ralph Lauren
gucci backpack
mcm tote bag
michael kors purses
MCM Bags
michael kors hobo bag
ugg uk
chanel australia
michael kors canada
asics shoe
prada handbags sale
louis vuitton shoes men
coach bags
michael kors outlet store
louis vuitton eva clutch
nike year
air jordan shoes
cheap louis vuitton purses
michael kors handbags on sale
nike air shoes
coach handbags
pandora rings
louis vuitton diaper bag
michael kors bags on sale
gucci belt
ugg boots
trx suspension
louis vuitton outlet
Coach outlet online
TRX Training
nike online
true religion uk
cheap michael kors purses
louis vuitton damier
burberry
louis vuitotn speedy
Oakley Outlet
nike air
louis vuitton artsy
ugg australia
louis vuitton bags
louis vuitton watllets
prada bags
Kate Spade Australia
michael kors australia
louis vuitton outlet
michael kors tote
burberry outlet
prada handbags
louis vuitton outlet
coach carter
gucci online
cheap michael kors handbags
coach online
basketball shoes
coach outlet
gucci clutch
burberry shirt
Ralph Lauren Shirts
nike run
louis vuitton tote bag
oakley australia
longchamp le pliage medium
adidas super star
hermes outlet
michael kors purses
gucci online
Pandora Charm
michael kors clutch
michael kors satchel
nike norway
michael kors crossbody
nike free run
Ray Ban Outlet
gucci handbags
oakley sunglasses
trx suspension
hermes belt
prada bags
trx straps
jlgg4.30Éppen az előbb gondoltam a hipnózis szóra

Hogyan reagálhat egy országos webhely (thesecret.hu portál) az én gondolataimra? Vagy csak véletlenül lapozódott ide a "könyv"? Én ezt már sokszor firtattam, de senki sem hisz nekem...Egy regressziós hipnózis során meglátta...

Hoztam egy elgondolkodtató történetet.

Tamás soha senkinek nem mondta el, miért is hagyta elveszni tizenkét milliós követelését, amelyért pedig négy évig pereskedett üzlettársával, egykori legjobb barátjával.
- Nyilvánvalóan őrültnek nézne mindenki, ha elmondanám. Holott nem vagyok őrült, és mióta úgy döntöttem, hogy kiszállok a mókuskerékből, mely évekig mérgezte az életemet, nyugodtan alszom, üzleti ügyeim, magánéletem rendeződött, és anyagilag rendbe jöttem.
Tamás üzlettársával tizenegy évvel ezelőtt találkozott egy nyilvános szórakozóhelyen. A két férfi már az első találkozáskor különös módon, régről ismerősnek érezte egymást. A jóízű beszélgetést újabb és újabb találkozás követte, míg végül közös üzleti vállalkozásba kezdtek. A használtgépkocsi-kereskedés gyorsan nyereségessé vált, és éveken át mindkettőjüknek szép hasznot hozott.

A hetedik évben azonban Tamás, aki korábban barátjában feltétel nélkül megbízott, rájött, hogy a másik a bevétel egyre jelentősebb hányadát elsikkasztja. A vitát óriási veszekedések, majd per követte. Tamás autóját ismeretlenek felrobbantották, irodáját vandálok verték szét, felesége életveszélyes fenyegetéseket kapott. A per tárgya tizenkét millió forint volt, de a tétje ennél sokkal nagyobb. A negyvenhét éves férfi idegei lassanként felmondták a szolgálatot.

Már se aludni, se enni nem tudott. Nyugtatókon és altatókon élt, amikor egy regressziós hipnózis során meglátta magát egy előző életében.

Két viszálykodó törzs egyikének tagja volt, aki beleszeretett a másik törzs fejének lányába, s elrabolta őt. A lány apja mai életének üzlettársa volt. Abban az előző életében az apa egy szervezett akció során megpróbálta tőle visszaszerezni a lányát. A szabadítás során azonban a lány életét vesztette. Tamás azt mondja, annak a regressziós utazásnak köszönheti, hogy rájött, egy karmikus adósság csapdájában vergődik. S akkor határozta el, hogy veszni hagyja a tizenkét milliós követelését. Ennek így kellett lennie, ... hiszen előző élete tartozása volt...

forrás: http://www.astronet.huHipnotizálás gondolaátvitellel

32 másodperc döbbenet a részemről: https://www.youtube.com/watch?v=R3gLVt3UKjw

Ha ez az egész gondolatátvitellel is működik, akkor még azt sem vesszük észre, hogy valakinek (hipnotizőrnek) befolyása alá kerülünk.

