Hálószobák titkai

A férfiakról tudjuk, hogy gondolataik a nap 24 órájában a szex körül forognak. Na, jó, ez túlzás, mert néha aludni, dolgozni és meccset nézni is szoktak.
De milyenek vagyunk mi nők? Abba nyivákolós fajtájába tartozunk, akiknek mindig fáj a fejük, ha szexről van szó? Vagy azok közé, akik egészségesen megélik a nőiességüket?
„A szexben nincs kivetnivaló. A nemi érintkezés éppolyan természetes velejárója életünknek, mint a táplálkozás, vagy a légzés”.

A csillagok életünk minden területét befolyásolják – vallják azok, akik igazán értenek hozzá, az asztrológusok.
Ha ez így van, miért lenne kivétel a szexualitás?
Szó sincs róla, nem kivétel! Érzéki vágyainkra igencsak nagy hatással vannak a bolygóállások.
Mindenkinek vannak erotikus vágyai, fantáziái és elvárásai. Ebben kisebb- nagyobb különbségek lehetnek közöttünk. Hiszen vannak olyanok, akik vadul szenvedélyesek, míg mások szégyenlősek és félénkek.

Hálószobatitkainkról, szexualitásunkról valljanak hát a horoszkópjaink!
Nézzük, miről árulkodnak csillagjegyeink!?

KOS (III. 21 - IV. 20.) hölgyeknek: az egyhangúság a legnagyobb ellenségük

A Kos csillagjegyű nők szenvedélyesek, szexuális impulzusaik erőteljesek, bár nem mindig hosszan tartóak. Könnyen és gyorsan képesek szerelembe esni, de éppen ilyen gyorsan ki is tudnak szeretni a másikból.
Ha elveszítik az érdeklődésüket, akkor odébbállnak, mert folyton az újat, a meghódítandót keresik.
Igazi úttörők, vagyis szeretik és keresik a járatlan utakat. Szívesen kipróbálnak bármit, ami új és izgató. bátran, sőt merészen viselkednek az ágyban.
Életvidámságukkal pillanatok alatt képesek tűzre lobbantani "áldozatukat".
A szexben szeretnek irányítani, és izgalmasnak tartják az extrém helyzeteket.
Szexuális stílusukra jellemző, hogy készek új figurákat elsajátítani, megtanulni, és a Káma Szútra változatos pózaitól nem idegenkednek. Nem ragaszkodnak a hálószobai körülményekhez és ágyhoz, a lakás minden helyiségét szívesen kipróbálják. Szőnyegen, bárpulton vagy asztalon, mindegy nekik, amikor égnek a vágytól. Nem riasztja őket a viharos, akcióban gazdag szex sem, az adandó alkalmakat és pillanatokat maximálisan kihasználják.

Ki illik hozzájuk? A férfiideáljuk a tüzes Oroszlán, vagy Nyilas, de a tettre kész Vízöntővel is kellemesen eltölthetik intim perceiket.
A Szűz férfiak túlságosan szentimentálisak számukra. A Rák fiúk lassúsága pedig kifejezetten idegesíti őket, ezért nem szerencsés, ha egy ágyba kerülnek, mert csalódást okozhatnak egymásnak.

**
BIKA (IV. 21. - V. 20.) hölgyek: érzéki Vénuszok

Az egyik legéletrevalóbb, legérzékibb csillagjegy a Bika. A Bika nők a csábítás nagy mesterei, akiknek a szex az életük egyik fő alkotóeleme. Mindezek ellenére a magánéletükben a komoly és stabil elkötelezettséget részesítik előnyben. Érzéki csókokkal és gyengéd simogatással bármire rávehetők.
Ha rajtuk múlna csak, a szexet igencsak hosszas, gyengéd előjáték vezetné be.
Nem szeretnek kapkodni, fontos számukra, hogy legyen elég idejük az élvezetes dolgokra. Kifinomult mind az öt érzékszervük, emiatt pontosan tudják, mitől döglik a légy, vagyis utolérhetetlenül gourmand-ok minden téren, nemcsak az étkezésben, hanem a szexben is. A birtoklás alapéletérzés náluk, emiatt nemcsak a tárgyakat, a vagyont akarják birtokolni, hanem a társukat is.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy a Vénusz-hatás a külsőségekben is erőteljesen megmutatkozik.
Illatos gyertyák és gyönyörű ágyneműk között érzik igazán kellemesen magukat. Ezek a romantikus külsőségek szinte elengedhetetlenek számukra. Mivel tisztaságmániásak, semmi pénzért nem szeretkeznének „azokon” a napokon, és egyébként is nagy híveik az aktus előtti és utáni zuhanyzásoknak. A közös tusolásoknál a szappant szexuális segédeszközként használják.

