Szerelmes adventi naptár

December hónap adventi időszakában a szerelmesek szinte lázban égnek. Kirakatokat bámulnak… baráti tanácsokat kérnek, miközben napokig törik a fejüket, hogy milyen különleges ajándékkal varázsolják el szívük hölgyét.

- Szeretném, ha örökké emlékezetes maradna számára, ezért sablonos, agyoncsépelt dolgok számításba sem jöhetnek! Olyan romantikus, egyedi ajándékkal szeretném meglepni, amitől leesik az álla, és hasonlót egyetlenegy barátnője sem kap.

Áh, a hímek agya egészen másképpen van huzalozva, mint a nőké, ezért pasis társaságban ötleteket gyűjteni felesleges! Ékszer… bunda… gyertyafényes vacsora… általában ennyi a tudományuk. Én azonban mást mondok…

Tisztelt uraim, kissé talán meglepő a javaslatom, mégis érdemes eltöprengeni rajta! Nincs hatalmasabb erő, mint a szó, ami írott formájában ezerszeres erővel bír, hiszen olyan, mint egy pecsét, egy aláírás.

Fekete –fehér filmekben és romantikus regényekben gyakran felvillanó jelenet, amikor egy szerelmes hölgy a piros szalaggal átkötött levélköteget a szívéhez szorítja, ábrándozva, csukott, hosszú pillás szemekkel, majd forró csókot lehelve rájuk, gondosan elzárja fiókjának titkos rekeszébe. Bár a romantika a 21. század felgyorsult, anyagi világában is jelen van, a hagyományos levélírogatás módszere már nem ütőképes.
Gondoltam egy merészet – és egyfajta szerepjáték formájában – magamra öltöttem egy szerelmes pasi álarcát. Elmesélem, hogy miképpen tenném én felejthetetlenné az idei adventi időszakát annak, akit szeretek.

Készítnék egy SZÍV ALAKÚ ADVENTI NAPTÁRT és a SZERETLEK – FONTOS VAGY NEKEM idézet - vallomásokat naponként csöpögtetve adnám a tudtára a kedvesemnek, apró ajándékokkal kiegészítve. Meggyőződésem, hogy elaprózott meglepetések az egyszeri karácsonyi ajándékozás örömét sokszorosan felülmúlják.

A SZÍV ALAKÚ ADVENTI NAPTÁR megszámozott ablakai mögé rejteném az idézeteket és egy-egy apró ajándékot, lelkére kötve a hölgynek, hogy naponta csakis egy ablakocskát nyithat ki. Az apró ajándék lehet: egy keksz a kávéja mellé, egy bonbon, egy szerelmes dal linkje, vagy bármi más, ami a közös ünnepvárás izgalmát romantikával színezi át.

Az adventi naptár díszdobozára feliratot készítnék.

„Kedvesem, én nem vagyok költő, nem vagyok a nagy szavak mestere, de az ablakok alatti idézeteket nagy gondossággal, a lelkemmel választottam ki, ezért a saját érzéseimet tükrözik”

Az idézetek alá pedig mindenképpen írnék egy-egy saját gondolatot is… és végül a keresztnevemet, mellyel hitelesíteném az üzenetet.

DECEMBER 1.

„Tegnap megláttam a csodát... Mert ott volt ő velünk. Belőlünk, bennünk született. És ott láttam mosolyodban, nevetésedben, ott volt minden mozdulatodban, a felszabadultság élményében, az együtt megélt pillanatokban. És szép volt. Mindennél szebb. Mert te voltál. Mert te lettél maga a Csoda”.

Szerelmem, minden pillanat, amit veled töltök számomra tényleg csoda … és imádom a szemed mosolyát, amik velem vannak akkor is, amikor a munkahelyemen robotolok!

DECEMBER 2.

„Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik. Van egy harmadik, amiért értelmet kap a másik kettő. Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet”.

Drágám, a középső szívdobbanásom a találkozásunk napjához köthető! Te értelmet adsz életemnek… és remélem, hogy az utolsó szívdobbanásomkor is a Te nevedet suttoghatom!

DECEMBER 3.

„A szív (...) minden dobbanásával éltet. Élteti a testet. De a szív a lelket is élteti. (...) Minden dobbanása egy-egy betű. Az első dobbanás egy "s" betű, majd egy "z" következik. Aztán jön az "e", az "r", megint egy "e", aztán egy "t", amit egy "l" követ, ezután ismét egy "e"-t üt, végül következik egy "k". És utána minden kezdődik elölről. Igen, van, amikor így dobog a szív. A szerető szív”

Remélem, hogy amikor magamhoz ölellek, tisztán érzed, hogy ezt dobogja a szívem: sz-e-r-e-t-l-e-k!