Feltételezem, hogy ez éjszaka, alvás közben is kivitelezhető...Hipnózis bemutató

videó: https://www.youtube.com/watch?v=aImxoqlqolw

Ó, Istenem, még a szemébe sem kell néznünk ahhoz, hogy hatalma legyen fölöttünk! :)Szokj le a dohányzásról egy óra alatt! (Hipnózisban)

Legyél egy órán belül nemdohányzó, elvonási tünetek nélkül! Ha meghallgatod Susan Hepburn egyedi és hatékony hipnoterápiás kezelését, dohányzóból nemdohányzó leszel.

videó: https://www.youtube.com/watch?v=Y5JqdFyxmdsHol vannak a szívdöglesztő bűvészék? :)

A mai napot egy olyan káprázatos videóval szerettem volna zárni, amiben egy szívdöglesztő bűvész hipnotizál, de nem volt szerencsém a youtube -n.

A színpadi varázslat így elmaradt, de remélem, hogy mindenkit kárpótol a varázslatos éjszaka! Szép álmokat!Regressziós hipnózis

A regresszió szó visszalépést jelent. A hipnózis pedig olyan módosult tudatállapot, amelyben a hipnotizált „visszalép”, regrediál arra a fejlődési szintre, amelyben a főszerep nem a nyelvé és a tudatos, racionális gondolkodásé, hanem a képeké és szimbólumoké, amelyekre költőien szokás azt mondani, hogy „a tudattalan nyelve”.

a regressziós hipnózis során alkalmazott hipnotikus életkor regresszió nem az események mechanikus visszajátszása. Amiről az ember hipnózisban beszámol, az nem más, mint az ő saját valósága. A külső valóságnak a saját személyiségének, emlékezetének, felejtésének szitáján átrostált valósága, mely egymásra íródott korábbi és későbbi valóság megtapasztalásaival. Innentől kezdve lényegtelen, hogy mi, hogyan és tényleg úgy volt-e. Az ő valóságában a történet úgy igaz, így alkotja meg a történetét, magyarázza múltját és jelenét. Nem számít más, csak az, hogy a hipnotizált személy által megélt és elmondott valóság a tényleges valóság, az ő valósága. A hipnotizőr ezt a valóságot fogadja el, így elfogadva magát a klienst és az élményét. De sosem kezelheti szakmai szemmel nézve tényként.

Folytatás: http://lelekletra.hu/regresszios-hipnozis/

Áh, hihetetlen bizalom kell ahhoz, hogy az ember rábízza magát egy hipnotizőrre! Töprengtem rajta, de arra jutottam, hogy nem merném bevállalni!Az agy hipnózisra adott reakciója

Felebarát lenti hozzászólása miatt néztem ismét utána ennek a témának.
http://www.thesecret.hu/blogok/burguca/meghat-t-rt-net-egy-h-zass-g-utol...

"A hipnotikus indukció során, amikor az alany már nem önmaga ura, és a tervező funkciók a hipnotizőr kezébe kerülnek, az agyi aktivitás mérhető gátlása tapasztalható, főleg a bal homloklebenyben. A bal homloklebenyben játszódnak le azok a folyamatok, amelyek lehetővé teszik a tervezést, az események kritikai értékelését, valamint a saját viselkedésünk nyomon követését. A kísérlet alanya az indukciót követően így nem kapcsolja a tetteit és annak következményeit össze. A hipnotizált alany alávetette akaratát a hipnotizőrének, és nem kérdezi többé, hogy jó-e ez neki, vagy sem - és ha még meg is kérdezné, nem tudja már megítélni.

A hipnotikus utasításoktól függően az agy különbözőféle módokon reagálhat.

