Orgazmus a fejben

Az orális szeretkezésben teljesen világosan megmutatkozik a fej és az altest „kicserélhetősége” - olvasható az egyik mentálhigiénés portálon – ezért nem véletlen, hogy a néphit és a népnyelv már ősidők óta összefüggésbe hozza a női szájat a női hüvellyel (pl. a száraz vagy nedves ajkak), ugyanúgy, mint ahogyan bátran következtet a férfiorrok nagyságából a férfi nemi szervek nagyságára.

Piszkosul őszinte leszek. Direkt, előre megfontolt szándékból, de semmiképpen sem igazi nyereségvágyból, hanem az olvasói figyelem megnyerése érdekében választottam a fenti hatásvadász bevezetőt.

Szenvedtél már migréntől? Áh, az egyszerű, hétköznapi fejfájás - még ha kínzó is - lópikula a migrénhez képest, ezért a fogalmak csak látszólag szinonimái egymásnak. A múltkorában szemtanúja voltam egy migrénes rohamnak és rájöttem, hogy azok a fejfájások, amik néhanapján megkeserítették egyik-másik délutánomat vacak, kis semmiségek voltak ahhoz képest, amit a migrénesek átélnek. Az a többórás, görcsös, hasogató fejfájás, aminek a lefolyását nyomon követtem, a legerősebb fájdalomcsillapítóra, gondos borogatásokra is fittyet hányt. Tombolt, berzenkedett, fitogtatta az erejét, majd a hányásoktól meggörnyedt áldozata kék karikás szemei köré halálsápadtságot púderezett. A végeredmény: egy olyan Halloween party – s, zombis „smink” lett, ami a maga kategóriájában akár még díjnyertes is lehetett volna, ha nem a szenvedés komisz kozmetikusa készíti. Tehetetlenül, tanácstalanul és kétségbeesetten kapkodtam fűhöz-fához, mégsem tudtam segíteni. A roham végül magától lecsengett, és ahogy a fájdalom csitult, a szenvedő teste elernyedt, a jótékony álom pedig kisimította a gyűrött arcvonásait.

Az ágya mellett döntöttem el, hogy közelebbről is megismerkedek Mister Migrénnel. Ki ő? S miben rejtőzik félelmetes ereje? Mivel hitem szerint minden betegség lelki eredetű, mélyreható kutatást végeztem a lelki okok feltárása érdekében.

Egyes feltételezések szerint: a migrénroham nem más, mint fejben átélt orgazmus, vagyis az első mondatok a migrén természetére remekül rávilágítanak. Miért? Mert kísértetiesen hasonló a lefolyásuk. Az altesti aktus a gyönyör csúcspontjáig, a migrén pedig a gyötrelem csúcspontjáig juttatja el a szenvedőt. A fej átalakul „altestté” és amint lent, úgy fönt, a vér teszi a maga dolgát.

Szexuális aktusok során a vér a genitáliákba (nemzőszervekbe) tódul, majd a csúcspont elérése után az egész test kellemesen elernyed. No, ugyanez történik a migrénes rohamoknál is, hiszen a fejbe tóduló vér egyre erősödő fejgörcsöket produkál, a fájdalom a csúcspontig fokozódik, amit elernyedés követ.

Ha úgy véled, hogy ennek a furcsa hasonlatnak semmiféle valóságalapja sincs, tévedsz, mert a genitáliák és a fej analóg viszonyulása bizonyítható. E két testrészen található az összes testnyílásunk, melyek mindegyike – ha nem is azonos mértékben - részt vesz a szexualitásban. Vajon véletlen, hogy kínos helyzetekben, amik többsége szintén szexuális eredetű, azonnal nagyobb mennyiségű vér áramlik a fej irányába és elpirulunk?

A fej és az altest „kicserélhetősége”, szoros kölcsönhatása miatt vonták le azt a következtetést, miszerint a migrénben szenvedő emberek - akik főleg nők, de nemcsak nők – valószínűleg szexuális jellegű problémákkal küzdenek, például elfojtják vágyaikat, megtagadják ösztöneiket.

MIT MOND A MIGRÉNRŐL A HIVATALOS ORVOSTUDOMÁNY?

Az orvosok egyelőre nem tudnak megfelelő magyarázattal szolgálni a migrén kialakulásának okaira, de abban bizonyosak, hogy neurológiai problémák állnak a hátterében. Az agyi vérellátást biztosító artériák szerkezeti eltéréseire és működési zavaraira gyanakodnak leginkább.

Az orvostudomány szerint sokféle inger kiválthatja: erős fény, zaj, huzat, időjárás változása, főleg frontok, felindultság, tartós stressz, de okozhatnak migrént bizonyos ételek és az alkohol is.

Legtöbb orvos elismeri azt is, hogy a betegség - az esetek túlnyomó többségében - lelki okokra vezethető vissza. Fejfájást kaphat az, aki fejtörést okoz magának, mert gyakran feszült és a gondokról való GOND - olkodástól szinte megállás nélkül zúg a feje. Aki állandóan ugyanazokat a gondolatokat forgatja az agyában, de nem oldja meg, az ne csodálkozzék rajta, ha egyszer csak „túlforrósodik a vezetéke!" – mondják a neurológusok és a pszichológusok.

MIT TUD A MIGRÉNRŐL A TÖRTÉNELEM?

A migrén nem civilizációs betegség, hiszen időszámításunk előtt az ókori egyiptomiak - az úgynevezett Ebers papiruszon - már említést tettek róla. A "megfelelő" gyógymódnak azt tartották, ha a beteg egy krokodilszobrocskát köt a homlokára, fejére. Hippokratész szintén lejegyezte a tüneteit.

A természeti népek a sokkal drasztikusabb koponyalékelést részesítették előnyben, ha valakinek nagyon hasogatott a feje. Később ópiumot és ecetet kevertek össze, s azzal borogatták a migrénes beteg homlokát.

A híres hadvezérek és államfők körében szinte divat volt a migrén. Fent maradt leírások szerint: rendszeresen voltak migrénes rohamai Julius Caesarnak (ő emellett epilepsziás is volt), Jeanne d'Arc-nak, Napóleonnak és Ulysses S. Grant tábornoknak. De a „nagy emberek” beteglistáján ott szerepel: Tudor Mária, Blaise Pascal és Alfred Nobel neve is.

ALÍZ CSODAORSZÁGBAN - SZINDRÓMA

Mint mindennek, még a migrénnek is köszönhet valamit az emberiség.