Ki illik hozzájuk? A Bika nőknek az érzéki Skorpió nemcsak szerelme, de legjobb barátja, lelki társa is lehet.
A Bakok és a Szüzek szintén kiváló szeretők számukra. A playboy-típusú Halakkal is remekül megérthetik egymást a hálószobában, de a velük való flörtölések összetörhetik a Bika nők érzékeny szívét. Az Oroszlánnal való szeretkezés viszont olyan lenne, mint egy futballmeccs: túlságosan vad és zajos, ezért az „ide nekem az oroszlánt is” szlogent kerüljék el, ha tudják.

**
IKREK (V. 21 - VI. 21.) hölgyek: imádnak beszélni a szexről

Az Ikrek csillagjegyű nők fiatalosak, lendületesek, intelligensek és kíváncsiak.
Minden érdekli őket, és semmi nem kerüli el a figyelmüket, minden apróságot észrevesznek. Néha izgatóbbnak tartják a férfi beszédét, mint a testét. Ugyanis szellemi táplálékra is vágynak, nemcsak testire.
Miből adódik ez? Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, mely többek között a fecsegés istene is.
Ezért fontos számukra a szexről szóló beszélgetés, intim társalgás. Erotikus töltésű szavakkal igencsak fel lehet korbácsolni az érzéki vágyaikat.
Különleges kisugárzásukkal könnyen ágyba csalogatják a férfit. Lényük olyannyira izgató, hogy állandó szexuális fantáziálgatásra készteti a hímet még az aktus után is.

Szexuális stílusukra kettőség jellemző, melyet csak sarkított példán keresztül lehet megvilágítani.
Néha minden további nélkül lehúznák a bugyijukat egy étteremben, és partnerük ölébe dobnák, ... de virtuskodásuk közben a szégyenlősebb énjük is felülkerekedhet. Különös izgalmat okoz számukra, ha félig levetkőzve szeretkezhetnek.

A besötétített, sötét hálószobát nem kedvelik. Helyette szeretik, ha minél több fény és csillogó tükör veszik őket körül. A videokamera is fontos szerepet tölthet be nemi életükben, mert nem zárkóznak el használatától.

Ki illik hozzájuk? A Mérleg és Vízöntő férfiak mellett, a Nyilas férfi az, aki képes kielégíteni a legtitkosabb vágyaikat is. A Bak férfi szexuális energiája kevés számukra, a Rák és a Halak pedig kifejezetten untatják őket.

**
RÁK (VI. 22 - VII. 22.) hölgyeknél: a szex és szerelem együtt jár

A Rák csillagjegyű nők romantikusak, érzékenyek és biztonságra törekvők. Mivel hűséges típusúak, nem szeretik a kalandorokat és az egy éjszakás kalandokat. Eltökélten keresik az olyan társat, aki örökké hű lesz hozzájuk. Szelíd természetükkel a gyengéd, szeretetteljes kapcsolat kialakítására és megőrzésére törekszenek.
Hatalmas szeretetbomba ketyeg a szívükben, de érzéseiket csak az arra érdemeseknek mutatják ki. Felszabadultan szeretkezni csak akkor tudnak, ha érzelmileg is kötődnek a partnerükhöz, ugyanis számukra a szex egyben lelki kielégülés is.
Ha a férfi hűtlen hozzájuk, előbújik belőlük a bosszúra szomjazó, féltékeny énjük. Más nők fényképének látványa, befutó telefonhívása vagy sms -e azonnal lelohasztja szeretkezési kedvüket. Picit szeszélyesek, emiatt partnerük nehezen tudják kitalálni, mit is kívánnak igazán.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy teljes mértékben magukénak akarják tudni a férfi testét és lelkét.
A flörtölés időszakában tele vannak csábító ellentmondásokkal: tejturmixot rendelnek, akár egy kislány; de olyan csábítóan bánnak a szívószállal, mint legérzékibb szex - bálványok. Imádják a romantikus környezetet, a sok virágot, a szerelmi vallomást és a hangulatvilágítást.

Ki illik hozzájuk? A kötelességtudó Bak férfi mindenképpen ideális partnerük, mert szívesen viszi őket luxuséttermekbe és lelkesen udvarol akár egész éjszakán keresztül is a Rák hölgyeknek. A Halakkal is kölcsönösen értékelik egymást.
Az önző Kos és Oroszlán férfi nem tudja romantikus vágyaikat beteljesíteni. A Mérleg férfi tudja, mire van szükségük, de a pásztorórák után hajlamos faképnél hagyni őket, ezért nem ideális partner számukra.

