Piszkos játszmák, avagy a szerelmi háromszögek másodhegedűseinek „kártyalapjai”

Egy családos, nős pasiba beleszeretni szinte esztelenség, de ha valaki másodhegedűsként mégis belesodródik, belecsöppen egy ilyen kiszámíthatatlan, zsákbamacskás, ideálisnak semmiképpen sem minősíthető szituációba, akkor mindenképpen kénytelen leülni ahhoz a képzeletbeli „kártyaasztalhoz”, ahol az imádott pasin kívül, sajnos ott ül a felesége is.

A szerelmi háromszögek háromszög alakú asztalai mellett igencsak kényelmetlenek a székek és a hangulat sem felhőtlen, ezért a legyezőszerűen maga elé tartott kártyalapok mögött próbál némi fedezékre találni a „betolakodó”.

A játékosok magabiztosan, máskor meg bizonytalanul hunyorogva fürkészik a másik kettő arcát, hogy vajon kinél lehet az aduász.

Mindkét nő – a feleség is, a szerető is – reménykedik a lehető legkedvezőbb lapjárásban, és a saját kártyalapjaikból - rafináltan taktikázva és néha etikátlan női praktikák bevetésétől sem visszariadva – igyekszik kihozni a lehető legjobbat, legtöbbet.

A tét óriási, hiszen az utolsó parti végén csakis az egyikőjük állhat fel győztesként. A kártyaasztal legbizonytalanabb játékosa MINDIG A PASI, még akkor is, ha újdonsült szerelmének a fülébe percenként ezt duruzsolja: „Hidd el, hogy te vagy az a nő, akire mindig vágytam, akire mindig vártam”.

Sajnos ezek a kártyapartik néha hosszú- hosszú évekig is elhúzódnak, mert az imádott pasi, a kedves férjecske csak ritkán olyan tökös legény, hogy kitépje a felesége kezéből a kártyalapokat, aztán ellentmondást nem tűrő módon, határozott mozdulatokkal miszlikbe aprítva annak a szemei közé vágja.

A feleségek „kártyalapjai” ütősek: a közös vagyon, a közös lakás, a közösen felépített egzisztencia és a gyerekek.

- A család szentsége, a gyermekeid kiegyensúlyozott gyermekkorra neked tényleg nem fontos? Hát miféle apa vagy Te? Már a tanító néni is észrevette, hogy Pistike megváltozott, nem úgy teljesít a tanítási órákon, mint korábban. Pszichológiai vizsgálatot is javasolt, az okok felderítése céljából, pedig mindketten tudjuk, drágám, hogy csakis az itthoni körülmények viselik meg. Azt észrevetted már, hogy Pannika teljesen magába fordult, alig beszél, alig eszik, csak szomorkodik a szobájában? Az a lotyó tényleg fontosabb neked, mint a saját gyerekeid? Ha igen, akkor legyél földönfutó és menj innen a francba, mert ezt a lakást tutira nekünk ítéli a bíróság! Garantálom neked, hogy még a gatyád is rámegy a válásra, mert az ügyvédemmel kicsináltatlak! Aztán megnézheted magadat a munkahelyeden is, ahol minden normális életelvű munkatársad mélységesen megbotránkozik majd a viselkedéseden, hiszen a Te pozíciódban, a Te munkakörödben, nem szokás egy családot csak úgy felrúgni! (Ehhez hasonló kérdésekkel, fenyegetőzésekkel próbálja a feleség jobb belátásra bírni az eltévelyedőt).

Mivel ilyen hármas kártyapartiba már Müller Péter is belekeveredett néhányszor, közreadom a tapasztalatait.

Kártyában a piros ász, amelyről tudjuk, ha adu, felülüt minden lapot, ezért a szerelem nemcsak misztérium, de a legnagyobb kísértés: ha valaki elindítja magában a „beleábrándulásnak” ezt a mágikus folyamatát, olyan örvényt kavar, mely egész életét elnyelheti. A szerelmes ember jobban szereti szerelmét, mint feleségét, jobban és intenzívebben, mint a gyermekeit. Akármit is beszél, ez tény.

Gyermekeit ilyenkor legfeljebb sajnálja, legfeljebb „szereti”, legfeljebb lelkifurdalást érez miattuk – de ha őszinte magához, tudja, hogy ezek az érzésecskék halvány kis gyertyalángok a lobogó máglyatűz mellett. Ha családos ember, kérdése nem az, hogy megy-e, vagy marad, mert még ha becsületből marad is, az örvény már régen beszippantotta lelkét.

Amíg az ábránd – vagyis a szerelem– tart, az ábrándért él, ott van a kincse, az a fontos neki. A máglyatűzön – amíg ég – nemcsak önmagát, de családját is feláldozza.

Balszerencsés esetben csak utána jön a kiábrándulás – s ilyenkor már nem tud mit kezdeni a romokkal.

Mivel itt sajnos az ábránd, vagyis a mágikus önvarázslat eseteiről van szó, rendszerint ez történik: a férj elhagyja családját, hűtlen lesz gyerekeihez, s csak utólag ábrándul ki szerelméből, cipelve tovább most már nemcsak széthullott családjának, hanem megunt szerelmének karmikus életterheit is.

Okos feleség, ha bírja cérnával – azaz: emberséggel, önérzettel, bölcsességgel, lelki erővel –kivárja, míg férje az ábrándból kiábrándul.

Ez ugyanis törvényszerűen bekövetkezik, s ha sikerül, kapcsolatuk erősebb lehet, mint valaha volt. A csont is ott lesz a legerősebb, ahol eltört s összeforradt.

Megéltem, sokat is írtam róla.

De a családos emberek szerelmében nem hiszek. Rendszerint csak menekülés, illúzió, egoizmus, önáltatás, lógási kísérlet.”

Nem tudom, ki miképpen vélekedik, de az én olvasatomban: Müller Péter fenti sorai eléggé ellentmondásosak, bár női szemmel az ember mindent másképpen kódol. Úgy gondolom, hogy utólag - közel a nyolcvanhoz, az élet záró szakában - már könnyű bölcsnek lenni és másoknak azt észt osztogatni, de amikor az ember nyakig benne ül egy hármas szituáció iszapos „ingoványának” kellős közepében, a fentihez hasonló Tanítások fabatkát sem érnek!

Az általam egyébként nagyra becsült Müller Péter úr – gondolatsorának folytatásakor- azonban azt is elismerte, hogy a feleségek által „lotyóknak” minősített nők felbukkanása sohasem a véletlen műve, és azok csakis látszólag érkeznek kívülről, mert őket – bármennyire is meglepő - az életükkel valamiért elégedetlen férjecskék vonzzák be. Némelyik apuka, férjecske lelke lázasan keresi, kutatja a másodhegedűs szerepű hölgyeket, néha tudatosan, néha meg öntudatlanul. S némelyik előre megfontolt szándékkal vadászik egy harmadikra, annak reményében, hogy az új „nemes vad” majd megszínesíti a szürke életét. Lesi, várja az áldozatát, mint „a vadász a puskacsöve elé hajtott őzikét”. Vagyis „semmi sem kívül, minden belül születik”.