DECEMBER 4.

„A bőrödet sok minden melegítheti, de a lelket csak egyvalami. Egy másik lélek. A másik. És ha lelked megtalálja párját, akkor bújik hozzá, reggeltől estig, estétől reggelig. És melegíti. Akkor is, ha bőrödön a hideg szél fut végig. És ennél kellemesebb meleg nem létezik. Az Ő lelke”.

Kedvesen, amikor a mínuszos fokoktól már fázott az orrom, amire néha puszit adsz, rád gondoltam a buszmegállóban… és azonnal elöntött a melegség… mert éreztem távolról a lelked!

DECEMBER 5.

„Te vagy a Mikulás. Az igazi. Aki nem csak egy napon érkezik, nem csak egy napon ad. Hanem mindig. Aki pontosan ismer, és mindig azt adja, amit kell. Amire szükségem van. Nem kell levelet írnom, nem kell kérnem. Adod. Mert figyelsz rám. És te jobban tudod, mikor mire van szükségem, mint én. Az igazi Mikulás ilyen. Figyel, szeret, és ad. Pont úgy, mint te”.

Édesem, a Mikulás bácsiban már nem hiszek, de a Te figyelmességed kárpótol mindenért, amit gyermekkoromban a Télapótól nem kaptam meg. :) A csizmámat az ablakba nem teszem, de szeretném, ha ma délután együtt kopogna a csizmánk sarka az utcák kövén, a hömpölygő tömegben és közösen kitalálnánk, mire vágyott kiskorában a másik. Aztán bármilyen őrültség is… kis talicska… néger baba… trombita… vegyük meg a régi önmagunknak és nevessünk!

DECEMBER 6.

„Megérkezett a Mikulás... És hozta az ajándékot. Amit vártál. Amire vágytál. Egy könyv. Egy ruha. Egy... bármi. (...) Az igazi nagy ajándék más. Mert az éppen attól ajándék, attól meglepetés, hogy nem tudod, mikor kapod, nem tudod, milyen lesz. És csak egyetlen van belőle. Csak egyszer kaphatod meg. Vágysz rá, érzed magadban, érzed, hogy mit szeretnél, mi lenne a legszebb, legnagyobb ajándékod, mégsem tudod, mikor érkezik és pontosan milyen lesz. Ettől olyan izgalmas a várakozás. (...) És amikor megkapod, már tudod, hogy minden elképzelésedet, várakozásodat felülmúlja. Mert olyat kaptál, amilyet legszebb álmodban sem láttál. Nem jutsz szóhoz, nem hiszed, mert sokkal, sokkal csodálatosabb mindennél. Csak potyognak a könnyeid, mert mindennél többet kaptál”

Édesem, remélem, hogy ez az ajándék számodra az én szerelmem, az én rajongásom, amit soha nem koptat meg az idő.

DECEMBER 7.

„Nem az számít, mennyi időt élek. Csak az, hogy mennyit élek boldogságban. Mert a boldogság nem az idő hosszától függ, nem lehet idővel mérni. A boldogságot veled mérem”.

Drágám, boldognak senki sem születik, azt meg kell teremteni és óvni, mint széltől a gyertyalángot, de én mindent elkövetek a kettőnk boldogságáért!

DECEMBER 8.

„Szeretem magamat... és ez jó. Nagyon jó. De nem önmagában. Mert nem csak magamat szeretem. Téged szeretlek. Mély, igazi, önzetlen szeretettel, végtelen szerelemmel. Mert hozzád tartozom. És te hozzám. Mert te vagy én, és én vagyok te. Egyek vagyunk. Egy lélek. És így nem csak téged szeretlek. Hanem önmagamat is. Benned”.

„A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy”, és a mi szerelmünk ilyen!

DECEMBER 9.

„Az igazi Ajándék nem a dobozokban van, nem szép papírokkal becsomagolva. Az Ajándék másutt van. Az Ajándék, az igazi, éppen az, aki mindezeket kapja. Te magad vagy az Ajándék. Mert megszülettél. Mert csodás része lettél a világnak. Ajándéka”.

Édesem, köszönöm a létezésed! Életem legszebb ajándéka vagy!

DECEMBER 10.