Az Alíz Csodaországban-szindróma egy, a migrénnel is összefüggő érzékelési zavar. A tünetek közé tartozik a látás, térérzékelés, hallás vagy a tapintás megváltozása. A szindrómában szenvedők gyakran túlságosan kicsinek vagy éppen sokkal nagyobbnak látnak tárgyakat, mint amilyenek azok valójában, és furcsa hallucinációkról is beszámolnak. Ezt a tünetegyüttest Lewis Carroll művei után nevezték el.
Miért? Mert Lewis Carroll, az Alíz Csodaországban alkotója is gyakran migréntől szenvedett, ezért a csodálatos meséihez valószínűleg hozzájárulhatott az a "látvány", amit a migrénes rohamok idején megtapasztalt. Kutatók szerint a fantasztikus történeteit és a furcsa szereplőit egyaránt migrénes hallucinációi inspirálhatták. De nemcsak az irodalomban, hanem más művészeti ágakban is „alkotott”, alkot a migrén.

Hoztam egy érdekes videót. A képzőművészeti migrén-alkotások grafikai ábrázolásai annak, amit a betegek érzékelnek a roham vagy az azt megelőző stádiumban. A videóban látható képek mindegyikét a lüktető fájdalom inspirálta.

https://www.youtube.com/watch?v=lJRPThL7qa0

ALTERNATÍV GYÓGYMÓDOK A MIGRÉN KEZELÉSÉRE

- Mindenképpen érdemes naplót vezetnie a migrénes rohamokról, mert a napló segítségével könnyebb körülhatárolni, hogy mi provokálja ki a rohamot. (Milyen ennivalót fogyasztott a beteg megelőző 24 órában? Volt-e valamilyen szokatlan stressznek kitéve? Mit csinált közvetlenül a fejfájása előtt? Ezekhez hasonló kérdésekre szokás rögzíteni a válaszokat a naplóban)
- Az izomlazító-gyakorlatok igencsak hatékonyak lehetnek és semmilyen eszközt nem igényelnek.
- Az elegendő mértékű alvás nagyon fontos tényezője a megelőzésnek. Egy átlagos felnőttnek 7-9 óra alvásra van szüksége éjszakánként.
- Masszírozás- jeges borogatás szintén hatékony lehet a roham megfékezésében.
- A biofeedback egy olyan relaxációs technika, ami egy speciális eszköz segítségével gyógyítja a migrént.
- Bizonyítékok vannak arra vonatkozóan is, hogy bizonyos gyógynövények megelőzhetik a migrén kialakulását, illetve csökkenthetik a súlyosságát. Több vizsgálat igazolja a gyömbér hatásosságát, de a mazsola, a málna, a sárgabarack, a fekete áfonya, a cseresznye, az aszalt szilva, a narancs is hatékony fájdalomcsillapító.
- Akupunktúra hatásosságát számos klinikai vizsgálat is alátámasztja.
- Migrén elleni mantrák várják a szenvedőket a youtub-on.
- És végül említést érdemel a hipnoterápia, mely ezen a területen is bizonyított.

MI HÁT A MEGOLDÁS?

Semmiképpen sem a gyógyszer! A mai orvostudomány ugyanis nem a probléma okát szünteti meg, hanem csak a tüneteit. A fájdalomcsillapítókhoz könnyen hozzá lehet szokni és végül simán cserbenhagyják azokat, akik az elviselhetetlen fájdalmuk közepette segítséget remélnek tőlük.

Még nem látok tisztán, de azt tudom, hogy csak az okok gyökereinek őszinte feltárása vezethet eredményre. A migrénes fejfájástól gyakran szenvedők próbálják a saját szexuális ösztöneiket, vágyaikat szabadon megélni, gondolkodásukat átformálni, s talán semmi olyat el nem fojtani, ami mint egy alvó vulkán, néhanapján váratlanul, tombolva és pusztítva: rohamként tör a felszínre.

„Úgy tenni, mintha. Elfojtani a vágyakat, megtagadni a gondolatokat. Megtagadni önmagunkat (..) Ez mérhetetlen nagy fájdalom.”

Talán ez a valódi oka a migrénnek, ezért mint betegség: a „ bátran légy önmagad, mert akármilyen is vagy, én szeretlek” elfogadással, illetve az „akármilyen is vagyok, de szeretnek” hitével gyógyítható leginkább.

------------------------------

Források: A migrén ( http://www.lelkititkaink.hu/migren.html )
http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/neurologia/cikkek/migrenes_sztar...
Dr. Zsuga Judit, neurológus (http://www.webbeteg.hu )