No, éppen ezt kellene megértenie minden sipákoló, átkozódó, fenyegetőző és hisztériázó feleségnek!

Egyébként Müller Péter sarkos bölcsességei több ponton sántítanak. Például a családos férfiak valódi szerelmének cáfolata titeket meggyőzött? Engemet abszolút nem! Száz százalék, hogy mindenki ismer olyan életsztorikat, amikor egy pasi csakis a második (vagy a harmadik) párkapcsolatában lett igazán boldog!

Az élet nem egyszer, nem kétszer, hanem számtalanszor bebizonyította már, hogy igenis léteztek (és léteznek) olyan családos apukák, akik bár előtte sokáig gyötrődnek, hezitálnak, később mégis a lángoló érzelmeiktől vezérelve, habozás nélkül tépik szét feleségük azon „kártyalapjait”, amikkel az „imádott” hitvesük megpróbálja őket érzelmileg zsarolni, sarokba szorítani, illetve visszatartani.

És első hallásra talán meglepőnek tűnik, de olykor a másodhegedűsök „kártyalapjai” között is lehetnek olyan aduászok, amik ütnek mindent, a pakli összes kártyalapját. Ezek az aduk olyan piros ászok, amik lélekszintű rezgései, vibrálásai egyértelműen arra utalnak, hogy a „betolakodó családrombolók” ikerlelkei (vagy lélektársai) a családos apukáknak. Tehát semmiképpen nem korlátozódnak ezek az aduk csakis testiségre, szexre, vagy az újdonság varázsára.

Mit tehet az a másodhegedűs, akinek nincsenek lélekszintű aduászai?

Célszerű, ha minél hamarabb feláll a képzeletbeli kártyaasztaltól és nem reménykedik - az idők végezetéig (vagy hosszú évekig) - a lapjárás megfordulásában. Szerencsés esetben mindez néhány hét (vagy néhány hónap) alatt egyértelműen kiderül.

Bár mennyire is fájó, muszáj tudomásul venni, hogy az újdonság varázsára vadászó, csakis az érzéki testiség örömére vágyakozó férjecskék mindig új „borokkal” csillapítják a szomjúságukat, ezért Marika után „megkóstolják” Micikét, Évát, aztán Kingát... ahogyan erre Müller Péter is utalt.

Ha véletlenül Te is egy ilyen másodhegedűs szerepben sínylődsz, akkor van számodra egy jó hírem! Neked is van néhány olyan kártyalapod, amik bár nem aduászok, mégis lehetővé teszik, hogy méltóságteljesen állj fel az asztaltól.

Ezek az ELENGEDÉS, a MEGBOCSÁTÁS, a TÚLLÉPÉS és az ÖNBIZALOM kártyalapjai. Dobd ezeket az asztal közepére, aztán elegánsan, intelligensen elköszönve a hóhányó pasidtól, mosolyogva lépj ki az ajtón.

Hidd el, hogy azokat, akik az asztalnál maradnak, leginkább ezzel lehet meglepni!

Az élet döntések sorozata. Fogadd el, hogy néha jól, néha meg rosszul dönt mindenki, amit előre megjósolni szinte képtelenség. Semmiképpen ne hibáztasd, ne ostorozd önmagad, hanem legyél büszke arra, hogy az utolsó – az asztal közepére dobott – kártyalapjaiddal, minden látszat ellenére is, győztesként kerültél ki egy megalázó, kellemetlen és frusztráló szituációból!

Utána vond le a tanulságot és tanulj belőle! „Az élet valóban olyan, mint egy pókerjátszma. Az ember néha tartja a tétet, emel és blöfföl, de „vesztesként” is mindig tanul valamit a partnereitől”. Ez néha nagyon fájdalmas, epésen keserű tapasztalat, mégis a hasznodra válhat később!

Aztán tekints önbizalommal a jövőre, annak az erős hitével, hogy elérkezik egyszer az az idő is, amikor a Te kezedben lesznek a piros aduászok!

----------

Megjegyzés: Müller Péter: Kiábrándulás című írásainak részleteit a bejegyzésembe beépítettem.

HozzászólásokÓ, én ezt már régóta tudom! :)A férjek gyöngye...

így magyarázkodik a hűtlenségei után:
http://pinky.hu/wp-content/uploads/2012/09/EGY-J%C3%93-PASI.jpg
(… intelligensen, mosolygósan, ütős érvvel)

A feleségek gyöngye pedig így válaszol:
http://humoroskepek.hu/images/elfinder/2013-aug/1174596_670409242988822_...Egy nóta, ami talán illik ide

Kelemen Kabátban & Dér Heni - Félreismertem: https://www.youtube.com/watch?v=dKFAakt9qpMSok boldogságot kívánok minden nős pasinak!

Velőrózsák - feleségdal: https://www.youtube.com/watch?v=NCN1EdEttmUEz a tervem

Apám a túlvilágról már az áldását adta. :)

http://pistike.hu/wp-content/uploads/2014/03/0013-hirlevel20140325.jpg
(Egy másik bolygón elsőhegedűs leszek)Simándy József előadásában még ütősebb ez a nóta!

Hú, Simándy József előadásában még ütősebb ez a nóta!
https://www.youtube.com/watch?v=tshCv4Shf5g

Én oly rettenetesen irtózom a cserebogaraktól, hogy egyetlenegy undorító példánya látványától is sikoltoznék!

Lovay László - Csebogár,Csebogár
https://www.youtube.com/watch?v=sAubNa7L9T8
A másodikat nem célszerű énekelgetni, mert beteljesedhet!:)A lentiekkel csak azt óhajtottam bizonyítani...

hogy a csalfa férjek rendkívül leleményesek, a feleségek pedig naivak, de egyébként az egész sztorim fikció!"Csak azt mondd meg, hogy a rózsámé leszek-e"!?:)

Remélem, hogy Éva nem olvasója ennek a portálnak, mert különben a "cserebogarak rajzásának tanulmányozása miatt" Ádám egy komoly vitának néz elébe! :)Egy felejthetetlen éjszaka részletei :)

Ádám azt hazudta otthon a feleségének, hogy a májusi cserebogarak éjszakai rajzását muszáj tanulmányoznia, :) ezért mégiscsak sikerült elcipelnie nekem azt a hatalmas májuskosarat, aminek az egész környéken nincs párja, hiszen egzotikus virágkülönlegességekkel rakta tele.