„Te vagy minden. Egy hihetetlen erős kötelék. Ami köt, mégis szabadságot ad. Neked és nekem egyaránt. És most már teljesen rá merem bízni magam erre a kötelékre. Hiszek benne. Velem vagy, veled vagyok. Bárhol, bármikor. Ha nem látlak, ha nem hallom a hangod, akkor is.
Az igaz szeretetben”.

Drágám, hiszem, hogy a mi lélekkötelékünk legyőzi a távolságot és az időt, ezért örökké tart!

DECEMBER 11.

„Mesélsz... és én hallgatlak. Boldogan. Mert ez a mese csodálatos. Mert ez a mese igaz. Mert ez a mese kettőnké. Mert ebben a mesében mindent meghallok. Mindent, amit szavakkal nem mondasz el. Mindent, ami a szavakon túl van. És én hallom ezt a mesét. A legszebbet. Amit a szemeiddel mesélsz. Amit a szemeimmel hallgatok”.
Kettőnk csendjében”.

Kedvesem, a szemeid meséjét is órákig szívesen „hallgatom”, mert varázslatosabbak a legszebb tündérmesénél!

DECEMBER 12.

„Kincseket mutatnak... felbecsülhetetlen értékű tárgyakat. Nagyon szépek. A történelem darabjai, a múlt felidézői. Elképzelem, amikor ezek a tárgyak nem vitrinben álltak, hanem a hétköznapi élet kiegészítői voltak. Ma pedig felbecsülhetetlen értékű kincsek. Nézem őket, lenyűgöznek. Szép kincsek. De a legszebb kincs nem a szemem előtt van. Nem vitrinben. A legszebb, legdrágább kincs a szívemben van. Életem legértékesebb, legszebb része. A szívemben. Ott őrzöm. Őrizlek. Téged”.

Te vagy nekem a legdrágább kincsem!

DECEMBER 13.

„Van egy gyógyszer... nagyon különleges. (...) Minden benne van. Amire szükséged van. Gyógyír mindenre. Egyszerre szeretet, bizalom, hit, erő, gyengédség... nincs jobb orvosság a világon. Minden benne van, ami az élethez kell. A boldog, felszabadult élethez. Adagolása nincs korlátokhoz kötve, sőt, az a legjobb, ha minél többet kapsz belőle naponta. A legtökéletesebb orvosság... mellékhatások nélkül. Úgy hívják: ölelés”.

Amikor átölelsz, megszűnik, szinte elolvad a világ és minden bajomról, problémámról megfeledkezem!

DECEMBER 14.

„Szárnyalhatunk. De nem a saját szárnyainkon. Mert a madár szárnyakkal születik. Mi pedig kapjuk a szárnyakat. Kaphatjuk. Ha van valaki, aki őszinte szívvel figyel ránk, aki szeret, akinek érezzük szeretetét, akinek fontosak vagyunk. Igen, ez a szeretet, ez a figyelem, ez a törődés szárnyakat ad”.
Lélekszárnyakat.

Emlékszel, amikor azt írtam neked az egyik e-mailemben, hogy „félszárnyú angyalok vagyunk mindannyian; ezért csak akkor tudunk repülni, ha a másikat átöleljük”? Akkor Te azt válaszoltad nekem, hogy valószínűleg egyikünk sem angyal, se Te, se én, hiszen mások számára nem vagyunk tökéletesek, de ettől függetlenül – mi ketten- együtt szárnyalhatunk a boldogság egén. Persze az az égbolt nem mindig felhőtlen, és néha sötét felhők is takarhatják, de ha bízunk egymásban, akkor közös szárnycsapásokkal föléjük emelkedünk… miközben így bíztatjuk egymást: „drágám, a felhők fölött mindig süt a Nap”.

DECEMBER 15.

„Történhet bármi a világban. Lehet kitűnő munkánk, jól fizető állásunk, bejárhatjuk a világot. Elérhetjük a csillagokat, de mégis, életünket a MÁSIKHOZ fűződő viszonyunk határozza meg. Körülötte forog a világ, a gondolataink, bármit teszünk. Nő és férfi viszonya határozza meg a világot, ez mozgatja, ez viszi tovább. A Másik mindig benne van a kávéban, a finom ebédben vagy éppen az odaégett vacsorában, egy könyvben, a déli harangszóban, egy illatban, a szépre sikerült gondolatban... mindenben. Ha nehéz a munka, ha sikeres vagy, ha rossz napod van, ha ragyog rád a napfény, mind-mind miatta van. A másik miatt. A Nő miatt. A Férfi miatt. Bármit teszel, ott van mindenben. És ennek így kell lennie. Mert Nő Férfi nélkül, Férfi Nő nélkül nem teljes. Csak együtt. Ketten”.