Hozzászólásokwanglili258@hotmail.com

true religion outlet online
ray ban
fitflop sandals
true religion outlet
adidas yeezy shoes
ralph lauren shirts
pandora charms
nike shoes outlet
cheap jordans
canada goose
oakley sunglasses wholesale
kate spade outlet
cheap nhl jerseys
ugg outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet store
kate spade outlet store
cheap uggs
ray ban sunglasses
nike shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet online
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach outlet online
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
true religion jeans
michael kors outlet
mont blanc outlet
asics shoes
ralph lauren polo
coach outlet
ralph lauren uk
polo ralph lauren outlet online
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
cheap jerseys
nike shoes for men
prada outlet
valentino outlet
michael kors handbags clearance
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
asics running shoes
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet online
valentino shoes
ralph lauren uk
hermes belts outlet
jordan retro
polo ralph lauren
kate spade handbags
mlb jerseys
oakley sunglasses wholesale
coach outlet store online
mont blanc pens
yeezy boost 350
true religion outlet
nike shoes on sale
lunette ray ban
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
fred perry
ralph lauren uk
fred perry outlet
pandora outlet
coach factory outlet
prada outlet store
ray ban sunglasses
coach factory outlet
lacoste outlet
true religion outlet
air jordan shoes
pandora outlet store
fitflop sale
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
hermes outlet
cheap nba jersey
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet online
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
michael kors handbags sale
coach outlet online
adidas yeezy boost
cheap jordan shoes
polo outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
cheap mlb jerseys
michael kors outlet clearance
fitflops clearance
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
christian louboutin sale
pandora jewelry outlet
michael kors outlet clearance
cheap authentic nba jerseys
ralph lauren
ray ban sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
nike shoes for women
cheap ugg boots
coach outlet
lebron shoes
canada goose jackets
vintage nhl jerseys
mont blanc
ray ban pas cher
canada goose
coach outlet
coach factory outlet
polo outlet
canada goose outlet store
ralph lauren polo
polo outlet
ray ban sunglasses
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet online
nike outlet store
mont blanc outlet
mbt shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap uggs
hermes birkin
ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet online
polo ralph lauren
adidas outlet online
prada outlet store
michael kors outlet online
pandora jewelry
kate spade outlet online
nike outlet store
christian louboutin shoes
canada goose
coach factory outlet
polo shirts
michael kors outlet clearance
cheap ray bans sunglasses
polo shirts
nike air jordan 4
fitflop sandals
mont blanc
air jordan shoes
ralph lauren outlet
michael kors outlet
true religion outlet
oakley sunglasses
kate spade handbags
ralph lauren uk
coach outlet online
prada outlet online
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet online
lacoste clothing
lacoste shoes
canada goose outlet
lacoste shirts
mulberry handbags
nba jersey
ralph lauren
valentino outlet
ralph lauren
cheap ray bans
nhl jerseys
oakley sunglasses
coach outlet
true religion jeans sale
valentino outlet store
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
adidas outlet
cheap nike shoes
polo ralph lauren pas cher
coach outlet online
cheap ugg boots
pandora charms
pandora rings
cheap jordans for sale
nfl jerseys
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren pas cher
nike outlet store
oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
mont blanc outlet
kate spade bags
asics outlet
michael kors outlet online
adidas yeezy shoes
mont blanc pens for sale
coach factory outlet
cheap jordans
mlb jerseys wholesale
coach factory outlet
mcm outlet
polo ralph lauren
ed hardy clothing
fred perry clothing
michael kors outlet
michael kors outlet online
pandora jewelry
giuseppe zanotti outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
ralph lauren shirts
prada outlet
oakley sunglasses
cheap ugg boots
ugg boots
polo outlet
pandora jewelry
coach outlet
yeezy boost 350
ralph lauren polo shirts
christian louboutin outlet
coach factory outlet
coach outlet online
canada goose
ugg boots
kate spade handbags
nike outlet
coach outlet online
ralph lauren outlet
mlb jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach factory outlet
nike shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
polo outlet
air jordan 4
canada goose outlet
air jordan shoes
coach factory outlet
pandora bracelet
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
ed hardy outlet
longchamp
adidas nmd r1
michael kors outlet
coach outlet
christian louboutin uk
coach outlet store online
nike trainers
canada goose outlet
christian louboutin shoes
coach factory outlet online
coach factory outlet
pandora bracelet
nike factory outlet
michael kors outlet
adidas outlet store
coach factory outlet online
coach outlet online
nike shoes for men
michael kors handbags
mbt outlet
coach outlet online
fred perry polo shirts
coach outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
air jordan 4 retro
michael kors outlet
canada goose jackets
coach factory outlet
oakley sunglasses wholesale
prada outlet stores
kate spade outlet online store
fred perry polo
mont blanc pens
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
cheap mlb jerseys
mcm bag
nike outlet
polo ralph lauren
christian louboutin outlet
cheap ray ban sunglasses
canada goose jackets
christian louboutin
fitflops sale clearance
oakley sunglasses for men
michael kors outlet
true religion outlet store
michael kors outlet store
polo ralph lauren
mulberry uk
oakley sunglasses wholesale
cheap jerseys wholesale
adidas outlet
valentino outlet store
polo outlet
coach outlet clearance
mcm backpack
ralph lauren
ed hardy
nike shoes
polo outlet
longchamp outlet store
michael kors outlet online
fitflops sale clearance
michael kors outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
adidas shoes
ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors outlet
mont blanc pens
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
mulberry bags
adidas yeezy boost
true religion
giuseppe zanotti sneakers
mbt shoes
true religion outlet store
michael kors outlet online store
fred perry shirts
michael kors outlet online
ralph lauren uk
coach outlet online
lebron james shoes
ralph lauren uk
kate spade outlet store
mbt shoes outlet
adidas shoes for women
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses on sale
air jordan retro
michael kors outlet stores
polo ralph lauren outlet
nike outlet
mbt outlet
adidas shoes for men
nike outlet
ray bans sunglasses outlet
uggs outlet
kate spade bags
yeezy boost
adidas yeezy
kate spade purses
cheap oakley sunglasses
cheap jordans
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
canada goose jackets
yeezy shoes
nike shoes
oakley sunglasses
valentino shoes
puma shoes
nike outlet store
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
michael kors outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy shoes
michael kors outlet clearance
cheap mbt shoes
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
puma outlet
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordans
nike shoes outlet
coach outlet store online
moncler outlet
ralph lauren uk
ray ban sunglasses
kate spade outlet
yeezy boost
michael kors outlet
nike shoes
michael kors handbags
michael kors outlet
adidas yeezy
nike outlet store
michael kors outlet
cheap jordans for sale
christian louboutin
polo ralph lauren
lacoste polo
mont blanc pens
ralph lauren outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
fred perry clothing
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
mlb jerseys
longchamp outlet
mont blanc outlet
longchamp handbags
fred perry polo
canada goose outlet
ralph lauren outlet
polo outlet
polo ralph lauren
hermes outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet store
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
polo ralph lauren
ralph lauren
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
ralph lauren polo
michael kors outlet online
canada goose jackets
nike shoes
ray ban sunglasses
jordan retro shoes
yeezy boost 350 v2
true religion jeans
ralph lauren polo
ugg boots
coach outlet store online
canada goose
jordan shoes
pandora outlet
adidas nmd
michael kors
ray ban sunglasses for men
fitflops sale
canada goose
cheap oakley sunglasses
nike outlet
nike shoes
polo ralph lauren outlet online
coach outlet online
polo outlet
pandora jewelry sale
20170620wangliliSosem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani

"Sokszor nagyon nehéz megállapítani, hogy valakinek mi a baja. A tankönyvekben világosan körülhatárolt, vitathatatlanul felismerhető betegségekről olvas az ember. De a kórházban betegek fekszenek. Talán hallotta már azt a bölcs mondást, hogy sosem a betegséget, hanem a beteget kell gyógyítani. És egy beteg ember sosem olyan egyértelmű és pontokba foglalható, mint egy betegség. Néha türelemjáték, néha bonyolult kísérletsor, és van úgy, hogy megfejthetetlen rejtély". (Janikovszky Éva)A migrén legyőzéseJó tudni!

Migrén ellen inhaláció !