Évának (a feleségének) kifejtette, miszerint tudományos alátámasztott tény, hogy a cserebogarak rajzásának főbb jellegzetességei csakis május első éjszakáján mutatkoznak meg tipikusan, hiszen azok később már olyan „tanult” elemekkel is keveredhetnek, amik egy komoly, természettudományos blogbejegyzés alapját nem képezhetik.

Éva ezt bevette kanyar nélkül… :) és még szendvicseket is pakolt a bogárleső férjének. Ádám azokat később kidobta a hátizsákjából, mert még emlékezni se óhajtott Évára.

Természetesen minden virágcserép rejt egyéb apró ajándékokat is, :) mert Ő a részletek nagy mestere.

Nem busszal érkezett, hanem az egyik barátja hozta el. A hófehér kocsi motorháztetőjén pipacsok virítottak, amit lemosható festékkel pingált rá, időt és energiát nem sajnálva.

Szerencsére az eső nem mosta le a műalkotását, ezért a telefonommal készítettem is róla néhány fotót. Aki kíváncsi rá, az megnézheti a facebookon! :)

Ádám későbbi meglepetéseiről már nem beszélhetek itt, a nagy nyilvánosság előtt, mert nagyon érzékeny ilyesmikre, de higgyétek el, hogy mutatott nekem egy olyan „májusfát”, :) amihez hasonlót már rég láttam. :)hxy