Már régóta úgy érzem, hogy csakis veled szép és csakis veled teljes az életem … ezért arra kérlek, hogy az élet összes terhét cipeljük együtt! De a terhek nagyobbik fele engem illett, mert úgy akarlak óvni, védeni és szeretni, mint a legdrágább kincsemet!

DECEMBER 16.

„A szerelmes ölelésben nem csak a test vesz részt. Nem csak testi vágy él benne, hanem a lélek vágya is. A lélek vágyik arra, hogy a testek ölelésében teljesedjen ki a szerelem. Szerelem nélkül megérinteni a másik testét, eggyé válni vele olyan, mint egy gyönyörű torta cukor nélkül. Az adja meg az alapját, értelmét, amitől torta a torta. Az édes ízt. Az ölelés édes ízét, a lelkek közötti szeretet a szerelem adja”.

Édesem, én őszintén bevallottam neked, hogy korábban sok nőt öleltem. Néha csak gépiesen, érzelmek nélkül, mert tomboltak a hormonjaim. Aztán ott feküdt mellettem egy idegen, aki bár bájos volt és formás, de a lelkemet nem érintette meg. S voltak olyanok is, akik pár hétig lázban tartottak, mégis teherré váltak egy idő után, mert a közös lélekhangot velük nem találtam meg. Aztán jöttél Te… és megéreztem, hogy amikor ölellek, akkor nemcsak a testem ölel, hanem a lelkem is.

DECEMBER 17.

"Sokat gondolok rád." Akik szeretik egymást, gyakran mondják ezt a másiknak... De ha igazán, szíved mélyéből, testedből-lelkedből szereted, akkor ez a mondat csak gyenge leírása a valóságnak. Mert ha így szereted, akkor nem "sokat gondolsz" rá, hanem mindig. Sőt. Nem is gondolsz rá. Ez egészen más érzés. Folyamatosan jelen van az életedben. Ha dolgozol, ha kirándulsz, ha pihensz, ha zenét hallgatsz, vagy a madarak csiripelését élvezed, ha olvasol, vagy ha éppen kávédat kavargatod, mindig-mindig érzed a jelenlétét. Nem gondolsz rá, hanem érzed, hogy veled van, benned él. Minden pillanatban”.

Ehhez az idézethez csak egy képet csatolok: http://s7.images.www.tvn.hu/2012/09/16/20/18/www.tvn.hu_84199d3ee9918b80...

DECEMBER 18.

„Amikor gondolok rád, nem "eszembe jutsz". Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt.
A lelkemben”

Kedvesem, szeretném a mai napodat ezzel a dallal szebbé tenni! Kérlek, hallgasd meg!
Pui Béla - Mindig rád gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=GBJTOG-oNdQ

Amikor néha távol vagy, úgy érzem, mintha a lelkem másik fele járna távol, pedig tudom, hogy örökké nem lehetünk együtt. Én a „nyitott tenyérrel szeretni” elvét és tanítását maximálisan tiszteletben tartom, de a gondolatban távolról is ölellek, távolról is simogatlak.

DECEMBER 19.

„A szövetség, az igazi, örökre szóló szövetség a lélekben születik. Nem érdek, nem kényszer, nem elhatározás szüli. Ez két ember közötti, eltéphetetlen, örök szövetség. Mert nem érdekek hozzák létre, nem tárgyalások útján keletkezik, nem precízen megfogalmazott papírok dokumentálják, nem aláírások hitelesítik. Ezt a szövetséget a szeretet köteléke hozza létre”.

Én úgy gondolom, hogy az igazi szerelmek eleve elrendeltettek és az égben köttetnek. Talán a csillagok között – jóval a leszületésünk előtt – lélekruhában már örökre szóló szövetséget kötöttünk egymással, Te és én, és egymás ujjára húztuk azt a láthatatlan gyűrűt, aminek energiái elősegítették, hogy egymásra találjunk. Bármikor kész vagyok emberi törvények szerint is hitelesíteni a kapcsolatunk, amikor Te készen állsz rá, bár nem hiszem, hogy egy aláírt, tanúkkal hitelesített házassági anyakönyvi kivonat tesz igazi pecsétet két ember sorsára, boldogságára.