**
OROSZLÁN (VII. 23 - VIII. 22.) hölgyeknek: óriási a szexuális étvágyuk

Az Oroszlán csillagjegyű nők büszkék, szenvedélyesek és igazi hódítók. Egyszerűen nem lehet ellenállni nekik. Stílusuk lenyűgöző, fellépésük nagyvonalú, lelkesedésük magával ragadó. Ugyanakkor elvárják, hogy a lábaik előtt heverjen mindenki, és megsértődnek, ha valaki nem „ájul el” tőlük az első pillanatban.
Szeretik a színvonalas dolgokat mindenben, így a szexben is.
Kerülik a tömegcikkeket és az átlagemberek által látogatott helyeket, és az átlagembereket.

A testük, a lelkük és az egész lényük ontja magából a perzselő szenvedélyt. Az ágy akrobatika minden válfaját imádják, és nem félnek kipróbálni az új pózokat sem. Szeretik, ha szex közben dicsérik őket.
Királynők akarnak lenni nemcsak az életben, de az ágyban is. Kedvelik a szexuális játékokat, szerepjátékokat. Szívesen átváltoznak Kleopátrává, akinek a hátát a rabszolgafiú masszírozza. Az erotikus vetkőzős játékokban ők a legprofibbak.
Ha a szenvedélyükből minden embernek osztanánk egy kicsit, akkor is rengeteg maradna nekik.
Szexuális stílusukra jellemző, hogy valamennyi csillagjegy közül az övék a legnagyobb szexuális étvágy.
Bűntudat nélkül halmozzák az intim kapcsolataikat és büszkék hódításaikra. Imádnak irányítani az ágyban, és szexuális változatosságra törekednek. Viszolyognak mindenféle megszokástól, egyhangúságtól.

Ki illik hozzájuk? A Kos férfiak kéjvágya vetekszik az Oroszlán nőkével, ezért fáradhatatlanok lehetnek együtt az ágyban. A mindig játékos Nyilas férfiak is kellemes partnereik lehetnek.
Ami biztos, hogy a bátortalan Rákok és Bakok nem az Oroszlán nők ágyába valók. A Halak férfiú is félős az Oroszlán nők vad szex-játékaihoz.

**
SZŰZ (VIII. 23 - IX. 22.) hölgyek: szelídek, de az ágyban tüzesek

A Szűz csillagjegyű nők alkalmazkodóak és megbízhatóak. Mentesek mindenféle nagyzástól, illetve szexuális hóborttól. A kapcsolatok elején nehéz szenvedélyes aktust „kicsikarni” belőlük, mert hihetetlenül fegyelmezettek, több bizonyíték kell nekik ahhoz, hogy valaki elnyerje teljes odaadásukat.
A mélyen elrejtett érzékiség azonban ott lakozik bennük, és vulkán kitörésszerű szenvedélyáradatra képesek.
A kissé hűvös külső tehát megtévesztő. A férfiak értékelik gyengédségüket, kedvességüket és azt, hogy igazán figyelnek, törődnek partnerükkel.
A szexben válogatós típusúak, meggondolják kivel bújnak ágyba. Maximalista jellemük miatt csak azokat a szex pózokat kedvelik, amik a legnagyobb élvezetet okozzák. A közhiedelemmel ellentétben a Szűz hölgyek nemcsak szelíd kiscicák, de vadmacskák is tudnak lenni, ha megfelelő a partnerük.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy tökéletességre törekvők. Alaposan kifürkészik, mit szeret a férfi, és későbbiekben igyekeznek ennek megfelelően a kedvébe járni. Odaadó partnerek, ha párkapcsolatban élnek, a nap 24 órájában is kaphatóak a szexre. Kivéve, ha valami nagyon fontos munka elvonja figyelmüket.
Erogén zónájuk a hát. Imádják a masszázst és a közös fürdőzést egy kád habos vízben. Szeretik, ha a férfi masszázsolajos tenyerével, ujjaival kényezteti őket.
Riasztja őket a piszkos fehérnemű és ágynemű látványa, illetve a rendetlenség, ezért nem jó ötlet, ha a férfi a levetett ruháit szétdobálja a hálószobában.

Ki illik hozzájuk? A Bak férfi, aki akárcsak a Szűz nő igen szelídnek látszik, de az ágyban nagyon is tüzesek lehetnek. A Bika férfi gyengéd simogatása felkorbácsolja érzékeiket.
Az Ikrek férfi túlságosan csapongó hozzájuk, az Oroszlánba pedig nem bíznak, félnek, hogy kipletykálja hálószobatitkaikat.