HXY4.27
pandora outlet
cheap nike shoes
cheap football shirts
polo ralph lauren
ecco outlet
christian louboutin shoes
instyler ionic styler
fred perry polo shirts
true religion jeans
longchamp
longchamp outlet
links of london
cartier watches for sale
michael kors outlet
cheap ray bans
cheap ray bans
michael kors handbags clearance
ecco shoes
ferragamo outlet
michael kors outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
nike free 5
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
nike outlet
gucci borse
ralph lauren pas cher
michael kors handbags outlet
pandora charms sale clearance
nike free running
coach factory outlet
lebron james shoes
christian louboutin outlet
prada shoes
true religion jeans
kate spade
hermes outlet store
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lebron shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
ferragamo shoes
rolex watches
vans shoes
kate spade uk
oakley sunglasses
cheap jordans
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
ferragamo shoes
burberry outlet store
coach outlet online
louis vuitton outlet
chrome hearts
los angeles lakers
cheap oakley sunglasses
montblanc pens
nike mercurial
gucci outlet online
nike shoes uk
louis vuitton borse
coach outlet
coach outlet store online
louis vuitton
coach outlet store online
longchamp outlet online
coach factory outlet
coach outlet online
cartier watches for sale
hermes birkin
louis vuitton
coach outlet online
michael kors outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
oakley sunglasses
gucci outlet
nike air huarache
hermes belt
nike roshe run
hermes outlet
mulberry uk
fitflops uk
coach outlet store online
coach outlet
fred perry polo
christian louboutin uk
swarovski outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
reebok shoes
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
nike trainers
nike outlet store
louis vuitton bags
fitflops
coach outlet
polo ralph lauren
nike trainers
hollister uk
chrome hearts outlet
beats by dr dre
gucci bags
christian louboutin
louis vuitton
tory burch outlet
longchamp outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
cheap jordans for sale
coach factory outlet
adidas uk store
cheap oakley sunglasses
nhl jerseys
coach outlet
rolex outlet
oakley sunglasses
lebron james shoes
tods outlet online
christian louboutin shoes
beats by dre
christian louboutin outlet
fitflops sale
ray ban wayfarer
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
longchamp handbags
coach outlet
mulberry bags
ralph lauren uk
louis vuitton outlet online
marc jacobs sale
cartier outlet
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
omega outlet
ralph lauren polo
coach outlet
swarovski jewellery
michael kors outlet
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
nike huarache
puma shoes
true religion outlet
rolex watches
louis vuitton outlet store
longchamp handbags
mbt shoes outlet
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors uk
coach outlet store online
michael kors
coach outlet store online
air max 90
louis vuitton
gucci outlet online
beats by dr dre
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton
kobe bryants shoes
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
pandora charms
michael kors factory outlet
christian louboutin outlet
links of london jewellery
tory burch outlet online
cheap jordans
polo shirts
iphone case uk
bottega veneta outlet
mont blanc pens
louis vuitton outlet
michael kors
asics
thomas sabo charms
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
burberry outlet
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
cheap jordans
true religion jeans
michael kors outlet clearance
camisetas futbol baratas
foamposite shoes
hollister clothing
coach outlet clearance
nike trainers uk
michael kors outlet clearance
polo outlet online
fitflops shoes
hollister clothing
fitflops shoes
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
mcm backpack
louis vuitton handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton
vans outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
ferragamo outlet
nike air max
ralph lauren
fitflops sale clearance
rolex orologi
oakley sunglasses wholesale
true religion uk
true religion outlet
coach outlet online
hermes bags
ralph lauren
michael kors outlet
fitflops sale clearance
louis vuitton outlet
roshe run
polo outlet
coach outlet
longchamp handbags
michael kors handbags
salomon outlet
nike shoes
burberry canada
coach factory outlet
ray ban sunglasses
nike roshe one
swarovski crystal
borse gucci
cartier watches
coach outlet
polo ralph lauren outlet
hollister shirts
cheap soccer jerseys
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
gucci outlet
mulberry handbags
beats by dre
ed hardy tshirts
reebok outlet store
birkenstock shoes
jordan shoes
michael kors uk
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
rolex watches outlet
fitflops sale clearance
michael kors outlet
coach outlet online coach factory outlet
nba jerseys
nike air max 2015
polo outlet
polo ralph lauren
prada outlet
pandora outlet
cheap jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
polo outlet
nike roshe run
louis vuitton handbags
tory burch outlet online
oakley sunglasses
valentino shoes
coach outlet online
coach outlet canada
ray bans
michael kors outlet clearance
michael kors factory outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
coach outlet
louis vuitton outlet online
ralph lauren polo
reebok shoes
polo outlet
fitflops
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
louis vuitton handbags
true religion outlet uk
jordan 4
beats headphones
coach outlet store online
cheap nhl jerseys
michael kors handbags
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
ferragamo shoes sale
ray ban sunglasses
cartier outlet
fitflops sale clearance
gucci outlet online
swarovski outlet
mulberry outlet
louis vuitton handbags
adidas trainers
futbol baratas
ralph lauren outlet
tory burch outlet
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet clearance
louis vuitton outlet online
ferragamo outlet
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
coach outlet online
true religion jeans
ralph lauren outlet
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
kate spade handbags
coach outlet store online
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors uk
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
fitflops sale clearance
michael kors handbags
michael kors handbags
fitflops
coach outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
coach outlet store
michael kors outlet
nike store
kate spade outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
michael kors canada
coach outlet clearance
mulberry handbags
ralph lauren outlet
michael kors handbags
pandora jewelry
longchamp handbags
nike roshe run
ray ban sunglasses
thomas sabo
oakley sunglasses wholesale
tods outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
swarovski crystal
soccer jerseys
ferragamo shoes
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
hollister clothing
instyler
ray-ban sunglasses
tory burch outlet
prada sunglasses for women
michael kors outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
true religion jeans
nike outlet store
ralph lauren polo
swarovski jewelry
coach factory outlet
nba jerseys wholesale
coach factory outlet
polo outlet
true religion outlet
coach factory outlet
michael kors canada
christian louboutin online
louis vuitton outlet
lacoste pas cher
christian louboutin outlet
air max 90
cheap nba jerseys
coach outlet online coach factory outlet
true religion canada
mulberry sale
nike outlet online
hollister clothing
cheap oakley sunglasses
kobe 9 elite
michael kors wallets for women
cartier watches
air max 90
oakley sunglasses sale
fitflops uk
cartier watches for women
basketball shoes
oakley sunglasses
hollister clothing
cleveland cavaliers jersey
coach outlet online
polo shirts
coach outlet online
beats by dre
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
kobe shoes
coach outlet store online
christian louboutin
ray ban sunglasses
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
louis vuitton
oakley sunglasses
nike trainers
cheap jordans free shipping
coach outlet online
michael kors outlet
bottega veneta outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
polo outlet stores
ralph lauren shirts
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ysl outlet online
mcm outlet
michael kors outlet clearance
nfl jerseys
cheap replica watches
ray ban sunglasses uk
true religion jeans
hermes belts
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost
true religion jeans
herve leger dresses
burberry outlet store
rolex watches
michael kors outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
gucci outlet
hollister shirts
los angeles lakers jerseys
nike outlet store online
oakley sunglasses
christian louboutin uk
burberry outlet sale
adidas nmd runner
cheap ray ban sunglasses
salomon shoes
adidas uk
rolex watches
yeezy boost 350
nike air huarache
mizuno running shoes
air max uk
polo outlet
omega watches
polo ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
adidas wings
coach outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet
louis vuitton online
ray ban sunglasses uk
ralph lauren
mac cosmetics sale
mac cosmetics
chrome hearts
ferragamo shoes
ralph lauren polo
michael kors outlet online
cheap jordan shoes
michael kors outlet clearance
new balance shoes
mbt shoes
nike store uk
polo ralph lauren outlet
coach handbags
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
coach outlet store online
michael kors outlet
supra shoes sale
yeezy boost 350
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
replica watches
hollister
true religion jeans outlet
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
michael kors handbags
coach outlet store online
coach handbags outlet
coach outlet store online
pandora jewellery
prada outlet online
mont blanc outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
ray bans
michael kors outlet
tory burch outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses
football shirts
cartier watches
louis vuitton outlet
pandora outlet
mulberry handbags sale
new balance outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
prada sunglasses
true religion jeans
kd shoes
kobe shoes
gucci outlet
gucci outlet
giuseppe zanotti outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
coach outlet
coach outlet clearance
air force 1 shoes
swarovski crystal
mulberry bags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet
louis vuitton uk
cazal sunglasses
chrome hearts outlet
ray ban sunglasses
cheap nfl jerseys
michael kors outlet clearance
polo outlet store
nike uk store
louis vuitton pas cher
coach outlet
michael kors outlet online
nike blazer pas cher
cheap oakley sunglasses
pandora jewelry
jordan shoes
cheap ray bans
mulberry outlet
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
true religion outlet
longchamp outlet
air jordan 4
ed hardy clothing
cartier watches
adidas outlet store
snapbacks wholesale
juicy couture tracksuit
ralph lauren outlet
adidas shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton handbags
nike air max 90
cheap ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
coach factory outlet
nike foamposite
ralph lauren outlet
nfl jersey wholesale
coach outlet
air max 2015
mont blanc pens
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
yeezy boost
ralph lauren polo
coach factory outlet online
louis vuitton outlet online
ray ban sunglasses
swarovski crystal
michael kors
rolex watches
converse shoes
louis vuitton handbags
air max uk
coach outlet store online
michael kors outlet online
kevin durant shoes
gucci outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
gucci handbags
rolex watches for sale
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
juicy couture outlet
swarovski outlet
louis vuitton
longchamp
reebok trainers
longchamp handbags
mulberry handbags sale
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
kate spade handbags
coach outlet
rolex uk
nba jerseys
michael kors outlet store
nike shoes
ray ban sunglasses
tory burch outlet online
ralph lauren outlet
valentino outlet
nike shoes
rolex watches
true religion jeans
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet stores
nike air force 1
coach outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses wholesale
christian louboutin
prada handbags
beats headphones
louis vuitton
coach outlet online
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
mizuno shoes
true religion outlet
ralph lauren uk
louis vuitton
longchamp handbags
louis vuitton outlet
ralph lauren polo
cazal outlet
replica watches
tory burch shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
cheap nba jerseys
jordan shoes
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
iphone case
nike trainers
dior sunglasses
michael kors uk
swarovski uk
kobe bryant shoes
cheap mlb jerseys
coach factory outlet
ferragamo outlet
michael kors bags
michael kors handbags
coach factory outlet
coach outlet store online
polo outlet stores
cleveland cavaliers jerseys
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
air max 90
polo outlet
mulberry bags
cheap mlb jerseys
oakley sunglasses
cartier watches
coach outlet
nike air max
michael kors outlet online
coach outlet online
louis vuitton
puma outlet
sac louis vuitton pas cher
michael kors handbags
nike store uk
mulberry handbags
fitflops
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet stores
cheap nfl jersey
longchamp
cheap nfl jerseys
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
rolex watches
tory burch outlet online store
nike blazer pas cher
rolex outlet
hermes birkin bag
herve leger outlet
coach outlet store online
coach factory outlet
coach outlet online
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
cheap jordans
cheap ray bans
michael kors outlet stores
ralph lauren outlet
gucci site ufficiale
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet
ysl outlet
ray ban sunglasses
pandora outlet
nike shoes for women
fitflops outlet
coach outlet
cheap jordans
michael kors handbags sale
michael kors
longchamp handbags
michael kors handbags
supra shoes
michael kors outlet online
true religion sale
louis vuitton outlet
true religion jeans
polo ralph lauren
borse louis vuitton
coach outlet online
louis vuitton outlet
birkenstock sandals
hollister clothing store
michael kors outlet
michael kors handbags
coach outlet
michael kors
polo ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
adidas outlet
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
cheap jordan shoes
polo ralph lauren
lacoste polo shirts
coach outlet
burberry outlet
michael kors wallets
true religion jeans
hollister clothing
true religion outlet
adidas nmd
christian louboutin outlet
coach outlet online
coach outlet online
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet stores
nike roshe
nike soccer shoes
louis vuitton
polo ralph lauren
longchamp outlet
rolex watches
beats headphones
coach outlet online coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
pandora jewelry
prada outlet
louis vuitton outlet stores
ray-ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet
burberry outlet
jerseys wholesale
ferragamo shoes
adidas nmd
polo ralph lauren
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
polo ralph lauren
ray-ban sunglasses
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
polo pas cher
tory burch outlet online
coach outlet
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton uk
oakley sunglasses
air max 90
burberry outlet
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
swarovski jewelry
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
coach outlet
fitflops
coach outlet store online
polo ralph lauren
coach factory outlet
christian louboutin sale
christian louboutin shoes
ray bans
ferragamo shoes
kobe 9
swarovski crystal
ralph lauren
air max 90
oakley sunglasses
cheap jordan shoes
michael kors handbags
gucci outlet store
true religion jeans sale
air max 90
true religion uk
ralph lauren uk
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses
kate spade uk
hollister sale
polo outlet
hermes outlet
lacoste shirts
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
mulberry handbags
swarovski jewelry
louis vuitton outlet
cheap snapbacks
louis vuitton
nike huarache
christian louboutin
soccer jerseys wholesale
coach outlet
nike outlet store
coach outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
tory burch outlet
oakley sunglasses sale
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet online
rolex watches for sale
prada sneakersPénisz-erőlopó varázslat

