Szerelmes adventi naptár

December hónap adventi időszakában a szerelmesek szinte lázban égnek. Kirakatokat bámulnak… baráti tanácsokat kérnek, miközben napokig törik a fejüket, hogy milyen különleges ajándékkal varázsolják el szívük hölgyét.

- Szeretném, ha örökké emlékezetes maradna számára, ezért sablonos, agyoncsépelt dolgok számításba sem jöhetnek! Olyan romantikus, egyedi ajándékkal szeretném meglepni, amitől leesik az álla, és hasonlót egyetlenegy barátnője sem kap.

Áh, a hímek agya egészen másképpen van huzalozva, mint a nőké, ezért pasis társaságban ötleteket gyűjteni felesleges! Ékszer… bunda… gyertyafényes vacsora… általában ennyi a tudományuk. Én azonban mást mondok…

Tisztelt uraim, kissé talán meglepő a javaslatom, mégis érdemes eltöprengeni rajta! Nincs hatalmasabb erő, mint a szó, ami írott formájában ezerszeres erővel bír, hiszen olyan, mint egy pecsét, egy aláírás.

Fekete –fehér filmekben és romantikus regényekben gyakran felvillanó jelenet, amikor egy szerelmes hölgy a piros szalaggal átkötött levélköteget a szívéhez szorítja, ábrándozva, csukott, hosszú pillás szemekkel, majd forró csókot lehelve rájuk, gondosan elzárja fiókjának titkos rekeszébe. Bár a romantika a 21. század felgyorsult, anyagi világában is jelen van, a hagyományos levélírogatás módszere már nem ütőképes.
Gondoltam egy merészet – és egyfajta szerepjáték formájában – magamra öltöttem egy szerelmes pasi álarcát. Elmesélem, hogy miképpen tenném én felejthetetlenné az idei adventi időszakát annak, akit szeretek.

Készítnék egy SZÍV ALAKÚ ADVENTI NAPTÁRT és a SZERETLEK – FONTOS VAGY NEKEM idézet - vallomásokat naponként csöpögtetve adnám a tudtára a kedvesemnek, apró ajándékokkal kiegészítve. Meggyőződésem, hogy elaprózott meglepetések az egyszeri karácsonyi ajándékozás örömét sokszorosan felülmúlják.

A SZÍV ALAKÚ ADVENTI NAPTÁR megszámozott ablakai mögé rejteném az idézeteket és egy-egy apró ajándékot, lelkére kötve a hölgynek, hogy naponta csakis egy ablakocskát nyithat ki. Az apró ajándék lehet: egy keksz a kávéja mellé, egy bonbon, egy szerelmes dal linkje, vagy bármi más, ami a közös ünnepvárás izgalmát romantikával színezi át.

Az adventi naptár díszdobozára feliratot készítnék.

„Kedvesem, én nem vagyok költő, nem vagyok a nagy szavak mestere, de az ablakok alatti idézeteket nagy gondossággal, a lelkemmel választottam ki, ezért a saját érzéseimet tükrözik”

Az idézetek alá pedig mindenképpen írnék egy-egy saját gondolatot is… és végül a keresztnevemet, mellyel hitelesíteném az üzenetet.

DECEMBER 1.

„Tegnap megláttam a csodát... Mert ott volt ő velünk. Belőlünk, bennünk született. És ott láttam mosolyodban, nevetésedben, ott volt minden mozdulatodban, a felszabadultság élményében, az együtt megélt pillanatokban. És szép volt. Mindennél szebb. Mert te voltál. Mert te lettél maga a Csoda”.

Szerelmem, minden pillanat, amit veled töltök számomra tényleg csoda … és imádom a szemed mosolyát, amik velem vannak akkor is, amikor a munkahelyemen robotolok!

DECEMBER 2.

„Két olyan pillanatunk van, ami egészen biztosan egyszeri és megismételhetetlen. Az első és az utolsó szívdobbanás. De a kettő között... a kettő között még lehet egy harmadik. Van egy harmadik, amiért értelmet kap a másik kettő. Az a pillanat, amikor találkozol Vele, a szemébe nézel, és meglátod benne mindazt, amiért értelmet kap a másik kettő. Amikor megérzed, hogy van értelme. Mindennek. Az Életnek, a szépségeknek, a világnak. Az a két másik pillanat ettől kap értelmet”.

Drágám, a középső szívdobbanásom a találkozásunk napjához köthető! Te értelmet adsz életemnek… és remélem, hogy az utolsó szívdobbanásomkor is a Te nevedet suttoghatom!

DECEMBER 3.

„A szív (...) minden dobbanásával éltet. Élteti a testet. De a szív a lelket is élteti. (...) Minden dobbanása egy-egy betű. Az első dobbanás egy "s" betű, majd egy "z" következik. Aztán jön az "e", az "r", megint egy "e", aztán egy "t", amit egy "l" követ, ezután ismét egy "e"-t üt, végül következik egy "k". És utána minden kezdődik elölről. Igen, van, amikor így dobog a szív. A szerető szív”

Remélem, hogy amikor magamhoz ölellek, tisztán érzed, hogy ezt dobogja a szívem: sz-e-r-e-t-l-e-k!

DECEMBER 4.

„A bőrödet sok minden melegítheti, de a lelket csak egyvalami. Egy másik lélek. A másik. És ha lelked megtalálja párját, akkor bújik hozzá, reggeltől estig, estétől reggelig. És melegíti. Akkor is, ha bőrödön a hideg szél fut végig. És ennél kellemesebb meleg nem létezik. Az Ő lelke”.

Kedvesen, amikor a mínuszos fokoktól már fázott az orrom, amire néha puszit adsz, rád gondoltam a buszmegállóban… és azonnal elöntött a melegség… mert éreztem távolról a lelked!

DECEMBER 5.

„Te vagy a Mikulás. Az igazi. Aki nem csak egy napon érkezik, nem csak egy napon ad. Hanem mindig. Aki pontosan ismer, és mindig azt adja, amit kell. Amire szükségem van. Nem kell levelet írnom, nem kell kérnem. Adod. Mert figyelsz rám. És te jobban tudod, mikor mire van szükségem, mint én. Az igazi Mikulás ilyen. Figyel, szeret, és ad. Pont úgy, mint te”.