**
MÉRLEG (IX. 23 - X. 22.) hölgyek: a romantikus szexualitás hívei

A Mérleg csillagjegyű nők finomak, gyengédek az ágyban, minden mozdulatuk kedves, és sokszor még túlzásba viszik az alkalmazkodást. Szinte jobban szeretnek adni, mint kapni! Leghőbb vágyuk, hogy felejthetetlen örömöket okozzanak kedvesüknek, és kielégítsék minden vágyát.
Szex előtt imádják a közös sétákat, a színvonalas kulturális programokat. Fontos számukra, hogy olyan partnerük legyen, aki nyitott a romantikus és bensőséges kapcsolatra. Kedvencük a Casablanca, és az ehhez hasonló klasszikusok. Egy kiadós vacsora után, szívesen megisznak partnerükkel egy üveg bort az összebújás előtt. Szeretik, ha partner díjazza kebleik, combjaik formáját. A tejszínhabos epres játék a kedvencük.

Kihívó viselkedésük már a kapcsolatok elején árulkodik a szexuális teljesítményükről, ám nehezen adják be a derekukat. Az udvarlási szakasztól nem tekintenek el. Uralkodó bolygójuk a Vénusz, ezért a Mérleg nők szexualitása igen erős. A férfi számára az udvarlás maximálisan megtérülhet az ágyban.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy a szex szinte „varázsszer”, „gyógyszer” számukra. Képes kikúrálja minden bajukat, megszünteti a fejfájásukat, kimerültségüket. Szeretik a szexuális segédeszközöket. Kis túlzással: a vibrátor olyan alapfelszerelés háztartásukban, mint a konzervnyitó. Mindig arra összpontosítanak, amit csinálnak, ezért szex közben a férfinak célszerű kikapcsolni a tévét és lehalkítani a rádiót!

Ki illik hozzájuk? A határozott, tüzes Oroszlán férfi mindig tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőket.
A találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja.
A körülményes Rákok túl sok igényt támasztanak a Mérleg nő számára, a hidegvérű Nyilas pedig elbizonytalanítja.

**
SKORPIÓ (X. 23 - XI. 21.) hölgyek: csábító szirének

A hálószobákból a Skorpiók viszik haza az aranyérmet. Szexuális étvágyuk szinte kielégíthetetlen, úgy igénylik a szexet, mint mások az alvást, vagyis napi szinten. A Skorpió szülöttek szenvedélyesek, ugyanakkor érzékenyek.
A mágikus, sőt magnetikus személyiségük hatása alól senki sem vonhatja ki magát. Kisugárzásuk mágnesként vonzza a hódolókat, ám igazi partnerüket csak hosszas válogatás után választják ki.
A Skorpió Hölgyek szexualitása sokkal fejlettebb, mint a többi csillagjegyé. A szex náluk hatalmi játék is, amit előszeretettel alkalmaznak, ha befolyásolni szeretnék a partnerüket. Az ő szerelmük rendkívül tüzes és feltartóztathatatlan. Kissé félelmetes és szélsőséges az érzelmi életük: hol rajonganak, hol gyűlölnek.
Ki nem állhatják a langyos, középszerű dolgokat. Valamit vagy ezerrel csinálnak, vagy sehogy, és ez így van a szexben is. Vonzódnak a kicsit „romlott”, de még a jó ízlés határát súroló szexuális stílushoz. Mindent élveznek, ami a szex- szel kapcsolatos. Barátaik sokszor kérik ki a véleményüket, mert ennek a területnek az igencsak nagy szakértői. A szexuális játékokhoz a megfelelő játékszereket is beszereznek, például bilincset.
Az intim együttlétek után szeretik megbeszélni azoknak a részleteit. Kedvelik az extravagáns pozíciókat, ahol egy kis izommunkát is be kell dobni, ugyanakkor idegenkednek a misszionárius póztól.

Ki illik hozzájuk? Természetesen azok vad Bikák, akik megtanítják őket a legújabb akrobatikus trükkökre. A Halak mágikus ujjai pedig kéjérzettel tölti el őket.
Kerülendő partner számukra: a Rák és a Szűz férfi, mert hajlamosak a féltékenységre, és mindkettő zavarba jön a szexuális téren tapasztalt Skorpió nőktől.