Mivel engemet az ágyjelenetek nem érintenek… legyen impotens, mármint Ádám! :) Mágiázásból jeles vagyok, ezért a pénisz-erőlopó szertartást hamarosan elvégzem. Minden egyes próbálkozása után ilyen mélabúsan üldögél majd az ágya szélén,
https://z.cdn-expressen.se/images/8a/12/8a1203d0067742369c6384bdfc89deff... … aztán olyan csorbát szenved a férfiasságába vetett hite, hogy már próbálkozni se merészel!

Az átok csakis úgy oldható fel, ha énrám gondol, :) de ez a „kiskapu” soha nem jut eszébe, :) így aztán csak kókadt tökvirágok nyílnak a kertjében.

Persze ezt csak viccből írtam… az olvasók szórakoztatása céljából.

Hamarosan közreadom a varázslat részleteit, hogyha valakit komolyabban is érdekel ez a téma, akkor az exén bosszút tudjon állni! :)❤️

Ezt csak neked küldöm, drága Kezdet!

Zalatnay Sarolta - Mindig kell egy barát: https://www.youtube.com/watch?v=XV-ngaBC4noNéha elgurul a gyógyszerem :)

Később a párnák közé túrtam a fejem, aztán lehiggadtam!

Az ölelésed szívesen fogadom, kedves Kezdet, de csak úgy, ha kétszeresen viszonozhatom. Köszönöm, hogy komolyan vetted a pár órával ezelőtti "rohamom", mert tényleg az volt, egy komoly érzelmi "ájulás".

Még szerencse, hogy Ádám nem kukkantott be hozzám, :) mert szétvertem volna a fejét, :) persze csak játékosan, a pihe-puha párnákkal! :)Megölelhetlek?

Pipacska, megölelhetlek?
Úgy szeretném, ha jobban éreznéd magad! ❤️Verjen meg az Isten, veretlen ne hagyjon!

"Verjen meg az Isten, veretlen ne hagyjon,
Szeretetlen társat, hideg ágyat adjon!"

Ezt neked kívánom Ádám, nem másnak, mert az elmúlt pillanatokban is több ezer "métert" zuhantam érzelmileg!
Mindenért csakis TE vagy a hibás, mert akkor tört ketté minden, az egész életem, amikor ledobtál a "szakadékba"!

Még a túlvilágról is átkozni foglak, ha egyáltalán létezik túlvilág!Tanulságos történet

Akarjátok tudni, hogyan lehet egy riválist kiütni a nyeregből?

Tamási Áron: A húsvéti nyúl

A csalafinta nyúlnak a története Illód községben esett meg, az egyik húsvét alkalmával.
Szombat este lévén, jókedvű társaság mendegélt a falu utcáján. Csacska beszéddel és nevetgélve mentek úgy tíz óra tájban. A foszlányos felhők megszűrték a hold világát, de az utcai lámpák, bár elég gyéren állottak, adtak némi világosságot. Hát ahogy mentek ebben a takarékos fényben, egyszer csak elkiáltotta magát valamelyik:

‑ Ni, egy nyúl!
‑ Hol van?!

Abban a pillantásban valahányan megálltak, és a hirtelen szavak örömszelében úgy forogtak, mint a szélmalom. De a nyúl már elfutott, ha ugyan volt. Ha nem volt, akkor csak tréfa volt.
Ha ellenben mégis volt, akkor az Üstöki Gábor kapuján ugrott ki, s a derengő világosságban úgy oda lett egy szempillantás alatt, hogy csakugyan nem volt. Az eset mindenképpen talányos.

Ellenben egészen bizonyos, hogy a kapu mögött, ahonnét a nyúl kiugrott volna, ott valóban Üstöki Gábor lakott. A faluban, sőt a környéken is mindenki ismerte ezt az Üstökit, aki jó hírben állott. Mint embert is becsülték, s mint bognármestert ugyanvalóst. S volt neki egy lánya is.

A lány tizennyolc évet töltött márciusban, vagyis eme történet előtt valamivel. Különben szőke volt, a szeme a mély forrás zöld és kék színében változott, s aranyló haját lobogva szerette viselni.
Kedveskedve Zsókinak nevezték.

Hát ennek a Zsókinak, nagyon helyesen, sokan tették a szépet. Voltak eme széptevők között, akik csak álmodoztak róla, de kegyeibe furakodni mulasztották. Olyanok is voltak, akik palástolván érzelmeiket, csak hetyke és kurta szavakat vetettek oda neki, ha az útjuk éppen összeakadt. Akadtak holdvilágos lovagok is, akik a ház előtt sétálva, a szívük kelyhét úgy töltötték teli boldogsággal.Mindezek reménye pókfonálon függött.

Zsinórt, zöldből és pirosból, csak ketten tudtak Zsóki körül fonni. Az egyik Dobosi Péter volt, lovász a közeli állami gazdaságban; s a másik egy Csinódi Pál nevű, ki a bányászati iskolát éppen abban az idő tájban végezte el. Péter bizony már a harmincadik évében feszített, Palkó azonban még eléggé zsenge ifjú volt. Hát ezek ketten versenyben voltak.
Zsóki pedig ott a verseny közepén bizonytalanul lebegett. Néha Péternek s máskor Palkónak lobogtatta aranyló haját, s a szeméből a zöldet és a kéket is váltogatva osztogatta. Bajban volt hát Péter. S Palkó még jobban.

Így közelgett az a nevezetes húsvét, amikor mind a ketten azt mondták magukban: Vagy, vagy.