DECEMBER 20.

„Senki más nincs itt. Csak te és ő. Ti ketten. Úgy tűnik. De valaki mégis van itt. Valaki, aki ebben a titokzatos csendben, ebben a meghitt pillanatban, ebben az ölelésben láthatatlan kézzel összeköt két lelket.
Egy érzéssé”.

Te is hiszel abban, hogy az igazi szerelmek az égben köttetnek? Nekem szent meggyőződésem, hogy kettőnk találkozása: nem volt véletlen, hanem egy felsőbb Erő (Isten … vagy az egész Univerzumot irányító Energia) segített keresztezni útjainkat.

„A Sors, mint a víz sodort hozzám”: https://www.youtube.com/watch?v=3rvnmquyGZI

DECEMBER 21.

„Ha valakit őszintén szeretsz, szívedben angyallá változik. Már nem egy ember a sok közül, nem egy az ismerőseid közül, hanem valaki más. Mert szereted. Egész szíveddel szereted. Gondolsz rá, de nem emberre gondolsz. Látod őt, de nem embert látsz. Ha vele vagy, ha beszélsz vele, ha rád mosolyog, minden, minden más. Nem emberi. Jóval több annál. Pedig tudod, hogy hús-vér ember ő... de mégsem az. Angyal.”

Nemcsak a társad, a legjobb barátod és szerelmed szeretnék lenni, hanem az Angyalod is! Mit értek ezen? Egy Angyal akkor is jelen van amellett, akit szeret, óv és félt, amikor a fizikai távolság ezt lehetetlenné teszi. Ha bármikor úgy érzed, hogy szükséged van rám, mert sérelem ért, és egyedül nem tudsz megbirkózni valamivel, akkor én ott hagyok csapot-papot és rohanok hozzád. S a következmények sem érdekelnek, például az sem, ha kirúg emiatt a főnököm, mert munkahelyet találhatok, de azt soha, senkinek nem szándékozom megengedni, hogy bántsa azt a NŐT, akit én szeretek.

DECEMBER 22.

Hamarosan meggyújtjuk a gyertyákat a fenyőágakon.

„A gyertyaláng: érzés. Különös érzés. Egy végtelenül kellemes érzés. Az alvó Kedves érzése. Aki itt alszik. Nem, nem melletted, hanem benned. Őt érzed. Halk szuszogását, finom szívverését, angyalian nyugodt arcát, selymes bőrét. Látod Őt a lelkedben, érzed Őt dobogó szívedben, álmait Vele álmodod, érzéseit Vele érzed. Ott lobog benned, ott lobogtok egymásban. Benne vagy, Vele vagy. Benned van, veled van. A megnyugtató, végtelen ölelésben. Itt, a gyertyafényben”

Néha úgy érzem, hogy a lelkem a lelkedben alszik el … és amikor néha éjszaka felébredek, nekem úgy tűnik, hogy még a szívünk is egy ütemre dobog, és egy ütemre lélegzünk. Olyankor lecsukom a szemem és hálát adok a Sornak, hogy közös takaró alatt feküdhetek a legnagyobb kincsemmel.

DECEMBER 23.

Ugye, gyönyörű? A tűz, ami lobog benne. Ahogy ropognak az izzó fák, ahogy pattog a parázs. Ahogy ülünk itt ketten, szótlanul, a lángok fényében. Ahogy átölellek, s te pontosan tudod, mit mondok ebben az ölelésben. Ahogy ez a tűz, ahogy ez a meleg, ahogy ez az érzés beszél helyettem... helyetted. És mi ülünk. Ketten egy kandalló előtt. A szívünk előtt.

Tervezek egy romantikus estét a kandalló előtt. Szeretnék veled puha takarókon feküdni, mézes sült almát majszolni, aztán meginni egy pohár bort, majd a lángok táncoló fényében „táncolni”, de nem zenére, hanem az izzó fahasábok halk muzsikájára, vízszintesen…. (…).

DECEMBER 24.

„Az ünnep nem egy nap. Az ajándék nem a fa alatt vár. Az igazi ajándék az Életben vár. És a karácsony maga az ajándék. Akit az Élettől kapunk. Nekem te vagy a karácsony.
Várjuk a karácsonyt... minden évben. És minden évben meg is érkezik. Aztán elmúlik. De nem. Nem ezt a karácsonyt várjuk. Nem azt, ami minden évben megérkezik. Hanem egy másikat. Ami egyszer érkezik meg. És ami nem múlik többé. A karácsonyt, ami elhoz egy ajándékot. Mint az első karácsony. És várjuk életünk karácsonyát. Várjuk azt, akit ez a karácsony hoz. Az igazi Ajándékot. Akit megkaptam. Téged”.