Egyszerű házi megoldás hasogató, görcsös fejfájás esetére: forralj fel egy liter vizet, és szórj bele egy marék friss rozmaringot. Takard be a fejed egy törölközővel, hajolj a fazék fölé, és inhalálj 5-10 percig. Migréned fokozatosan enyhülni fog, míg végül teljesen feloldódik a görcs. ( ... erre egy migrénes esküszik)Fejfájás és migrén kiegészítő kezelése akupresszúrával

Aki migréntől szenved, az szerintem akármibe belekapaszkodik, ezért hoztam ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=guh19AOdMEM

S hatásosnak vélem...Let

Let http://www.michael-korsoutletonline.eu.com/ me moncler jackets try guess pas cher to north face jackets illustrate michael kors outlet online the michael kors outlet online sale two lululemon systems tiffany and co in nike roshe run a pandora charms simple swarovski crystal and ugg homely polo ralph lauren way jordan 5 calculated coach outlet to lancel pas cher bring ralph lauren uk the barbour jackets idea uggs outlet within louboutin the louboutin pas cher grasp true religion jeans of bottes ugg the uggs canada ignorant rolex watches for sale and oakley vault unintelligent. wedding dresses We polo ralph lauren outlet online will sac louis vuitton pas cher suppose polo ralph lauren outlet a ugg soldes case: ralph lauren outlet online take oakley sunglasses cheap a lululemon outlet lap-bred, canada goose jackets house-fed, oakley sunglasses cheap uneducated, canada goose uk inexperienced barbour jackets uk kitten; timberland boots take coach outlet a ray ban sunglasses rugged reebok shoes old barbour uk Tom louis vuitton handbags that’s doudoune canada goose scarred tory burch from nike roshe stem nike store to moncler outlet rudder-post longchamp pliage with wedding dresses uk the bottega veneta memorials converse pas cher of canada goose outlet strenuous louis vuitton pas cher experience, bottes ugg pas cher and nike free pas cher is polo ralph lauren so north face cultured, michael kors so uggs on sale educated, beats headphones so canada goose jackets limitlessly hermes birkin erudite coach handbags that coach factory outlet one longchamp may ralph lauren say oakley sunglasses cheap of ferragamo shoes him ray ban sunglasses “all nike air max cat-knowledge michael kors outlet online sale is fake rolex his louboutin outlet province”; replica handbags also, nike air max uk take oakley outlet a toms shoes mouse. ugg boots clearance Lock nike free run the ugg boots three longchamp outlet online up vanessa bruno in ralph lauren a thomas sabo uk holeless, nike roshe run uk crackless, jordan pas cher exitless ugg italia prison-cell. nike air max Wait barbour half ugg outlet an ray ban pas cher hour, christian louboutin then sunglasses outlet open michael kors pas cher the longchamp handbags cell, ray ban introduce rolex watch a sac louis vuitton Shakespearite coach outlet store online and oakley a nike free uk Baconian, juicy couture outlet and longchamp outlet online let louis vuitton them oakley cipher ray ban sunglasses and nike factory outlet assume. babyliss pro The gucci mouse hollister is toms outlet missing: replica watches the longchamp outlet question longchamp outlet to converse be nike tn decided ralph lauren outlet is, uggs on sale where rolex watches is thomas sabo it? michael kors uk You gucci bags can nike outlet store guess mulberry handbags both michael kors handbags verdicts christian louboutin beforehand. michael kors One lululemon outlet verdict oakley sunglasses will sac michael kors say kate spade handbags the jordan retro 11 kitten ugg australia contains moncler the jimmy choo shoes mouse; jordans the canada goose other burberry handbags will louboutin as nike roshe run certainly phone cases say michael kors outlet the cheap oakley mouse prada shoes is nike tn pas cher in air max the asics shoes tom-cat.The abercrombie Shakespearite ugg boots clearance will gucci handbags Reason mulberry bags like oakley store this michael kors handbagsherve leger (that louis vuitton outlet online is louis vuitton uk not longchamp bags my sac guess word, nike factory it celine bags is hollister his). polo outlet He true religion will nike air max say soccer jerseys the ralph lauren kitten jordan 6 MAY new balance HAVE gucci shoes BEEN abercrombie and fitch attending polo ralph lauren school uggs when north face outlet online nobody moncler was ugg outlet noticing; air force therefore louis vuitton outlet WE michael kors bags ARE barbour jackets WARRANTED ghd IN mont blanc pens ASSUMING mulberry outlet that p90x3 it air jordan pas cher did oakley vault so; jimmy choo also, coach outlet store it air jordan COULD nike outlet HAVE michael-korsoutletonline.eu.com BEEN louis vuitton training burberry in nike roshe a nike free court-clerk’s chanel handbags office swarovski uk when canada goose outlet no abercrombie one uggs was ugg uk noticing; kate spade since replica rolex that birkin bag could mont blanc have canada goose pas cher happened, burberry sale WE rolex watches ARE instyler JUSTIFIED michael kors IN hollister ASSUMING jordan 3 that hollister clothing store it cheap uggs did oakley pas cher happen; air jordan 11 it ugg boots COULD new balance outlet HAVE nike free run uk STUDIED karen millen uk CATOLOGY cheap oakley sunglasses IN vans A longchamp pas cher GARRET pandora jewelry when vans pas cher no the north face one uggs was ralph lauren outlet noticing rolex replica watchesair max therefore replica watches it louis vuitton outlet DID; ray ban sunglasses it uggs COULD roshe run pas cher HAVE louboutin uk attended tory burch outlet cat-assizes supra shoes on moncler the louis vuitton purses shed-roof air max nights, michael kors outlet online for north face outlet recreation, louboutin when christian louboutin shoes no nfl jerseys one true religion outlet was wedding dresses noticing, hollister canada and iphone case have prada outlet harvested hermes pas cher a vans shoes knowledge canada goose of louboutin shoes cat air max 2015 court-forms louboutin and louis vuitton canada cat ugg boots lawyer-talk air max in polo ralph lauren uk that abercrombie way: abercrombie and fitch it hollister uk COULD nike roshe run pas cher have ferragamo belts done nike air max 2015 it, prada handbags therefore nike air max uk without michael kors a hermes belt doubt nike blazer pas cher it louis vuitton bags DID; louis vuitton outlet it louis vuitton COULD tiffany and