Valahonnét kerített Péter egy nyúlfiút, hogy ő azt a nyulacskát nagyszombaton este elviszi Zsókinak. Nagy titokban. S kerített Palkó is egy nyúlfiút, hogy ő azt a nyulacskát nagyszombaton este elviszi Zsókinak. Nagy titokban.
Először Péter érkezett meg este fél kilenc tájban. Zöld kendővel letakarva, úgy vitte a kezében a nyulacskát, kinek a nyakára piros szalag volt kötve, szépen csokrosan. Az öröm is, mint a nyúl a bokorban, úgy lapult az arcán, ahogy megállt Zsóki előtt, s így szólt:

‑ Találd ki, mit hoztam.

Nézte Zsóki a zöld kendőt, s gondolt ő piros tojásokat egy hosszúkás kicsi tálban, s gondolt finom csokoládét is, selymes és tarkabarka csomagolásban. De hát a zöld kendő mintha mozdult volna néha.
‑ Valami mókás dolog ‑ mondta Zsóki.

Ott állott Üstöki is, a bognármester, s az Üstöki felesége ugyancsak. Törték azok is a fejüket, hogy mi lapulhat a zöld kendő alatt, de szó helyett inkább csak a mosoly futkorászott a szájuk körül.

‑ No! ‑ nógatta Péter a családot.
‑ Holnap megmondom ‑ felelte Üstöki.
‑ Én sokkal hamarabb ‑ mondta az asszony.

S miközben a mosoly szárnyán így libegtek, a kíváncsiság parazsa egyszer csak lángra lobbant a lányban, s a zöld kendő már két ujján fel is rebbent.

‑ Ó, egy nyuszi! ‑ kiáltott fel.

Hirtelen megnyugodtak valahányan, bár az öregek restelkedtek egy kicsit, hogy a nyulacskát, húsvét is lévén, nem tudták kitalálni. De az a gyenge bosszúság is hamar tovaszállt, mert Zsóki olyan örömmel babusgatta a nyúlfiút a mellén, mintha nem is kéne már vőlegény neki, hanem egy kis nyulacska örökké. Gyönyörködtek az örömben.
S miközben a szívük-lelkük így andalodott, hát kopogtattak az ajtón, s Palkó belépett. Kurta és könnyű kabát volt rajta, afféle viharkabát, aminek rettentő nagy félszámú zsebei vannak. Tavaszi jókedvvel köszönt Palkó, jobban mondva a köszönés vége benne rekedt, mert meglátta a Zsóki keblén a nyulacskát. A jókedve is rögtön meghervadt egy kicsit, s az a tündér kislány már oda is rebbentette neki:

‑ Péter hozta nekem!
‑ Ló mellett megterem ‑ mondta Palkó.

Mi tagadás, az irigység barlangjából fújt a szél; s nem is feleltek rá semmit, hiszen zsenge levél helyett ilyen irigy szavakkal táplálkozik a nyúl minden ilyen alkalommal. De a zsenge levél kesernyés volt mégis egy kicsit, mert a Palkó bal zsebében is lapult egy nyulacska, szintén piros pántlikával a nyakán. Csak hát okos volt és óvatos a fiú, s rejtve hozta a kicsi nyulat. Hiszen nem lehet tudni, gondolta magában, hogy miképpen adódik a dolog, s csak amikor úgy adódik, akkor hozza napvilágra a húsvéti megemlékezést. Csendesen üldögélt tehát, s egy kicsit titkos örömben.

‑ Nem teszed le a kabátodat? ‑ kérdezte az asszony.
‑ Köszönöm ‑ mondta Palkó. ‑ Nem maradok sokáig.

S a derekához szorította a kabátot, különösen bal felől, mert hiszen abban a bal zsebben várta a dicsőséget a nyúlfiú.

‑ Akkor is tedd le! ‑ szólt a lány is.

A szóban a ragaszkodás, sőt az érzelem parancsa is benne volt. S melléje a nyulacskát is letette Zsóki az öléből, mintha azt akarta volna mondani ezzel, hogy te szamár Palkó, neked is örülök, nemcsak a nyuszinak. Jó, jó, gondolta a fiú, de azért a kabátot mégsem teszem le, hogyisne!

‑ Csodaszép nyúl! ‑ mondta inkább.

S éppen jókor mondta, amit mondott, mert a nagy dicséret miatt-e vagy egyéb tapsifüles-rejtelemből, de abban a pillantásban a földre ugrott a nyúl, s besurrant a karospad alá, amelyen Péter nagy dicsőségben üldögélt.

‑ Jaj, a nyuszi! ‑ rebbent meg a lány.

A többiek is odatömörödtek valahányan, s nyomozni kezdték a nyulacskát. Középen Péter és Zsóki kaparásztak, s a két szélén a két öreg hasalt a földön, hogy hova bújt meg az a huncut nyúlfiú. Palkó is izgett - mozgott, mintha az üdvösségit keresné egyenesen, de valójában csak a többieket biztatta inkább. S amikor látta, hogy valahányan s annyira megbújva kaparásznak, ügyesen kinyitotta az ajtót, mintha arrafelé is keresni kéne a nyulat. Utána visszajött a szoba közepire, s a maga nyulacskáját, ki a zsebében kuksolt, ügyesen készenlétbe helyezte.

‑ Itt van, ni! ‑ kiáltott fel.

Rögtön odapattant mindenkinek a szeme, s megborzadva látták valahányan, hogy a Palkó lába mellett ugrik egyet a nyúlfiú, s egy villanással kifut az ajtón.Utána is iramodtak, de nem érték utol.
A lány pityeregni kezdett, a két öreg meghervadott, s Péter pedig így szólt:

‑ No, Palkó!
‑ Mi az, hogy no, Palkó?! ‑ kérdezte a fiú.
‑ Az, hogy kiengedted.
‑ Mit?!
‑ Hát a nyulacskát!

Palkó úgy tett, mintha az egészet nem értené. Ámuldozva tekingetett hol az egyikre, hol a másikra. S amikor magyarázni kezdték annak a buta fejinek, hogy a nyulacska elfutott a nyitott ajtón, akkor így szólt:

‑ Én nem láttam, hogy elfutott volna.
‑ De elfutott! ‑ mondta a lány.
‑ Nem hiszem.
‑ Hát ez bolond! ‑ ámult el Péter.

Még egy jó darabig így mondták, mondták, hogy az ajtón kifutott a nyúl, a két szemükkel látták, s megesküsznek akármire. Palkó még mindig úgy nézegetett, mintha megzavarodtak volna, akik futni látták a nyulat; s majd végül így szólt:

‑ Fogadjunk, hogy nem futott el!
‑ Most már fogadhatsz ‑ mondta a lány.

Hát erre Palkó odalépett Zsóki elé, s ünnepélyesen így szólt:
‑ Hozzám jössz-e feleségül; ha nem futott el?