Édesem, a Mikulás bácsiban már nem hiszek, de a Te figyelmességed kárpótol mindenért, amit gyermekkoromban a Télapótól nem kaptam meg. :) A csizmámat az ablakba nem teszem, de szeretném, ha ma délután együtt kopogna a csizmánk sarka az utcák kövén, a hömpölygő tömegben és közösen kitalálnánk, mire vágyott kiskorában a másik. Aztán bármilyen őrültség is… kis talicska… néger baba… trombita… vegyük meg a régi önmagunknak és nevessünk!

DECEMBER 6.

„Megérkezett a Mikulás... És hozta az ajándékot. Amit vártál. Amire vágytál. Egy könyv. Egy ruha. Egy... bármi. (...) Az igazi nagy ajándék más. Mert az éppen attól ajándék, attól meglepetés, hogy nem tudod, mikor kapod, nem tudod, milyen lesz. És csak egyetlen van belőle. Csak egyszer kaphatod meg. Vágysz rá, érzed magadban, érzed, hogy mit szeretnél, mi lenne a legszebb, legnagyobb ajándékod, mégsem tudod, mikor érkezik és pontosan milyen lesz. Ettől olyan izgalmas a várakozás. (...) És amikor megkapod, már tudod, hogy minden elképzelésedet, várakozásodat felülmúlja. Mert olyat kaptál, amilyet legszebb álmodban sem láttál. Nem jutsz szóhoz, nem hiszed, mert sokkal, sokkal csodálatosabb mindennél. Csak potyognak a könnyeid, mert mindennél többet kaptál”

Édesem, remélem, hogy ez az ajándék számodra az én szerelmem, az én rajongásom, amit soha nem koptat meg az idő.

DECEMBER 7.

„Nem az számít, mennyi időt élek. Csak az, hogy mennyit élek boldogságban. Mert a boldogság nem az idő hosszától függ, nem lehet idővel mérni. A boldogságot veled mérem”.

Drágám, boldognak senki sem születik, azt meg kell teremteni és óvni, mint széltől a gyertyalángot, de én mindent elkövetek a kettőnk boldogságáért!

DECEMBER 8.

„Szeretem magamat... és ez jó. Nagyon jó. De nem önmagában. Mert nem csak magamat szeretem. Téged szeretlek. Mély, igazi, önzetlen szeretettel, végtelen szerelemmel. Mert hozzád tartozom. És te hozzám. Mert te vagy én, és én vagyok te. Egyek vagyunk. Egy lélek. És így nem csak téged szeretlek. Hanem önmagamat is. Benned”.

„A szerelem azt jelenti, hogy két ember: kettő és mégis egy”, és a mi szerelmünk ilyen!

DECEMBER 9.

„Az igazi Ajándék nem a dobozokban van, nem szép papírokkal becsomagolva. Az Ajándék másutt van. Az Ajándék, az igazi, éppen az, aki mindezeket kapja. Te magad vagy az Ajándék. Mert megszülettél. Mert csodás része lettél a világnak. Ajándéka”.

Édesem, köszönöm a létezésed! Életem legszebb ajándéka vagy!

DECEMBER 10.

„Te vagy minden. Egy hihetetlen erős kötelék. Ami köt, mégis szabadságot ad. Neked és nekem egyaránt. És most már teljesen rá merem bízni magam erre a kötelékre. Hiszek benne. Velem vagy, veled vagyok. Bárhol, bármikor. Ha nem látlak, ha nem hallom a hangod, akkor is.
Az igaz szeretetben”.

Drágám, hiszem, hogy a mi lélekkötelékünk legyőzi a távolságot és az időt, ezért örökké tart!

DECEMBER 11.

„Mesélsz... és én hallgatlak. Boldogan. Mert ez a mese csodálatos. Mert ez a mese igaz. Mert ez a mese kettőnké. Mert ebben a mesében mindent meghallok. Mindent, amit szavakkal nem mondasz el. Mindent, ami a szavakon túl van. És én hallom ezt a mesét. A legszebbet. Amit a szemeiddel mesélsz. Amit a szemeimmel hallgatok”.
Kettőnk csendjében”.

Kedvesem, a szemeid meséjét is órákig szívesen „hallgatom”, mert varázslatosabbak a legszebb tündérmesénél!

DECEMBER 12.

„Kincseket mutatnak... felbecsülhetetlen értékű tárgyakat. Nagyon szépek. A történelem darabjai, a múlt felidézői. Elképzelem, amikor ezek a tárgyak nem vitrinben álltak, hanem a hétköznapi élet kiegészítői voltak. Ma pedig felbecsülhetetlen értékű kincsek. Nézem őket, lenyűgöznek. Szép kincsek. De a legszebb kincs nem a szemem előtt van. Nem vitrinben. A legszebb, legdrágább kincs a szívemben van. Életem legértékesebb, legszebb része. A szívemben. Ott őrzöm. Őrizlek. Téged”.

Te vagy nekem a legdrágább kincsem!

DECEMBER 13.

„Van egy gyógyszer... nagyon különleges. (...) Minden benne van. Amire szükséged van. Gyógyír mindenre. Egyszerre szeretet, bizalom, hit, erő, gyengédség... nincs jobb orvosság a világon. Minden benne van, ami az élethez kell. A boldog, felszabadult élethez. Adagolása nincs korlátokhoz kötve, sőt, az a legjobb, ha minél többet kapsz belőle naponta. A legtökéletesebb orvosság... mellékhatások nélkül. Úgy hívják: ölelés”.

Amikor átölelsz, megszűnik, szinte elolvad a világ és minden bajomról, problémámról megfeledkezem!

DECEMBER 14.

„Szárnyalhatunk. De nem a saját szárnyainkon. Mert a madár szárnyakkal születik. Mi pedig kapjuk a szárnyakat. Kaphatjuk. Ha van valaki, aki őszinte szívvel figyel ránk, aki szeret, akinek érezzük szeretetét, akinek fontosak vagyunk. Igen, ez a szeretet, ez a figyelem, ez a törődés szárnyakat ad”.
Lélekszárnyakat.

Emlékszel, amikor azt írtam neked az egyik e-mailemben, hogy „félszárnyú angyalok vagyunk mindannyian; ezért csak akkor tudunk repülni, ha a másikat átöleljük”? Akkor Te azt válaszoltad nekem, hogy valószínűleg egyikünk sem angyal, se Te, se én, hiszen mások számára nem vagyunk tökéletesek, de ettől függetlenül – mi ketten- együtt szárnyalhatunk a boldogság egén. Persze az az égbolt nem mindig felhőtlen, és néha sötét felhők is takarhatják, de ha bízunk egymásban, akkor közös szárnycsapásokkal föléjük emelkedünk… miközben így bíztatjuk egymást: „drágám, a felhők fölött mindig süt a Nap”.