Drágám, ehhez hasonló fotókkal szeretném telerakni a 2016-os karácsonyi fényképalbumunkat!

http://image.shutterstock.com/z/stock-photo-gift-with-love-the-couple-op...
http://img-fotki.yandex.ru/get/9152/158232256.1f/0_f2950_98044804_XXL.jpg
http://ya2016.com/wp-content/uploads/2015/11/novogodniy-podarok-suprugu.jpg

https://i.ytimg.com/vi/esV5-mRaBeg/maxresdefault.jpg
https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/1267/1267561-bigthum...
http://www.ideeregalotop.it/wp-content/uploads/sites/8/2015/10/o-WOMAN-C...
http://il5.picdn.net/shutterstock/videos/19618969/thumb/1.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/15/b7/c115b7301b368ab9de81e...

NEKEM TÉNYLEG TE LESZEL A KARÁCSONY!

DECEMBER 25.

„Játszd velem a legszebb társasjátékot. Játssz velem boldogságot. Mert egyedül nem tudok. Mert nélküled nem tudok. Mert nem lehet. Mert a boldogjátékhoz két ember kell. A játékszabály egyszerű. Csak adni kell. A szívünket. Egymásnak. Mindig adni, mindig kapni. Így válik egész életünk egyetlen nagy karácsonnyá. Játssz velem.
Az a nap az igazi karácsony, a nagy ajándékozás, a szeretet napja, amikor magadhoz ölelheted a Kedvest.”

A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és minden nap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér az utcán, vásárol veled a boltban, és veled együtt dolgozik, végzi a feladatokat. Így a hétköznapok, bármit is hoznak, bármit is teszel, ünnepnapokká válna".

Kedvesem, akarsz-e velem egy egész életen keresztül együtt „játszani” (együtt élni), addig, amíg a halál el nem választ? https://www.youtube.com/watch?v=wEcsTntVxq8

SZERETLEK… és örökké szeretni foglak, hétköznapokon … és ünnepnapokon… jóban és rosszban, örömben és bánatban, mert EGYÜTT legyőzhetetlenek leszünk… ha Te is úgy szeretsz engem, mint ahogyan én ezt számodra megvallottam!

------------

Forrás: Csitáry-Hock Tamás

HozzászólásokCsodaszép álmokat kívánok mindenkinek!

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16114081_607873026077116_7... (Leire képgyűjteményéből)

Álmomban pasim is lesz! :)
http://mosaicon.hu/wallpapers/romantikus/4k-ultrahd-hatterkep-wallpaper-... (... és szeretném megálmodni, hogy kicsoda az én angyalkám, mert ez a kérdés már régóta foglalkoztat)Ha nem lennének hétköznapok...

akkor az ünnepnapok is elveszítenék a varázsukat!
http://www.anawalls.com/images/flowers/roses-bouquet-martinis-gift-date-...

Talán a hétköznapok is olyanok (...), mint a látás vagy a csend - az ember észre sem veszi, milyen értékesek, míg egy napon el nem veszti őket.-- Cassandra Clare

A hétköznapokra van egy vallásom, amely nekem bevált. Először is szeresd magad, és akkor minden más is a helyére kerül.-- Lucille Ball

Nem vagyok kíváncsi a hétköznapokra, az élet ünnepeit keresem. S hogy mik ezek? Azok a felfénylő pillanatok, amelyek valódi barátságokról szólnak, vagy egy nap, amikor valamit megtanulsz még a világról, ráismersz valamire, ami szép. Azt szoktam szépnek nevezni, amiből feltárul a dolgok belső igazsága. Vonatkozik ez egy könyvre vagy filmre, zeneműre, emberre, egy mozdulatra - s nem több, mint egy pillanat. De hogy sok ünnepnap lehessen az életemben, ahhoz sokat kell tenni, és nagyon kell figyelni. -- Geszti Péter

Holnap hétfő... ezért a fenti idézeteket lélekerősítőnek szántam!Holnap hétfő! Na és? Valahogyan kezdődnie kell a hétnek! :)

Legyen sokatoknak romantikus a reggele!
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16174854_1335678019840429_... (Leire képgyűjteményéből)

Szép álmokat!