A lány ámulva nézett a fiúra.
‑ Mondhatod, hogy igen ‑ legyintett Péter.

A könnyek harmata még ott csillogott a Zsóki szemében, amikor a biztatásra így szólt:
‑ Igen.

Hát erre Palkó ledobta a kabátját, és a karospad előtt a padlóra bújt. Aztán a pad alá nyújtotta azt a hosszú jobb karját, s egy kicsit matarászott, s majd előhúzta onnét a nyúlfiút a nyakánál fogva.

‑ Hát ez mi?! ‑ mutatta fel.

A lány átölelte a fiú nyakát, és megcsókolta. Péter kiment az ajtón. Zsóki gyöngyözve nevetett, s az anyja is mosolygott. Az öreg Üstöki azonban csak a fejét tekergette, mondván:
‑ Hát ez csalafinta nyúl volt.

(forrás: http://mek.oszk.hu/01000/01093/html/)

Nem hiszem, hogy mindez 2017-ben is működik, mármint a nyuszis hódítás, de a nyuszi bizonyára helyettesíthető valami mással! :)

Szép álmokat!Elegem van az ábrándozásból…

és a „regényírásból”!

Írjon Mágus uramról is az, akivel a lepedőt gyűri! A csókjai más csaj ajkain csattannak, a teste máshoz simul, én meg játszom itt az íródeákot! Akivel ritmikusan együtt „táncol” az ágyban, hetente ki tudja, hogy hányszor, az mondjon magának szépeket! Befejeztem a bohóckodást! Tegyen ki ma este is férfiasan magáért, aztán bújjon jó szorosan mellé!

Kellemes perceket!

Ezt a kártyalapot pedig az ágyukra dobtam! Szép álmokat az aktus után!Bottes Ugg Femme Pas

Bottes Ugg Femme Pas Cher
chaussure basket homme
Michael Kors
Air Jordan Retro Sale
Official Toms Shoes Outlet
scarpe nike
TOMS SHOES OUTLET
Pandora Official Website
pandora jewelry store
Jordan Sneakers For Sale
The official UGG
moncler outlet
Nike Air Damen
ADIDAS NMD SALE ON LINE
toms sale
Timberland Outlet
scarpe hogan outlet
Nike Air Pas Cher
nike schuhe günstig
Nike Air Sneakers
Discount TOMS
air force one pas cher
zapatos de futbol nike
nike air jordan pas cher
retro jordans for cheap
Air max levně
zapatillas running
nike tn pas cher
uggs for women
Toms Outlet Online
Air Max Kopen
reebok running shoes
coach factory outlet online
Boutique Ugg
Moncler Sale
abercrombie and fitch store
Adidas Neo Discount Sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
UGG BOOTS FOR WOMEN
Vans Black Sneakers
Jordan Store
prada outlet
nike joggesko
Air Nike
Yeezy Men
Nike Air 90
nfl store
zapatilla adidas
ugg factory outlet
nike jordan shoes
chaussure Nike homme
Coach Bags On Sale
nike air
nike mercurial soccer cleats
Jordan Schoenen
christian louboutin outlet
nike shoes
billige nike sko
official NHL jerseys
nike sneakers
Cheap Toms Shoes Outlet
Adidas Originals Stan Smith
Doudoune Moncler Site Officiel
religion store
Kobe Shoes Nike
Moncler Outlet Online
Ugg Pas Cher En France
ugg clearance
Canada Goose Womens Coats
new yeezy shoes
pandora beads
Doudoune Moncler Pas Cher
adidas outlet
Uggs For Cheap
toms shoes outlet
Pandora Store Sale
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
Nike Air Women
Michael Kors Handbags Discount
pandora outlet store
cheap nike air max
Nike Pas Cher Femme
Soccer Boots Outlet nike
Original Ugg Boots
Yeezy Boost Sale Online
Boty Nike Air
Adidas Superstar Sale Online
Nike Air Huarache For Sale
Cheap Toms Outlet Store
Uggs Pas Cher Soldes
Nike Zapatos
Nike Online Store
Ugg Outlet Online Store
Nike Air Jordan 11
Moncler Jackets Discount Marketplace
ugg store
longchamp bags on sale
new pandora charms
zapatillas nike baratas
Boost Yeezy Sale On Line
uggs outlet
Nike Shox Cheap
Discount Air Max
adidas store
Pandora Store
Hogan Outlet
Descuentos Nike
Ray Ban Sunglasses Online
moncler jacket sale
Air Max Pas Cher
23 IS BACK Store
nike sb stefan janoski
Cheap Michael Kors
Air max dam
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Scarpe Air Max
Nike Air Max Cheap
cheap uggs
louboutin heels
Canada Goose Outlet
hogan scontate
fitflops sale uk
nike sportschuhe
Hugo Boss Sale
Negozi Pandora
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Air Max Sneakers
Ray-Ban Official Discounted Site
günstige nike schuhe
Nike Store
Adidas Originals Superstar
huarache sneakers
goedkope nike air max
newest lebron shoes
suivre un envoi
botas de futbol
Adidas Shoes Discount Marketplace
Canada goose dam
new jordan releases
Nike Air Max Goedkoop
chaussures nike pas cher
Ray ban sale online
Ugg boots Sale
Stone Island Outlet
Nike Shoes Sale Store
canada goose jackets on sale
canada goose jacket outlet
Cheap Air Max Trainers
Moncler Outlet Store
Yeezy Black
nike air max running shoes
Pandora Store
Air Max Femme
womens nike air max
Nike Roshe Run Sale
Nike Shoes Discount Marketplace
TOMS OUTLET
vans shoe store
Ugg Pas Cher Femme
converse store
Jordan Shoes Air
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Outlet
cheap uggs for women
Canada Goose Outlet
Air Max 90
Oakley Sunglasses Cheap
Toms Factory Outlet
Nike Factory Store
TOMS For Sale
Nike Shox discount Sale

ypMs 2017.4.5Érdekességek

Az indiai szent iratokban, a Védákban is szerepel, hogy az istenek kockázással döntik el az emberek sorsát, és a germán mondákban is sok helyen olvasható ez a jelenet.
*
Az év kezdetén eljátszott, legalább 5000 éves jósló vagy mágikus játék a hiedelem szerint az egész év sorsát meghatározta. Régebben mind játékra, mind jóslásra az asztragalosz kockát használták, ami juh- és kecskeláb sarokcsontja volt.