DECEMBER 15.

„Történhet bármi a világban. Lehet kitűnő munkánk, jól fizető állásunk, bejárhatjuk a világot. Elérhetjük a csillagokat, de mégis, életünket a MÁSIKHOZ fűződő viszonyunk határozza meg. Körülötte forog a világ, a gondolataink, bármit teszünk. Nő és férfi viszonya határozza meg a világot, ez mozgatja, ez viszi tovább. A Másik mindig benne van a kávéban, a finom ebédben vagy éppen az odaégett vacsorában, egy könyvben, a déli harangszóban, egy illatban, a szépre sikerült gondolatban... mindenben. Ha nehéz a munka, ha sikeres vagy, ha rossz napod van, ha ragyog rád a napfény, mind-mind miatta van. A másik miatt. A Nő miatt. A Férfi miatt. Bármit teszel, ott van mindenben. És ennek így kell lennie. Mert Nő Férfi nélkül, Férfi Nő nélkül nem teljes. Csak együtt. Ketten”.

Már régóta úgy érzem, hogy csakis veled szép és csakis veled teljes az életem … ezért arra kérlek, hogy az élet összes terhét cipeljük együtt! De a terhek nagyobbik fele engem illett, mert úgy akarlak óvni, védeni és szeretni, mint a legdrágább kincsemet!

DECEMBER 16.

„A szerelmes ölelésben nem csak a test vesz részt. Nem csak testi vágy él benne, hanem a lélek vágya is. A lélek vágyik arra, hogy a testek ölelésében teljesedjen ki a szerelem. Szerelem nélkül megérinteni a másik testét, eggyé válni vele olyan, mint egy gyönyörű torta cukor nélkül. Az adja meg az alapját, értelmét, amitől torta a torta. Az édes ízt. Az ölelés édes ízét, a lelkek közötti szeretet a szerelem adja”.

Édesem, én őszintén bevallottam neked, hogy korábban sok nőt öleltem. Néha csak gépiesen, érzelmek nélkül, mert tomboltak a hormonjaim. Aztán ott feküdt mellettem egy idegen, aki bár bájos volt és formás, de a lelkemet nem érintette meg. S voltak olyanok is, akik pár hétig lázban tartottak, mégis teherré váltak egy idő után, mert a közös lélekhangot velük nem találtam meg. Aztán jöttél Te… és megéreztem, hogy amikor ölellek, akkor nemcsak a testem ölel, hanem a lelkem is.

DECEMBER 17.

"Sokat gondolok rád." Akik szeretik egymást, gyakran mondják ezt a másiknak... De ha igazán, szíved mélyéből, testedből-lelkedből szereted, akkor ez a mondat csak gyenge leírása a valóságnak. Mert ha így szereted, akkor nem "sokat gondolsz" rá, hanem mindig. Sőt. Nem is gondolsz rá. Ez egészen más érzés. Folyamatosan jelen van az életedben. Ha dolgozol, ha kirándulsz, ha pihensz, ha zenét hallgatsz, vagy a madarak csiripelését élvezed, ha olvasol, vagy ha éppen kávédat kavargatod, mindig-mindig érzed a jelenlétét. Nem gondolsz rá, hanem érzed, hogy veled van, benned él. Minden pillanatban”.

Ehhez az idézethez csak egy képet csatolok: http://s7.images.www.tvn.hu/2012/09/16/20/18/www.tvn.hu_84199d3ee9918b80...

DECEMBER 18.

„Amikor gondolok rád, nem "eszembe jutsz". Hanem a lelkembe. Mert nem az eszem gondol rád, hanem a lelkem. Nem csak egy-egy pillanatra, hanem folyamatosan. Nem tudlak, hanem érezlek. Nem gondolat vagy, hanem érzés. Nem távolság, hanem közelség. Nem ott, hanem itt.
A lelkemben”

Kedvesem, szeretném a mai napodat ezzel a dallal szebbé tenni! Kérlek, hallgasd meg!
Pui Béla - Mindig rád gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=GBJTOG-oNdQ

Amikor néha távol vagy, úgy érzem, mintha a lelkem másik fele járna távol, pedig tudom, hogy örökké nem lehetünk együtt. Én a „nyitott tenyérrel szeretni” elvét és tanítását maximálisan tiszteletben tartom, de a gondolatban távolról is ölellek, távolról is simogatlak.

DECEMBER 19.

„A szövetség, az igazi, örökre szóló szövetség a lélekben születik. Nem érdek, nem kényszer, nem elhatározás szüli. Ez két ember közötti, eltéphetetlen, örök szövetség. Mert nem érdekek hozzák létre, nem tárgyalások útján keletkezik, nem precízen megfogalmazott papírok dokumentálják, nem aláírások hitelesítik. Ezt a szövetséget a szeretet köteléke hozza létre”.

Én úgy gondolom, hogy az igazi szerelmek eleve elrendeltettek és az égben köttetnek. Talán a csillagok között – jóval a leszületésünk előtt – lélekruhában már örökre szóló szövetséget kötöttünk egymással, Te és én, és egymás ujjára húztuk azt a láthatatlan gyűrűt, aminek energiái elősegítették, hogy egymásra találjunk. Bármikor kész vagyok emberi törvények szerint is hitelesíteni a kapcsolatunk, amikor Te készen állsz rá, bár nem hiszem, hogy egy aláírt, tanúkkal hitelesített házassági anyakönyvi kivonat tesz igazi pecsétet két ember sorsára, boldogságára.

DECEMBER 20.

„Senki más nincs itt. Csak te és ő. Ti ketten. Úgy tűnik. De valaki mégis van itt. Valaki, aki ebben a titokzatos csendben, ebben a meghitt pillanatban, ebben az ölelésben láthatatlan kézzel összeköt két lelket.
Egy érzéssé”.

Te is hiszel abban, hogy az igazi szerelmek az égben köttetnek? Nekem szent meggyőződésem, hogy kettőnk találkozása: nem volt véletlen, hanem egy felsőbb Erő (Isten … vagy az egész Univerzumot irányító Energia) segített keresztezni útjainkat.