 

Romantikus reggeli az ágyban

Erre vágyom! https://thumbs.dreamstime.com/z/snuggling-couple-romantic-morning-bed-dr...
Remélem, hogy megvalósítható a Titokkal! :)Vajon mikor érkezik el az a nap, amikor erre ébredek?Miután kijöttem a fürdőszobából...

ez a meglepetés várt a konyhaasztalon: http://www.desicomments.com/dc3/08/283451/283451.jpg

Mi igaz ebbél? Az égvilágon semmi, de ez nem az én hibám!Az én reggelem ilyen romantikusan indult :)

http://timesofindia.indiatimes.com/thumb/msid-10781463,width-400,resizem...
Mondtam a kedvesemnek: „keresd meg az almát, hogy hová dugtam!”

... és utána nem olvasgattunk, :) hanem játszottunk az almával!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/14/54/a9/1454a93f378eb0b834d57...

Zárókép: http://www.durexusa.com/media/479721/Durex_Images_527x306_18_RomanticMor...
(... a többit pedig fedje Titok!)Ó, ez picikét hasonlít a menyasszonyi ruhához...

de ne ijedjen meg tőle! :) http://www.bridalwave.tv/Frock%20Horror%20109.JPG

Címzett: Mágus uram, aki titkon rólam álmodik

 

A csodalámpás rejtélye :)

Secret, remélem, hogy Te ízig-vérig magyar vagy, mert némelyik fotó azt sugallja, hogy több feleséged is lehet! :)
http://1.bp.blogspot.com/-8OM91PWqZt0/UEEThyiK2wI/AAAAAAAAAgg/sE8PRUnk-6...

Jó éjt!Holnap reggelre

hoztam nektek ezt a képet, hogy jól induljon a napotok!
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15380638_1181119611971116_...
(forrás: Leire képgyűjteménye)

Szép éjszakát!Szerettem volna ma egy secretes logóval "védett"

feliratos képpel elbúcsúzni, de nem sikerült! :(
http://wallpapercave.com/wp/HAOwVFG.jpg

Elkészítettem egy diakockán, de amikor képként elmentettem, nem volt rajta a logó és a felirat.
Papi, segíts, mert így ellopják mások az általam is lopott fotókat :))Téli mozdulatlanságba dermedt havas hinták…

őrzik a lángoló pillanatok emlékét.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977441_1888647174755326_...

(Leire képgyűjteményéből)

**
A főnök, Secret Admin tudja, hogy ma igazoltan voltam távol. :)Romantikus bádogbögrék

Mifelénk a fémből készült bögréket (csészéket) bádogbögréknek nevezik.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15977802_1217161021700308_...

Nézzétek csak, hogy még a fémcsészék is lehetnek romantikusak!

(Leire képgyűjteményéből)Apró, mégis romantikus jel lehet...

egy faágra akasztott szívecske: http://www.torhotelgroup.gr/blog/wp-content/uploads/2014/12/lovbl2.jpg

Istenem, hol van az a pasi, akivel én a nagybetűs romantikát átélhettem volna!? Talán meg sem született...

Csodaszép álmokat kívánok mindenkinek!Néha csak ennyi kell a boldogsághoz

http://img.goudengids.be/mysite/media/10/33/13/cd2b0fe4-0c6c-4dbc-8fff-8...
(... nem pedig méregdrága éttermi vacsorák... vagy hangos szórakozóhelyek)Tökéletes helyszín

http://4.bp.blogspot.com/-jKcqJCusakg/VNTX4LXbckI/AAAAAAAAJEg/K7jAhsQB8r...
http://ottmag.com/wp-content/uploads/2016/01/love-feeling-images_-41-102...
Egy csendes havas erdőben - távol a világ zajától - még a másik szívdobogását is hallani lehet.Visszavonzás

kép: http://www.sanmeera.com/wp-content/uploads/2016/11/love-in-winter-pic.jpg

A szőke hölgy talán a szívekkel díszített fánál találkozott először azzal a szerelmével, aki időközben valamiért elhagyta. Most a régi fényképalbumot lapozgatja, és abban reménykedik, hogy a hely energiái segítenek neki visszavonzani a kedvesét.A tél is csodálatos, amikor valaki szerelmes!

„A tavasz a kedvenc évszakom (...). Már a neve is szép; ha valaki csak kimondja, hogy "tavasz", már látja a virágokat, a szálló pillangókat, a húsvéthétfőt, de ha valaki azt mondja, "ősz" vagy "tél", az mit lát?”