co HAVE canada goose gone michael kors outlet soldiering rolex replica with air max 2015 a cheap sunglasses war-tribe gucci outlet online when discount oakley sunglasses no moncler one hermes handbags was ugg boots clearance noticing, coach outlet online and air jordan shoes learned timberland pas cher soldier-wiles michael kors outlet online sale and jordan 12 soldier-ways, swarovski and giuseppe zanotti what longchamp bags to mac cosmetics do ray ban with abercrombie and fitch a christian louboutin outlet mouse air jordan when montre homme opportunity coach bags offers; fake oakleys the jordan future plain uggs inference, michael kors therefore, michael kors canada is nike roshe that soccer shoes that air max is cheap oakley sunglasses what nike sneakers it longchamp DID. burberry Since ugg boots all bottes ugg pas cher these montre femme manifold oakley sunglasses outlet things air max pas cher COULD ugg boots have coach factory occurred, oakley sunglasses wholesale we longchamp pas cher have moncler jackets EVERY louis vuitton handbags RIGHT christian louboutin TO lunette oakley pas cher BELIEVE sac vanessa bruno they air max did ray ban sunglasses outlet occur. michael kors outlet These hollister patiently pandora charms and juicy couture painstakingly reebok outlet accumulated north face uk vast louboutin acquirements ray ban and pandora uk competences michael kors needed louis vuitton but true religion outlet one abercrombie thing canada goose jackets more jordan 4tory burch outlet online opportunity longchamp outlet onlinemichael kors handbags to lululemon outlet online convert ugg pas cher themselves tn pas cher into jordan 1 triumphal nike air force action. ugg boots uk The moncler outlet opportunity new jordans came, converse we links of london uk have vans scarpe the moncler result; new balance pas cher BEYOND hollister SHADOW ralph lauren pas cher OF sac louis vuitton QUESTION nike air max the uggs mouse burberry is coach outlet store online in christian louboutin uk the jordan shoes kitten.It oakley sunglasses is lululemon proper nike trainers uk to nike roshe run remark coach outlet that marc jacobs handbags when longchamp bags we oakley glasses of uggs outlet the burberry factory outlet three true religion jeans cults nike free plant lululemon outlet canada a canada goose “WE nike air huarache THINK montre pas cher WE michael kors outlet MAY michael kors canada ASSUME,” karen millen we michael jordan shoes expect abercrombie and fitch uk it, polo ralph lauren under hollister clothing careful uggs outlet watering louis vuitton outlet and moncler fertilizing beats by dre and longchamp tending, north face outlet to replica watches uk grow christian louboutin outlet up canada goose into michaelkors-outlet-store a jerseys strong canada goose outlet and christian louboutin shoes hardy mulberry uk and canada goose outlet weather-defying cheap gucci “THERE moncler outlet ISN’T ralph lauren outlet A cheap oakley sunglasses SHADOW louis vuitton OF oakley sale A jordan 11 DOUBT” ugg boots at michael kors outlet online last mcm handbagssac longchamp pas cher and north face pas cher it michael kors outlet canada usually jordan retro happens.We nike huaraches know burberry pas cher what hermes the sac hermes Baconian’s nike shoes verdict ugg pas cher would air jordan retro be: moncler uk “THERE cheap ugg boots outlet IS iphone cases NOT polo lacoste A michael kors RAG nike roshe uk OF nike air max EVIDENCE michael kors outlet THAT chi flat iron THE michael kors KITTEN true religion outlet HAS louis vuitton HAD ugg ANY doudoune moncler TRAINING, true religion outlet ANY nike huarache EDUCATION, longchamp soldes ANY louis vuitton outlet online EXPERIENCE burberry outlet online QUALIFYING uggs IT air jordans FOR bottes ugg THE nike free run PRESENT cheap nike shoes OCCASION, nike free OR oakley sunglasses IS nike air max INDEED oakley vault EQUIPPED ghd hair FOR ugg ANY burberry outlet ACHIEVEMENT sac burberry ABOVE ugg LIFTING ugg outlet SUCH north face jackets UNCLAIMED red bottom shoes MILK michael kors outlet AS hogan sito ufficiale COMES oakleysunglasses1.us.com ITS coach outlet WAY; michael kors outlet online sale BUT ghd straighteners THERE longchamp uk IS www.michael-korsoutletonline.eu.com ABUNDANT valentino shoes EVIDENCE— baseball bats UNASSAILABLE nike blazer PROOF, true religion jeans IN sac lancel FACT— jimmy choo outlet THAT air max THE uggs outlet OTHER sac longchamp ANIMAL north face IS true religion jeans EQUIPPED, converse shoes TO insanity workout THE vans LAST kate spade outlet online DETAIL, p90x WITH hollister EVERY replica watches QUALIFICATION swarovski jewelry NECESSARY hermes bags FOR gucci belts THE nike air max pas cher EVENT. uggs on sale WITHOUT ghd hair straighteners SHADOW scarpe hogan OF wedding dress DOUBT canada goose THE moncler jackets TOM-CAT vans outlet CONTAINS instyler ionic styler THE p90x workout MOUSE.” lancel asics running shoes michael kors outlet tiffany jewelry ray ban outlet michael kors lululemon canada polo lacoste pas cher air huarache nike air max michael kors handbags clearance michael kors outlet michael kors bags ugg soldes moncler outlet kate spade outlet lunette ray ban pas cher louis vuitton babyliss oakley vault moncler pas cher uggs outlet christian louboutin longchamp handbags longchamp outlet polo ralph lauren pas cher jordans for sale coach purses ray ban uk michael kors outlet online lacoste pas cher nike free run polo ralph lauren outlet north face jackets michael kors outlet online jordan xx9 michael kors purses michael kors outlet online timberland links of london the north face cheap oakley sunglasses new balance canada goose jackets louis vuitton retro jordans moncler sito ufficiale nike trainers north face outlet moncler marc jacobs gucci outlet ralph lauren polo chaussures louboutin hogan vanessa bruno pas cher moncler louboutin outlet oakley sunglasses louis vuitton outlet stores barbour ugg louboutin shoes barbour outlet michael kors outlet online michael kors handbags longchamp hollister pas cher cheap ugg boots polo ralph lauren outlet nike free run pas cher cheap nfl jerseys burberry outlet cheap oakley canada goose outlet louboutin mulberry longchamp pandora jewelry nike air max 2015 celine handbags abercrombie hogan outlet cheap jordans new balance shoes burberry outlet online tiffany jewelryA migrén az agy szoftverhibája