„A Sors, mint a víz sodort hozzám”: https://www.youtube.com/watch?v=3rvnmquyGZI

DECEMBER 21.

„Ha valakit őszintén szeretsz, szívedben angyallá változik. Már nem egy ember a sok közül, nem egy az ismerőseid közül, hanem valaki más. Mert szereted. Egész szíveddel szereted. Gondolsz rá, de nem emberre gondolsz. Látod őt, de nem embert látsz. Ha vele vagy, ha beszélsz vele, ha rád mosolyog, minden, minden más. Nem emberi. Jóval több annál. Pedig tudod, hogy hús-vér ember ő... de mégsem az. Angyal.”

Nemcsak a társad, a legjobb barátod és szerelmed szeretnék lenni, hanem az Angyalod is! Mit értek ezen? Egy Angyal akkor is jelen van amellett, akit szeret, óv és félt, amikor a fizikai távolság ezt lehetetlenné teszi. Ha bármikor úgy érzed, hogy szükséged van rám, mert sérelem ért, és egyedül nem tudsz megbirkózni valamivel, akkor én ott hagyok csapot-papot és rohanok hozzád. S a következmények sem érdekelnek, például az sem, ha kirúg emiatt a főnököm, mert munkahelyet találhatok, de azt soha, senkinek nem szándékozom megengedni, hogy bántsa azt a NŐT, akit én szeretek.

DECEMBER 22.

Hamarosan meggyújtjuk a gyertyákat a fenyőágakon.

„A gyertyaláng: érzés. Különös érzés. Egy végtelenül kellemes érzés. Az alvó Kedves érzése. Aki itt alszik. Nem, nem melletted, hanem benned. Őt érzed. Halk szuszogását, finom szívverését, angyalian nyugodt arcát, selymes bőrét. Látod Őt a lelkedben, érzed Őt dobogó szívedben, álmait Vele álmodod, érzéseit Vele érzed. Ott lobog benned, ott lobogtok egymásban. Benne vagy, Vele vagy. Benned van, veled van. A megnyugtató, végtelen ölelésben. Itt, a gyertyafényben”

Néha úgy érzem, hogy a lelkem a lelkedben alszik el … és amikor néha éjszaka felébredek, nekem úgy tűnik, hogy még a szívünk is egy ütemre dobog, és egy ütemre lélegzünk. Olyankor lecsukom a szemem és hálát adok a Sornak, hogy közös takaró alatt feküdhetek a legnagyobb kincsemmel.

DECEMBER 23.

Ugye, gyönyörű? A tűz, ami lobog benne. Ahogy ropognak az izzó fák, ahogy pattog a parázs. Ahogy ülünk itt ketten, szótlanul, a lángok fényében. Ahogy átölellek, s te pontosan tudod, mit mondok ebben az ölelésben. Ahogy ez a tűz, ahogy ez a meleg, ahogy ez az érzés beszél helyettem... helyetted. És mi ülünk. Ketten egy kandalló előtt. A szívünk előtt.

Tervezek egy romantikus estét a kandalló előtt. Szeretnék veled puha takarókon feküdni, mézes sült almát majszolni, aztán meginni egy pohár bort, majd a lángok táncoló fényében „táncolni”, de nem zenére, hanem az izzó fahasábok halk muzsikájára, vízszintesen…. (…).

DECEMBER 24.

„Az ünnep nem egy nap. Az ajándék nem a fa alatt vár. Az igazi ajándék az Életben vár. És a karácsony maga az ajándék. Akit az Élettől kapunk. Nekem te vagy a karácsony.
Várjuk a karácsonyt... minden évben. És minden évben meg is érkezik. Aztán elmúlik. De nem. Nem ezt a karácsonyt várjuk. Nem azt, ami minden évben megérkezik. Hanem egy másikat. Ami egyszer érkezik meg. És ami nem múlik többé. A karácsonyt, ami elhoz egy ajándékot. Mint az első karácsony. És várjuk életünk karácsonyát. Várjuk azt, akit ez a karácsony hoz. Az igazi Ajándékot. Akit megkaptam. Téged”.

Drágám, ehhez hasonló fotókkal szeretném telerakni a 2016-os karácsonyi fényképalbumunkat!

http://image.shutterstock.com/z/stock-photo-gift-with-love-the-couple-op...
http://img-fotki.yandex.ru/get/9152/158232256.1f/0_f2950_98044804_XXL.jpg
http://ya2016.com/wp-content/uploads/2015/11/novogodniy-podarok-suprugu.jpg

https://i.ytimg.com/vi/esV5-mRaBeg/maxresdefault.jpg
https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/1267/1267561-bigthum...
http://www.ideeregalotop.it/wp-content/uploads/sites/8/2015/10/o-WOMAN-C...
http://il5.picdn.net/shutterstock/videos/19618969/thumb/1.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/c1/15/b7/c115b7301b368ab9de81e...

NEKEM TÉNYLEG TE LESZEL A KARÁCSONY!

DECEMBER 25.

„Játszd velem a legszebb társasjátékot. Játssz velem boldogságot. Mert egyedül nem tudok. Mert nélküled nem tudok. Mert nem lehet. Mert a boldogjátékhoz két ember kell. A játékszabály egyszerű. Csak adni kell. A szívünket. Egymásnak. Mindig adni, mindig kapni. Így válik egész életünk egyetlen nagy karácsonnyá. Játssz velem.
Az a nap az igazi karácsony, a nagy ajándékozás, a szeretet napja, amikor magadhoz ölelheted a Kedvest.”

A karácsonyi szeretet, amit szívből kaptál, nem maradt benne a jókívánságokban. Az életre kelt, beléd költözött, és minden nap veled lesz. Nem vagy egyedül. Ez a szeretet minden ébredésnél vár, megfogja a kezed, elkísér az utcán, vásárol veled a boltban, és veled együtt dolgozik, végzi a feladatokat. Így a hétköznapok, bármit is hoznak, bármit is teszel, ünnepnapokká válna".

Kedvesem, akarsz-e velem egy egész életen keresztül együtt „játszani” (együtt élni), addig, amíg a halál el nem választ? https://www.youtube.com/watch?v=wEcsTntVxq8

SZERETLEK… és örökké szeretni foglak, hétköznapokon … és ünnepnapokon… jóban és rosszban, örömben és bánatban, mert EGYÜTT legyőzhetetlenek leszünk… ha Te is úgy szeretsz engem, mint ahogyan én ezt számodra megvallottam!