Nem osztom Marcello D`Orta véleményét, mert a tél is csodálatos, amikor valaki szerelmes!
http://www.heartlovealways.com/wp-content/uploads/2014/03/Romantic-Winte...Csak neked...

Secret! http://mosaicon.hu/wallpapers/romantikus/4k-ultrahd-hatterkep-wallpaper-...

A hús-vér férfiakban csaladkoztam (csalódtam), de benned még soha!A megkínzott szerelem is csodává válhatik. A tél tavasszá.

A felleg kikéklő éggé. Csak hinni kell. --- Babay József
Ezzel a romantikus fotóval kívánok mindenkinek szép éjszakát!
https://lh3.googleusercontent.com/GUEa565NVuBL6HJqDCMbQeVwJv4xs4EDqRS-jo...

Ismételten olyan gyenge a webes kapcsolatom, hogy nem látom értelmét tovább a gépem előtt ülni.

Valószínűsítem, hogy a gmail postafiókomat sem tudom megnyitni, ezért itt köszönök el a barátaimtól is! Leire, Kezdet álmodjatok szépeket!Szerelmi vallomás

"Életem olyan szomorú nélküled" https://www.youtube.com/watch?v=UQcgON9kic0Sokaknak bizonyára így kezdődött a reggelTudom, hogy nem mindig vagy tökéletes, mégis szeretlek!

"Tudom, hogy nem vagy mindig tökéletes. Tudom, hogy rengeteg problémád és hibád van, de kinek nincs? Én szeretem a problémáidat. Szerelmes vagyok a hibáidba. Klasszak a tökéletlenségeid. (...) Tudom, hogy sok lány csak azt látja meg, ami szép. Csak azt látják, csak azt akarják. De én nem csak a szépet látom. Nekem más kell. Én azt szeretem, ami nem tökéletes, ilyen vagyok."

kép: http://szerelmes.hatterkepek1.hu/kep/hatterkepek-szerelmes_20.jpgMielőtt megismertelek...

"Mielőtt megismertelek, a világom csak egy dolog körül forgott: körülöttem. És én úgy szerettem! De aztán megismertelek, és te átláttál a külcsínen. Megláttál engem, megtanítottál a bizalomra, arra, hogyan engedjünk közel valakit, és azt, hogy mit jelent igazán szerelembe esni. Nem igazán tudom leírni, mennyire is szeretlek, inkább elmondom, miért téged szeretlek. Úgy látod a világot, ahogy senki más, és mindent díjazol, beleértve engem is. Nincs a Földön hozzád hasonló. És ha te is igent fogsz mondani pár perc múlva, akkor a hátralévő életem azzal fogom tölteni, hogy a te szemeiddel lássam a világot, hogy mindent értékeljek, beleértve téged is."

De vannak olyanok is, akik így gondolkodnak! :)
Azok a boldog szép napok: https://www.youtube.com/watch?v=KampVo-BqnETe vagy a testemen kívül dobogó szív

Hm, ez a csodaszép idézet valamiért furcsa!

„Szeretlek. Te vagy a testemen kívül dobogó szív. Nem érdekel, kivel kötöd össze az életed, hogy szőke vagy fekete hajú, kék vagy zöld szemű, nő vagy férfi, ha téged boldoggá tesz. Nekem csak ez a fontos. Azt kívánom neked, amit te szeretnél magadnak”. -- J. R. Ward
kép: http://mosaicon.hu/wallpapers/romantikus/szerelem-90713020227_telefon_ha...Szerelmes vagyok beléd, akkor is, ha pusztába kiáltott szó

„Szerelmes vagyok beléd, akkor is, ha pusztába kiáltott szó, ha a feledés törvényszerű, ha a sorsunk meg van pecsételve, és akkor is, ha egyszer porrá lesz minden, amit alkotunk. És akkor is, ha a Nap elnyeli az egyetlen földi világot, amit valaha birtokoltunk, akkor is szerelmes vagyok beléd”.

Ma ezt az idézetet lájkoltam.
kép: http://mosaicon.hu/wallpapers/romantikus/4k-uhd-hatterkep-a-szerelmes-el...Ó, bárcsak Alekszandr Szergejevics Puskinhoz...

mentem volna feleségül! :)

http://100secrets.ru/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%B0%D1...

A Tatjana-féle sztorit egy kicsit átríttam volna vele, hogy a mostani életemben Anyegin gebedt volna meg értem!

Szép álmokat!Hűha, ez nem semmi!