**

NYILAS (XI. 22 - XII. 21.) hölgyek: igazi szex - olimpikonok

A Nyilas csillagjegyű hölgyek igazi hódítók és felfedezők. Szeretik az ismeretlent, így minden újdonságra kaphatóak. A szex a Nyilasok számára olyan, mint a sport.
Előfordul, hogy a hálószobában megkezdett aktust a nappaliban folytatják, és addig kergetőznek a konyhában, míg a fürdőszobai zuhany alatt kell lehiggadniuk. Kitartóak, edzettek, ezért olimpiai teljesítményekre képesek ezen a téren! Ennek ellenére nem könnyű prédák, nem tűrik, ha a férfiak lerohanják őket. Az ágyban sem adják át szívesen az irányító szerepet, hanem megtartják maguknak. Szenvedélyesen és nyíltan vallanak szerelmet. Elvárják, hogy nekik is ilyen módon udvaroljon a másik.
A féltékenység nem az ő stílusuk. Szerencsére könnyen megbocsátanak, mert könnyedén fölé emelkednek az ilyen kicsinyes játszmáknak. Szeretik a nagyvonalú és a kicsit színpadias stílust. A kisszerű, kicsinyes embereket észre sem veszik. Szeretetük, szerelmük magas hőfokon lobog.
Nehezen csillapíthatóak a szexuális vágyaik, ezért állandó partnerrel hamar unalmassá válhat számukra a szex, amit erotikus játékokkal próbálnak orvosolni, illetve változatossá tenni.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy imádják a széles franciaágyat, ahol elég hely van a hancúrozáshoz.
Az intim együttlétek előtt a szénhidrátban gazdag étkezést fontosnak tartják ahhoz, hogy utána jól bírják az egész éjszakai mókázást. Az előjátékot nem igénylik, szeretik, ha partnerük azonnal a lényegre tér.
Nem sokat törődnek a külsőségekkel. Nem érdekli őket a férfi márkás fehérneműje, csak az, amit eltakar.
Ők maguk is szívesebben szaladgálnak egy pamuttrikóban a férfi előtt, mint egy csicsás, csipkés fehérneműcsodában.

Ki illik hozzájuk? Az Ikrek férfi tökéletes partnerük az ágyban, mert nemcsak aktív, de az ágyon kívül is a legjobb barát. A kéjvágyó Oroszlán férfi játékossága, profisága elbűvölheti őket. Érdeklődésüket felcsigázza olykor a Vízöntő férfi kalandvágya is.
A kedves Rákok és a nyugodt Skorpió férfiak a lassú csábítás mesterei, ezért hozzájuk a Nyilas nők túlságosan türelmetlenek. A lusta Halak szeretik, ha irányítják őket – a Nyilas nők pedig egy darabig élvezik ezt a tanárszerepet, de hamar megunják, a partnerrel együtt.

**
BAK (XII. 22 - I. 20.) hölgyek: izgalmasak és titokzatosak

A Bak csillagjegyű hölgyek ránézésre elég hűvösek, bizalmatlanok és távolságtartóak. Nehezen engednek magukhoz bárkit is közel. A bizalmukba férkőzni megtisztelő és hosszadalmas folyamat.
Nemcsak mások elől zárják el az érzéseiket, hanem néha önmaguk elől is. Mivel racionálisak, nehezen értik az érzelmek változékony, kiszámíthatatlan „nyelvét”.
Szigorúak önmagukkal és a környezetükkel. Magas követelményeket támasztanak minden területen, így a kapcsolataik terén is. Kényesek az ápoltságra, a pontosságra, a szavahihetőségre és a hűségre. Csak igazi szerelmet tudnak elképzelni, fellángolásaik szinte nincsenek.

A Bak hölgyek általános jellemzése jó kirajzolja a szexuális természetüket. Mivel tartózkodóak, és csak egy idő után tudják a bizalmukba fogadni a másikat, a kapcsolataikban később történik meg a szexuális kiteljesedés. Természetük annyira céltudatos, hogy a lepedő és a takaró között sem ismernek tréfát.
Ám éppen ez teszi őket izgalmassá és titokzatossá.
Akinek sikerül megnyerni őket, személyükben kaphatnak egy igazán odaadó szeretőt.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy óriási energiákat fektetnek abba, hogy jó szeretők legyenek. Ez nem csoda, hiszen uralkodó bolygójuk a tanulást támogató Szaturnusz. Szeretik ismereteiket bővíteni akár szexfilmekből is. Szívesen veszik mások tanácsát és megkérdezik partnerüktől is: mi a legjobb neki. Viszolyognak, és elutasítják az alkalmi szexet. Az orális együttlétet csak azzal hajlandóak kipróbálni, illetve csinálni, akibe szerelmesek.
Ezektől eltekintve igen adakozó típusúak.

Ki illik hozzájuk? A Skorpió férfiak magas fokra képesek hevíti a Bak nők szexualitását. A Bikák is számításba jöhetnek, mert tele vannak romantikával.
A Vízöntő férfiak lanyha szenvedélye nem elég forró nekik. A Halak pedig túlságosan álmodozóak a Bak nőkhöz képest.