------------

Forrás: Csitáry-Hock Tamás

HozzászólásokA tízmilliószoros nap értékelése

Mágus Uram személyesen nem toppant be, üzenetet se küldött, illetve telefonon se hívott fel. Röviden ennyi.

*
"Akit érdekelsz, keres téged.
Aki látni akar, talál rá időt.
Aki akar téged, az megtalál.
A többi pedig csak kifogás..."Tízmilliószoros nap van!

Erre az egyik barátnőm hívta fel a figyelmemet!

*
Várom Mágus Uram személyes betoppanását, üzenetét vagy telefonhívását, mert ma mindenképpen történnie kell valamiféle csodának!Jó éjszakát, drága Rózsám!

http://hatterportal.hu/wp-content/uploads/2014/06/Gy%C3%B6ny%C3%B6r%C5%B... (Secret = Rózsám)

S szép álmokat kívánok mindenkinek!

*
Már régóta nem kaptam:
- se bókokat,
- se szép idézeteket, de amilyen pechem van, :) valószínűleg túlélem!20170602lck

20170602lck
juicy couture tracksuit
adidas shoes
ferragamo outlet
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
michael kors outlet
cartier watches for sale
ray ban sunglasses uk
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
links of london jewellery
polo outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
lebron shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordan shoes
coach outlet
coach outlet
cartier watches
pandora outlet
vans outlet
prada outlet
rolex orologi
jordan shoes
coach outlet online
ray ban sunglasses
kobe shoes
gucci bags
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
louis vuitton borse
tory burch outlet
swarovski crystal
ray ban sunglasses uk
christian louboutin
louis vuitton outlet stores
salomon outlet
polo outlet online
christian louboutin outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
soccer jerseys wholesale
michael kors outlet online
michael kors canada
oakley sunglasses
coach outlet online
cheap jordan shoes
los angeles lakers
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
hermes birkin bag
michael kors uk
polo outlet
coach outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet
mlb jerseys
tory burch outlet online store
polo outlet stores
kd shoes
cheap jordans free shipping
coach outlet
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
chrome hearts outlet
instyler
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
rolex watches outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
michael kors outlet online
louis vuitton outlet
polo outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
chrome hearts
foamposite shoes
polo ralph lauren
mbt shoes outlet
mizuno shoes
cheap mlb jerseys
louis vuitton
nfl jerseys
coach factory outlet
air max 2015
polo ralph lauren outlet
coach outlet
cheap oakley sunglasses
oakley sunglasses
coach outlet
true religion outlet uk
coach outlet online
pandora charms sale clearance
ysl outlet online
birkenstock shoes
ferragamo shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
mulberry handbags sale
cheap football shirts
hollister clothing store
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
polo outlet
rolex uk
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
sac louis vuitton pas cher
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost
louis vuitton
nike air max
rolex watches
ralph lauren polo
louis vuitton outlet store
mbt shoes
burberry outlet sale
tory burch outlet online
christian louboutin outlet
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
polo outlet stores
oakley sunglasses wholesale
camisetas futbol baratas
canada goose uk
louis vuitton outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
hermes outlet
longchamp outlet
coach outlet online coach factory outlet
louis vuitton outlet
ralph lauren shirts
michael kors outlet
louis vuitton uk
pandora jewelry
christian louboutin outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren
reebok shoes
louis vuitton
coach outlet clearance
louis vuitton outlet
polo shirts
michael kors outlet online
mulberry handbags
polo ralph lauren
adidas nmd runner
polo pas cher
michael kors handbags outlet
michael kors outlet clearance
coach outlet clearance
ferragamo shoes sale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
nike store uk
coach outlet online
michael kors handbags
kobe bryants shoes
rolex outlet
adidas shoes
michael kors outlet clearance
adidas shoes
nike uk store
michael kors outlet clearance
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
coach outlet
michael kors factory outlet
cheap ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jerseys
kate spade uk
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
michael kors outlet stores
coach outlet online
ecco outlet
reebok shoes
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
longchamp
longchamp
cheap ray ban sunglasses
cartier watches for women
fitflops uk
louis vuitton outlet
cheap replica watches
fitflops
prada sunglasses for women
mulberry outlet
adidas outlet
christian louboutin shoes
cheap oakley sunglasses
adidas outlet
kate spade uk
michael kors outlet
fitflops sale clearance
coach outlet
coach factory outlet
fitflops sale clearance
oakley sunglasses sale
cheap jordans
rolex watches
puma shoes
michael kors outlet
michael kors wallets for women
air max 90
coach factory outlet
michael kors uk
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
mlb jerseys
michael kors outlet clearance
coach outlet online
cheap ray bans
polo outlet store
tory burch outlet stores
oakley sunglasses wholesale
gucci outlet online
coach outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike outlet online
nike shoes for women
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
louis vuitton
fitflops
christian louboutin shoes
louis vuitton outlet stores
mcm backpacks
michael kors uk
coach factory outlet
nike shoes uk
cheap jordans for sale
christian louboutin uk
cheap ray bans
gucci outlet online
nike trainers
michael kors outlet
nike trainers uk
true religion jeans
nfl jersey
polo ralph lauren
ralph lauren
cheap nike shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
true religion jeans outlet
christian louboutin sale
ralph lauren outlet
burberry canada
burberry outlet store
coach outlet store online
coach outlet online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach factory outlet
nike roshe run
Nike Free shoes
michael kors outlet store
kate spade
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
birkenstock shoes
swarovski crystal
coach outlet store online
mac cosmetics sale
new balance outlet
gucci outlet online
michael kors outlet clearance
pandora outlet
Basketball Shoes
michael kors outlet clearance
rolex watches for sale
tods outlet online
louis vuitton bags
adidas uk store
fitflops
cheap oakley sunglasses
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
polo ralph lauren
nike trainers
nike shoes
kate spade handbags
ralph lauren uk
longchamp handbags
tory burch outlet online
nike shoes
michael kors outlet
michael kors outlet online
coach outlet store
ray-ban sunglasses
coach outlet
bottega veneta outlet online
coach outlet store online
lacoste shirts
louis vuitton outlet
coach outlet store online
swarovski outlet
nike free running
coach factory outlet
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
nhl jerseys wholesale
giuseppe zanotti shoes
coach outlet
ralph lauren
longchamp outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors outlet online
coach outlet online
kobe 9 elite
louis vuitton
kate spade outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
gucci outlet store
swarovski jewellery
prada outlet online
marc jacobs sale
gucci borse
louis vuitton handbags
swarovski jewelry
longchamp handbags
ray bans
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
hollister shirts
air max 90
true religion jeans
coach outlet
true religion uk
gucci outlet online
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
supra shoes sale
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ralph lauren
louis vuitton outlet online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
nike outlet store online
ray ban sunglasses outlet
herve leger dresses
longchamp outlet online
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet
nike air huarache
louis vuitton uk
hermes outlet store
ralph lauren polo
coach outlet online
mulberry handbags sale
lacoste outlet
true religion outlet
michael kors outlet
true religion jeans
michael kors handbags
air force 1 shoes
cheap ray ban sunglasses
soccer cleats
coach factory outlet
ferragamo shoes
mont blanc outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
air max 90
ed hardy outlet
cheap oakley sunglasses
cheap soccer jerseys
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
cheap jerseys wholesale
ferragamo outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
louis vuitton
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
louis vuitton outlet
kate spade handbags
michael kors outlet
mont blanc pens
cazal outlet
nike roshe run
coach outlet
ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
omega outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
outletkatespade.us
cheap oakley sunglasses
christian louboutin
nfl jerseys
true religion outlet
tory burch outlet online
gucci outlet
oakley sunglasses sale
oakley sunglasses wholesale
cheap nba jerseys
cheap jordans
valentino shoes
fred perry polo
nike air huarache
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
mulberry bags
nike air max 90
coach outlet online
coach handbags outlet
coach outlet
roshe run
ralph lauren outlet
nike outlet store
nhl jerseys
nfl jersey wholesale
michael kors outlet store
canada goose jackets
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
lebron shoes
louis vuitton handbags
burberry outlet store
ray ban wayfarer
cartier watches
converse shoes sale
michael kors outlet
michael kors outlet online
cartier outlet
coach outlet online
true religion canada
michael kors handbags
coach outlet online
adidas nmd
michael kors uk
ralph lauren polo
louis vuitton outlet online
mulberry handbags
yeezy boost 350
nfl jersey wholesale
polo ralph lauren outlet
michael kors handbags clearance
christian louboutin sale
prada outlet
louis vuitton
coach outlet online
swarovski uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
nba jerseys
christian louboutin shoes
coach outlet store online
louis vuitton
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
mulberry uk
michael kors outlet clearance
20170602lck365 szívecske helyett...