Tetszik ez a megfogalmazás, de érvekkel alátámasztani nem tudom. Állítólag Mozart zenéje jótékony hatású, ezért érdemes a fejfájástól szenvedőknek Őt hallgatni!

Mozart - Relaxing Music: https://www.youtube.com/watch?v=nY_9732unboFejfájás megszüntetése agykontrollal

Behunyom a szemem és a fájdalom helyére koncentrálok. Pontosan megkeresem a fájdalom helyét, érzem szinte a sejtjeimet is ott. A fájdalmat is érzem, erre figyelek. Gondolatban ezt a helyet a fejemben a kezembe fogom óvó, szerető mozdulatokkal és megpróbálok arany színű energiát áramoltatni magamból, ennek a középpontja a kézfejemen van. Ezzel az energiaburokkal tartom a kezemben a fájdalmas helyet. A gyakorlat közben arra gondolok, hogy szeretem a fejemnek ezt a fájdalmas pontját. - Nincs semmi baj, gyógyítalak. Látod, már sokkal jobb...

Kedvesen beszélek hozzá, elmondom neki, hogy még egy percig panaszkodjon, azaz fájjon, de azután a fájdalom el fog múlni. Mélyeket lélegzem, lassan, átélve. Szólok a fájdalmas pontnak, hogy készüljön, mert tíztől visszaszámolok egyig, és mire az egyes számhoz érek, a fájdalom megszűnik és a fejem nagyon kellemesen fogja érezni magát. Ezután tényleg elkezdek számolni, minden számjegyet elképzelek magam elé, lerajzolom azt gondolatban. Ahogy csökkennek a számok, érzem és tudom, hogy a fájdalom is csökken (akkor is, ha nagyon makacs és nem akar múlni). Az egyes számhoz érve ismét a fejemmel beszélgetek és megdicsérem, amiért ilyen ügyesen elmúlt a fájdalom. Általában el is múlik. Ha mégsem, akkor még egy kis energiát adok neki, nem elégedetlenkedem, és egyre nyugodtabb vagyok. Szinte idegszálanként nézem végig, hogy vajon melyik lehet az a dühös erecske, vagy bármi, ami még mindig panaszkodik. Aztán még 5-től visszaszámolok egyig. A fejfájás elmúlik.

(Evia tanácsa)

 

Kiderült, hogy miért nem kínoz engem soha a migrén :)

Az orgazmus kiolthatja a migrént, no, pontosan ezért nem kínoz engem! :)

Nem most jutnak először erre a következtetésre a kutatók: a 17. században a neurológia atyja, Thomas Willis már meglátta híres páciense, Lady Catherine fejfájása és markáns szexuális attitűdje között az összefüggést.

A Couch-kezelés - amely orgazmussal gyógyítja a migrént - az Oklahoma Egyetem neurológiai tanszékének vezetőjének nevét viseli. Dr. Couch számolt be arról, hogy egyik páciense, egy 40 éves, illinois-i, disztingvált, középvezető hölgy foglalta össze így állapotát: "Ha nincs egy jó erős orgazmusom, nem tudok mit kezdeni a migrénemmel". (http://www.lifenetwork.hu)jlgg