Ha a kísérleti alanynak mutatnak egy vizuális stimulust hipnózis nélkül, például egy labdát, az idegsejtek egy bizonyos reakciója mérhető az EEG segítségével (ez az elektroenkefalogramm, pontosabban a "P300-as jel"). Ez a jel alig változik, bármilyen utasítást is adnak a személynek: "Képzeljen maga elé egy kartonpapírt, ami eltakarja maga elől a labdát!", vagy akkor, ha azt mondják: "Most nem lát semmit, egyáltalán semmit!" A szuggesztió mindkét esetben hatástalan marad, mert a kísérleti alany a labdát valójában ugyanúgy látja, mint eddig. A valóság sokkal erőssebb, mint a szuggesztió elfogadására tett kísérlet.

A hipnózis során azonban ettől nagyon eltérő események játszódnak le. Amennyiben azt az utasítást adják, hogy a labdát eltakarja egy kartonpapír, az EEG jel lapos lesz, az idegsejtek válasza blokkolódik. Amennyiben hipnózis közben azt az utasítást adják, hogy "Most egyáltalán semmit sem láthat!" az idegsejtek sokkal erőssebben reagálnak, mint hipnózis hiányában.

Ez a kísérlet bemutatja, hogy a hipnotizált személy valóban képes befolyásolni az idegsejtjei működését, mégpedig a hipnotizőr utasításaitól függően. A valóságot többé nem képes érzékelni". (...)

"A hipnózis során az agy ezen fontos területének aktivitása lecsökken. A hipnózis indukciójakor az alany elveszti önálló döntési képességét, és alárendeli magát a hipnotizőr akaratának. Ez olyan cselekedetekben nyilvánulhat meg, amelyeket a kísérleti alany tudatossága teljes birtokában sohasem tenne meg, például azért nem, mert nem tenné magát nevetségessé azzal, hogy minden ok nélkül kúszik-mászik a földön. A kísérleti alany nem fogja fel, mit is csinál.

Ezt az "Igazság fényében" című mű azzal magyarázza, hogy a hipnotikus állapotban levő személy szelleme megszűnik a maga ura lenni". Hm ...Varázslatos tekintetek

A 7 legszebb szemű színész: http://www.noiportal.hu/main/npnews-18516.html?p=4756

Engem nem győztek meg! Délután még egy pasi fényképét ide rakom, :) bár a tulajdonosa nem szokta jó néven venni, pedig belső használat...9 nap :)

Olvastam, hogy 9 nap alatt is kiképezhetnek bárkit hipnotizőrnek, ezért ha nagyon akarom - és rászánom az időt, pénzt- akkor varázslóként térhetek közétek vissza! :) Tényleg létezik ilyen hirdetés...Hipnotikus spirálok

videó: https://www.youtube.com/watch?v=CnU2Ld1ttoE

videó: https://www.youtube.com/watch?v=22P_PSUzx3I

Mire valók ezek? Önhipnózishoz? Ha sokáig nézem a spirálokat, akkor egy másik tudatállapotba kerülök? :)
A videós pasi azért nem tudott szuggerálni engem, mert nem magyar nyelven adta az instrukciókat!Secret, te vagy a legnagyobb varázsló!

Aludj jól!

Éppen önhipnózist végzek: "Pipacs alszik, alszik" - ezt mondogatom magamnak, ezért gyorsan kijelentkezek, hogy nehogy leessek a székemről! :)Nézzetek a mágusom szemébe, ha mertek! :)

Íme, ez Ádám legfrissebb videója! Nézzetek a mágusom szemébe, ha mertek! :)

Ma délután poénkodni akartam és elsütni a fenti faviccet, amellyel senki mást, csak önmagamat szórakoztattam volna. Persze a link alatt csak Hókuszpókkal nézhettetek volna farkasszemet, :) hiszen még nem őrültem meg teljesen!

Ez az egyik oka, a másik pedig ez:

Valamit szilánkosra tört bennem
Az okát csak a Jóisten tudja, ... talán valamiféle tudatalatti gubanc okozhatja, hogy a hajdanában rajongással imádott férfiúnak még a videofelvételeit sem tudom megtekinteni. Órákig bámulhatnám a fizimiskáját, hallgathatnám a hangját, gyönyörködhetnék a sziporkázó intelligenciájában, de képtelen vagyok rá.