beérném ennyivel is, s a szerelmes, boldog napokat szétosztanám a hónapok, hetek között.
http://footage.framepool.com/en/shot/476177116-calendar-confetti-valenti...További szép vasárnap estét, csodaszép álmokat!

További szép vasárnap estét, csodaszép álmokat kívánok mindenkinek!
http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/1757/joejt9.jpg

A hozzám hasonlók meg érjék be ennyivel!
http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/1754/joejt5.jpg
(Sajnos feltételezhető, hogy mások is járnak hasonló cipőben, mint én, de ez számomra nem vigasz! Őszintén kívánom, hogy nekik csak rövid és átmeneti legyen ez az időszak!)

Erősen feltételezhető, hogy olyan naptár nem létezik, amely számomra egy fordulónapos dátum meglepetését rejti, de a remény hal meg utoljára ... így mondják!nike joggesko Descuentos

nike joggesko
Descuentos Nike
goedkope nike air max
cheap uggs for women
UGG BOOTS FOR WOMEN
Adidas Originals Superstar
Hugo Boss Sale
ugg store
ADIDAS NMD SALE ON LINE
louboutin heels
TOMS For Sale
Discount TOMS
nike sneakers
Cheap Michael Kors
Toms Factory Outlet
Air Max 90
vans shoe store
Cheap Michael Kors Tote Bag
Michael Kors Handbags Discount
Air Max Femme
Canada Goose Womens Coats
nike sportschuhe
Timberland Outlet
Yeezy Boost Sale Online
reebok running shoes
Boost Yeezy Sale On Line
Canada goose dam
Nike Zapatos
Nike Shox Cheap
Jordan Store
toms sale
converse store
Jordan Schoenen
scarpe nike
cheap uggs
nfl store
moncler jacket sale
Adidas Neo Discount Sale
christian louboutin outlet
Yeezy Men
Air Max Sneakers
Nike Air Max Cheap
adidas outlet
Pandora Store Sale
Cheap Air Max Trainers
Nike Air 90
pandora outlet store
new pandora charms
nike shoes
Uggs For Cheap
Bottes Ugg Femme Pas Cher
Michael Kors
zapatillas nike baratas
Stone Island Outlet
pandora jewelry store
Doudoune Moncler Pas Cher
Cheap Toms Outlet Store
nike air
Vans Black Sneakers
new jordan releases
cheap nike air max
Adidas Originals Stan Smith
Pandora Official Website
Air Jordan Retro Sale
Jordan Sneakers For Sale
air force one pas cher
Nike Air Huarache For Sale
Moncler Outlet Store
religion store
Adidas Superstar
Nike Soccer Cleats Boots
Ugg Pas Cher En France
Ray-Ban Official Discounted Site
toms shoes outlet
Nike Shox discount Sale
23 IS BACK Store
nike tn pas cher
nike air jordan pas cher
Adidas Superstar Sale Online
Oakley Sunglasses Cheap
Ray ban sale online
chaussure Nike homme
Nike Air Damen
Canada Goose Outlet
Yeezy Black
TOMS OUTLET
zapatilla adidas
nike schuhe günstig
uggs for women
Air max dam
Ugg Pas Cher Femme
Discount Air Max
Official Toms Shoes Outlet
canada goose jackets on sale
Ugg boots Sale
Hogan Outlet
ugg clearance
adidas store
moncler outlet
uggs outlet
longchamp bags on sale
Yeezy Shoes Discount Marketplace
zapatillas running
Nike Store
Boutique Ugg
Nike Air Sneakers
suivre un envoi
Air Max Pas Cher
Canada Goose Outlet
Air max levně
Air Nike
scarpe hogan outlet
Ugg Outlet Online Store
Scarpe Air Max
abercrombie and fitch store
fitflops sale uk
Soccer Boots Outlet nike
nike jordan shoes
Nike Air Max Goedkoop
hogan scontate
Nike Online Store
Nike Air Pas Cher
nike sb stefan janoski
Ray Ban Sunglasses Online
Coach Bags On Sale
Pandora Store
Cheap Toms Shoes Outlet
botas de futbol
official NHL jerseys
billige nike sko
Moncler Sale
pandora beads
Nike Air Women
Boty Nike Air
Air Max Kopen
Uggs Pas Cher Soldes
chaussures nike pas cher
Nike Roshe Run Sale
Moncler Outlet Online
Negozi Pandora
canada goose jacket outlet
Nike Factory Store
Original Ugg Boots
womens nike air max
ugg factory outlet
Nike Air Jordan 11
Pandora Store
coach factory outlet online
TOMS SHOES OUTLET
Kobe Shoes Nike
Nike Pas Cher Femme
newest lebron shoes
retro jordans for cheap
zapatos de futbol nike
Chaussure Nike Air Max Pas Cher
chaussure basket homme
Moncler Jackets Discount Marketplace
huarache sneakers
prada outlet
Doudoune Moncler Site Officiel
The official UGG
Nike Shoes Sale Store
Doudoune Moncler Femme Pas Cher
Nike Shoes Discount Marketplace
Adidas Shoes Discount Marketplace
nike air max running shoes
nike mercurial soccer cleats
Jordan Shoes Air
new yeezy shoes
günstige nike schuhe
Toms Outlet Online
Michael Kors Outlet