trx for sale
gucci clutch purse
louis vuitton artsy mm
prada messenger bag
Ray Ban Outlet
Ugg Outlet sale 2016
cheap coach purses
Nike KD 7
Longchamp Bags Macy's
discount louis vuitton diaper bag sale
Prada Nylon Messenger Bag
uggs australia outlet
longchamp le pliage medium shoulder tote
louis vuitton diaper cheap
michael kors hamilton tote
burberry handbag sale
gucci purses
discount ugg boots for women
louis vuitton australia
Cheap Ugg Boots
burberry bags
coach tote bags outlet
cheap michael kors purses outlet
Lebron 13
Prada Outlet
Gucci on Sale from Factory
Burberry Outlet Online
Outlet Michael Kors Handbags
michael kors crossbody
MCM Backpack sale
louis vuitton shoes men
prada handbags sale
Chanel Factory Outlet
cheap louis vuitton purses
gucci bags outlet
Coach Outlet
michael kors tote
birkin bag hermes
louis vuitton speedy 25
burberry belts
burberry bags on sale
louis vuitton belt
Uggs On Sale
Coach Crossbody Sale
michael kors outlet
Authentic Louis Vuitton Eva Clutch
trx exercises
longchamp backpack purse
ugg bailey button boots
Louis Vuitton Monogram Canvas
michael kors outlet store
michael kors tote
MCM Bags at Macy's
gucci diaper bag on sale
mcm clutch bag
Hyperdunk 2016
louis vuitton purses
louis vuitton shoulder bag
Longchamp Tote Bag Outlet
authentic louis vuitton duffle bag
cheap louis vuitton belts
louis vuitton neverfull
coach purses on sale macy's
Prada Cross Body Nylon Bags
gucci messenger bag for women
Prada Totes
Coach Factory Outlet 85% Off
Louis Vuitton Tote Bags
michael kors handbags cheap
michael kors purses
coach hobo bag
louis vuitton wallet for women
Womens Ugg
michael kors outlet
prada handbags sale online
coach hobo bags outlet
mcm purses
Prada Factory Outlet Store
MCM Bags on sale
prada loafers women
Burberry Handbags On Sale
cheap louis vuitton speedy
coach purse outlet online 80% off
Coach Bags
mcm outlet sale
Gucci Luggage Outlet
Sunglasses for men
trx band workouts
MCM Bags at Macy's
chanel flap bag price
gucci messenger bag
michael kors bag
prada purses
Burberry Outlet
Coach Wallets on Sale Outlet
louis vuitton wallets for men
ray ban online
vintage chanel bags for sale
louis vuitton alma bag
chanel tote
Gucci Belt
Nike Hyperdunk Shoes
burberry bags on sale
Hermes Birkin Price 2015
vintage chanel bags
Gucci Crossbody Handbags
louis vuitton diaper bag
birkin bag hermes cost
prada purses and handbags
Louis Vuitton Monogram Tote
prada messenger bag in nylon
free ugg
michael kors store online
Cheap Real Gucci Belts for Men
louis vuitton artsy mm
Sunglasses outlet sale
cheap michael kors tote
louis vuitton watllets
mcm handbags
michael kors black handbags
mcm tote
Coach Purse Outlet Online 80% Off
louis vuitton neverfull mm
cheap michael kors clutch
Gucci Handbags Outlet
ugg slippers on sale
Chanel Bag Prices 2014
Nike Lebron Shoes
cheap gucci belts for men
sheepskin boots
louis vuitton handbags sale
louis vuitton artsy
Louis Vuitton Shoulder Bag Tote
ugg boots
prada tote bag
Gucci Backpack for Sale
longchamp bags
uggs australia boots
uggs australia
cheap louis vuitton wallet
burberry purses
michael kors black handbags
trx straps
louis vuitton mens wallets cheap
hermes purses
coach purse outlet
prada belts for men
Oakley Outlet
MCM Cheap Duffle Bags
Prada Clutches on Sale
coach diaper bags on sale
Cheap MCM backpack
gucci bags
coach diaper bags on sale
coach backpack
louis vuitton belt for men
louis vuitton travel bag
mcm tote bag
prada outlet online usa
michael kors factory outlet online
Cheap ugg boots
chanel bags prices fall winter 2015
Coach Factory Outlet Online
trx ab workouts
coach purses on sale
trx workouts
louis vuitotn speedy
Kate Spade Australia
michael kors bags
gucci backpack
Gucci Sunglasses for Women on Sale
Louis Vuitton Neverfull GM
true religion Canada
Chanel Flap Bag Price
michael kors purses outlet
true religion uk
ugg boots for sale
mcm handbags at bloomingdale's
gucci handbags outlet authentic
mcm duffle bag for sale
coach handbags sale outlet
prada belts
Prada Shopper Tote
gucci cross body bag messenger
louis vuitton purses on sale
longchamp le pliage large tote sale
ugg slippers for women
free ugg boots
longchamp bags macy's
coach sunglasses
Kate Spade Australia
burberry backpack
MCM Bags at Macy's
cheap louis vuitton tote
cheap louis vuitton speedy
cheap louis vuitton handbags
coach crossbody handbags
Prada Handbags Outlet
burberry bags on sale
burberry wallet
MCM Factory Outlet
burberry outlet canada
mcm bag
gucci luggage outlet
ugg bailey button
michael kors purses on sale
cheap coach purses from china
Ray Ban Outlet store
longchamp sale
MCM Outlet Online
gucci purses and handbags
cheap uggs clearence
chanel flap bag
kate spade uk
Coach Outlet Store Online
discount louis vuitton purses
louis vuitton shoes
Coach Outlet Diaper Bag
Chanel Tote Bag 2015
Burberry Backpack for Women
hermes birkin price list
MCM Handbags
mcm tote bag
michael kors clutch 2015
coach diaper bag
cheap gucci belts
coach bags on sale factory outlet
mcm bags
louis vuitton tote bag
prada-crossbody
michael kors handbags
cheap michael kors satchel
mcm purses handbags
Longchamp Factory Outlet Online
Ugg Outlet Online
burberry backpack for women
sheepskin boots for women
burberry purses outlet
ugg leather shoes
Michael Kors Purses
trx workout
discount michael kors satchel
Cheap Oakley Sunglasses
mcm backpack
michael kors crossbody handbag
cheap uggs
longchamp sale outlet
coach handbags sale
Mens Sunglasses
Burberry Handbags On Sale
coach bags on sale
gucci clutch
louis vuitton speedy 35
Hermes Belts for Cheap
prada crossbody bags on sale
gucci diaper bag
trx
Authentic Louis Vuitton Neverfull
Louis Vuitton Bags
Louis Vuitton Eva Clutch Bag
louis vuitton neverfull
louis vuitton speedy 30
Cheap Purses Michael Kors
michael kors black purse
prada tote bag black
coach diaper bags
burberry bags
nike australia
chanel bags outlet authentic
gucci luggage
trx straps
coach wallets
coach crossbody
Vintage Chanel Handbags
burberry bags on sale
michael kors factory outlet
sheepskin boots on sale
louis vuitton belt price
chanel tote bag
Michael Kors Outlet
prada clutch bag
louis vuitton purses
cheap louis vuitton shoes
cheap trx straps
longchamp tote
louis vuitton damier
Louis Vuitton Diaper Bags
louis vuitton monogram
louis vuitton alma
michael kors purse
Hermes Outlet
ugg leather short boot
louis vuitton wallet
louis vuitton artsy
michael kors tote
prada bags
gucci handbags outlet
Cheap Ray Ban
Chanel Clutch
michael kors purses outlet
coach sunglasses for women
louis vuitton belts for men
Ray Ban sunglasses
hermes purses prices
coach crossbody bags on sale
michael kors handbags
longchamp tote bag outlet
Coach Purses Outlet Online
burberry bags on sale online
Oakley Sunglasses Outlet
Authentic Louis Vuitton Neverfull bag
coach crossbody bags
MCM Factory Outlet
louis vuitotn speedy
ugg boots for women
uggs
Coach Outlet Store Online
michael kors satchel
louis vuitton duffle bag for men
free shoes
kate spade
michael kors hobo bag
chanel bags prices
mcm backpack price
louis vuitton eva clutch
Prada Clearance Sale
louis vuitotn speedy
Burberry Outlet Online
cheap basketball shoes
cheap ray ban sunglasses
cheap louis vuitton speedy
MCM Bags at Macy's
burberry wallets for women
louis vuitton belts
louis vuitton artsy handbag
Longchamp Backpacks Nylon
coach backpacks on sale
prada crossbody bags
Louis Vuitton Messenger Bag
MCM Bags
michael kors hamilton
michael kors purses
mcm bags at macy's
MCM Clutch Bag
louis vuitton
louis vuitton zippy wallet
Nike Lebron 12
coach tote bags
Prada Women's Loafers
hermes belt price
longchamp le pliage large tote
Louis Vuitton Damier Azur
louis vuitton handbags on sale
burberry belts for men
Coach Laptop Bag
Price of Hermes Purses
louis vuitton messenger bag
michael kors tote bag
Longchamp Medium Shoulder Tote
Kevin Durant Shoes
hermes birkin price
Louis Vuitton Outlet Online Store Authentic
michael kors tote bags
discount louis vuitton purses outlet
mcm backpack
cheap michael kors purses
prada clutch
ugg slippers
Burberry Wallets Women
Ugg Boots sale
uggs clearence
ugg leather boots
uggs clearence sale
michael kors clutch
michael kors black handbags
louis vuitton zippy
Nike Hyperdunk 2015
Coach Handbags Sale Outlet
coach messenger bag
michael kors crossbody bag
ugg bailey button triplet
mcm tote bag under 100
Burberry bags
ugg boots for men
prada tote
chanel bags outlet
louis vuitton tote
gucci sunglasses for women on sale
KD 8 shoes
louis vuitton travel bag replica
discount ugg boots
burberry bags on sale
mcm clutch
Louis Vuitton Damier Ebene bag
basketball shoes
louis vuitton messenger
michael kors handbags sale
mcm rucksack
michael kors purse outlet
coach wallets on sale outlet
longchamp backpack
gucci backpack for men
discount uggs
michael kors handbags on sale
discount michael kors bags
Coach Sunglasses Outlet
Ugg for women
Burberry Outlet Online
discount michael kors tote
gucci sunglasses for women
Burberry Handbags Factory Outlet
louis vuitton travel bag men
UGG Outlet
cheap michael kors handbags
louis vuitton artsy handbag
michael kors bags on sale
prada loafers
Fendi Belt
trx for sale
Longchamp Le Pliage Sale
gucci cross body bag
mcm duffle bag
hermes belt
burberry bags on sale online
Louis Vuitton Red Alma
michael kors on sale
longchamp le pliage medium
burberry handbag
nike basketball shoes
trx for sale
louis vuitton wallet cheap
prada outlet
MCM Backpack
mcm bags
Coach Purses Outlet Online
prada bags on sale
coach messenger bag for women
louis vuitton duffle bag
jlgg12.31Juj! :)

Vicc:

A férj frissen megfürödve jön ki a fürdőszobából és félreérthetetlen gesztussal bújik be az ágyba az asszony mellé. A nő persze rögtön jön a kifogással:
- Most ne drágám, fáj a fejem!
- Tökéletes. Épp most kentem be a farkam Aszpirinnel a fürdőszobában. :) Már csak azt kell eldönteni, hogy miként veszed be. Tabletta vagy kúp formájában. :)"Ma ne, drágám, fáj a fejem!" :)

„Drágám, hagyjál ma este, rettenetesen fáj a fejem”, sok férfi számára ismerős szavak ezek.
De vajon miért mindig a fejfájásra panaszkodnak a nők, ha el akarják kerülni a szexuális együttlétet?