Ez azért érdekes, mert harag nem lobog a lelkemben...
Egy pszichológus bizonyára tudná, hogy mi okozza mindezt, de emiatt nem fogok szakemberhez fordulni.

Szakmailag érdekelne a mondanivalója, mert mindig izgalmas összefüggéseket tár fel, de…(…) … valamit szilánkosra tört bennem."Ha szemébe nézel, Törp burger leszel majonézzel" :)).

Hupikék Törpikék - A nagy csata: https://www.youtube.com/watch?v=DRk-jTbYEagMitológiai összefüggések

Engem ilyesmi is érdekel!

"Az alvás istene a görög mitológiában Hypnos, az ő gyermeke Morpheus, aki a családi munkamegosztásban az álmok felelőse lett. Az európai kultúra egyik legfőbb gyökerét adó mediterrán hitrendszerben a rokoni szálak nem véletlenszerűen szövődtek, nyomon követésük fontos információ-forrás: Hypnosz ikertestvére Thanatosz, a halál istene, azaz az ókori görögök szerint az alvás és a halál hasonló állapot lehet. Sok misztikus szerint az álmodáshoz hasonlóan a meghalás is megélhető tudatosan, sőt az élet célja egyenesen az, hogy sikerüljön megőrizni tudatosságunkat a halálba való átmenet során."BETEGSÉGEK, AMIKEN HATÉKONYAN SEGÍT A HIPNÓZIS

A hipnózis kiválóan alkalmas érzéstelenítésre és fájdalomcsillapításra, ezért alkalmazható sikeresen a fogászati kezeléseknél. Nincs ijedség, szorongás, öklendezés, mégis kevés fogász alkalmazza, mert a hipnózishoz rengeteg energia és idő szükséges.

Egyéb területek, ahol nagyon hatékony:

1. Szívritmuszavar, magas vérnyomás, szívérgörcs, ha a szív- és keringési rendszer betegségei szervi elváltozás nélküliek, vagyis lelki eredetűek.
2. Légző rendszeri betegségek közül remekül kezelhető vele: az asztma.
3. Emésztőrendszeri területen: a nyelési zavarokat, a gyomorszájgörcsöt, a fekélyes vastagbélgyulladást, a hányást és a hasmenés gyógyítja.
4. Ha szervi elváltozás nincs a tünetek hátterében, akkor a nappali vizeletcsepegést és éjszakai ágybavizelést megszünteti.
5. Sikeresen alkalmazható a fájdalmas menstruáció, a frigiditás, az orgazmus zavarok, a meddőség, a korai magömlés, a hüvely záróizmainak görcsei kezelési területeken. Sőt, még szülési fájdalomcsillapításra is használják.
6. Egyes bőrbetegségeknek is kiváló „orvosa”.
7. Idegrendszeri bántalmak közül: a migrént, a sírógörcsöt, a szemrángást, a dadogást, a szorongást érdemes hipnózissal kezeltetni. Ugyanakkor hatékony alkalmazható szenvedélybetegségeknél is, például: a dohányzásról való leszokásnál.Mi is a hipnózis? Okkultizmus, cirkuszi mutatvány vagy gyógyítás

"Kellenek-e különleges képességek hozzá? Ki hipnotizálható, és ki nem? Veszélyes lehet-e a hipnózis?
Biztos-e hogy vissza lehet jönni belőle? Rákényszeríthető-e az alany olyasmire, amit ébren nem tenne meg? Milyen betegségeket és problémákat lehet hipnózissal gyógyítani, megszüntetni? "

Ez az előadás szeretné megszüntetni a hipnózissal kapcsolatos tévhiteket és félelmeket.
videó: https://www.youtube.com/watch?v=vlGRH2R8CgE
(Kövesi Péter: A hipnózis titkai)

Köves Péter mást állít a hipnózis veszélyeiről, mint a Nemzetközi Hipnózis Társaság első női elnöke - lásd felül - és én nem tudom, hogy kinek van igaza...