ypMs 2017.4.5Talán nem véletlen...A nőlesesség, a szépség és a szerelem szimbóluma...

és a szívecskés szalagja sokat sejtető.
https://best-wallpaper.net/wallpaper/1920x1200/1206/Romantic-gifts-tulip...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/dd/0d/fb/dd0dfb0c5a88c26a...

Ezzel a szemet gyönyörködtető tulipáncsokrokkal kívánok mindenkinek szép álmokat!Csodaszép!Hófehér gyöngyvirág, áruld el nekem, hol van a kedvesem!?Tavaszi romantika

Virágzó fák, tavaszi virágok és szerelem.

https://thumbs.dreamstime.com/z/beautiful-young-couple-love-flowering-tr...
https://thumbs.dreamstime.com/z/beautiful-couple-lying-spring-grass-youn...
https://thumbs.dreamstime.com/z/romantic-couple-walking-amongst-spring-d...

https://previews.123rf.com/images/chesterf/chesterf1308/chesterf13080007...
http://www.popphoto.com/sites/popphoto.com/files/styles/large_1x_/public...
http://clairedianaphotography.com/wp-content/uploads/2017/02/14-12709-post/Cherry-Blossom-Trees-Engagement-Photos-Atlanta-Athens-Georgia-Photographer_0002(pp_w980_h653).jpg

http://clairedianaphotography.com/wp-content/uploads/2017/02/14-12709-post/Cherry-Blossom-Trees-Engagement-Photos-Atlanta-Athens-Georgia-Photographer_0003(pp_w980_h653).jpg

Vajon hány üres tavasz van még nekem hátra? Ezen gondolkodtam, ahogy a képeket gyűjtöttem.Szép álmokat kívánok mindenkinek!Egy romantikus fotó...

kárpótlásul önmagamnak, mert kedvemre való pasi - bár ez előre sejthető volt- nem köszöntött a mai nőnapon!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17190390_628282777369474_5...

Kaptam egy rejtélyes SMS-t, de az illető választ már nem várt tőlem, hiszen a válasz SMS-m kézbesítése sikertelen volt. :)Holnap nőnap!

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/b4/79/66/b47966f091a73000...
http://4.bp.blogspot.com/-SXUeGIuYKmw/VPxEeLLS28I/AAAAAAAAbkY/IClGOYWvGO...
http://www.azwishes.com/wp-content/uploads/2015/12/Happy-Women%E2%80%99s...

Tudom, kissé furcsa, hogy erre éppen én emlékeztetem a Secret portál olvasóit, de egyetlenegy pasi sincs talpon ezen a vidéken! Van egy önkéntes segítőm is, Leitner Olga személyében, akitől néhány idézetet hoztam.

A nő! Kifürkészhetetlen, izgalmas, vonzó, titokzatos, ugyanakkor rém idegesítő, kiszámíthatatlan és olykor labilis. Számtalan könyv született erről a csodálatos teremtményről.
*
A nők! Ők a világ teremtői, az örök gondoskodók, életet adó és tápláló angyalok, akikről nem lehet eleget gondolkodni, beszélni és írni.
*
A nők! (...) A világ változásával ők maguk is változnak, s hogy mára mennyire maradtak nagybetűs NŐK, hát, az már egy más kérdés.
*
Nőnek lenni (...) nem egyszerű, de annál izgalmasabb dolog. Mert az összes szépségével és szörnyűségével együtt igenis jó érzés, hogy olyan gondolatvilággal rendelkezünk, amely csakis nekünk adatott meg - persze győzzük elviselni olykor magunkat, és igyekezzen az agyunk lépést tartani a lelkünkkel!

 

Barátaimnak küldöm

http://www.szalaykonyvek.hu/images/erdekes/kave1.jpg ... Kezdetnek és Leirének! Pasik nincsenek a láthatáron, ezért csak csajos kávézásokat szervezünk.Reggel is veled kávézom majd, Secret

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2013/01/IMGP9793.jpg ... de most aludni térek. Előtte még dolgozok egy kicsit, hogy ne kelljen holnap egész délután az aktáim fölött görnyednem.

Szép álmokat mindenkinek!Most pedig ez következik...

http://cnd.vous.hu/img/inline/23163389064_9f8ceb08d4_k_1.jpg
Mit fogok csinálni? Áh, nem romantikus SMS -t írok a kedvesemnek, hanem beállítom a telefonomon az ébresztőórát, aztán alszok.

Szép álmokat kívánok mindenkinek!Játékbilincs :)

Játékbilincs a Valentin-napi pezsgőiváshoz: http://www.3ders.org/images2016/top-10-ideas-3d-printed-valentines-day-g... ... hogy közben lehessen nevetni!

 

Én is szeretnék egy olyan pasit...

aki miattam soha nem nősült meg! (Utalás a lenti sztorira)
A hülye Ádám már a találkozásunk előtt megnősült, :) mert bizonyára félt, hogy agglegény marad!Romantikus egymásra találás

A Lélekpillangó mai meséje nagyon tetszik nekem!