Egy új olasz tanulmány megállapította, hogy rendszeres fejfájásra, vagy migrénre panaszkodó nők körében valóban gyakrabban fordulnak elő szexuális problémák. A vizsgálat eredményei alapján kiderült, hogy a krónikus fejfásában szenvedő nők több mint 90 százaléka számolt be valamilyen szexuális zavarról, 29 százalékuk pedig, saját bevallásuk szerint kifejezetten szenved a szexuális együttlétek alkalmával. :)

A kutatók szerint a fejfását kezelő orvosoknak rutinszerűen meg kellene kérdezniük a női pácienseiket a szexuális problémáiról is. (http://www.kertvarazsmagazin.hu/index.php/eletmod/31-ma-ne-dragam-faj-a-... )Így kezdődött... :)Mivel a véletlenekben nem hiszek

lehetségesnek tartom, hogy egymásra hangolódtunk, kedves Roberto, :) ezért jártunk itt egy időben, vagyis ebédidőben. Jó vendégeskedést!:)

Én is csak ebédidőben toppantam be, mert "hazajöttem" ebédelni az 50 m-re lévő munkahelyemről :). Ugyanis a szolgálati lakás, majdnem egy udvarban van az Irodaházzal :)
Örülni fogok a válaszaidnak:) Most este leszek itt fél 8 után, Vendégeskedem az idegenben:) SziaNagyon ritkán

Az én fejem bírja ám a gyűrődést, mert nagyon ritkán adja át magát az enyhe, tompa fájdalomnak, és akkor is csak a „piros betűs ünnepem” előtt.

Olvastam mindegyik hozzászólásod, kedves Roberto, de késésben lévén - hiszen a fél lábam már máshol - csak munkaidőm után válaszolok! Szia-mia!Szokott

fájni a fejed rendszeresen, Pipacsvirág?Igazság

micsoda az Igazság? Ezt Pilátus is megkérdezte, de nem várta meg a választ, hanem cselekedett. Ha egy kérdés sokat foglalkoztat Valakit , akkor szerintem megjön a válasz, csak talán várni kell egy kicsit. Az igazság nem szalad el, ha a pasi meg olyan hát hagy fusson egyenesen a Hargitának :)Ó, én az Igazságot üldözöm már évek óta :)

de Ő is pasi a javából, mert minél jobban üldözöm, annál jobban menekül! :) Talán taktikát kellene változtatnom? :) Egyébként fáj egy kicsit a fejem, de nem vészesen.Részemről

valódi öröm, hogy egyáltalán hozzátehettem akár egy parányi részt is. Legfőképpen azért, mert nagyra értékelek mindenkit, Aki akarja látni a lényeget (sőt akár az igazságot) és kuriózum, ha ezt nemes alázattal teszi :)A reinkarnációval foglalkozó szakemberek szerint

"A reinkarnációval foglalkozó szakemberek számos olyan esetre derítettek fényt, amikor egy előző életbeli trauma a jelenlegi életben valamilyen testi vagy lelki betegség formájában adott hírt magáról", úgyhogy ez is benne van a pakliban.Mindenki véleményére figyelek

és mindegyiket egy-egy puzzle darabkaként tartom számon, amihez hozzárakom az enyémet, hogy kirajzolódjon belőle egy kép. Teszem ezt azért, mert egyáltalán nem tartom magam tévedhetetlennek, s bizony történt már olyan, hogy mindegyik puzzle darabkára szükség volt ahhoz, hogy meglássam a lényeget (vagy az igazságot).

Kedves Roberto, köszönöm, hogy a "kirakós játékomhoz" te is hozzáraktad a tiédet!Nem

gondolom. De ez csak én szubjektív véleményemElőző életbeli tapasztalatok, élmények

is okozhatnak olyan traumát, amit említettél?A poszttraumás stressz szindróma?

Gyorsan átfutottam ezt a cikket, hogy képet kapjak róla:
http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/4316/poszttraumas-stressz-szindroma

Nincsen olyan eseményről tudomásom, ami traumát okozott volna annak, akiről írtam.Ez

az áttekintés rendkívül alapos, és elgondolkodtató. Több mindennel is tudok azonosulni, és amit még saját tapasztalatból említeni tudnék, az a Post Traumás stressz szindomák vizsgálata az illető személy életében, mert egy korábbi feldolgozatlan trauma, évekig képes dolgozni az idegrendszerünkben...láthatatlanul.A fény kifejezetten rontott az állapotán

"Thomas Jefferson, az Amerikai Egyesült Államok harmadik elnöke, akinek a nevéhez a Függetlenségi Nyilatkozat is fűződik, egész életében migréntől szenvedett. Az életrajzokból következtetni lehet, hogy a rohamok mindig idegességgel és feszültséggel teli, stresszes, érzelmileg vagy fizikailag kimerítő időszakokban törtek rá. Többnapos rohama volt az édesanyja, illetve a felesége halála után, majd pedig politikai viták során. Maga Jefferson is ír a fejfájásairól, kiemelve, hogy a fény kifejezetten rontott az állapotán - ezért aztán nappal próbált aludni és alkonyatkor, éjjel dolgozott."

Nekem még sohasem volt migrénem!Az impotencia is a genitális terület fejbe történő áttolása

"Mennél inkább a fejére, gondolataira koncentrál a férfi a közösülés közben, annál kevésbé potens az altestében, s ennek fatális következményei vannak". :)

"Ugyanezt az eltolást használják a szexuálisan kielégítetlen emberek, akik pótlékként egyre többet esznek. Sokan szeretetéhségüket próbálják meg szájukon keresztül csillapítani – de sosem lakhatnak jól. Reméljük, hogy fenti utalásaink kellően megvilágítják az altest és a fej analógiáját."Tippek egy Született feleségtől

"Marcia Cross, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője kamaszkora óta szenved migréntől. Hírnevét arra is igyekszik felhasználni, hogy felhívja erre a betegségre a közvélemény figyelmét. A színésznő szerint a migrén megelőzéséhez nagyban hozzájárulhat a stressz csökkentése, illetve az, ha valaki kerüli a rohamokat kiváltó ételeket."