**
VÍZÖNTŐ (I. 21 - II. 19.) hölgyek: szenvedélyes kísérletezők

A Vízöntő csillagjegyű hölgyek eredetiek, modernek, nem sokat törődnek a hagyományokkal és az erkölcsi szokásokkal. Nem hagyják, hogy illemszabályok korlátozzák őket. Hajlamosak provokálóan, polgárpukkasztóan viselkedni, ezért sokak számára furcsák. Úgy érzik, ők a szabadság „gyermekei”, akiknek mindent szabad. Etikai, morális témákban is meglehetősen szabadon gondolkodnak és cselekednek. Ahogy az életük minden területén, úgy a szerelemben, erotikában is törekszenek a kötetlenségre. Nem szeretnek elköteleződni, de az érzéseiket sem mutatják ki egykönnyen.

A Vízöntők a szexben szeretnek alkalmazkodni a másik vágyaihoz. Az a jó nekik, ami a kedvesüknek is örömet okoz. Kíváncsi természetük miatt minél több mindent szeretnének kipróbálni ezen a területen is. A testi kapcsolatok sokszor csak szimpla vágyból születnek náluk, nem pedig érzelmekből. Ezt nem mindegyik csillagjegyű partnerük tudja elfogadni.

Szexuális stílusukra jellemző, hogy olyanok, akár a szenvedélyes tudományos kutatók, állandóan kísérleteznek az ágyban. Kedvelik az erotikus irodalmat, mindig van egy-két izgalmas olvasmány az éjjeliszekrényükön. A csillagjegyek közül a legfüggetlenebb egyéniségek! Tisztában vannak önmagukkal, ezért nem azért van szükségük a szexre, hogy önbizalmukat erősítsék. Igazi ínyencek. Szerelmeskedés előtt a kínai ételkülönlegességet szívesen öblítik le francia borral és közben egzotikus, miközben érzéki filmeket néznek. Az unalmas, sótlan partnerek elaltatják a Vízöntő hölgyek libidóját.

Ki illik hozzájuk? Az Ikrek férfiak – a Vízöntő nőkhöz hasonlóan - imádják a változatosságot, így akár a telefon-szex segítségével is kielégíthetik egymást. A Vízöntőket nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata sem, ha valódi oroszlánként viselkednek az ágyban.
A túlságosan csendes Vízöntő férfiak untatják őket. A Bikáknak pedig nehezen viselik el a csökönyösségét.

**
HALAK (II. 20 - III. 20.) hölgyek: imádnak vízben vagy víz közelében szeretkezni

A Halak csillagjegyű nők intuitívak, érzékenyek és empatikusak. Mindent és mindenkit képesek elfogadni és szeretni. Mentesek az előítéletektől és a merev szemlélettől, de sokszor előbb megsajnálnak valakit, és utána szeretnek bele. Imádnak megmenteni elesett, szerencsétlen embereket, ugyanakkor változékonyak és befolyásolhatóak. Olykor nehéz kiigazodni rajtuk. A szerelmük és ők maguk is éppolyan megfoghatatlanok és határtalanok, mint az óceán.

A Halak csillagjegyűek szenvedélyesek, de a szexualitásuk csakis az élvezet körül forog, az előjáték örömével ritkán örvendeztetik meg a párjukat. Ám ha mégis, akkor titkon valamiben biztosan mesterkednek, és okkal kényeztetik a férfit. A lelki és a szexuális egységet csak tartós kapcsolatban tudják megvalósítani.
A Halak természetesen imádják a vizet – legyen szó egy habfürdővel teli fürdőkádban való szeretkezésről, vagy tengerparti szexről.
Uralkodó bolygója a Neptunusz, az illúziók bolygója. Ezért nem csoda, hogy a kapcsolataik elején hajlamosak összekeverni a nyers vágyaikat a szerelemmel.
A férfiak szemében gyakran ártatlan leányzóknak látszanak, akik óriási meglepetéseket okoznak az ágyban.
A sivár valóságtól a szerelmeskedés területén is viszolyog. Szeretnek a rózsaszirmokkal borított franciaágyon vagy a gyertyákkal körberakott kádakban, medencékben szeretkezni.

Ki illik hozzájuk? A gondoskodó és mély érzésű Rák férfiakkal testi-lelki párost alkothatnak. A Skorpiók is illenek a Halakhoz, ha azok önzése nem keseríti meg kapcsolatukat.
A Nyilas férfiak szerelme nem elég kifinomult a Halak nőknek.