Ma egy modern, csillogóan berendezett kórház halványzöld ágyán feküdt az a megtört szív, mely rácsatlakozott a Lélekpillangó bábjának erővonalaira. Egy orvost figyelt, aki éppen műtétről jött kifelé. Egy kisgyermeket műtött. Végtelenül felelősségteljes, maximalista ember volt, és magányosan élt. Teljesen a munkájának szentelte az életét, és nem fért ebbe senki. Kicsit gondolt néha arra, hogy jó volna egy partnert, egy feleség, egy szerető társ, de aztán belátta, hogy egy macskát sem tudna felelősen tartani, mert néha hetekre elutazik konferenciára, vagy napokig haza sem megy a kórházból. Elvetette az ötletet. Örömlányokhoz nem járt, mert elvi kifogása volt a nők kihasználásval kapcsolatban, úgyhogy inkább elméletekbe és tudásba fojtotta az energiát, mintsem szeretetre. A kicsiket, akiket a gondjaira bíztak, óvó szeretettel vette körül.

Nagyon fáradt volt, szüksége volt negyedórára csak magában, hogy behunyt szemmel, meditációba berülve pihenhesse ki magát. Beszökött egy kis raktárba egy hokedlivel és lecsendesítette az elméjét. Aztán óvatosan kibújt, frissebben, koncentráltabban, és kiment a váróba, hogy megnézze, hány beteg vár az ügyeleten. Földbe gyökerezett a lába. Róza állt ott. Róza az általánosból. Teljesen egyértelmű volt, hogy ő az. Elöntötte a meleg, mint akkor, 13 és fél évesen, amikor a focikapu mögött a bokornál megcsókolta Rózát. Az volt az egyetlen szerelem az életében. Rózáék elköltöztek, ő gimnáziumba, majd egyetemre ment. De Róza emléke megmaradt benne. Befelé forduló, tudós, magánk való fiú lett. Róza mosolygott, pont olyan kamaszos volt a mosolya, mint akkoriban. Egy barna hajú kisfiú kapaszkodott a szoknyájába. Az orvos némán odament hozzájuk, intett, hogy menjenek, majd a vizsgálóban köszönt először, felrúgva a protokollt.

- Szia Róza - megismersz?
- Szia Erik. Persze, hogy megismerlek. Hoztam a fiamat, mert nagyon beverte a fejét, leesett a hintáról.
- Elviszünk most, megnézzük a buksidat, kishaver - mondta kedvesen a srácnak az orvos, majd szótlanul lépdeltek a vizsgáló helység felé.
Míg a gyerek a gépben feküdt, csak álltak egymás mellett, nem szóltak, válluk összeért.
- Elváltam - mondta Róza.
- Meg se nősültem - mondta az orvos.
- Randiznék veled, ha szeretnéd - mondta Róza.
- Jó lesz veled - mondta az orvos.

Kezeik összefonódtak, és a LélekPillangó tudta, hogy ma újra sikerült két lelket egymáshoz vezetnie. A kisfiúnak pedig szerencsére nem történt a világon semmi baja.Káprázatos

ez a kép, amivel az egyik barátom ajándékozott meg engem!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/07/c6/cc/07c6ccffb798296d...

Csodaszép hétvégét kívánok mindenkinek!Erre felkaptam a fejemet

V A L E N T I N betűs csokoládék dobozba rakva.
Így készül: http://www.melskitchencafe.com/diy-valentine-chocolate-boxes/Szívecskés ujjlenyomat

http://data.whicdn.com/images/23032809/tumblr_lzch77UGug1r22s0fo1_500_la...
Hűha, ez egészen egyedi ajándékötlet, hiszen hitelesebb, mint egy aláírás!Technika tantárgy keretében

régebben „szőttünk” papírlapon. Nem hiszem, hogy egy 21. századi pasi ilyesmivel elvarázsolható, de időtöltésnek megteszi! :)
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3d/6e/bb/3d6ebbcadfcf54c0d75b8...Szeretném azt hazudni, hogy múzsa vagyok…

és ez az érzelmes költemény hozzám íródott, de a szavahihetőség számomra fontosabb érték.

Harmatcsepp

Táncol a holdfény a tenger hullámain,
Feléd hívnak tomboló vágyaim.
Megfeneklett hajóm roncsai szárnyán,
Szállok feléd, mint tékozló szivárvány.

Nélküled nem folyik folyó, nem nyílik virág.
Nem nyugszik a nap, nem váltja az éjszakát.
A sűrű erdőt napfény ragyogja át,
Mikor látom lelked tiszta mosolyát.

A világ száz csodája közül az egyetlen Te vagy.
Te, a harmatcsepp, ki szívemnek életet ad.
Mikor a zöld lámpást meggyújtom minden este,
Mindig visszatérsz, belépsz jámbor életembe.

Letisztult lelkünk gyermeki hangja szól hozzánk,
Vigyük a fényt, együtt egyre tovább.
S ahogy a diófán ülő bagoly megsúgta a próféciát,
Megértettem a lélek mennyei dalát.

Hát együtt járjuk most a táncot,
Együtt éljük át az igaz álmot.
S szerelmes szívem megfejtett rébuszát,
Viszlek magammal világokon át.

(forrás: http://harmatcsepp.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1187188 )Miket beszélget holdvilágnál két szerelmes fiatal?

"Miket beszélget holdvilágnál két szerelmes fiatal? Ha leírnák, elbámulna az olvasó, mennyi üres ostobaság. De az aki beszéli, annak a világ legérdekesebb olvasmánya lenne. Mert csak ő érezné a sorok között a szíve dobogását s a másik szívnek a dobogását. A szaggatott mondatokban a mosolygást, a fejrázást, a kézszorítást, a sóhajtást. A pontoknál a csókot." (Gárdonyi Géza)Ébredés utáni meglepetés

Ettől az ébredés utáni meglepetéstől – úgy feltételezem – hogy boldog mosolyra húzódik majd az alvó hölgy szája, mert a kedvese február 14-én, a szerelmesek napján, úgy indul el dolgozni, hogy párnáján édes jeleket hagy.
http://previews.123rf.com/images/fabianaponzi/fabianaponzi1302/fabianapo...

A másik szitu még romantikusabb, mert az ajándékot megfejelheti a pasi még egyéb ötletekkel is! :)
http://previews.123rf.com/images/pyotr/pyotr1310/pyotr131000082/22742713...