Érdekes, hogy a jelenlegi dalai láma idején még szokás volt Láhasszában, hogy az évkezdő ünnepen a láma második helyettese, a jalno kockázott a bűnbakkal, a dalai láma pedig az ablakból nézte. Ha a láma nyert, szerencsés esztendő
Következett, ha a bűnbak, akkor szerencsétlen. Ilyen kockázatot azonban nem vállaltak, úgy próbálták korrigálni a szerencsét, hogy a láma kockáján csupa hatos, a bűnbakén pedig csupa egyes volt. Mégsem sikerült feltartóztatniuk a végzetet, hiszen a dalai láma most is számkivetve él.

forrás: http://www.szepirodalmifigyelo.hu/pdf/2003/03-6-021-Interju_Moskovszky.pdfŰrkémkedés otthonról :)

Pipacs, amit írtál, az technikailag tényleg nem lehetetlen, de a többi csak mese! http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/tudomany/urkemkedes-otthonrol

A fenti információ 2005-ös "évjáratú", ezért az otthoni kémkedés technikai része azóta már sokat finomodott!
Öltözz mindennap szexisem, hogy hadd csurogjon Ádám nyála! :DMűholdas fószer :)

Ádámnak természetesen rengeteg dolga van:

- főállása mellett: egy komoly vállalkozó és menedzser,
- tanulmányozza a Bibliát jobbról-balról,
- napi 1000 oldalt simán megír bármilyen témáról,
- segít a feleségének a házimunkában,
- rendben tartja a kertet, füvet nyír, rózsabokrokat ültet,
- játszik, foglalkozik a gyermekeivel … és még sorolhatnám tovább,

de a legkedvesebb elfoglaltsága, hogy engemet les a műholdon keresztül. :) Az okostelefon mindig ott lapul a zsebében, még akkor is, amikor füvet nyír, a templomban ül, vagy vacsorázik, mert egyszerűen elképzelhetetlennek tartja az életét nélkülem! :)

Mindezt honnan tudom? Onnan, hogy megsúgták a megérzéseim! :DAz emlékkönyvem összefirkálása

egy olyan galád cselekedet volt, aminek aljasságát még hasonlítani sem tudom semmihez! Valakinek kevés volt, hogy kicsúszott a lábam alól a valóság ... és tett arról, hogy még a virtuális világban is nyomorultul érezzem magam.

Milyen világok léteznek még? Hová menjek? Hol lelhetnék nyugalmat?Rossz románc

Lady Gaga (amerikai énekesnő, zeneszerző) ezen a napon, 1986. március 28-án született. A Bad Romance az egyik legsikeresebb videoklipje. Elolvastam magyarul a románc szövegét, aztán 1-2 percig csak a megdöbbenés ült az arcomon.

https://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
Sokáig ez volt a csengőhangom, ezért a telefonom segítségével sikerült bevonzanom magamnak egy „romantikus” szerelmet!Feleség vagy szerető típus vagy? A csillagok elárulják

A link alatt sajnos egyáltalán nem kaptam választ a fenti kérdésre, de megtudtam önmagamról, hogy egy „konok, makacs Bak vagyok, aki ragaszkodik a megszokott életéhez. Egy Bakot nem könnyű levenni a lábáról. Miért érdemes mégis próbálkozni? Mert ha megláttatja vele az új partnere, hogy sokkal jobb élete lehet mellette, akkor, ha eljut a felismerésig, a világ legodaadóbb, ragaszkodóbb társát kapja vele. Igazi társ mindenben, vadul védelmezi a közös pillanatokat, ha kell a világ végére is követi párját. Legyen szó sportról, hobbiról, ő kitartóan támogatja, és a közös élmények „netovábbja”, hogy fantasztikus szerető, csupán ébren kell tartani a kíváncsiságát”.

http://www.noiportal.hu/main/npnews-17169.html

Ismerek néhány Bak csillagjegyű csajt, akikre ez tényleg igaz:„egy Bakot nem könnyű levenni a lábáról”… és közéjük tartozom jómagam is, hiszen legtöbb hímben egyszerűen észre sem veszem a pasit, vagyis az égvilágon semmiféle hatást nem gyakorolnak rám. Olyanok számomra, mint a nők, akiknek másféle „szerkentyű” van a lábuk között.

Ez talán hihetetlenül hangzik, de igaz!"Nézd, a bálnak nincs még vége, száz ilyen lány vár rám"

Mondta nagyképűen az én régi lovagom, amikor még hamvas 19 - 20 éves csitri voltam, de akár hiszitek, akár nem, még hosszú esztendőkkel múlva is csak én jártam az eszébe!Illett volna arra emlékeznem, hogy egy igazán szerelmes pasi…

később átgondolja, amit dühében kiabál, aztán az imádott nő után ered … és árkon-bokron át addig kergeti, amíg térden állva – bár ez egy kicsit túlzás - bocsánatot nem kér tőle.

Higgyétek el, hogy ez a dalszituáció egyáltalán nem ismeretlen számomra! Aki „énekelte” - bár hosszú hetekig rágódott – de végül kiskutyaként, bánatos szemekkel kullogott utánam és a legjobb barátai előtt, nyilvánosan kért tőlem bocsánatot, mert félt tök egyedül a szemem elé merészkedni!

Ádám simán hagyott elmenni … és később sem szaladt utánam… amit pedig dühében kiabált, no, azt végképp soha nem gondolta át, így aztán tök hülye voltam, hogy őbelőle bármit is kinéztem!

„Ciao Marina, jobb, ha többet nem is látlak!
Ciao Marina, a nővéred úgyis jobb nő nálad!
Na, szedd a lábad!

Ciao Marina! Most, most meg hova tépsz? Szívedre vetted?
Hát, veled még viccelni se lehet?
Hé, Marina! Marina, hová mész?
Postán küldjem vissza az emlékkönyved?
Marina! Ne tégy tönkre, szeretlek te őrült! Gyere vissza!”

https://www.youtube.com/watch?v=xlvorl2q6Zo„Lányoknak behajtani tilos”!

Kedves Ismeretlen Megfigyelő, ha Te pasiként vonzódsz Ádámhoz, akkor tök felesleges haragudnod énreám, hiszen nem volt a kedves ismerősünk homlokára odaragasztva, hogy „lányoknak behajtani tilos”!

Buzi-e vagy?: https://www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0

Persze a „mássága” engemet piszkosul érzékenyen érintene, de az ilyen aduászok ütőképessége is simán elfogadható a 21. században!

(Viszont 2 pasi egy nő ellen…. hm, ez egy baromira etikátlan, elfogadhatatlan és úriemberekhez méltatlan viselkedés, még a 21. században is).Melyikőtöknek szurkolok?

No, azt nem árulom el, ugyanis nem vagytok szimpatikusak számomra!„Így vagy úgy”

https://www.youtube.com/watch?v=o0CrRQ26E_4

Kedves Sorstársam, ha véletlenül Te vagy az illetékes, az a személy, aki csúf játékot játszott itt velem, akkor van számodra egy jó hírem!

Ha feleségek feleségét, „Petőfi Sándornét” – így vagy úgy- sikerül legyőznöd, akkor a tiéd lehet az áhított pasi, hiszen én már nem versengek érte!