*
Mindezt a saját ujjamból nem szoptam, hanem neves asztrológusok írásaiból merítettem, illetve ollóztam össze.
A szex- asztrológia, - érdekes módon, - a férfiak többségét hidegen hagyja, számukra nincs csillagjegyi ideál, mert az a valamijük, a bolygóktól függetlenül is odaáll, ahová kell. :))
Mi, nők azonban szeretjük tudni, melyik csillagjegy illik hozzánk leginkább?

Ami ezt az egészet felülírhatja, az a szerelem, mert nem „a szex nem a legerősebb kötőanyag két ember között”, hanem az igazi érzelmek.
Ha valakibe belebolondulunk, oly mindegy, mi az illető csillagjegye, vagy mit mond rólunk az asztrológia.

Hozzászólások***

"... nincsen attól megalázóbb, amikor egy nőt még spirituális szinten sem vállal fel egy "pasi"!"
Még az utolsó utcarongyok is tudják, látják, hogy kinek (kiknek) adják oda a testüket.

Egy olyan pasi, aki még spirituális szinten is képtelen felvállalni egy nőt - tehát nem a valóságában, nem a barátai és kollégái előtt, hanem csakis spirituális szinten - az egy ocsmány, szemét alak!

S véleményem szerint: NEM LÉTEZIK, LÉTEZHET olyan kifogás, indok és ok, amely alapján ezért Ő felmenthető lenne!

Egy érzékeny nő - spirituális szinten - simán megérdemelne legalább annyit, hogy egy arcot és egy nevet tudjon rendelni az éjszakáihoz ... és akár egy olyan szigorú kikötéssel is, miszerint a "valóságom része soha nem lehetsz"!

Persze mindezt csakis azok értik, akik a fizikai valóság szilárd falain keresztül "túllátnak"!Ettől frappánsabban képtelenség megfogalmazni...

a lényeget, kedves András!
"... nincsen attól megalázóbb, amikor egy nőt még spirituális szinten sem vállal fel egy "pasi"!"Az éremnek 2 oldala van...

Létezik olyan pasi, aki egy kapcsolati érem másik oldalát soha nem vizsgálja, hanem csakis a maga felé eső éremrajzolatot nézegeti. Ha csupáncsak néhány percet szánna arra, hogy egyszer megfordítsa azt a bizonyos érmét, akkor rájönne, hogy a másik személy lényegében még az érme értékével - a kapcsolat minősítésével - sincs tisztában, hiszen az érem számoldalát a "kedvese" még soha nem mutatta meg neki!

Normális esetben egy kapcsolat „közös kincs”… egy közös „vagyon”, amire mindkét fél úgy ügyel, akár a szeme fényére..

Abban egyébként teljesen igazat adok a lányoknak, hogy még egy Angyalnak is illene tisztességesen bemutatkoznia, hiszen nincsen attól megalázóbb, amikor egy nőt még spirituális szinten sem vállal fel egy "pasi"!

Egy megalázó helyzetben pedig a női lélek mindig megsérül.Hol van az a Skorpió pasi, aki..

magas fokra képes hevíti a Bak csajok, így az én szexualitásom is? :)
Secret, kénytelen vagyok sajnálattal közölni veled, hogy Te nem illesz ám hozzám, hiszen Ikrek a csillagjegyű vagy! :)A lányok, a lányok, a lányok angyalok...

https://www.youtube.com/watch?v=jtdEISH1roE ... és ez főképpen a secretes csajokról mondható el! :)...

Az én angyalom küldött ma egy SMS-t, úgyhogy lepipáltam a többi secretes csajt! :)A titkok mindig kiderülnek! :)

"Valamin most kacagtam, de az okát nem árulom el!"
Kedves Harmat, valószínűsítem, hogy a Vodafone szolgáltatótól kaptál egy SMS-t! :) Látod, látod, a titkok mindig kiderülnek!:)

Valamin most kacagtam, de az okát nem árulom el!A helyzet az, hogy minden hiába...

hiszen még egy nyomorult SMS-ben sem óhajtja velem tudatni, hogy kit tisztelhetek benne, ezért az egyértelmű bizalmatlanságához még jelzőt illesztenem is képtelenség!Egy angyal, ha másképpen nem is, de legalább egy SMS-ben...

írja meg és küldje el a nevét, ha már olyan szégyenlős, hogy nyíltan és személyesen nem meri felvállalni! Nekem ez a véleményem!.

Itt újabban már csak elszomorodom, hiszen hosszú esztendők után se képes nekem annyit mondani, hogy: "X. Y vagyok".:)

Pipacs türelme határtalan! Én tutira nem bújnék ágyba egy ismeretlen angyallal! :)...

Hogy az angyalkám nevét mikor hímezhetem már végre a párnámra, hm, azt nem tudom, csak azt, hogy nélküle talán már létezni sem tudnék... ezért nem értem a bizalmatlanságát .... azt, hogy a kilétét miért nem fedi fel előttem!?Szeretném érezni mellette az ERŐT!

Ha az angyalom, akivel megosztom az ágyamat, továbbra is csak totojázik és nem vág rendet az életemben, mint ahogyan egy kemény pasihoz illik, akkor ... (...) ... hm, akkor a töketlen, puhány és tehetetlen pasik listájára írom a "nevét".

Nekem fontos, hogy felnézni tudjak egy pasira és érezzem mellette az ERŐT!:)

A párnámon nincsenek angyalszárnyak, mert nem hímezte rá a Jóisten, hanem helyette lehetővé tette, hogy a puha, angyaltollak lágy simogatását érzékeljem. :)
https://img0.etsystatic.com/000/0/5169738/il_570xN.131989408.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/fe/b3/1b/feb31b7d62eb7aac11eea...

Miért tettem mosolyjelet? Mert az angyalszárnyak helyett: egészen mást érzékelek, nem a puha tollpihék cirógatását… :):)

Ezzel a humoros karikatúrával búcsúzom mára: http://locitrom.hu/images_blog/user_images/8145.jpg
Szép álmokat mindenkinek!

Vártam Mágus uramtól egy jelet, egy nevet, de hiába állok érte sorba minden este, Ő b@szik rám!
Csúnyán fogalmaztam, de a lényeg így világítható meg leginkább.*

Univerzum, esdekelve kérlek, hogy a nevemet kösd végre össze egy másik konkrét névvel... az angyalkám valódi nevével, hogy gondolatilag se legyek ingatag ... és végre tudjam, hogy kihez tartozom!Hadd tudjak egy kicsit boldog lenni!

Mágus uram, az Isten szerelmére kérem, adja nekem arcvonásainak tiszta képzetét... hogy hadd tudjak egy kicsit boldog lenni! (Ezt az üzenet annak a pasinak küldöm, aki az angyali energiákat mozgatja)Nem látok semmit

Angyalkám, annyira összetörtek, megvertek, megaláztak, hogy már nem látok semmit a csukott szemeimmel… eltűntek a vigasztaló ábrándképek … és koromsötét van.

Gondolni sem merek senkire és semmire, és ha be is villan 1-2 másodpercre – nagyon homályosan egy-egy kép - összerettenek, félek … és azonnal törlöm, pedig nem ártottam én azzal senkinek, hogy ábrándoztam.
Meggyógyulok? Visszakapom még a képeket?

(Ezt tegnap éjszaka mondtam az angyalkámnak)...

Arcot szeretnék az angyalkámnak, de nem akárki arcát, hanem azét, akihez ténylegesen tartozom.

Vagy nem tartozom senkihez? Ez a kérdés frusztrál legjobban.Ábrándképek nélkül...

Az angyalkámnak hetek óta nincs emberi álarca... de már erről sem akarok beszélni. (A híres Univerzum még az ábrándképeimet is elvette).

Ábrándképek nélkül, személytelenül ölelek egy angyalt.Addig le is út, fel is út :)

Amíg ki nem derül, hogy a szőke csaj, akit Papi mellett láttam: kije, mije neki, addig a különleges, spirituális kapcsolatunkat szüneteltetem. :) Ha csak a húga, akkor majd bocsánatot kérek, de addig le is út, fel is út. :)

Persze ezt csak viccből írtam, hogy nevessen!**

Sok mesét, történetet ismerek, de olyat egyet sem, amelyikben a „királylány” a szerelmét még megnevezni sem tudja! Annyi mindent el lehet venni egy embertől, de tőlem olyasmit vett el Valaki, amit még a szajháktól sem szokás.Egy kendőzetlen kérdés

Papi, veled aludhatok!? :) Tudod, hogy a spirituális embereket a tér (távolság) akadályozni semmiben nem tudja...Kérés :)Az én válaszom csak igen lehet...:)Vicces párnák hálószobákba :).

Ideje kipihennem a hétvégi hajrát, ezért elbúcsúzom mára. Meg aztán az angyalkámnak is ígértem valamit, amit teljesíteni akarok! Szerintem mozgalmas és kellemes éjszakám lesz!Előjátéknak nem rossz! :)

Erotikus tánc a tévéshow-ban
http://videa.hu/videok/origo/nagyvilag/erotikus-tanc-a-teveshow-ban-9jGn...

Csodaszép álmokat mindenkinek!